canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlımmbaşım çatlıyor, bir sürü iş var ama elimi süremedim. işe de on beş dk. geç geldim zateneve gidip yatasım var...
dün nisayla katrem gelmedi :44:
bu günde hypatiacım senle benden baska kimse yok..
bende burdayım nıye benı saymıyorsunuz bakım zaten moralım bozuk ceryan kesık arazıyede gıtmıyorum burdaymısım bugun
canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlımm
bende burdayım nıye benı saymıyorsunuz bakım zaten moralım bozuk ceryan kesık arazıyede gıtmıyorum burdaymısım bugun
ama sen bize araziye gidicem dedinnn bizde sen yoksun die hypatiamla kendimiz calıyor söylüyorduk
ay ona veda falan yapmamzaten kendisini hiç sevmiyorum kacarak gidicem arkama bile bakmıcam
yarın merkama 5 dicemm
az önce sevgilimle konustum dedim ben yarın 59 kilo olucam..
verdiği tepki haftasonu görürsün balıkcıya gidelimde..
bende olsun montide balık serbest dedim bişi diyemedi
görsün herkes nasıl zayıflanıyormus kafama iice yerlestirdim mart sonu mezun oluyorum
inş. meyvecimmm.. kaptanımız olarak başlat artık şu mezuniyetlerii.. kuyabiye de sen de bir an önce mezun olursunuz inş...
inş. meyvecimmm.. kaptanımız olarak başlat artık şu mezuniyetlerii.. kuyabiye de sen de bir an önce mezun olursunuz inş...
inş canım ben gidince tahtımı sana bırakıcam hazır ol
kuyabıyemm le meyvemın mezun olması lazımkı bızde arkalarından sıra sıra boncuk gıbı dızılelım demı hypatıam
sultan sülümann giderse hyatıam sultan olürr
inş canım ben gidince tahtımı sana bırakıcam hazır ol
kuyabıyemm le meyvemın mezun olması lazımkı bızde arkalarından sıra sıra boncuk gıbı dızılelım demı hypatıam
sultan sülümann giderse hyatıam sultan olürr
minnosum inş gizemle aynı hafta mezun oluruzda patlama yasatırız paylasımda
AYY VALLA SUPERR HUPPERRR OLURR KAPTANIMMMminnosum inş gizemle aynı hafta mezun oluruzda patlama yasatırız paylasımda
ayy söylerım tabıkıdennn karayaggg gidiver gidiver gidiverrr
minnosum benim 5 li rakama düşmemin şerefine şarkını söylermisin sekerim :87::87::87::87::87:
ayy ben nısanda mazunmu olucam yaanı ben bu sınırle bu koca varken kesın daha once mezun olurum ay ınsallah ben belkım yarın 64 gorurum hee ne dersın seker:81::81:minnoşum hypatiam sizide anna ve nidah ile birlikde nisan sonu mezun görmek istiyorum ..
haydi kızlar finala kosuyoruzzz
sıra sıra incilerr iştee birincilerrehemmm ben de çok durmıcam buralarda, mezunlar topicinde buluşcaz inşş
ay inş minnoşumm prensesimmmm
böyle dizilcezzz işte:)))
ahahah seni de yavuklu alırım kendime minnoşummm
inş. canımmmm. tez vakitte gidersiniz mezun olursunuz inşşşşşş
işte mart sonu hedeflerimizz
kaptanım şike var şike varr benimm listemm yanlışş mart sonuna 6.4 kilo vermem lazımm hoofff beni kandırdınızz 5 yazmıssınız listeye ben nerelere gidem başımı nerelere vuremm sultan sülüman nerdee:84::84:
minnosummm yarın bi süpriz yapıp 64 ü görürsen bana çifte sevinç yasatmıs olursunn 4. takım ucusa gecer yarın
inş canım bu aksam cok calısmamız gerek cok kim tutar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?