Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

başım çatlıyor, bir sürü iş var ama elimi süremedim. işe de on beş dk. geç geldim zaten eve gidip yatasım var...
canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlımm
dün nisayla katrem gelmedi :44:

bu günde hypatiacım senle benden baska kimse yok..

bende burdayım nıye benı saymıyorsunuz bakım zaten moralım bozuk ceryan kesık arazıyede gıtmıyorum burdaymısım bugun

canımm gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlımm

bende burdayım nıye benı saymıyorsunuz bakım zaten moralım bozuk ceryan kesık arazıyede gıtmıyorum burdaymısım bugun

ama ama ama sen araziye gidicem dedin bizzee

ama sen bize araziye gidicem dedinnn bizde sen yoksun die hypatiamla kendimiz calıyor söylüyorduk

minnoşum da geldi tamam oldu.. yarın ampüllerimizi yakıcazzz hep birliktee

inş. meyvecimmm.. kaptanımız olarak başlat artık şu mezuniyetlerii.. kuyabiye de sen de bir an önce mezun olursunuz inş...

**4. TAKIM 194. ETAP**

meyvenull ( 60.4/) ---------55 MART SONU -5 kilo
Kuyabiye(55.9/)------------52 MART SONU -3 kilo
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)---------------64 MART SONU -5 kilo
Anna_maria(69.2/)---------64 MART SONU -5 kilo
karcicegi71(69.6/)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/)------59.5 MART SONU -6 kilo
nidah( 68.7/)--------------64 MART SONU -4.7 kilo
katrem ( 76.9/)

Son düzenleme:
minnosum inş gizemle aynı hafta mezun oluruzda patlama yasatırız paylasımda
AYY VALLA SUPERR HUPPERRR OLURR KAPTANIMMM

minnosum benim 5 li rakama düşmemin şerefine şarkını söylermisin sekerim :87::87::87::87::87:
ayy söylerım tabıkıdennn karayaggg gidiver gidiver gidiverrr
55 geliver geliver geliver:87::87::87:
minnoşum hypatiam sizide anna ve nidah ile birlikde nisan sonu mezun görmek istiyorum ..

haydi kızlar finala kosuyoruzzz
ayy ben nısanda mazunmu olucam yaanı ben bu sınırle bu koca varken kesın daha once mezun olurum ay ınsallah ben belkım yarın 64 gorurum hee ne dersın seker:81::81:
ehemmm ben de çok durmıcam buralarda, mezunlar topicinde buluşcaz inşş

ay inş minnoşumm prensesimmmm

böyle dizilcezzz işte:)))
sıra sıra incilerr iştee birincilerr
ahahah seni de yavuklu alırım kendime minnoşummm

inş. canımmmm. tez vakitte gidersiniz mezun olursunuz inşşşşşş

aminnnn inşaallah erken den mezun oluruzz hypatıamm:81::81:

minnosummm yarın bi süpriz yapıp 64 ü görürsen bana çifte sevinç yasatmıs olursunn 4. takım ucusa gecer yarın
inş canım bu aksam cok calısmamız gerek cok kim tutar bizi

minnosummm yarın bi süpriz yapıp 64 ü görürsen bana çifte sevinç yasatmıs olursunn 4. takım ucusa gecer yarın
inş canım bu aksam cok calısmamız gerek cok kim tutar bizi

ayy ne yapıyım ben buaksam meyvem sence müsil ilacı falanmı içsemde hersey cıksa vucudumdan bı bakıyormusum yarın 60 kıloyum ben bugun gun ıcınde wc operasyonu yaparsam belkımm oda belkım gorururm yanı 64u ama cok zor hıc wc gıbı bıse aklımdan gecmıyor suan .öglende gidip evde kahvaltı yapıcam yemek yok beyımıze yumurta kırdım yemedı o sımdı bozulmasın oglen pısıreyımde cayla falan bır dılım ekmekle yerım ben bugun 3 lıtre su ıctımmı ne karayag kalır ne baska bıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…