Ben kendimce yaptim kaptan dun ku olu topragini sirkeledim ustumden
vay bee 37 yaşa 2 çocuk ne kadar güzel maaşallahSağol canım, verilecek kilon as ama bence sen de çok iyi bir aday olursun.
(Ank.da, bi ortaokulda ing. öğretmeniyim tatlım. Yaş 37-biraz zayiflasam genç göstericem- iki de yavrum var 6 ve 9. Ay dur Beşiktaş'li olduğumu sana da söyliyeyim
Oo süpersin. Özlem'le kaptan da Beşiktaş'livay bee 37 yaşa 2 çocuk ne kadar güzel maaşallah
ben de beiiktaşlıyım hahaha
Kız etmedin miiii
Canım eşim noluuuur dondurma kazanalımaynen canım yaa
o yüzden kiste dışı ne yersem aklıma sen geliyorsun
eşim bugün çok ısrar etti 2 haftadır yemiyorum bişey diye
of yaaa neyse az sonra yazıcam menüyü çok mutsuzum valla pazar yemiycem yaa
Canım neler ettinevet ben buraya içler acısı menümü yazıyorum
arkadaşlar öncelikle eşimin beni kaç haftadır yalnız bırakıyorsun dediği için bu menü
03.08 CUMARTESİ MENÜM
08.30 bir iki lokma kürt böreği tek şekerli tük kahvesi
14.00 bir porsiyon patates kozartması söyledik ortaya havuzda arkadaşlar, hiç abartmıyorum koca bi servis tabağı kızartma. o kadar açtık ki yarı yarıya yedik
18.00 makarna ve şinitzel makarna iki kadeh şarap makarna 3 ykdır ama krema soslu
bu kızartmayı yedikten sonra 10 tur serbest yüzme+ yarım saat normal yüzme+ sporda 50 mekik ve 25 bacak haereketi yaptım, sonra yarım saat de yürüyüş var
ama bu yediklerimden sonra şu an oturuyorum
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & @stitch
2.Yawrukush & cinecin
3. @gogo2405 & @Patlicanmoru
4.sserendipity & FitFiliz
5.Ankee & fayfeyfiy
6.Gonulmeyvesi & Mavi boncukkk
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
Canım neler ettin
Ağlıyorum şu an
Guzel bi menu eski esim afiyet olsun sadece biraz ya kisir ya pilav olaydi3 ağustos
Sabah 9.30
2 kasik melemen
5 zeytin 1 dilim koy ekmegi birazi tereyagiyla
3 kaşık cokelek ve acili domates sos evyapimi
12.00
1 kase corba
15.00
1 kase bulgur pilavi
7 yesil sivri biber
18.00
4 kaşık kisir.
3 kasik et kavurma
Su 4 litre
Spor yarim saat yürüyüş
400 ip
Deryacim bu hafta da benimle dondurma yeme sansi kazanmak istemez misin?? Please!!!Yerken güzel oluyor da, sonrası zulüm di mi yaa
Şişti midem çok rahatsız hissediyorum şu an. Eskiden bana mısın demezdim de şimdi aza alışmış bünyem galiba.
Aynı hamileler gibi yürüyorum şu anbi elimi belime dayamadığım eksik
Evet ben de okudum o haberi canim. Aidin salih in kitabini 2 sene once okumustum. 10 gunluk aclik diyetinin kansere bile deva olabilecegini yaziyordu. Ama bu ogretmen tum tedavileri reddetmis sanirim cok üzücü cook@Patlicanmoru canım geçen haber okuyordum. Bı İngilizce öğretmeni meme kanseri olmuş, aile hekimi de açlık orucu önermiş. Kemoterapi filan reddetmiş o yüzden, en son vefat etmiş. Aşırı üzücü. Bilmi reddetmemek gerek bence
Evet canim haklisin pilavı yedim artik baska birsey yemem diye dusunurken arkasim hazirlamis en sagliklisi o diye kisir yedim. Daha azla durabilseydim iyiydi ama durduramadim kendimi. kisir da pek guzeldi ya huGuzel bi menu eski esim afiyet olsun sadece biraz ya kisir ya pilav olaydi
Ya yazin erkek grubunu ya terasa ya bahceye gondericwm bizdeevde artik oturucaz bellimi kafanda neler yapicagin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?