- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
"10 kez yakar ufleriz" bizde de her dogum gununde durum buBir yandan el acmasi borek yapiyorum, bir yandan size yaziyorum:)
K klbk33 @Elmasyuzuk ten hic haberim yok 2 haftadir gelmiyor, haftayada gelmezse diskalifiye olacak.
Canim cok sagol guzel yorumun icin ama ilk fotodaki halimi cook seviyorum, tuy gibi oluyorum:))
Kozmogirl17 esine satasmaktan vazgecmissin cok sevindim ama ah o magnummm :)Bu arada bir arkadasimin esi eve hep marulla geliyor, magnum maruldan iyi hic degilse :))
fayfeyfiy ananenede annenede cok sevindim canim.
sserendipity menun kotu degil , annenle guzel birgun gecirmissiniz ne guzel canim.aksama biz bizeyiz ,esim benim favorim bir balik restorani var oraya goturmek istedi bende dedim ki borekle, kisir ne zamandir aklimda cuma onlari yapayim, pastayla kutlayalim, cumartesi balik yemeye gideriz hem diyetimde bozulmaz.Ben kendi dogum gununede hazirlik yapan biriyim :))) Aslinda cogunlukla cocuklar icin hazirlik yapiyorum onlar boyle kutlamalara bayiliyorlar.Aksam 10 kez yakar ufleriz mumlari :)
FitFiliz canim dondurman hazir tadini cikart yarin, yorumunada cok guldum, dondurma dondurmayi cektiyse bu hafta cinecin ile ben es olayim :)))
Bugun senin gunun du canım hakkın bu sofra .Nasilsiniz kizlar su saniye azcik oturdum, temizlik yaptim, dogum gununde temizlik yapan nadide bir insancigim:)
Simdi bir seyler atistiriyorum sonra aksama hazirlik yapcam oda soyleki, el acmasi borek, kisir, irmik helvasi yapcam, esimde pasta getircek.
Bu aksam benim menu cosacak yani ama cok mutluyum, senede 1 gun :)))
Yarin esas kutlama yapcaz balik restoraninda, orda menume dikkat ederim ama bugun tutmayin beniiiiii:)
Pasta da olur kaptan.Bugunde dondurmayi kazanamadim , ne yapayim yas pastayla idare edicem
Sakasi bir yana kizlar bugun ve yarin odullerinizi yapin, yine tam motive haftaya devam edelim.
fayfeyfiy anane nasi kuzum?
Evet farkedilmicek gibi degil kiKendinin de farkettigi gibi abur cubur fazla olmus canim afiyet olsun
Odul saatin biraz gec olmus ama benim magnum dan sonraBugün ki Cuma menüm
Ödülle geçti kendime regl olduğum için ödül verdimmm
Sabah bir bardak ılık su
08:00 Tam buğday ekmeğine tost yapmıştım yarışı sonra toplantıya girdim
11:00 de tostun yarısı
12 30 domates çorba
Tavuk döner sadece tavukları yedim
Salata
Toplantıya devam ettim
1700 iki yudum simit
2000 ince tost çalışmaya devam ettim
2100 bir makaron ve kadayifli muhallebi(
2 lt su
400 ml fit su
Spor yok
Cok sukur kazasiz belasiz atlattik geceyiCok iyi yapmissin canim, hergun goreceksin, sana hedefini hatirltacak:)
Iste biriniz atesken digeriniz su olacaksiniz, hayat boyle boyle birbirini idare ede ede geciyor canim..
Hic kalp kirdigina degmez..
Mutlu sonlu bir hikaye bende sonu kotu olacak diye korka korka okudum kizlar gibi ama minnoslar iyiymis, annelerine kavusmuslar ne guzel :)
Iste tam da bunu kastettim, sen kendi azim ve gucunle cabalamaya devam et , guzel olacak sonucu :)
Evden biri gibi oluyorlar olumleri cok zor oluyor..
Ne iyi yapiyorsunuz bakarak..
Cezaya sayayim canim belki yarin odul yaparsin.
Belim dugun fotolarinda kopacak gibiydi canim, 53 kiloydum, gelinlik bol geliyordu:)
Odulun cok lezzetli olmus canim :)
Yorumlara bak:)
go wild:)))
Asin tabi bayrklari hakettiniz :))
4.olmusuz ahahahahah***ESLER YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. FitFiliz & cinecin ==> % 2.27
2. @gogo2405 &Ankee ==> % 2.23
3.sserendipity & @Mavi boncukkk ==> %1.79
4.Kozmogirl17 & Patlicanmoru ==> % 1.49
5.fayfeyfiy ==> %1.02
6. @Yawrukush & K klbk33 ==> -0.49
Birinci olan arkadaslarimizi kutluyor, dondurmalarini afiyetle yemelerini diliyorum.
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & stitch
2. @Yawrukush &cinecin
3. @gogo2405 &Patlicanmoru
4.sserendipity & FitFiliz
5.Ankee & fayfeyfiy
6. @Gonulmeyvesi & @Mavi boncukkk
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 10DK ELIPTIK MUAF 20DK ELIPTIK Mavi boncukkk 50M gogo2405 Falanfilannn Konus dinliyorum Derya_the_queen enimenime 100M Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush ODUL 300JJ stitch cinecin 100IA 100M DenizinYosunKokusu fmad 200DK 200JJ Patlicanmoru ?? MUAF ODUL 200IA klbk33 LaMademoiselle 100IA 100JJ ?? Gonulmeyvesi 100IA 50M Minikpanda1107 *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Felekten bi cuma caldik ohhhhKizlar cuma menumu hic paylasmiyorum, sporada gidemedim, sabahtan itibaren diyetime tam gaz devam edecegim.
Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari diliyorum, keyifle gecireceginiz bir cumartesi gunu olsun.
Ohhh cok guzel bir sofra kaptanim afiyet olsun tabi bende olsam diyet falan dinlemezdim.hediyelerde yakıyormusss guzel anne.Diyete veda ettigim masanin bir goruntusuKitap ismi olabilir☹
Eki Görüntüle 2295048
Bu da bir digeri...
Eki Görüntüle 2295049
Bu da hintli komsumun dgunu hediyesi ,biryani♥
Eki Görüntüle 2295047
Bunlarda esim ve kuzularimdan hediyelerim
Eki Görüntüle 2295050
Kizlar son bir mesaj yaziyorum sonra susacagim soz
Bugun aramizda yeni kaptan yardimcisi ya da yardimcilari secelim.
stitch kaptanimla da konustuk bu durumu.Takimimizin daha duzenli isleyisi icin buna gercekten ihtiyacimiz var. @Elmasyuzuk de 2 haftadir gelmiyor takima.Bu sebeple yine aramizda fikir alisverisi ve onerilerle takimimiz icin kaptan yardimcisi secimini, el birligi ile yapalim olur mu, opuyorum hepinizi.
Sen guclu, azimli birisin ben oyle anladim seni, suan zor bir donemden geciyorsun ama ustesinden geleceksin eminim.
Yoruldugunda dinlen ama cabalamaya devam et.
Biz hep buradayiz, ferahlayinca gel canim..
Şu dönemi atlatayım da kurtulayımIste tam da bunu kastettim, sen kendi azim ve gucunle cabalamaya devam et , guzel olacak sonucu :)
Gunaydin eski esim annende fazla yememeye calis canim gerci bu imkansiz ama 1 gunde 200 gr cok guzel bir fark bayrama kadar 8 li rakkamlari goruceksin insallah buna odaklan canim pazartesiye eksiyle girelim hadi.Günaydın kuzularimmmm regl bitti sanirsam bir yamuk yapmazsa:))) dün 90.6 bugün 90.4 200 gr 200 gr dır o kadar tatlının üzerine:))))
Bugün annemle olacağım hatta annemde kalacağım.. menümü yazacağım size... Çok öpüyorum.. Ac karnina ikik suya devammmm haydii metabolizmayı bi yarim saat oncesinden calistirmaya baslayinnm muckkk:))
Ödül günüBugün ki Cuma menüm
Ödülle geçti kendime regl olduğum için ödül verdimmm
Sabah bir bardak ılık su
08:00 Tam buğday ekmeğine tost yapmıştım yarışı sonra toplantıya girdim
11:00 de tostun yarısı
12 30 domates çorba
Tavuk döner sadece tavukları yedim
Salata
Toplantıya devam ettim
1700 iki yudum simit
2000 ince tost çalışmaya devam ettim
2100 bir makaron ve kadayifli muhallebi(
2 lt su
400 ml fit su
Spor yok
Ahahhaha ödül öğünüKizlar bizim bey geldi milletin kocasi eline cicek falan alir gelir benim ki bilin bakalım ne almıs fıstıklı magnum en sevdigimden gecen benim magnumu mideye insirdi ya uzulmus bu adama nasıl sarim be simdi kıyamam ki magnumada kıyamadım yedim ama aramizda kalsin kızlar kaptisimiz duymasın.bide kimse beni ornek almasın
Canım bence gayet güzel2 agustus
Sabah 9 30
1 cokelekli yumurta
1 dilim koy ekmegi
2 kasik melemen ve 2 kasik çökelek
1 cay kasigi bal-tahin
15.00 (Acliktan gözüm dondu sanirim)
1 minik pogaca (annem kucuk kucuk yapmis)
1 kase yoğurt icine 5 hurma
18.00
1.5 kase yayla corbasi
1 tabuk but ve salata
Yarim dilim köy ekmg
21.00
Cayin yaninda biraz leblebi badem biraz cekirdek.
Saati gec oldu farkındayım ama ancak o saate kaldi
Su 3.5
Yarim saat yürüyüş
İnşallah yaKizlar hepinize iyi istirahatler, harika bir gun gecirdim hepinizin sayesinde, diyorum ki haftya dogum gunum degil ama bir totem daha yapayim ilk 3e girelim diye
Bugun alintilara yetisemedim, yarin telafi edecegim insallah.
Sabaha gorusmek uzere.
Canım ben bimilyoncudan(züccaciye) den çok uyguna alıyordum benim de öyle bitiyorduHerkese selamlar.
Tartımın pili bitmişti.
Anlamıyorum 10 günde 1 bitiyor.
Sanırım problemi var.
Bugün pil aldım ama geç oldu tartılmadım.
Yarın yazacağım.
Canimmmm
Artik eksilme zamani, bana yetis kuzum :)
Canim acil sifalar bir kere daha...
Canim o tarz hesaplamalar cok ucuk sonuclar cikariyor , sen kendi ideal kilonu en iyi bilensin:)
Canimm tesekkur ederim.
Canim artik yeni eksiler gelecek haftaya :)
Canim benim, enerji dolusun, masallah sana..
Cok tesekkur ederim canim.
Mis gibi bir dondurma , zaten 1.de oldunuz ohh yandan :)
iyi ki yemedin bak ne guzel bir eksi geldi:))
Deryacim dun yazdigin bu mesaj cok kiymetliydi benim icin, cok tesekkur ederim, sende tum sevdiklerinle hep cok guzel bir omur yasa canim.
Oyyy ne lezzetli bir pastaydi bu , tesekkurler canim.
Sevgin taaa buraya kadar ulasti Ozlemcim, aldim kabul ettim kalbimin derinliklerinde canim.
Bende hepinizi cok sevdim, iyi ki varsiniz, cok tesekkur ederim Eminecim
Kiz bu kacinci, yakalasam opucemTakimin yaramazi
Sen guclu, azimli birisin ben oyle anladim seni, suan zor bir donemden geciyorsun ama ustesinden geleceksin eminim.
Yoruldugunda dinlen ama cabalamaya devam et.
Biz hep buradayiz, ferahlayinca gel canim..
Canim 8. takimin durumu istem disi oldu, uyeleri mezun oldu, izne ayrildi vs.
Yeni uyeler aldi onumuzdeki haftadan itibaren yeni uyeleri girecek takima.
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & stitch
2. @Yawrukush &cinecin
3. @gogo2405 &Patlicanmoru
4.sserendipity & FitFiliz
5.Ankee & fayfeyfiy
6. @Gonulmeyvesi & @Mavi boncukkk
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
Diyete veda ettigim masanin bir goruntusuKitap ismi olabilir☹
Eki Görüntüle 2295048
Bu da bir digeri...
Eki Görüntüle 2295049
Bu da hintli komsumun dgunu hediyesi ,biryani♥
Eki Görüntüle 2295047
Bunlarda esim ve kuzularimdan hediyelerim
Eki Görüntüle 2295050
Ben öneride bulunmak istiyorumKizlar son bir mesaj yaziyorum sonra susacagim soz
Bugun aramizda yeni kaptan yardimcisi ya da yardimcilari secelim.
stitch kaptanimla da konustuk bu durumu.Takimimizin daha duzenli isleyisi icin buna gercekten ihtiyacimiz var. @Elmasyuzuk de 2 haftadir gelmiyor takima.Bu sebeple yine aramizda fikir alisverisi ve onerilerle takimimiz icin kaptan yardimcisi secimini, el birligi ile yapalim olur mu, opuyorum hepinizi.
Süpersin kuzumGünaydın kuzularimmmm regl bitti sanirsam bir yamuk yapmazsa:))) dün 90.6 bugün 90.4 200 gr 200 gr dır o kadar tatlının üzerine:))))
Bugün annemle olacağım hatta annemde kalacağım.. menümü yazacağım size... Çok öpüyorum.. Ac karnina ikik suya devammmm haydii metabolizmayı bi yarim saat oncesinden calistirmaya baslayinnm muckkk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?