Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cook gecmis olsun canim, acil sifalar ananene.
Menun de suyun da cok iyi olmus

DeryaOnDiet canim kac gundur haber alamiyoruz senden, cumartesi tatile cikacaktiniz, her sey yolundadir umuyorum..
@klbk33 esim sende ugrayamadin, iyi misin?
@Diyetteanne umarim kilo bildirimi yaparsin, sanada hic ulasamadim bu hafta
kusura bakma kaptanim gelemedim, tyarindan sonra bir hafta daha yokum , yuzmemi hiic ihmal etmedim ama kotu yedim off ya listeye girmek iyice hayal oluyor benim icin

esim tebrikleeer harikasin , masallah

evet canim, is yerinde oyle icinden cikartmak istemiyorum aslanda gittigimiz yerde salatalar da vardi ama bu hafta genel olarak cok kotu yedim canim, cok kh aldim

aynen ben de
çünkü iş yerindeyim ve bütçe olarak bu ay sıkışıktık artık iş yerinde yemek çıkarken öğle yemeğine de para vermek istemedim açıkçası yaa ve sonuç bol karbonhidrat oldu
kilo verdim ama yağdan mı kastan mı verdik bu da önemli aslında
o nedenle karbonhidtı minimum yemek lazım bakalım inşallah haftaya

Zaten burayi kandirmak diye bisey olamaz herkes kendinden sorumlu canim kandiran kendini kandirir diye dusunuyorum canim burada paylasarak sadece kendini kontrol altinda tutuyorsun ve otomatikman kilolarin gidiyor ben bi donem diyetisyene gittigimde ne yiyorsan gunluk bana not al demisti burasi bana tamamen diyetiisyenlik gorevini yapiyor nasil diyetisyene giderken disiplinliysem buradada aynisini oluyorum sadece param cebimde kaliyor benden giden sadece kilolarim oluyor arti burda cok guzel arkadasliklar ediniyorsun canim

kesinlikle haklisinm canim, karbonhidrat cok yedim bu ara off sistigimi hissediyorum yani

aynennn
iyi ki akıl etmişim katılmayı valla

Eki Görüntüle 2294784
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.878
Hastaneye gelince de tartıldım evdekinin sağlaması olsun diye doğruymuş çok mutlu oldum.
supersin tebrikler
tesekkurler canim
Elmas yüzük ve diyetteanne bildirim yapmazsa yine düşecek ortalama degil mi??
Gecen hafta ki kilom 76
Bu hafta ki kilom 75.2
Fark -800
Oran 1.05

Gecen haftaki hedefim 75.4 tu onu bile gecmisim cok sukur
Haftaya hedefim 74.4

@Patlicanmoru
Harikasin cnm tebriklerr
Gecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Canim eşim tebrik ederim. Kilolarimiz nerdeyse ayni. Haftaya birbirimizi de gecmeye calisalim.

Gece 2 küsürlerde yazdığını görünce dedim noluyor bismillah
Kaptanım berlin’de ev kiralama işi çok sıkıntılı, kanunlar geliyor sürekli vs, en son kanuna göre; ev sahipleri (ev olmadığı & talep aşırı olduğu için) son yıllardaki evlere yapılan yüzde 200 fln artışlı fiyatları artık yapamıycaklar, bu kanunun çıkacağını anlayan ev sahipleri de son dakikada ne yapabilirseler zam yaptılar, sorun çıkardılar vs. Böyle gelişmelerden ve anlaşma sürem bittiği için çıkmak zorundayım. Ve berlinde ev bulmak ölüm
Slm kızlar bugün regl 4. Gün
Geçen hafta 91
Bu hafta 90.6
Verilen kg 400
Kozmogirl17
Tebrikler cnm
Canım acilden çıkmış
Randevu sıkıntısı var ama ben gidip bi rica edicem doktorlardan bakalım inşallah randevu alabiliriz

İnşallah yazarım şu an daha iyi sanırım size haber veririm
Feyzoşum çok geçmiş olsun ananene, dualarımız sizinle
Günaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
Aslansın eşim ya çak bi 5lik
Gecen hafta 84.0
Bu hafta 82.9
Fark 1.1
%1.3

Tam hedefime ulasmis oldum haftaya hedefim 81.8
Çok süper fark helal
Eki Görüntüle 2294784
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.878
Hastaneye gelince de tartıldım evdekinin sağlaması olsun diye doğruymuş çok mutlu oldum.
Tebrikler canım
Çok güzel yazmışsın, aşırı doğru ve katılıyorım
Gecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Tebrikler canım

Selamalr fit kızlarrrr

Ayy maşallay hepinize şimdi sizi böyle görünce mraktan çatlıcam bugün kesin tartı almam lazm çook meral ediyorımm

Bu arada benim tabloda ki kilom 71 ama ben 70'e düştüm pazartesi günü sporda çıkan kilom 70 di ama buraya yazmadım sanırımm :/

İnşallah bende vermişimdir

Tam olarak bende bilmiyorum insallah etkilemez ya okadar emek harciyoruz yazik olur bilen arkadaslar bizide bilgilendirirseniz seviniriz

Nezamn aliyorsun tarti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…