Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vay bee 37 yaşa 2 çocuk ne kadar güzel maaşallah
ben de beiiktaşlıyım hahaha

Canım eşim noluuuur dondurma kazanalım çok istiyorum

Canım neler ettin
Ağlıyorum şu an

Gonulmeyvesi sevgili esim bu hafta 1 kiloyu hedefleyelim ne dersin sserendipity sen den de ozur diliyorum az daha asilsam dondurma bizim olabilirmis Yawrukush kaptan 50 mk yazmissin cezami basim ustune onu yarim saat yuruyus yapsam olurmu ben bahsetmistim bel fitigi ameliyati oldum 6 ay sadece yuruyus sporu yapabilirim mekik belimi zorlar

Guzel bi menu eski esim afiyet olsun sadece biraz ya kisir ya pilav olaydi

Deryacim bu hafta da benimle dondurma yeme sansi kazanmak istemez misin?? Please!!!
Evet ben de okudum o haberi canim. Aidin salih in kitabini 2 sene once okumustum. 10 gunluk aclik diyetinin kansere bile deva olabilecegini yaziyordu. Ama bu ogretmen tum tedavileri reddetmis sanirim cok üzücü cook ne kadar cok duyuyoruz kanser. Allah korusun hepimizi ve tum sevdiklerimizi

Guzel bi menu eski esim afiyet olsun sadece biraz ya kisir ya pilav olaydi
Evet canim haklisin pilavı yedim artik baska birsey yemem diye dusunurken arkasim hazirlamis en sagliklisi o diye kisir yedim. Daha azla durabilseydim iyiydi ama durduramadim kendimi. kisir da pek guzeldi ya hu

Ya yazin erkek grubunu ya terasa ya bahceye gondericwm bizdeevde artik oturucaz bellimi kafanda neler yapicagin canim

açık büfe yapıcam canım mecburen herkesi masada oturtmak zor
valla eşimin soya soslu brokolili tavuğu var o artı tereyağlı pilav, patatesli kıymalı iki çeşit börek, limonlu puff kekli pudingli tatlı, çocuklr için nutellalı ufak pankekler hazırlıycam hamburger gibi, 3 fasulyeli salata, sarımsaklı yoğurtlu havuç graten diyorlar sanırım o ... şu an akıl edebildiklerim... bir de annemden bişiyler istiycem zaten yemek yapamıyorum öyle güzel... önerilere açığım canım benden epey ilerde biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…