- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cook gecmis olsun canim, acil sifalar ananene.Kızlar yorum yapamadığım ve olur da yapamazsam yapamayacağım menüler için özür dilerim
Ananem hastanede gelişmelerden haberdar ederim
Dua beklerim
1 agust
11.30
Domatesli biber 1 yk
1yk yumurtalı fasulye
2-3 dilim ekmeğin sadece dışı (tek parça da yaklaşık ona tekamül eder )
Kayısılı çay
Yeşil çay
Türk kahvesi +1 kuru kayısı
17.15
Yoğurtlu kabak 6-7 yk
Domates salatalık
Çay
Su 2,5 oldu sanırım 2 net
Spor gelen gidene hizmet hastane koşturması
Tartı öncesi boş bırakmıştım aslında
Yawrukush 200jj duruyor kaptanım yapamadım henüz
DeryaOnDiet canım sen geldin mi?
kusura bakma kaptanim gelemedim, tyarindan sonra bir hafta daha yokum , yuzmemi hiic ihmal etmedim ama kotu yedimDeryaOnDiet canim kac gundur haber alamiyoruz senden, cumartesi tatile cikacaktiniz, her sey yolundadir umuyorum..
@klbk33 esim sende ugrayamadin, iyi misin?
@Diyetteanne umarim kilo bildirimi yaparsin, sanada hic ulasamadim bu hafta
esim tebrikleeer harikasin , masallahYawrukush @stitch DeryaOnDiet
*** 4. Takım 633. Etap ***
enimenime (84///%)
Elmasyuzuk (55.6///%) 2. kez bildirimde bulunmadi.
Diyetteanne (67.5///%)
Yawrukush (64.3///%)
cinecin (59.8///%)
fmad (58.7/58,1/0,6/%1)
Kozmogirl17 (76///%)
Mavi boncukkk (83.0///%)
4. Takım ortalaması: %
***Fitim Fitsin Fit 633. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (76.5///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (68.2///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (91.0///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.8///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (51.8///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (63.1///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Falanfilannnn (59.3///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
***Izindeki Citirlar***
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.3///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
evet canim, is yerinde oyle icinden cikartmak istemiyorum aslanda gittigimiz yerde salatalar da vardi ama bu hafta genel olarak cok kotu yedim canim, cok kh aldim
Zaten burayi kandirmak diye bisey olamaz herkes kendinden sorumlu canim kandiran kendini kandirir diye dusunuyorum canim burada paylasarak sadece kendini kontrol altinda tutuyorsun ve otomatikman kilolarin gidiyor ben bi donem diyetisyene gittigimde ne yiyorsan gunluk bana not al demisti burasi bana tamamen diyetiisyenlik gorevini yapiyor nasil diyetisyene giderken disiplinliysem buradada aynisini oluyorum sadece param cebimde kaliyor benden giden sadece kilolarim oluyor arti burda cok guzel arkadasliklar ediniyorsun canimyok valla öyle, çok dürüstüm gruba böylelikle kendime de dürüst oluyorum ve hooop gitti kilolar.
ya inanın gittikçe alıyordum demek 2 hafta önce bu guruba girmesem şimdi kilo vermemiş üstüne de almış olacaktım.
toplam başarım aslında kaybettiğim kilo x 2
kesinlikle haklisinm canim, karbonhidrat cok yedim bu ara off sistigimi hissediyorum yaniaynen ben de
çünkü iş yerindeyim ve bütçe olarak bu ay sıkışıktık artık iş yerinde yemek çıkarken öğle yemeğine de para vermek istemedim açıkçası yaa ve sonuç bol karbonhidrat oldu
kilo verdim ama yağdan mı kastan mı verdik bu da önemli aslında
o nedenle karbonhidtı minimum yemek lazım bakalım inşallah haftaya
Zaten burayi kandirmak diye bisey olamaz herkes kendinden sorumlu canim kandiran kendini kandirir diye dusunuyorum canim burada paylasarak sadece kendini kontrol altinda tutuyorsun ve otomatikman kilolarin gidiyor ben bi donem diyetisyene gittigimde ne yiyorsan gunluk bana not al demisti burasi bana tamamen diyetiisyenlik gorevini yapiyor nasil diyetisyene giderken disiplinliysem buradada aynisini oluyorum sadece param cebimde kaliyor benden giden sadece kilolarim oluyor arti burda cok guzel arkadasliklar ediniyorsun canim
tebrikler canimGecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Supersin cnmGecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Eki Görüntüle 2294784
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.878
Hastaneye gelince de tartıldım evdekinin sağlaması olsun diye doğruymuş çok mutlu oldum.
tesekkurler canimHerkes harika bu cuma hep eksiler gelmis masallahBenim daha fırsatim olmadı tartilmaya ama eksi oldugum kesin cocuklari bi duzene koyim hemen bildirimle donucem size fistiklar herkesi tek tek tebrik ederim ama sserendipity ozellikle seni canim
Harikasin cnm tebriklerrGecen hafta ki kilom 76
Bu hafta ki kilom 75.2
Fark -800
Oran 1.05
Gecen haftaki hedefim 75.4 tu onu bile gecmisim cok sukur
Haftaya hedefim 74.4
@Patlicanmoru
Canim eşim tebrik ederim. Kilolarimiz nerdeyse ayni. Haftaya birbirimizi de gecmeye calisalim.Gecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Gece 2 küsürlerde yazdığını görünce dedim noluyor bismillahBence de oje yakışmış. Keyfini çıkar madem biraz daha canım
Süper başlamışsın ağustosa sevgili eşim
Ay ilk defa senden geç saatte yazıyorumbi tuhaf geldi canım
☺☺☺ Sevindim o zaman Özgecim. Umarım bir kahve keyfi bile yaparsin bugün
Kaptanım berlin’de ev kiralama işi çok sıkıntılı, kanunlar geliyor sürekli vs, en son kanuna göre; ev sahipleri (ev olmadığı & talep aşırı olduğu için) son yıllardaki evlere yapılan yüzde 200 fln artışlı fiyatları artık yapamıycaklar, bu kanunun çıkacağını anlayan ev sahipleri de son dakikada ne yapabilirseler zam yaptılar, sorun çıkardılar vs. Böyle gelişmelerden ve anlaşma sürem bittiği için çıkmak zorundayım. Ve berlinde ev bulmak ölümArkadas anlasmazliklari, her yasta devam ediyor, o zamanlarini bende iple cekiyorum oglanlarin :)
Amin canim, hicbirimizin agzinin tadi bozulmasin:)
Sagol kuzum :)
Kahvalti ve bolca meyve diyete uygun olmamis canim, insallah eksi gelirsin yarina..
Evet canim :))
Cok guzel menu canim, tostcu amca bile anlamis senin ozenle diyet yaptigini:)
Harikasin :))
Konus guzel arkadasim konus :))
Insallah canim,tesekkur ederim:)
Evi neden degistiriyorsun Gizemcim?
Persembeye yakisir bir menu daha :)
Tesekkur ederim canim:))
Biraz dinlendim simdi havuza gidiyoruz kuzularla:))
Neyse bugunu hafif gecirmende iyi spor anlaminda, yarin guzel bir eksi gelecek insallah:)
Canim bizi habersiz birakma , aklim sizde...
Canim cok acil sifalar diliyorum, sen destek ol annene, menu , mesaj yazamasanda sorun degil..
canim guzel menu, yememissin dogru durust birsey..
Kahvemide ictim deryacim, hatta yeni bir kitaba bile basladim, 30 sayfa okudum :))
Tebrikler cnm
Feyzoşum çok geçmiş olsun ananene, dualarımız sizinleCanım acilden çıkmış
Randevu sıkıntısı var ama ben gidip bi rica edicem doktorlardan bakalım inşallah randevu alabiliriz
İnşallah yazarım şu an daha iyi sanırım size haber veririm
Aslansın eşim ya çak bi 5likGünaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
Çok süper fark helalGecen hafta 84.0
Bu hafta 82.9
Fark 1.1
%1.3
Tam hedefime ulasmis oldumhaftaya hedefim 81.8
Tebrikler canımEki Görüntüle 2294784
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.878
Hastaneye gelince de tartıldım evdekinin sağlaması olsun diye doğruymuş çok mutlu oldum.
Çok güzel yazmışsın, aşırı doğru ve katılıyorımZaten burayi kandirmak diye bisey olamaz herkes kendinden sorumlu canim kandiran kendini kandirir diye dusunuyorum canim burada paylasarak sadece kendini kontrol altinda tutuyorsun ve otomatikman kilolarin gidiyor ben bi donem diyetisyene gittigimde ne yiyorsan gunluk bana not al demisti burasi bana tamamen diyetiisyenlik gorevini yapiyor nasil diyetisyene giderken disiplinliysem buradada aynisini oluyorum sadece param cebimde kaliyor benden giden sadece kilolarim oluyor arti burda cok guzel arkadasliklar ediniyorsun canim
Tebrikler canımGecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Tam olarak bende bilmiyorum insallah etkilemez ya okadar emek harciyoruz yazik olur bilen arkadaslar bizide bilgilendirirseniz sevinirizsupersin tebrikler
tesekkurler canim
Elmas yüzük ve diyetteanne bildirim yapmazsa yine düşecek ortalama degil mi??
Harikasin cnm tebriklerr
Canim eşim tebrik ederim. Kilolarimiz nerdeyse ayni. Haftaya birbirimizi de gecmeye calisalim.
Nezamn aliyorsun tarti canımSelamalr fit kızlarrrr
Ayy maşallay hepinize şimdi sizi böyle görünce mraktan çatlıcam bugün kesin tartı almam lazm çook meral ediyorımm
Bu arada benim tabloda ki kilom 71 ama ben 70'e düştüm pazartesi günü sporda çıkan kilom 70 di ama buraya yazmadım sanırımm :/
İnşallah bende vermişimdir
Tebrikler canim kaptana guzel dogum gunu hediyesi oldu bu eksilerGeçen hafta: 59.8
Bu hafta: 59.3
Fark: -500
Böylece sizlere verdiğim sözü tutmuş oluyorum sevgili kaptoş ve eşimYawrukush FitFiliz dans dans dans
Doğum günün kutlu olsun Ortadoğu ve Balkanların en iyi kaptanı, çok güzel bir yaş olsun!
Eki Görüntüle 2294851
Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 59.3
Fark: -500
Böylece sizlere verdiğim sözü tutmuş oluyorum sevgili kaptoş ve eşimYawrukush FitFiliz dans dans dans
Doğum günün kutlu olsun Ortadoğu ve Balkanların en iyi kaptanı, çok güzel bir yaş olsun!
Eki Görüntüle 2294851
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?