Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum ben sabah meyve ve süt içtiğim zaman barsaklarım hareketleniyor hypatiamdan öğrendim ilk baslarda etki etmiyor gibiydi ama sonra vücudum calısmaya basladı..
inş operasyon basarıyla sonuclanırda yarına 64 ü görürsün hep birlikte kutlama yaparız cosarızz burdaa

operasyon basarıyla sonuclanmalı

olacak olacakk... güzel olacak.. 52 kg ablam bnm o meşhur 2 günlük diyeti yaptı ve tam 2 kg verdi. 50 oldu. gerçi o hint fakiri gibi

bu diyetteki taktikler işe yarıyoo anlayacağın

hint fakiri demek
ya hakkaten ablanın metabolizması ne güzel calısıyor öyle
incecik ve her yaptığı diyet işe yarıyor belkide senden gizli gizli baska yöntemler de yapıyordur

hint fakiri demek
ya hakkaten ablanın metabolizması ne güzel calısıyor öyle
incecik ve her yaptığı diyet işe yarıyor belkide senden gizli gizli baska yöntemler de yapıyordur

yok bu başka ablamm bende ablalar çok olunca karıştııı ilk defa yaptı ve işe yaradı, bir diğeri çikolata ile bunu denemişti ama o 2 kg verememişti benim gibi..

ben uzunca bi süre öğünlü devam edeceğim mart sonuna kadar.. inş. sonuçlar güzel olacak..

olucak caım olucak süper ötesi olucak sonuclar..
sen diyeti bozma sporu aksatma görmak ne mucezeler yaratıcaksın

ben geldim şekerler

oo zevcanım da benle mezun oluyomuş mart sonu kutlamalara hazırl olun kızlar

ben de yarına eksideyim işallah :26:

uğursuzluk getiriyo diye perşembeleri tartılmıyorum artık ama düne göre bakarsak kesin eksideyim

hem dün 40 dk pilatesimi de yaptım

selam kızlar meyve hedefleri yazmışsın inş başarırız hepimizz:)

menüm:

sabah 1brd gryf suyu
1 yum,zeytim,peynir 2dl ekmek

ara 1port

öğle 4-5 kaşık ıspanak,yoğurt,1dl ekmek

ara 1 ayva

akşam 1kase çorba,salata

ara meyve

3lt su,2fn. yeşilçay,

bugünkü menüm:

Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar peynir ile yapılmış kepekli sandviçten tost, bir bardak yağsız süt
Ara: Bir avuç ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase düğün çorbası, bir biber ve bir kabak dolması, pulbiberli yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Armut
Ara: Elma
Akşam: Mercimek çorbası ve salata

Su: 4 litre su
Yeşil çay: 2 fincan

menün gayet güzel nidah'cım. sen de çabucak veda edeceksin takıma inş.

seninki de çok güzel
yalnız canım akşam öğünden sonra nasıl dayanıyosun ben meyve yada bişiler yemezsem çok acıkıyorum.erkenmi yatıyosun?

afiyet olsun canım güzel olmuss

afiyet olsun tatlım keske dolmanın birini yemeseymişsinn daha güzel olurdu öyle

benimde menüm değişti yazayım hemen..

sabah meyve süt

öğlen yoğurtlu tavuk salata 1 yumurtadan menemen

ara elma portakal

aksam çiğ sebze (domates salatalık vs gibi)

şimdi form plus cayımdan içicem 3 lirte su biticek ve tabiki sporumu yapıcam 1 saat

seninki de çok güzel
yalnız canım akşam öğünden sonra nasıl dayanıyosun ben meyve yada bişiler yemezsem çok acıkıyorum.erkenmi yatıyosun?

hem erken yatıyorum hem de bugün öğlen çok yedim. acıkacağımı sanmıyorum ama acıkırsam da genelde süt ile falan ara yapıyorum.

afiyet olsun tatlım keske dolmanın birini yemeseymişsinn daha güzel olurdu öyle

neeeeeee su böreği ile kadayıf tatlısı ya da profiterolü almadım ben... daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…