Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar kahvaltimizi yaptik, dunden beri acayip sisim, midem kuculmus, deli gibi de yedim dun.
Birde pismanlik var yediklerimden oturu tabi
Gecmisi bitirdim alintilarimi yaptim ama suan yazamayacagim,Aras uyumadan spor salonuna gidiyoruz.
Kaptan yardimciligi icin stitch kaptanimiz ile yaptigimiz fikir alisverisi dogrultusunda benim aklimda olan isimler soyle arkadaslar,
*** fayfeyfiy = Oldukca aktif, takimda herkesle ilgilenen bir arkadasimiz fakat kendisi tip okuyor ve eylulden sonra cok yogun olacak o yuzden kendisini zorlasakta kapt yard yapamayacagiz, o bizimle birlikte olsun onada raziyiz:)
*** FitFiliz canim ben senin cok sorumluluk sahibi oldugunu dusunuyorum, okullar acildiktan osnra yogunluk durumun nasil olur bu gorevi almayi dusunur musun?
*** gogo2405 gonca ablacim cok uzun zaman bu takimin kaptanligini yapmis birisi, bende gozum kapali takimi ona devredip gitmistim zamaninda, suan yerlesme durumlari var , ablacim sen ne dusunuyorsun bu durum hakkinda?
*** Kozmogirl17 Ozlemcim sende cok aktif ve tum takimla ilgilenen bir arkadasimsin ve musaitte oldugunu soyledin oyuzden bu gorevi layikiyla yaparsin eminim.
*** cinecin canim sende aklimdasin , fakat senin okul durumlarini, yogunlugunu vs bilmiyorum sen ne dusunursun bu durumla ilgili?

2 kaptan yardimcisi daha secelim diyoruz kizlar, takimdaki arkadaslarin da onerileri bu arkadaslarimiz yonunde olmus, hem fikir olmusuz ne guzel.Sizlerden gelecek cevaplari heyecanla bekliyorum.

Tamam kesinlikle aramızda hem gizli olunca kalorisi de yokmuş
yapalim kız konvoy müthiş fikir
Birinciliğin rehavetiyle bugün bı yedim ki sormayın şu an tartilsak sonuncu olabilirz
Meslektaşım Eminecim sevindim eş olmamıza
El açması böreğin yakıyor yıkıyor kaptanimm ellerine sağlık hediyelerini de güle güle kullan canım

Fıstığım okul zamanı çok yoğun olabiliyorum. Bir de proje durumlarim var. Yine de sağol tatlım

Ayy ne şekerler çok tatlılar

Canlarımm geçmişi okudukça duygulandım gercekten kızlar ya, teşekkür önermissiniz adımı
Ama müsaade ederseniz ben takımımızda böyle maskot maskot takılayım
Okul açılınca zaten sorumluluk iki kat artıyor. Hem okul hem ev çocuklar, bir de ders programı müsade ederse spora yazilicam. (Yani umarım )
Yani vakit çok değerli olacak. Bir de geçen dedim ya güzel haberler aldım diye, okul için hazırladığım AB projesi kabul oldu (Erasmus+). Onun yoğunluğu da olacak.
Özlemcim senin görev alacak olmana ben çok sevindim inan, zaten aklımdaki isimdin canım. Eminim güzel götüreceksin tatlım Kozmogirl17

yaa sen öğretmenmişsin canım ne güzel
ben daha yeni girdiğim için kim ne yapıyor, yaşlar nedir hiç bilemiyorum. ama benim de aklıma gelen ilk isimlerdendin

yaa sen öğretmenmişsin canım ne güzel
ben daha yeni girdiğim için kim ne yapıyor, yaşlar nedir hiç bilemiyorum. ama benim de aklıma gelen ilk isimlerdendin
Sağol canım, verilecek kilon as ama bence sen de çok iyi bir aday olursun.
(Ank.da, bi ortaokulda ing. öğretmeniyim tatlım. Yaş 37 -biraz zayiflasam genç göstericem- iki de yavrum var 6 ve 9. Ay dur Beşiktaş'li olduğumu sana da söyliyeyim

evet ben buraya içler acısı menümü yazıyorum
arkadaşlar öncelikle eşimin beni kaç haftadır yalnız bırakıyorsun dediği için bu menü

03.08 CUMARTESİ MENÜM
08.30 bir iki lokma kürt böreği tek şekerli tük kahvesi
14.00 bir porsiyon patates kozartması söyledik ortaya havuzda arkadaşlar, hiç abartmıyorum koca bi servis tabağı kızartma. o kadar açtık ki yarı yarıya yedik
18.00 makarna ve şinitzel makarna iki kadeh şarap makarna 3 ykdır ama krema soslu

bu kızartmayı yedikten sonra 10 tur serbest yüzme+ yarım saat normal yüzme+ sporda 50 mekik ve 25 bacak haereketi yaptım, sonra yarım saat de yürüyüş var
ama bu yediklerimden sonra şu an oturuyorum

yok baya uğraş istiyor yaa listeler falan valla basit değilmiş

Çok sağol Özgem ince düşünmüşsün. Elimden gelen yardımı yaparım tabi ama dediğin gibi yoğunluk hem ev hemde iş yeri yoğun ve bir süre Internet sorunumuz var. He bir de diğer sorun evde pc yok sadece telefondan giriyoruz nete. Ama elimden gelen her yardımı yaparım her zaman.

Canim tesekkur ederim benimde ismimi oylamaya koydugun icin herzaman severek yardima hazirim.
Canim senin olmani gercekten isterdim bende.
Bu arada bana daha karar verilmedi tatlim oylama sonucu belirlencek anladigim kadariyla ben mi yanlis anladim yoksa aklindaki ismin ben olmasina da ayreten sevindim.
Naptin gulom sen

Ya yazin erkek grubunu ya terasa ya bahceye gondericwm bizdeevde artik oturucaz bellimi kafanda neler yapicagin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…