Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uuu iskender cokta severim keske pidelerini yemeseydin tereyagda dokturmedinmi sorun yoktu aaa zaten yememissin uzulme canim sıkıntı yok

Kuzular cok tatlisiniz gercekten suan bile iyi hissetmeye basladim sayenizde
Koraya yaptigim bu kutlamalardan sonra stres oldum ozamabda herseyi kendim yaptim pastasi kurabiyesi dahil ama tek cocuktu ozaman 2.yasgunundede bakanlar vardı cocuklara

ben buna bayıldım yaa, cidden tek çocuk bile olsa ilk çocuğumda diş buğdayına bu kadar özenir miyim hatta yapar mıyım bilmem.
kuzum valla zamanında çok emek vermişsin ama olduğu kadar. şimdi ona yaptım buna yapamadım diye düşünme, çocuklar farkında bile olmuyor zaten...

Kararimi verdim zaten kuzum pastasini ve kurabiyeleri hazir alicam boreklerim ve dolmam buzlukta hazir bi ev isi onuda zaten surekli yaptigim icin sıkintı yok bi camlarim silincek bugunde mutfagin dolabblarini ve camini buzdolabini falan sildim toparladim kafamda davetimi bile yaptim persembe aksam baba tarafi gelcek ertesi gunde bizim tarafi agirlicam

Merhaba kizlar
Kaptan yardimciligi icin benim de önerim Kozmogirl17 ve FitFiliz
Yorumlarınız ve enerjinizle takimi cok iyi motive ediyorsunuz. Thanks kızlar
Cok tesekkur ederim canim nedemek bende mutluyum burda olmaktan bazen kimse olmuyor bakiyorum bos bos sonrada ne isim var len benim burda kimsecikler yok kalk isini yap diuorum kalkiyorum burasi beni dinlendiriyor cunku sizinle sohbet ederken oturuyorum

Ahahhaha cumaya bir şey demiyorum ama bugün dikkat et

Canlarim selamlar hepinize, nasilsiniz?
Gecmisi bitiremedim, esim kahvalti hazirladi bugun, her yil 1 kez dogum gunumde o hazirlar sagolsun :)
Kahvalti edip bakacagim sizlere:)
Gunaydin ohhh ne tatli olur es elinden yenen kahvalti afiyet bal olsun kaptanim.

Gayet guzel canim oglen de baklava hem cuma ödülü hem de baska brsey yemedigin icin dengelemistir. Yürüyüş de gayet güzel.
Cuma sonrası icin 200gr gayet guzel cnm. Devami daha guzel gelir ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…