Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar spordan geldim, oglen yemegimi yedim, dusumu aldim, Arasi uyutttum.
Akinla esim sinemaya gittiler bende suan kahvemle hurmami aldim geldim.
Gununuz guzel gecmistir umarim.
Mavi boncukkk canim ben bel fitigini unutup yazdim canim mekik egzersizini, sen yuruyusunu yap canim, dikkatsizligime geldi kusuruma bakma.
Alintilarimi yazayim:)

Canim cocuk sayisi artinca ozel gunlerde hediye sayisida artiyor guzel oluyor, ben senin yardim etmeye hazir oldugunu biliyorum, zaten aklimda cok guzel dusunceler var:)

Şu dönemi atlatayım da kurtulayım
Masaya yapışıp kaldım 5gündür. Çok çalışıp işlerimi halledip geleceğim.
Tamam canim, seni eslestirmeye yazmadim bu hafta bayrama kadar yogunum dedigin icin, bekliyoruz :)
Kolayliklar diliyorum.

Menu odul olmus canim, su ve adimlar guzel :)

Tartinin ertesi gunu eksi gormek de marifet canim :)

Oy masallah cok tatlilarmis, ne guzel kalplisin Ozlemcim:)

Geçen parfüm topiğinde görmüştüm La vie est belle yi
Memnun Musun kuzum

Bence Harika hediyeler
Ama en güzelleri Ufaklıkların♥
Cok cok guzel bir koku canim:)

Evet kuzum bayrama 8 li rakamla girmek istiyorum :)))
Bence gireceksin:)
Betulcum bu hafta cuma gunu takimda 2 haftalik deneme suren doluyor.
Ben senin listede olup verdigin kilolarin takimada fayda saglamasini cok istiyorum fakat sadece bir konud cekincem var, cok sIk ugrayamiyorsun takima, katilimini biraz arttirabilmen mumkun olur mu canim?
Biliyorum yogun bir isin var en azindan isten sonra sohbete gelsen, katilimin artarsa bende guvende hissedecegim malum son gunlerde 2 uyemiz listede olmalarina ragmen takima gelmiyorlar ve takimimizin ortalamasi kotu etkileniyor.
Bana bu konuda soz verebilir misin?

Canim odulun afiyet olsun, hastane durumlarindan uzuldun ,yoruldun da.
Ananen nasil?

Am I ready? I was born ready :)))
Kitap ismide sahane :)
Sen yardimcilikla ilgili ne dusunuyorsun canim, zamanin olur mu, bu gorevi almak ister misin?

Canim uzme kendini iskendere kucuk bir ceza gelir :) , spor yapabildin mi?

Canim her seyi kafanda netlestirmissin , organizasyonun zor kismi bitmis bile aslinda:)

Kaptisim cezam ve sporum tamam
Canimsin:)

Aleyküm selam sürpr olay :)
:))

Gunaydin ohhh ne tatli olur es elinden yenen kahvalti afiyet bal olsun kaptanim.
Senede bir gun kuzum, onda da yardim ettim :))

El acmasi borek off offf diyeyim ben sana deryacim, hic hatirlatmayalim, 1 tepsisi buzlukta:)))

Fıstığım okul zamanı çok yoğun olabiliyorum. Bir de proje durumlarim var. Yine de sağol tatlım
Ama bizi birakmak yok degil mi, yogunda olsan, biz ozleriz ama birakmak yok...

Canim islerin rast gitsin, yolunda gitsin, her sey gonlunce olsun.
Ama bizi birakmak yok:)))

Odule sayiyorum bu gunu oyy oyy oyyyy :))

Ooo daha ne olsun canim ellerine saglık kac kisilik grup gelcek tatlim

Biliyorum yogunlugunu ablalarin guzeli, duzeninizi kurarsaniz, hersey stabil olacak.

Canim menun kotu degil kalori olarak biraz fazla kacmis, odul olsun yeni haftaya bomba gibi basla canim :)
.
Canim tekrar dikkatsizligimden oturu kusuruma bakma...

Daha ne olsun, ne kadar cok cesitli bir menu.
Dogum gunu falan mi var canim?

Zaten bırakamam ki, bağımlı gibi bişey oldum

Bak simdi heyecanlandım
Evet canim elmahkum yapicam bu partiyi kacmak yok kacis yeri yok seve seve olmazsa demisler .... yani canim herseyim hazir aslinda neden stres yapiyorsam
Canim benim yerimde kim olsa bakardi bu yavrucaklara okadar masumlar ve aclardı ki.

Kozmogirl17 canim nasilsin , gunun nasil gecti?
Guzeldi kaptanım sakindik bugun aksamda cocuklari sahile goturduk gezdiler eglendiler simdi girdik eve kutay yataginda koray ayagimda dalsinlar diye bekliyorum.bugun hem spor yaptim hem guzel beslendim özgecim o yuzden vicdanim ,vucudum ve psikolojim cok rahat sen nasilsin tatlım

Kizlar size bir haberim var, ben hazirladigim organik kremleri online satisin disinda, satabilmek icin organik bir pazara basvuru belgeleri hazirlayip gondermistim, sizinle calisabilir miyim, organik pazarlarinizda satis yapabilir miyim diye.
Onlardan cevap geldi benden epey detayli bir hazirlik istiyorlar.Kremleri yaptigim ortamdan tutun, tek tek kullandigim malzemelere kadar , aldigim yerlerin fislerine kadar onlara gonderecegim.
Kendime 7-10 gun arasinda istedikleri her seyi tamamlama sozu verdim, tabiki bir suru yasal dokumanlar vs de hazirlayacagim.
Tum belgelerim ellerine ulasinca, benim basvurum bir konseyden gececek 4-6 hafta icinde bana kabul ettiklerini ya da reddettiklerini soyleyecekler.Bu arada dilerlerse, istedikleri bir zaman cat kapi gelip ,calisma ortamimi ziyaret edeceklermis.
Demem o ki oldukca zor bir ihtimal ama o kadar cok istiyorum ki olmasini.
Online satislarim icin o kadar cok reklam veriyorum, sosyal medya ile ugrasiyorum ama ilgisini cekecek kitleye ulasmak cok zor oluyor.Bu organik marketler sadece cumartesi -pazar gunleri sabah saat 10-2 arasinda gidip satis yapilan yerler.Aile duzenimi ya da cocuklarimla ilgilenmemi de etkilemeyecek.Demem o ki daha istedikleri seyleri hazirlayip yollayacagim ama simdiden heyecan sardi beni.
Umarim ben ve ailem icin iyi olacak bir sekilde sonuclanir, hayirlisi ne ise o olsun.Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum.
Neyse iste sizlerle de paylasayim dedim.
Bu hafta bolca uretim yapip fotograflayacagim, hatta ornek bir sunum dahi istiyorlar, stand sunumu, nasil bir stand hazirlayacagim diye.O sebeple tatli bir telas var , bakalim ne olacak...

Hemen menumu yazim
Sabah 10.00
1 yumurta
1 kk ezine peynir
2 dilim cavdarlı ekmek
1 domates
3 bardak sekersiz cay

Ara 12.30
1 sekersiz turk kahvesi

Arada 3 4 hamsi attim agzima

Oglen aksam bir oldu

17.30
Salata( marul,domates,sogan,salatalık,1kasik tavuk tantuni,1 kasik mantar sote)

50 mekik
30 dk ay yuruyusu
2 lt su

Cok az yemissin kuzum, doydun mu?
Baliktan bolca yiyebilirdin oglen, cok ac birakma kendini.
Yarin kesin eksi geleceksin bu menu ile:)

Bu is cok guzelmis canim allah gonlune gore verir insallah bi kozmetikci olarak gurur dduydum seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…