Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni kurallar gelmiş paylaşımda okudum şimdi.. Şu karar defteri hukuk gibi..

Allahımmm nasıl güzeller, nasıl bebekler en sevdiğim şey hayvan resimlerine videolarına bakmak, hepsinin hastasıyım
Ben de sonuna kadar korka korka geldim ama mutlu sona o kadar sevindim ki; yaptığın çok sevap Deryacım ya, reelde tatlı bir insan olduğunu tahmin ediyordum zaten artık eminim
Kaptanım bizim için de ye, go wild!
İki resimde de ateş ediyorsun valla, yerinde olsam daha motive edici resim bulurum
Canim FitFiliz ve cinecin kazanmis dondurmayi 1.lik onlarin.
Daha paylasmadim.
Neeeee biz mi kazandık?! ilk defa yarış gibi bir şeyde 1. Olan takımdanım galiba napıcam bilemiyorum bu sükseyle
Ooo hadi yaa yinemi kazanamadik neyse arkadaslarimizi tebrik edeelim ozaman afiyet olsun kizlar
Yine dondurma kazanamadık
Afiyet olsun kuzularım FitFiliz cinecin
Teşekkür ederiz kankilerimiz
Deryoşş as bayrakları kııızz, caddeye çıkıp konvoy mu yapsak Ahahjajs cidden bütün hafta magnum yedim yedim sonunda free magnum kazandık ajskslld
Efso eşim çok güzeldi senle takım olmak ama ev yapımı dondurma ne aşkım ya çaksana bir magnum
Thanks canımcım, haftaya için de birinci belli ikinci kim diyoruz ajsklsldl (delirmiş)

Ayıpsın kaptanım gerekirse senin için fedakarlıktan kaçınmam bu hafta cornetto’ya geçerim
haftaya magnum kazanmak isyeyen kızlar beni eklesin

Menuler guzel ablacim, eve giremeyip biraz heyecan yasamissiniz ama kahvalti keyfide guzel mis gibi:)

Patlamis misiri piknikte herkese 1 poset verdiler ablacim, cok acikmistim yemek oncesi azicik attim agzima, ben cok sevmiyorum, yokluktan yedim :))

kızlar 51.10 çıktım
geçen haftaki kilom 51.80
fark -700
Harikasin

Slm kızlar bugün regl 4. Gün
Geçen hafta 91
Bu hafta 90.6
Verilen kg 400
Kozmogirl17
Yinede eksidesin canim

Günaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
Harikasin canim

Gecen hafta 84.0
Bu hafta 82.9
Fark 1.1
%1.3

Tam hedefime ulasmis oldum haftaya hedefim 81.8
Ne guzel bir eksi

Gecen hafta ki kilom 76
Bu hafta ki kilom 75.2
Fark -800
Oran 1.05

Gecen haftaki hedefim 75.4 tu onu bile gecmisim cok sukur
Haftaya hedefim 74.4

Patlicanmoru
Supersin

ayy süperiz takım
yemin ederim buraya yazacağım diye bir parça çikolata yemişliğim yok
kızlar bayrama bir -1000 ler gelir değil mi, hadi gelsin
Gelir neden gelmesin canim :)

Sen tatilin tadini cikar, donunce es yazariz sana , aklin burada kalmasin :)

kusura bakma kaptanim gelemedim, tyarindan sonra bir hafta daha yokum , yuzmemi hiic ihmal etmedim ama kotu yedim off ya listeye girmek iyice hayal oluyor benim icin
Boyle dusunme tatili bitir, bomba gibi doneceksin listeye..

Gecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Tebrikler canim

Canim umarim kolaylikla bulursun ev ve halledersin ev islerini..

Ve hedefe ulasmanin verdigi gurur, tebrikler canim cok tesekkur ederim.

70 olarak guncellerim seni canim:)

Ozgecim nice guzel yaslara Yawrukush
Canimmmm

Artik eksilme zamani, bana yetis kuzum :)

Annem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu

Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki
Canim acil sifalar bir kere daha...

Canim o tarz hesaplamalar cok ucuk sonuclar cikariyor , sen kendi ideal kilonu en iyi bilensin:)

Yawrukush kaptanım iyi ki doğdun inşallah Harika mutlu yeni yaşın olur
Canimm tesekkur ederim.

Canim artik yeni eksiler gelecek haftaya :)

İyi ki doğduuun kaptan ♥

(Haydi iyi ki doğdun mesajlarımızı yağdıralım kaptan uyanınca mutlu olur belki♥)
Canim benim, enerji dolusun, masallah sana..

Yawrukush . Iyiki dogdun mutlu seneler coucuklarinla esinle musmutlu gunlerin olsun insallah
Cok tesekkur ederim canim.

Mis gibi bir dondurma , zaten 1.de oldunuz ohh yandan :)

ya kızlar yıkıldım şu an
bilseydim o cheesecaketen bi dilim tadardım ayol
iyi ki yemedin bak ne guzel bir eksi geldi:))

Deryacim dun yazdigin bu mesaj cok kiymetliydi benim icin, cok tesekkur ederim, sende tum sevdiklerinle hep cok guzel bir omur yasa canim.

tabi ki hep diyette olduğumuz için meyve pastası gönderiyorum ben kaptanımıza
Yawrukush
NİCE MUTLU SENELEREEEEE
Oyyy ne lezzetli bir pastaydi bu , tesekkurler canim.

Sevgin taaa buraya kadar ulasti Ozlemcim, aldim kabul ettim kalbimin derinliklerinde canim.

Bende hepinizi cok sevdim, iyi ki varsiniz, cok tesekkur ederim Eminecim

İyi ki doğdun sen iyi ki varsın sen
Yawrukush
Kiz bu kacinci, yakalasam opucem Takimin yaramazi

Sen guclu, azimli birisin ben oyle anladim seni, suan zor bir donemden geciyorsun ama ustesinden geleceksin eminim.
Yoruldugunda dinlen ama cabalamaya devam et.
Biz hep buradayiz, ferahlayinca gel canim..

Evet gecmiste bende onu soyledim kizlara cok sacma geldi bana yani kimse yok 1 kisi kac kilo verirse oratalama o oluyor haksizlik bence bjna itiraz edemiyormuyuz
Canim 8. takimin durumu istem disi oldu, uyeleri mezun oldu, izne ayrildi vs.
Yeni uyeler aldi onumuzdeki haftadan itibaren yeni uyeleri girecek takima.

Kizlaar bende profilimde ki başlıgi degistirdim. Her hafta kilomu yazcam boyle daha cok motive olurum belki, oraya eksi yazabilmek icin daha cok emek veririm belki
Cok iyi yapmissin canim, hergun goreceksin, sana hedefini hatirltacak:)

Iste biriniz atesken digeriniz su olacaksiniz, hayat boyle boyle birbirini idare ede ede geciyor canim..
Hic kalp kirdigina degmez..

Mutlu sonlu bir hikaye bende sonu kotu olacak diye korka korka okudum kizlar gibi ama minnoslar iyiymis, annelerine kavusmuslar ne guzel :)

Halletmek için inat ettim
Ben bugüne kadar uğraştığım her işi hallettim
Bunu da halledeceğim allahın izni ile
Iste tam da bunu kastettim, sen kendi azim ve gucunle cabalamaya devam et , guzel olacak sonucu :)

Evet canim sultan papaganim vardi yavruda aldim buyuttu en son kusum oldu bende yavruyla babayi kuscuya verdim onlar alismadilar bize cunku canim benim kopegimde vardi evde 10 sene beraberdik gecen kis öldu cok uzuldum ama
Evden biri gibi oluyorlar olumleri cok zor oluyor..
Ne iyi yapiyorsunuz bakarak..

Cezaya sayayim canim belki yarin odul yaparsin.

Belim dugun fotolarinda kopacak gibiydi canim, 53 kiloydum, gelinlik bol geliyordu:)

Odulun cok lezzetli olmus canim :)

Yorumlara bak:)
go wild:)))
Asin tabi bayrklari hakettiniz :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1710DK ELIPTIK MUAF20DK ELIPTIK
Mavi boncukkk50M
gogo2405
Falanfilannn
Konus dinliyorum
Derya_the_queen
enimenime 100M
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL 300JJ
stitch
cinecin100IA 100M
DenizinYosunKokusu
fmad200DK 200JJ
Patlicanmoru ?? MUAFODUL 200IA
klbk33
LaMademoiselle100IA 100JJ ??
Gonulmeyvesi100IA 50M
Minikpanda1107
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Kizlar son bir mesaj yaziyorum sonra susacagim soz
Bugun aramizda yeni kaptan yardimcisi ya da yardimcilari secelim.
stitch kaptanimla da konustuk bu durumu.Takimimizin daha duzenli isleyisi icin buna gercekten ihtiyacimiz var. Elmasyuzuk de 2 haftadir gelmiyor takima.Bu sebeple yine aramizda fikir alisverisi ve onerilerle takimimiz icin kaptan yardimcisi secimini, el birligi ile yapalim olur mu, opuyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…