Uuu iskender cokta severim keske pidelerini yemeseydin tereyagda dokturmedinmi sorun yoktu aaa zaten yememissin uzulme canim sıkıntı yoksevgili eşimin beni öldüreceği menümle karşınızdayımfayfeyfiy
02.08 CUMA MENÜ
08.30sandviç ekmeğine beyaz peynir ve labneli sandviç
09.00 sade kahvem
13.00 3 yk sade makarna 5 yk ıspanak yemeği tadımlık yoğurt
15.00 tek şekerli kahve
19.00 iskenderama vallahi tüm pidelerini yemedim ama yine de napıyım yaa off
neyse sabah tartıda değilim olmamıştı
Kuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara
Kararimi verdim zaten kuzum pastasini ve kurabiyeleri hazir alicam boreklerim ve dolmam buzlukta hazir bi ev isi onuda zaten surekli yaptigim icin sıkintı yok bi camlarim silincek bugunde mutfagin dolabblarini ve camini buzdolabini falan sildim toparladim kafamda davetimi bile yaptim persembe aksam baba tarafi gelcek ertesi gunde bizim tarafi agirlicamben buna bayıldım yaa, cidden tek çocuk bile olsa ilk çocuğumda diş buğdayına bu kadar özenir miyim hatta yapar mıyım bilmem.
kuzum valla zamanında çok emek vermişsin ama olduğu kadar. şimdi ona yaptım buna yapamadım diye düşünme, çocuklar farkında bile olmuyor zaten...
Cok tesekkur ederim canim nedemek bende mutluyum burda olmaktan bazen kimse olmuyor bakiyorum bos bos sonrada ne isim var len benim burda kimsecikler yok kalk isini yap diuorum kalkiyorum burasi beni dinlendiriyor cunku sizinle sohbet ederken oturuyorumMerhaba kizlar
Kaptan yardimciligi icin benim de önerimKozmogirl17 ve FitFiliz
Yorumlarınız ve enerjinizle takimi cok iyi motive ediyorsunuz. Thanks kızlar
Tebrikler kızlar.***ESLER YARISMAMIZIN SONUCLARI***
1. FitFiliz & @cinecin ==> % 2.27
2.gogo2405 & Ankee ==> % 2.23
3.sserendipity & @Mavi boncukkk ==> %1.79
4.Kozmogirl17 & @Patlicanmoru ==> % 1.49
5.fayfeyfiy ==> %1.02
6.Yawrukush & @klbk33 ==> -0.49
Birinci olan arkadaslarimizi kutluyor, dondurmalarini afiyetle yemelerini diliyorum.
Hahah evet ya ben deAhahahha tek ben degilmisim yahu bunalima giren
Belki sonra da kalırsın buranın muhabbeti çok güzel :)Canin benim ben 57 ye dusene kadar burdayım allahtan bisey cikmazsa hastalik vs burda olmaya devam edicem tesekkur ederim onerin icin
Aleyküm selam sürpr olay :)Canlarim selamlar hepinize, nasilsiniz?
Gecmisi bitiremedim, esim kahvalti hazirladi bugun, her yil 1 kez dogum gunumde o hazirlar sagolsun :)
Kahvalti edip bakacagim sizlere:)
Ahahhaha cumaya bir şey demiyorumsevgili eşimin beni öldüreceği menümle karşınızdayımfayfeyfiy
02.08 CUMA MENÜ
08.30sandviç ekmeğine beyaz peynir ve labneli sandviç
09.00 sade kahvem
13.00 3 yk sade makarna 5 yk ıspanak yemeği tadımlık yoğurt
15.00 tek şekerli kahve
19.00 iskenderama vallahi tüm pidelerini yemedim ama yine de napıyım yaa off
neyse sabah tartıda değilim olmamıştı
Beni nasıl tanımışBu menü içinfayfeyfiy sana kıymaz
Afiyet olsun
Korkunç menü değil bence. Hafta içi toparlarsın
Su ve spor yok. Haydi biraz spor yap ve menünü biraz telafi et.
Gunaydin ohhh ne tatli olur es elinden yenen kahvalti afiyet bal olsun kaptanim.Canlarim selamlar hepinize, nasilsiniz?
Gecmisi bitiremedim, esim kahvalti hazirladi bugun, her yil 1 kez dogum gunumde o hazirlar sagolsun :)
Kahvalti edip bakacagim sizlere:)
Tabi canim neden kalmiyim aynen ole diyorum ya kimse yokkende kendi kendime takiliyorum burdaBelki sonra da kalırsın buranın muhabbeti çok güzel :)
Tabi canim neden kalmiyim aynen ole diyorum ya kimse yokkende kendi kendime takiliyorum burda
Ben yaziyorum ama cogu yanlis gidiyor hizli yazincaben de aynı
telefondan giriyorum çok yazamıyorum sadece
Gayet guzel canim oglen de baklava hem cuma ödülü hem de baska brsey yemedigin icin dengelemistir. Yürüyüş de gayet güzel.2ağustos menüm
Sabah 1dilim ekmek, 1tk.tahin pekmez, domates, biber, salatalık, 1kk b peynir, 6zeytin
Öğle 1d.börek, 2d.baklava (arkadaşın kutlaması vardı)
Akşam: ciğer sote, domates salatası
Su 2lt
Spor 5500adım
Cuma sonrası icin 200gr gayet guzel cnm. Devami daha guzel gelir ins.Günaydın kuzularimmmm regl bitti sanirsam bir yamuk yapmazsa:))) dün 90.6 bugün 90.4 200 gr 200 gr dır o kadar tatlının üzerine:))))
Bugün annemle olacağım hatta annemde kalacağım.. menümü yazacağım size... Çok öpüyorum.. Ac karnina ikik suya devammmm haydii metabolizmayı bi yarim saat oncesinden calistirmaya baslayinnm muckkk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?