Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

"10 kez yakar ufleriz" bizde de her dogum gununde durum bu

Bugun senin gunun du canım hakkın bu sofra .
Bugunde dondurmayi kazanamadim , ne yapayim yas pastayla idare edicem
Sakasi bir yana kizlar bugun ve yarin odullerinizi yapin, yine tam motive haftaya devam edelim.
fayfeyfiy anane nasi kuzum?
Pasta da olur kaptan.
Kendinin de farkettigi gibi abur cubur fazla olmus canim afiyet olsun
Evet farkedilmicek gibi degil ki
Odul saatin biraz gec olmus ama benim magnum dan sonra menun guzel canim.
Cok sukur kazasiz belasiz atlattik geceyi
4.olmusuz ahahahahah
stitch senemcim ohhh ohhhh ooo dondurma bizimmmmm olucakkkkkk ona göre tatlımmmm bugun basliyoruz.

Ohhh cezam gitgide artiyorrtesekkur ederim kaptan
Kizlar cuma menumu hic paylasmiyorum, sporada gidemedim, sabahtan itibaren diyetime tam gaz devam edecegim.
Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari diliyorum, keyifle gecireceginiz bir cumartesi gunu olsun.
Felekten bi cuma caldik ohhhh
Ohhh cok guzel bir sofra kaptanim afiyet olsun tabi bende olsam diyet falan dinlemezdim.hediyelerde yakıyormusss guzel anne.

Ben yardimci olmaya hazirim tabi bu isi yapicak daha profosyenel arkadas varsa onu yapin kaptanim ben butun gun burdayim malum elimden geleni yapmaya calisirim.

Sen guclu, azimli birisin ben oyle anladim seni, suan zor bir donemden geciyorsun ama ustesinden geleceksin eminim.
Yoruldugunda dinlen ama cabalamaya devam et.
Biz hep buradayiz, ferahlayinca gel canim..
Iste tam da bunu kastettim, sen kendi azim ve gucunle cabalamaya devam et , guzel olacak sonucu :)
Şu dönemi atlatayım da kurtulayım
Masaya yapışıp kaldım 5gündür. Çok çalışıp işlerimi halledip geleceğim.

Günaydın kuzularimmmm regl bitti sanirsam bir yamuk yapmazsa:))) dün 90.6 bugün 90.4 200 gr 200 gr dır o kadar tatlının üzerine:))))
Bugün annemle olacağım hatta annemde kalacağım.. menümü yazacağım size... Çok öpüyorum.. Ac karnina ikik suya devammmm haydii metabolizmayı bi yarim saat oncesinden calistirmaya baslayinnm muckkk:))

Bunlarda yavru canim bunlar hep penceremizin altinda dururlar bizim cocuklar biseyler veriyor camdan ama hersabah yumurta beyazı var oglum sade sarı yiyor ya beyazlarida bu pisipisilere veriyoruz daha minik pisileride gondercem sana. FitFiliz

Eklentiler

• PhotoGrid_1564817024205.webp
    104 KB · Görüntüleme: 27
  • PhotoGrid_1564816911167.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 28
Gunaydin eski esim annende fazla yememeye calis canim gerci bu imkansiz ama 1 gunde 200 gr cok guzel bir fark bayrama kadar 8 li rakkamlari goruceksin insallah buna odaklan canim pazartesiye eksiyle girelim hadi.

Ödül günü

Ahahhaha ödül öğünü

Canım bence gayet güzel

Kizlar hepinize iyi istirahatler, harika bir gun gecirdim hepinizin sayesinde, diyorum ki haftya dogum gunum degil ama bir totem daha yapayim ilk 3e girelim diye
Bugun alintilara yetisemedim, yarin telafi edecegim insallah.
Sabaha gorusmek uzere.
İnşallah ya
Artık birinci olmamız lazııııım

Herkese selamlar.
Tartımın pili bitmişti.
Anlamıyorum 10 günde 1 bitiyor.
Sanırım problemi var.
Bugün pil aldım ama geç oldu tartılmadım.
Yarın yazacağım.
Canım ben bimilyoncudan(züccaciye) den çok uyguna alıyordum benim de öyle bitiyordu
Saatçiden aldım ALlah a şükür baya dayandı
Orda da o tarz bir yerden aldığını sanmam ama acaba internetten falan daha kaliteli bir şey mi sipariş etsen

Ben öneride bulunmak istiyorum

FitFiliz ya da Kozmogirl17
Kızların ikisi de grupta gayet güzel aktif ve ayrılmalarını gerektiren durum olacak mı bilmiyorum ama ben ikisini bu göreve yakıştırdım:)

Süpersin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…