- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Harikasin canim.. tebriklerkızlar 51.10 çıktım
geçen haftaki kilom 51.80
fark -700
Cok guzel canim.. tam gaz devam
Kolay gelsin feyzacim cook gecmis olsun tatlimCanım acilden çıkmış
Randevu sıkıntısı var ama ben gidip bi rica edicem doktorlardan bakalım inşallah randevu alabiliriz
İnşallah yazarım şu an daha iyi sanırım size haber veririm
Waaay harika. Tebrikler canimGünaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
Supersin canim
Insallah canim burasi gercekten harika biyerayy süperiz takım
yemin ederim buraya yazacağım diye bir parça çikolata yemişliğim yok
kızlar bayrama bir -1000 ler gelir değil mi, hadi gelsin
Insallah canim burasi gercekten harika biyer
bana da yariyor cnaim, haklisincanım güzel gibi ama bana mesela lavaşlı şeyler hiç yaramıyor, veremiyorum asla mesela
ara ara pilav yiyerek çok kilo verdim ama makarna yiyim az bile olsa yarıyor
evet canim, is yerinde oyle icinden cikartmak istemiyorum aslanda gittigimiz yerde salatalar da vardi ama bu hafta genel olarak cok kotu yedim canim, cok kh aldimDeryacim ben disaridan wrap aliyorum, ya da taco, yada pilavsiz burrito ne kolaydaysa, eve gelip lavastan etleri ayirip, sebze ya da salatayla yiyorum.isyerinde mumkun olmaz muhtemelen ama lavaslarda cok kalorili degil, incecikler..
Guzel menu, guzel su , guzel spor.
Iste belkide Deryacim herkes kendinde olanin aksini istiyor.
Kismet belli mi olur benim azmanlar buyuyunce belki (suan cok ucuk bir fikir gibi gelmesine karsin) deneriz.
3 erkek olurlarsada huni takip gezerim :)))
haklisinc anim, bu hadfta kotuyum genel olarakHarikasın kuzum çekirdek olmamış bitter olmamış daha sağlıklı şeyler olsa harikaymış
Son iki gün
haklisin cnaim bu hafta cok kh yedim yaa kotuydu, hic dikkat etmedim biraz yogundum .cok güzel bu caps ya dukanin bakışı ve altındaki yazının uyumu
Teşekkürler canım eşim. Bugün neler yapıyorsun bakalım?
Karpuzun yanına peynir koymamışsin. Hıçkırık sesleri gelmedi mi buz dolabından?
Bunun haricinde çok hafif bir menü olmuş Gizemcim tebriks
Canım kaptişim, merak etme sen tersini düşünüyor olsan da, taa ordan bizlere bile bu kadar vakit ayırıyor olman senin her işi yetiştirme potansiyelin olduğunun bir göstergesi bence. (Ne uzun bi cümle oldu)
Her şeyden biraz biraz (little little in the midle ☺) yap bitanem ve kendi keyif aldığın şeylere de vakit ayır olur mu
Deryacim 17 ve sonrasını yememiş olsan ve wrapin yarısını saat 17 ye kaydirsan daha harika olurdu. Ama sen geçen gastroskopi için tüm gün aç kalmistin, e olur o kadar da di mi
Ay ne kadar güzel bir hobi. Çok özeniyorum senin gibi bahçeyle uğraşan insanlara canımcım
Tüm malzemeleri var bende bir ara deneyeyim Özge'cim thanx
H.cevizi iyi de sorun diğerleri canım. %41 süt tozu mesela
Lisedeki sıra arkadaşım Senem (hala görüşürüz) eski okulumdan da çok yakın arkadaşımın adı Senem. Ben Senem'lere bayılırım kısacası
Memnun oldum o zaman senemcim
Bu tarifin iç malzemesini haşlanmış bulgur lor peynir ve taze nane ile yapicam canım. Denenecekler listesinde
aman onemli sorunlar olmasin da gelir gecer hepsi canim. Bir ara doktora gostermem lazim sonuclarimiTakim yuzdesi %0.3 altinda olunca once note, sonra ceza aliyor kaptan. O yuzden takimdakiler sadece arkadaslarina degil, kaptana da karsi sorumlular, zaten ceza almadan da bir suru sorumlulugu var
Harikasin, canim birsey cekince seni etiketleyecegim. simdiden magnumdan sogudum
Canim oturum alabilmek icin birkac yol var. Esim 10 sene burada yasadigi icin aldi, ama bu durumda bana vermiyorlar. benim de ya 10 sene olmasi lazim, ya 5 sene is vizesi (aslinda 5 seneden fazla calisiyorum ama is vizesi ile degil) veya 5 sene oturumlu/vatandas esi ile yasamam gerekiyor suresiz vize alabilmem icin. bana en yakini 10 yil olucak ama daha 3 sene var
sacma burokratik isler iste. @cinecin cok anliyor benim halimden
Hani nerdesin?
Ben de mezun olup pro'luk alsam da kaptan gibi gorebilsem sitede kimler var yawf
kriterleri sagliyor muyum bilmem ama mezuniyetime de cok var benim, worst captain ever
gecmis olsun canim, ne zaman gelicekmis sonuclar?
nazar degdi sana bu sene, hep bir hastalikla ugrastin
bol salata ve ufak bir pide bence olur, neden olmasin. ustune de biraz spor
ev yapimi pideye hayir denir mi hic.
wooaa iradeye bak
canim senin kilon cok az, az gitmesi zor gitmesi normal kilolarinin. ogunlerini bol salata ve yogurt ile buyut ki sonra ac hissetme kendini. belki evde ufak sporlar da ekleyebilirsin. 10dk HIIT veya leslie gibi gibi
kek olmasa cok iyiymis
cumaya da olur eksi neden olmasin
kolay gelsin cnaim , hadi bakalim ins kisa surede bitir odevlerini de basla tezine.Ve alintilar bitmiyordu
Herseye ne kadar katki maddesi koyuyorlar
Biz esimle cok kahve duskunuyuz, guzel makine aldik kendimize, kahve cekirdeginden cekip taze yapiyoruz kahvemizi. Gelin sizi de beklerim
iyiyim eski esim sen nasilsin?
hersey yolunda guzel ama yogunluk gitmedi, ne zaman bitecek bilmiyorum da. ben bitmeden bitse keske
sosis olmasa guzel menuymus canim
aynen katiliyorum
guzel menu canim, hergun yiyebiliyorsan menemen cok saglikli, neden olmasin
Cok az olmus, ne yaptin sen oyle
Super anne
canim corba da ekmek degisimidir diyet listelerinde aklinda olsun. ve kahveleri hala sekerli iciyorsun, deneyebildin mi sekersiz hic? Alismasi zor ama cok iyi oluyor (benim esim kahveli seker icerdi diyebilirim o bile birakti cok memnun)
tost ekmegi de sekerli bir ekmek, onun yerine cavdar, tam bugday falan tercih edersen daha iyi
senin kilonda bu ufak nuanslar onemli yoksa genelde cok yemiyorsun zaten
spor? su?
selam canim
bir tanesi bitti, kaldi 2.
dondu mu hocan tezine? cok vermis mi revizyon?
afiyet olsun, kefir candir :)
himm cok zor o isler bana o zaman
takimin en bakimsizi ben olabilirim
himm cok kotu olmus yanlis soylenmesi. istedigin cinsiyet olup olmamasi degil de insan kendini bir cinsiyete alistirip sonra onun egismesi cok kotu olmus
ben sana gondereyim arada kizimi, biz de tatil yapmis oluruz
canim yag agirlikli bir menu olmus ceviz, cekirdek ve kasar. seni yine yakmasin bu kuruyemisler
Canim ben 34te hamile kaldim, hatta benden cok yasli hamileler de goruyordum hep randevulara gittigimde. sen bedenen saglikli oldugun surece bebegin her yasta geliyor
heheh ben de bekliyorum ne zaman babaci olucak benim kizim diye
Guzel menu canim
kaptanim bu hafat cok yogundum kusura bakmayin, sabah yuzme, sonra is, arada okula birkac dokumasyon goturdum. vatandaslik icin bir testi gecmem lazimdi onunla ugrastim, neredeyse hergun kizimi ben aldim bu hafta kresten. Derken hic vaktim olmadi ve cok kotu yedimDeryaOnDiet canim seni merak ediyorum, iyi misin?
esim kusura bakma hic giremedim bu hafta.DeryaOnDiet nerdesin eşim
canim yarin gidiyoruz tatile ama tatilden once bitirmem gereken bir suru ufak tefek isim vardi. hic gelemedim o yuzden. yarin gidiyoruz tatile sonrasinda 1 hafta yokumDeryaOnDiet canım ben de merak ettim seni, tatile gidebiliriz diyordun. Sanırım gittiniz ve internetin yok. Doğru tahmin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?