Yeni kurallar gelmiş paylaşımda okudum şimdi.. Şu karar defteri hukuk gibi..Bir yandan el acmasi borek yapiyorum, bir yandan size yaziyorum:)
K klbk33Elmasyuzuk ten hic haberim yok 2 haftadir gelmiyor, haftayada gelmezse diskalifiye olacak.
Canim cok sagol guzel yorumun icin ama ilk fotodaki halimi cook seviyorum, tuy gibi oluyorum:))
Kozmogirl17 esine satasmaktan vazgecmissin cok sevindim ama ah o magnummm :)Bu arada bir arkadasimin esi eve hep marulla geliyor, magnum maruldan iyi hic degilse :))
fayfeyfiy ananenede annenede cok sevindim canim.
sserendipity menun kotu degil , annenle guzel birgun gecirmissiniz ne guzel canim.aksama biz bizeyiz ,esim benim favorim bir balik restorani var oraya goturmek istedi bende dedim ki borekle, kisir ne zamandir aklimda cuma onlari yapayim, pastayla kutlayalim, cumartesi balik yemeye gideriz hem diyetimde bozulmaz.Ben kendi dogum gununede hazirlik yapan biriyim :))) Aslinda cogunlukla cocuklar icin hazirlik yapiyorum onlar boyle kutlamalara bayiliyorlar.Aksam 10 kez yakar ufleriz mumlari :)
FitFiliz canim dondurman hazir tadini cikart yarin, yorumunada cok guldum, dondurma dondurmayi cektiyse bu hafta cinecin ile ben es olayim :)))
Allahımmm nasıl güzeller, nasıl bebeklerHmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.
Dün gece balkon kapısı açık uyuyorduk, neyse kuş geldi (benimde balkonda koliler filan var, arka balkon pek kullanılmıyor, brandasi da var ama kenardan girmiş) Tıkırtısına uyandım. Bir de odaya gelirse diye düşündüm. Eşimi de uyandırdımkuşu kovalasin diye. Neyse eşim baktı kuş burda sıkışmış dedi (ki aslında sıkışmamış) telefonun ışığıyla baktı, uzatmiyim kuşu yakaladi dışarı saldı. Brandanin açık yerine de kolilerin birini kaldırdı, oraya dayadı.
Bir de bakmış yerde kuytu bi tarafta iki yavru.Meğer biz tatildeyken yuva yapmış, yumurtadan çıkmış, hatta biraz da büyümüş yavrular. Hiç de farketmemişiz. Çok üzüldük anneyi gönderdik diye, kuşları da bir koliye koyduk. Annesi gelsin diye yine açtık brandayi ama gelmedi. Sabah da çok endişe ettim ya annesi korktuysa çok, bir daha gelmezse diye. İnternetten kuş besleme videoları izledim. Şırıngayla besledim onları. Ama çok zorlandim. İçim de elvermiyor başka türlüsüne. Sonra yine aynı tarafa koydum koliyi. Arada baktım. Çok şükür gördüm bir seferinde annesi geldi, içim rahatladı. Oh be dedim ☺☺
Şimdi yine balkonda yuva yaptıkları yerde koli icindeler yavrular. Bakın ne küçükler. Umarım sağ salim büyürler de gönderirim minik misafirleri (
@Yawrukush canım senin doğum günününde benim yavru kuşlarım oldu kısacası)
Kaptanım bizim için de ye, go wild!Nasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Bu aksam benim menu cosacak yani ama cok mutluyum, senede 1 gun :)))
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)
İki resimde de ateş ediyorsun valla, yerinde olsam daha motive edici resim bulurumKizlar ilk foto 2014 yilindaki dogum gunumden ayni elbise var uzerimde ve 55 kiloyum.
Eki Görüntüle 2295011
2. foto gecen sene dogum gunumde,60-61 kilo civariydim, yine ayni elbise ama onu kapanmamis goruyorsunuz :)
Eki Görüntüle 2295010
Iste benim hedefim bu elbise ve 57-58 kiloya dusup ilk halindeki gibi olabilmek..Diyette zorlandikca acip bu iki fotoya bakiyorum super motive ediyor.
Neeeee biz mi kazandık?!
Ooo hadi yaa yinemi kazanamadik neyse arkadaslarimizi tebrik edeelim ozaman afiyet olsun kizlar
Teşekkür ederiz kankilerimiz
Deryoşş as bayrakları kııızz, caddeye çıkıp konvoy mu yapsakÇook sevindimm, ay bi inanamadim ben şimdi gözlerime
cinecin Gizocum birinciyiiz
Ben yarın yerim ev yapımı dondurmami. Kuzu sen yeterince Magnum yemistin ama şimdi bonusu da kaçırmamak lazım di mi
Hani para parayı çağırır derler ya, senin dondurmalar da dondurmayı mı çağırdı ne(soğuk espiri yapayım da erimesinler )
Thanks canımcım, haftaya için de birinci belli ikinci kim diyoruz ajsklsldl (delirmiş)Cok tatlisiniz ❤❤
Korku hikayesi okur gibi okudum ama sonu tatliya baglandi neyseki
Irmik helvasi en sevdigim tatli olabilir
ikisinde de inceciksin Ozgecim, ben simdi kendi kollarima baktim da
Ben en iyisi diyete 4 elle sarilayim
Tebrikler kizlar, haftaya dondurma benimFitFiliz cinecin
Oooy kuzum ne yapmissin, odul ogunu degil de odul gunu olmus. Neyse sen diger gunlerde arayi kapatirsin zaten, bugun canin sıkkındı
Haftaya bizimdir o dondurma
Hala ev yapimi diyor diyeti bozmuyor
Yok yok seni cok erken mezun ettik biz
TebriklerDeryoşş as bayrakları kııızz, caddeye çıkıp konvoy mu yapsakAhahjajs cidden bütün hafta magnum yedim yedim sonunda free magnum kazandık ajskslld
Ayıpsın kaptanım gerekirse senin için fedakarlıktan kaçınmam bu hafta cornetto’ya geçerimBir yandan el acmasi borek yapiyorum, bir yandan size yaziyorum:)
K klbk33Elmasyuzuk ten hic haberim yok 2 haftadir gelmiyor, haftayada gelmezse diskalifiye olacak.
Canim cok sagol guzel yorumun icin ama ilk fotodaki halimi cook seviyorum, tuy gibi oluyorum:))
Kozmogirl17 esine satasmaktan vazgecmissin cok sevindim ama ah o magnummm :)Bu arada bir arkadasimin esi eve hep marulla geliyor, magnum maruldan iyi hic degilse :))
fayfeyfiy ananenede annenede cok sevindim canim.
sserendipity menun kotu degil , annenle guzel birgun gecirmissiniz ne guzel canim.aksama biz bizeyiz ,esim benim favorim bir balik restorani var oraya goturmek istedi bende dedim ki borekle, kisir ne zamandir aklimda cuma onlari yapayim, pastayla kutlayalim, cumartesi balik yemeye gideriz hem diyetimde bozulmaz.Ben kendi dogum gununede hazirlik yapan biriyim :))) Aslinda cogunlukla cocuklar icin hazirlik yapiyorum onlar boyle kutlamalara bayiliyorlar.Aksam 10 kez yakar ufleriz mumlari :)
FitFiliz canim dondurman hazir tadini cikart yarin, yorumunada cok guldum, dondurma dondurmayi cektiyse bu hafta cinecin ile ben es olayim :)))
Kol çalışalım beraberikisinde de inceciksin Ozgecim, ben simdi kendi kollarima baktim da
Ben en iyisi diyete 4 elle sarilayim
Ayıpsın kaptanım gerekirse senin için fedakarlıktan kaçınmam bu hafta cornetto’ya geçerim
haftaya magnum kazanmak isyeyen kızlar beni eklesin
Menuler guzel ablacim, eve giremeyip biraz heyecan yasamissiniz ama kahvalti keyfide guzel mis gibi:)Günaydınlar çarşamba ve perşembe menüsü bildiriyorum.
Çarşamba sabah 10 da bir dilim tbe peynir zeytin domates salatalık
14 te sucuklu yumurta domates salatalık bir etimek bir mısır pirinç patlagi paketli olanlardan var ya ondan bir tane
18 de fırında sulu köfte 3 tane bir dilim patatesinden bir acı turşu bir dilim ekmek
22. 3 dilim kavun bir avuç kabak çekirdeği
Su 2 lt
Spor günün büyük bir kısmını iş yaparak küçük bir kısmını uyuyarak geçirdim nöbet cikisiydi
Perşembe
Sabah 10 da bir yumurta 2 dilim tbe domates salatalık
15 te sade filtre kahve ile bir dilim kek fırını denedimde
20 de çayla bir dilim ekmek domates salatalık biber kavurması 3/4 dilim kavun
Su 2.5 lt
Spor kaşındım yatak odası eşyaların yerini değiştirdim tüm kaslarım ağrıyor
Dün akşam yemeği güveç patlıcan olacaktı aslında ama markete çıkarken anahtarı kapının arkasında unutmuşuz eve giremedik dönüşte. Eşim kvalidemi karsilayacakti gardan o yüzden bizi onların eve bıraktı alelacele çayla kahvaltı hazırladım adında evde ki yemeği götürecektik yanına pilav yapacaktım ama yalan oldu.
Sabah tartıldım ama tartiyi oraya buraya çekmekten ayarı bozuldu sanırım bi az bi çok tartiyor. Hala kahvaltı yapmadım hastanede tartilicam birde evde hangisi doğru sağlama yapmış olurum.
Patlamis misiri piknikte herkese 1 poset verdiler ablacim, cok acikmistim yemek oncesi azicik attim agzima, ben cok sevmiyorum, yokluktan yedim :))Yarı iş yarı dinlenme geçti gün
Yoğurt salatalık atistirabilirsin akşam
Güzel olmuş afiyet olsun
Güzel olmuş menü spor
Evde olunca yemeden duramıyor insan
Menü spor güzel olmuş
Patlamış mısırda nasıl durdun duramazdım ben
Ne yana baksam bir iş çıkıyor zamanla düzene girer hepsi sağol canım
Gün içinde az yemişsin sanki
Baya bi düzene girdi ev gazda baglanirsa süper olacak
Güzel olmuş
Sabah baya fazla olmuş zamanla dengeyi bulursun
Öğlen olmamış ama şartlar zorluyor bazen
Az yemişsin gibi geldi bana
Güzel dengeli olmuş
Dengeli olmuş
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar
Menün güzel olmuş
Güzel tabi yine
Harikasinkızlar 51.10 çıktım
geçen haftaki kilom 51.80
fark -700
Yinede eksidesin canim
Harikasin canimGünaydın kızlar
Geçen cuma: 63.1
Bu cuma: 62.2
Fark: -0.9
Yüzde: 1,4
Ne guzel bir eksiGecen hafta 84.0
Bu hafta 82.9
Fark 1.1
%1.3
Tam hedefime ulasmis oldumhaftaya hedefim 81.8
SupersinGecen hafta ki kilom 76
Bu hafta ki kilom 75.2
Fark -800
Oran 1.05
Gecen haftaki hedefim 75.4 tu onu bile gecmisim cok sukur
Haftaya hedefim 74.4
Patlicanmoru
Gelir neden gelmesin canim :)ayy süperiz takım
yemin ederim buraya yazacağım diye bir parça çikolata yemişliğim yok
kızlar bayrama bir -1000 ler gelir değil mi, hadi gelsin
Sen tatilin tadini cikar, donunce es yazariz sana , aklin burada kalmasin :)kaptanim bu hafat cok yogundum kusura bakmayin, sabah yuzme, sonra is, arada okula birkac dokumasyon goturdum. vatandaslik icin bir testi gecmem lazimdi onunla ugrastim, neredeyse hergun kizimi ben aldim bu hafta kresten. Derken hic vaktim olmadi ve cok kotu yedim
Bugun tartilamadim ben evden cikarken herkes uyuyordu baskulu almam icin ses yapmam lazimdi, liste disinda olunca boyle oluyor ama bir turlu de giremedim su listeye.
Esimfayfeyfiy kusura bakma cok yalniz birakdim seni bu hafta.
Yawrukush kaptanim yarindan sonra tatildeyim ve tarti da goturmuyorum ben ins haftaya pazartesi gelirim araniza. Lutfen bu hafta bana es yazma degilse yalniz kalir esim uzulurum
Boyle dusunme tatili bitir, bomba gibi doneceksin listeye..kusura bakma kaptanim gelemedim, tyarindan sonra bir hafta daha yokum , yuzmemi hiic ihmal etmedim ama kotu yedimoff ya listeye girmek iyice hayal oluyor benim icin
Tebrikler canimGecen hafta 83
Bu hafta. 82.6
Giden kilo 400 gram
Oran. 0.48
Canim umarim kolaylikla bulursun ev ve halledersin ev islerini..Gece 2 küsürlerde yazdığını görünce dedim noluyor bismillah
Kaptanım berlin’de ev kiralama işi çok sıkıntılı, kanunlar geliyor sürekli vs, en son kanuna göre; ev sahipleri (ev olmadığı & talep aşırı olduğu için) son yıllardaki evlere yapılan yüzde 200 fln artışlı fiyatları artık yapamıycaklar, bu kanunun çıkacağını anlayan ev sahipleri de son dakikada ne yapabilirseler zam yaptılar, sorun çıkardılar vs. Böyle gelişmelerden ve anlaşma sürem bittiği için çıkmak zorundayım. Ve berlinde ev bulmak ölüm
Tebrikler cnm
Feyzoşum çok geçmiş olsun ananene, dualarımız sizinle
Aslansın eşim ya çak bi 5lik
Çok süper fark helal
Tebrikler canım
Çok güzel yazmışsın, aşırı doğru ve katılıyorım
Tebrikler canım
Ve hedefe ulasmanin verdigi gurur, tebrikler canim cok tesekkur ederim.Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 59.3
Fark: -500
Böylece sizlere verdiğim sözü tutmuş oluyorum sevgili kaptoş ve eşimYawrukush FitFiliz dans dans dans
Doğum günün kutlu olsun Ortadoğu ve Balkanların en iyi kaptanı, çok güzel bir yaş olsun!
Eki Görüntüle 2294851
70 olarak guncellerim seni canim:)Selamalr fit kızlarrrr
Ayy maşallay hepinize şimdi sizi böyle görünce mraktan çatlıcam bugün kesin tartı almam lazm çook meral ediyorımm
Bu arada benim tabloda ki kilom 71 ama ben 70'e düştüm pazartesi günü sporda çıkan kilom 70 di ama buraya yazmadım sanırımm :/
İnşallah bende vermişimdir
Canimmmm
Artik eksilme zamani, bana yetis kuzum :)Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben yogun ve dikkatsiz bir sureden sonra tahmin ettigim gibi arti geldim ama artik geri dondum, guzel kahvaltimi yaptim bu sabah, artik ben de baslayacagim bildirimlerime.
Hepinizi opuyor ve gecmise gidiyorum
Son tarti: 66.3
Bugun: 67.3
Fark: +1
Yuzde: -1.51%
Foto cekemedim sabah aceleden
Canim acil sifalar bir kere daha...Annem ananeme çok düşkün ve çok telaşlanıyor
Doğal olarak..
iyi canım annem de o an çok korktu
Ananemin demansı (bunama) var ve ilerliyor maalesef her gün biraz daha kötü... ama bugün iyi sanki
Canim o tarz hesaplamalar cok ucuk sonuclar cikariyor , sen kendi ideal kilonu en iyi bilensin:)Başlayacak olmana çok sevindim senemcim. Ne güzel olur beraberce ideal kiloyu yakalarız.
Geçenlerde Özge günlük kalori hesaplama programı yollamıştı. Ordakine göre ideal kilom (sıkı durun) 52
Ben 57yi hala hayal olarak görüyorum. 60 olsam göbek aticam. 52 yazıyor bana bir de
Canimm tesekkur ederim.Yawrukush kaptanım iyi ki doğdun inşallah Harika mutlu yeni yaşın olur
Canim artik yeni eksiler gelecek haftaya :)Bu arada hastaneden gelince tekrar tartıldım kızlar 57.9 çıktım çooook mutlu oldum
Ama aç karna sabah tartıştığım 58.1 idi
Onu yazdım o yüzden
Yemek yiyip gitmiştim ama koşturmacadan herhalde 200gr daha gitmiş
Ama bunu listeye yazmadım ve resmini de çekmedim kaptanım
Canim benim, enerji dolusun, masallah sana..İyi ki doğduuun kaptan ♥
(Haydi iyi ki doğdun mesajlarımızı yağdıralım kaptan uyanınca mutlu olur belki♥)
Cok tesekkur ederim canim.Yawrukush . Iyiki dogdun mutlu seneler coucuklarinla esinle musmutlu gunlerin olsun insallah
Mis gibi bir dondurma , zaten 1.de oldunuz ohh yandan :)Sütün kaymağını ayirmistim bir kase, ayrıca az bir süt ve nişasta ile hafif cıvık bir pudding yaptım iki şekerli, ayrıca iki muzu dilimleyip dondurdum. Bu üçünü bal da ekleyerek blender da çektim feyzacim. Diyet değil ama en azından katkı maddesi yok
iyi ki yemedin bak ne guzel bir eksi geldi:))ya kızlar yıkıldım şu an
bilseydim o cheesecaketen bi dilim tadardım ayol
Deryacim dun yazdigin bu mesaj cok kiymetliydi benim icin, cok tesekkur ederim, sende tum sevdiklerinle hep cok guzel bir omur yasa canim.Canım Özge'cim,
(Bugün hep erteledim yazmayı şöyle güzel cümleler kurabileceğim bir an yakalamak için)
İyi ki doğmuşsun tatlim..
Çocukların, eşin ve tüm sevdiklerinle sana uzun güzel, keyifli, huzurlu, neşeli, eğlenceli, sağlıklı dolu dolu mutlu bir ömür dilerim.
Hayat hep tatlı sürprizler çıkarsın canım karşına..
Bu arada iyi ki bir nebze de olsa seni tanıma şansına eriştim. Nasıl anlatsam sanki böyle karşındakine mutluluk veren bir yapın var, umarım hep böyle pozitif yaşarsın yıllarını.. iyi ki varsın
Biricik kaptanımız,çok seviyoruz seni❤.
Oyyy ne lezzetli bir pastaydi bu , tesekkurler canim.tabi ki hep diyette olduğumuz için meyve pastası gönderiyorum ben kaptanımıza
Yawrukush
NİCE MUTLU SENELEREEEEE
Sevgin taaa buraya kadar ulasti Ozlemcim, aldim kabul ettim kalbimin derinliklerinde canim.Ooo kutlamalar başlamıs bende sevgilerimi bu Eki Görüntüle 2294915
Koyup sana gönderiyorum hep sevdiklerinle mutlu ol kaptanım iyi ki seni tanımışım iyi ki kaptanımız olmuşsun pozitif güler yüzlü insan.
Bende hepinizi cok sevdim, iyi ki varsiniz, cok tesekkur ederim EminecimGuzel kaptanimizYawrukush umuz, özgemiz; sevdiklerinle birlikte hayirli saglikli mutlu huzurlu nicee yillara. Biz seni cok sevdik. Gercekten cok sevdik
Yeni yasinda tüm dualarin kabul olsun tum dileklerin gerceklessin insallah
iyi ki dogdun canim
Kiz bu kacinci, yakalasam opucem
Sen guclu, azimli birisin ben oyle anladim seni, suan zor bir donemden geciyorsun ama ustesinden geleceksin eminim.Merhaba
İşler çok yoğun ve karmaşık.
Herşey çok karışık
İşi yeni öğrendiğimden daha da karışmış
Kafam da karmakarışık
Kısacası karışığım
Menü de yazamadım. Kusura bakmayın.
Burayı da okuyamadım.
Vakit yok
Bayrama kadar yoğun olacağım gibi görünüyor
Tartı sonucum da yüksek çıktı
Dondurmayı yine yiyemeyeceğiz sanırım
Eki Görüntüle 2294920
Canim 8. takimin durumu istem disi oldu, uyeleri mezun oldu, izne ayrildi vs.Evet gecmiste bende onu soyledim kizlara cok sacma geldi bana yani kimse yok 1 kisi kac kilo verirse oratalama o oluyor haksizlik bence bjna itiraz edemiyormuyuz
Cok iyi yapmissin canim, hergun goreceksin, sana hedefini hatirltacak:)Kizlaar bende profilimde ki başlıgi degistirdim. Her hafta kilomu yazcam boyle daha cok motive olurum belki, oraya eksi yazabilmek icin daha cok emek veririm belki
Iste biriniz atesken digeriniz su olacaksiniz, hayat boyle boyle birbirini idare ede ede geciyor canim..Esim esim esim ona yorumum yok beni idare ettigi kadar ediyor en son reddede oda bana patliyor sonrasi fena oluyor tabi.ya dis bugdayi aslinda abartmamk lazim ama korayda abarttigim icin kutayada yapmazsam sucluluk hissedicem gibi geliyor.mr i bisekilde halledicem artik
Mutlu sonlu bir hikaye bende sonu kotu olacak diye korka korka okudum kizlar gibi ama minnoslar iyiymis, annelerine kavusmuslar ne guzel :)Hmm kuş meselesi, ay kuzum onu hiç hatirlatmasan iyiydi.
Dün gece balkon kapısı açık uyuyorduk, neyse kuş geldi (benimde balkonda koliler filan var, arka balkon pek kullanılmıyor, brandasi da var ama kenardan girmiş) Tıkırtısına uyandım. Bir de odaya gelirse diye düşündüm. Eşimi de uyandırdımkuşu kovalasin diye. Neyse eşim baktı kuş burda sıkışmış dedi (ki aslında sıkışmamış) telefonun ışığıyla baktı, uzatmiyim kuşu yakaladi dışarı saldı. Brandanin açık yerine de kolilerin birini kaldırdı, oraya dayadı.
Bir de bakmış yerde kuytu bi tarafta iki yavru.Meğer biz tatildeyken yuva yapmış, yumurtadan çıkmış, hatta biraz da büyümüş yavrular. Hiç de farketmemişiz. Çok üzüldük anneyi gönderdik diye, kuşları da bir koliye koyduk. Annesi gelsin diye yine açtık brandayi ama gelmedi. Sabah da çok endişe ettim ya annesi korktuysa çok, bir daha gelmezse diye. İnternetten kuş besleme videoları izledim. Şırıngayla besledim onları. Ama çok zorlandim. İçim de elvermiyor başka türlüsüne. Sonra yine aynı tarafa koydum koliyi. Arada baktım. Çok şükür gördüm bir seferinde annesi geldi, içim rahatladı. Oh be dedim ☺☺
Şimdi yine balkonda yuva yaptıkları yerde koli icindeler yavrular. Bakın ne küçükler. Umarım sağ salim büyürler de gönderirim minik misafirleri (
@Yawrukush canım senin doğum günününde benim yavru kuşlarım oldu kısacası)
Iste tam da bunu kastettim, sen kendi azim ve gucunle cabalamaya devam et , guzel olacak sonucu :)Halletmek için inat ettim
Ben bugüne kadar uğraştığım her işi hallettim
Bunu da halledeceğim allahın izni ile
Evden biri gibi oluyorlar olumleri cok zor oluyor..Evet canim sultan papaganim vardi yavruda aldim buyuttu en son kusum oldu bende yavruyla babayi kuscuya verdim onlar alismadilar bize cunku canim benim kopegimde vardi evde 10 sene beraberdik gecen kis öldu cok uzuldum ama
Cezaya sayayim canim belki yarin odul yaparsin.2 agustos menum
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
Az Yagda yumurta
1 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
yarim findikli kurabiye ya yeminle annem getirmis dunden beri gozumun onunde ama yarisini yedim biraktim 1 isirimlik yani
Ogle 14.00
2 tane etli biber dolmasi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Oglumun cipsinde 4 5 tane ufak cicuklar icin olanlar varya onlardan
Arada 3 4 tane jelibon
Hepsi birden degil tabi git gel attim bitane
Aksam 17.30
Oglumun et soteli pilavindan 4 kasik
Ara 20.30
3 4 dilim karpuz
Bide bi ara yedim ama gun icinde saatini hatirlamiyorum 3 4 tane rulokat
Abur cuburun dibine vurmusuz oglumla bugun can sıkıntısından anneme telefonda gelirken bimden ekmek al bana diyorum ben ben diyor oglum bim bim bime gitcem diyor okadar sıkildık yani bugun
50 mekik cektim kaptan valla elim kolum kalkmadi sonra
Su 1.5 ltre ancak
Ama yarina bomba gibi donucrm bugun yuklendim
Belim dugun fotolarinda kopacak gibiydi canim, 53 kiloydum, gelinlik bol geliyordu:)Çok incesin kuzu ilk fotoğrafta, belin ne kadar inceymis hem de doğumdan sonra
Bence ikinci fotoğraf da çok güzel, hatta daha bi kadın kadın.
Tabi önemli olan senin hangi kiloda mutlu hissedeceğin tatlım.
Ay ne tatlıdır onlar, yarın fotoğraflarini paylaşır mısın? Kedi resimlerine bakmak hobim ☺☺
Odulun cok lezzetli olmus canim :)Bugün ki Cuma menüm
Ödülle geçti kendime regl olduğum için ödül verdimmm
Sabah bir bardak ılık su
08:00 Tam buğday ekmeğine tost yapmıştım yarışı sonra toplantıya girdim
11:00 de tostun yarısı
12 30 domates çorba
Tavuk döner sadece tavukları yedim
Salata
Toplantıya devam ettim
1700 iki yudum simit
2000 ince tost çalışmaya devam ettim
2100 bir makaron ve kadayifli muhallebi(
2 lt su
400 ml fit su
Spor yok
Yorumlara bak:)Allahımmm nasıl güzeller, nasıl bebekleren sevdiğim şey hayvan resimlerine videolarına bakmak, hepsinin hastasıyım
Ben de sonuna kadar korka korka geldim ama mutlu sona o kadar sevindim ki; yaptığın çok sevap Deryacım ya, reelde tatlı bir insan olduğunu tahmin ediyordum zaten artık eminim ❤
Kaptanım bizim için de ye, go wild!
İki resimde de ateş ediyorsun valla, yerinde olsam daha motive edici resim bulurum
Neeeee biz mi kazandık?!ilk defa yarış gibi bir şeyde 1. Olan takımdanım galiba napıcam bilemiyorum bu sükseyle
Teşekkür ederiz kankilerimiz
Deryoşş as bayrakları kııızz, caddeye çıkıp konvoy mu yapsakAhahjajs cidden bütün hafta magnum yedim yedim sonunda free magnum kazandık ajskslld
Efso eşim çok güzeldi senle takım olmak ama ev yapımı dondurma ne aşkım ya çaksana bir magnum
Thanks canımcım, haftaya için de birinci belli ikinci kim diyoruz ajsklsldl (delirmiş)
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | 20DK ELIPTIK | |||||
Mavi boncukkk | 50M | ||||||
gogo2405 | |||||||
Falanfilannn | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL 300JJ | ||||||
stitch | |||||||
cinecin | 100IA 100M | ||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 200DK | 200JJ | |||||
Patlicanmoru | ODUL 200IA | ||||||
klbk33 | |||||||
LaMademoiselle | 100IA | ||||||
Gonulmeyvesi | 100IA | ||||||
Minikpanda1107 |
Gunaydin , tebrikler canim.Kizlar gunaydinlar
Ben dun tartilmayi unutmusum
Bu sabah tartildim 75.9 kg
En azindan biraz gitmis sevindim. Ama sebebi adetim yeni bitti onun icin. Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?