ayy ne yapıyım ben buaksam meyvem sence müsil ilacı falanmı içsemde hersey cıksa vucudumdan bı bakıyormusum yarın 60 kıloyumben bugun gun ıcınde wc operasyonu yaparsam belkımm oda belkım gorururm yanı 64u ama cok zor hıc wc gıbı bıse aklımdan gecmıyor suan .öglende gidip evde kahvaltı yapıcam yemek yok beyımıze yumurta kırdım yemedı o sımdı bozulmasın oglen pısıreyımde cayla falan bır dılım ekmekle yerım ben bugun 3 lıtre su ıctımmı ne karayag kalır ne baska bıse
minnoşum hypatiam sizide anna ve nidah ile birlikde nisan sonu mezun görmek istiyorum ..
haydi kızlar finala kosuyoruzzz
minnosum ben sabah meyve ve süt içtiğim zaman barsaklarım hareketleniyor hypatiamdan öğrendim ilk baslarda etki etmiyor gibiydi ama sonra vücudum calısmaya basladı..
inş operasyon basarıyla sonuclanırda yarına 64 ü görürsün hep birlikte kutlama yaparız cosarızz burdaa
operasyon basarıyla sonuclanmalı
canım sen de yap. yarın sabah kahvaltıda bi bardak sütle portakal elma falan ye... hemen sonuçlanacak, göreceksin
hımm bıdenıyım hypatıam bakalım sonuclar ne olucakk
depar bile atarım ben meyvemmmmm... inşşşş
operasyon basarıyla sonuclanmalı
olacak olacakk... güzel olacak.. 52 kg ablam bnm o meşhur 2 günlük diyeti yaptı ve tam 2 kg verdi. 50 oldu. gerçi o hint fakiri gibi
bu diyetteki taktikler işe yarıyoo anlayacağın
hint fakiri demek
ya hakkaten ablanın metabolizması ne güzel calısıyor öyle
incecik ve her yaptığı diyet işe yarıyor belkide senden gizli gizli baska yöntemler de yapıyordur
yok bu başka ablamm bende ablalar çok olunca karıştıııilk defa yaptı ve işe yaradı, bir diğeri çikolata ile bunu denemişti ama o 2 kg verememişti benim gibi..
ben uzunca bi süre öğünlü devam edeceğim mart sonuna kadar.. inş. sonuçlar güzel olacak..
selam kızlar meyve hedefleri yazmışsın inş başarırız hepimizz:)
menüm:
sabah 1brd gryf suyu
1 yum,zeytim,peynir 2dl ekmek
ara 1port
öğle 4-5 kaşık ıspanak,yoğurt,1dl ekmek
ara 1 ayva
akşam 1kase çorba,salata
ara meyve
3lt su,2fn. yeşilçay,
seninki de çok güzelbugünkü menüm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar peynir ile yapılmış kepekli sandviçten tost, bir bardak yağsız süt
Ara: Bir avuç ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase düğün çorbası, bir biber ve bir kabak dolması, pulbiberli yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Armut
Ara: Elma
Akşam: Mercimek çorbası ve salata
Su: 4 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
selam kızlar meyve hedefleri yazmışsın inş başarırız hepimizz:)
menüm:
sabah 1brd gryf suyu
1 yum,zeytim,peynir 2dl ekmek
ara 1port
öğle 4-5 kaşık ıspanak,yoğurt,1dl ekmek
ara 1 ayva
akşam 1kase çorba,salata
ara meyve
3lt su,2fn. yeşilçay,
bugünkü menüm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar peynir ile yapılmış kepekli sandviçten tost, bir bardak yağsız süt
Ara: Bir avuç ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase düğün çorbası, bir biber ve bir kabak dolması, pulbiberli yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Armut
Ara: Elma
Akşam: Mercimek çorbası ve salata
Su: 4 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
seninki de çok güzel
yalnız canım akşam öğünden sonra nasıl dayanıyosun ben meyve yada bişiler yemezsem çok acıkıyorum.erkenmi yatıyosun?
afiyet olsun tatlım keske dolmanın birini yemeseymişsinn daha güzel olurdu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?