Canim cocuk sayisi artinca ozel gunlerde hediye sayisida artiyor guzel oluyor, ben senin yardim etmeye hazir oldugunu biliyorum, zaten aklimda cok guzel dusunceler var:)Bugun senin gunun du canım hakkın bu sofra .
Pasta da olur kaptan.
Evet farkedilmicek gibi degil ki
Odul saatin biraz gec olmus ama benim magnum dan sonramenun guzel canim.
Cok sukur kazasiz belasiz atlattik geceyi
4.olmusuz ahahahahah
@stitch senemcim ohhh ohhhh ooo dondurma bizimmmmm olucakkkkkk ona göre tatlımmmm bugun basliyoruz.
Ohhh cezam gitgide artiyorrtesekkur ederim kaptan
Felekten bi cuma caldik ohhhh
Ohhh cok guzel bir sofra kaptanim afiyet olsun tabi bende olsam diyet falan dinlemezdim.hediyelerde yakıyormusss guzel anne.
Ben yardimci olmaya hazirim tabi bu isi yapicak daha profosyenel arkadas varsa onu yapin kaptanim ben butun gun burdayim malum elimden geleni yapmaya calisirim.
Tamam canim, seni eslestirmeye yazmadim bu hafta bayrama kadar yogunum dedigin icin, bekliyoruz :)Şu dönemi atlatayım da kurtulayım
Masaya yapışıp kaldım 5gündür. Çok çalışıp işlerimi halledip geleceğim.
Menu odul olmus canim, su ve adimlar guzel :)2ağustos menüm
Sabah 1dilim ekmek, 1tk.tahin pekmez, domates, biber, salatalık, 1kk b peynir, 6zeytin
Öğle 1d.börek, 2d.baklava (arkadaşın kutlaması vardı)
Akşam: ciğer sote, domates salatası
Su 2lt
Spor 5500adım
Tartinin ertesi gunu eksi gormek de marifet canim :)Günaydın kuzularimmmm regl bitti sanirsam bir yamuk yapmazsa:))) dün 90.6 bugün 90.4 200 gr 200 gr dır o kadar tatlının üzerine:))))
Bugün annemle olacağım hatta annemde kalacağım.. menümü yazacağım size... Çok öpüyorum.. Ac karnina ikik suya devammmm haydii metabolizmayı bi yarim saat oncesinden calistirmaya baslayinnm muckkk:))
Oy masallah cok tatlilarmis, ne guzel kalplisin Ozlemcim:)Bunlarda yavru canim bunlar hep penceremizin altinda dururlar bizim cocuklar biseyler veriyor camdan ama hersabah yumurta beyazı var oglum sade sarı yiyor ya beyazlarida bu pisipisilere veriyoruz daha minik pisileride gondercem sana.FitFiliz
Cok cok guzel bir koku canim:)Geçen parfüm topiğinde görmüştüm La vie est belle yi
Memnun Musun kuzum
Bence Harika hediyeler
Ama en güzelleri Ufaklıkların♥
Ben öneride bulunmak istiyorum
FitFiliz ya da Kozmogirl17
Kızların ikisi de grupta gayet güzel aktif ve ayrılmalarını gerektiren durum olacak mı bilmiyorum ama ben ikisini bu göreve yakıştırdım:)
Bence gireceksin:)Evet kuzum bayrama 8 li rakamla girmek istiyorum :)))
Canim odulun afiyet olsun, hastane durumlarindan uzuldun ,yoruldun da.Cuma
8.00
Yarım simit(küçük ve köy simidi)
1 tk çilek reçeli
3 zeytin
Krem peynir 1 çk
13.30
1 dilim patates kızartması(hiç özlememişim)
Domatesli biber (bu da kızarma idi biberler normalde çok az yağ ile kavururum)
Çilek reçeli 2 yk vardır
Yarım dilim kek çeyrek ve parmağımla azıcık aldığım börek
19.30
Kısır
Bal
Vişne reçeli(ödül öğünü ödül günü oldu....)
Salata
EKmek 2 dilim
(Bol kh oldu)
Türk kahvesi ve 3 dilim çikolata...
dondurma
Sabah hastane koşuşturması vardı çok yorulmuşum
Regl 1. Günü (23.30 da başladı önceki gün)
Bu hafta canım ister diye ödül günü yedim bak
Abarttım..
başka spor da yok
Su 2L olmuştur
Cezamı yapmadım yine
Yawrukush
Ankee
Am I ready? I was born ready :)))Kaptanım eş olmuşuz are you readyyyyy?
Kitap ismi önerim: “Oh sefan olsun”
Dgününde yemezsen ne zaman yersin afiyet bal
Çook teşekkürler canikom, çok naziksinben de Feyza’yla benzer durumdayım yoksa seve seve talip olurdum
Allaaaaaaaah tiplere baaakk onları bana gönder de bir yiyim onları
Allah sizden razı olsun, minicik canlar ne büyük sevaba giriyosunuzdur
Yawrukush kaptanım benim yardımcılık için önerim de FitFiliz (deryoş sen daha önce yapamayacağını söylemiştin ama belki durumlar ya da fikrin değişmiştir diye yine adını tahtaya yazıyorum) ve Kozmogirl17 arkadaşlarımız olur. İkisi de sık sık burada, herkesle ilgilenmeye gayret gösteriyorlar, sıcaklar daha ne olsun
Canim uzme kendini iskendere kucuk bir ceza gelir :) , spor yapabildin mi?sevgili eşimin beni öldüreceği menümle karşınızdayım @fmad
02.08 CUMA MENÜ
08.30sandviç ekmeğine beyaz peynir ve labneli sandviç
09.00 sade kahvem
13.00 3 yk sade makarna 5 yk ıspanak yemeği tadımlık yoğurt
15.00 tek şekerli kahve
19.00 iskenderama vallahi tüm pidelerini yemedim ama yine de napıyım yaa off
neyse sabah tartıda değilim olmamıştı
Canim her seyi kafanda netlestirmissin , organizasyonun zor kismi bitmis bile aslinda:)Kararimi verdim zaten kuzum pastasini ve kurabiyeleri hazir alicam boreklerim ve dolmam buzlukta hazir bi ev isi onuda zaten surekli yaptigim icin sıkintı yok bi camlarim silincek bugunde mutfagin dolabblarini ve camini buzdolabini falan sildim toparladim kafamda davetimi bile yaptim persembe aksam baba tarafi gelcek ertesi gunde bizim tarafi agirlicam
Canimsin:)Kaptisim cezam ve sporum tamam
:))Aleyküm selam sürpr olay :)
Senede bir gun kuzum, onda da yardim ettim :))Gunaydin ohhh ne tatli olur es elinden yenen kahvalti afiyet bal olsun kaptanim.
El acmasi borek off offf diyeyim ben sana deryacim, hic hatirlatmayalim, 1 tepsisi buzlukta:)))Tamam kesinlikle aramızdahem gizli olunca kalorisi de yokmuş ☺
yapalim kız konvoy müthiş fikir
Birinciliğin rehavetiyle bugün bı yedim ki sormayınşu an tartilsak sonuncu olabilirz
Meslektaşım Eminecim sevindim eş olmamıza
El açması böreğin yakıyor yıkıyor kaptanimm ellerine sağlıkhediyelerini de güle güle kullan canım
Ama bizi birakmak yok degil mi, yogunda olsan, biz ozleriz ama birakmak yok...Fıstığım okul zamanı çok yoğun olabiliyorum. Bir de proje durumlarim var. Yine de sağol tatlım
Canim islerin rast gitsin, yolunda gitsin, her sey gonlunce olsun.Canlarımm geçmişi okudukça duygulandım gercekten kızlar ya, teşekkür önermissiniz adımı
Ama müsaade ederseniz ben takımımızda böyle maskot maskot takılayım
Okul açılınca zaten sorumluluk iki kat artıyor. Hem okul hem ev çocuklar, bir de ders programı müsade ederse spora yazilicam. (Yani umarım)
Yani vakit çok değerli olacak. Bir de geçen dedim ya güzel haberler aldım diye, okul için hazırladığım AB projesi kabul oldu (Erasmus+). Onun yoğunluğu da olacak.
Özlemcim senin görev alacak olmana ben çok sevindim inan, zaten aklımdaki isimdin canım. Eminim güzel götüreceksin tatlımKozmogirl17
Odule sayiyorum bu gunu oyy oyy oyyyy :))evet ben buraya içler acısı menümü yazıyorum
arkadaşlar öncelikle eşimin beni kaç haftadır yalnız bırakıyorsun dediği için bu menü
03.08 CUMARTESİ MENÜM
08.30 bir iki lokma kürt böreği tek şekerli tük kahvesi
14.00 bir porsiyon patates kozartması söyledik ortaya havuzda arkadaşlar, hiç abartmıyorum koca bi servis tabağı kızartma. o kadar açtık ki yarı yarıya yedik
18.00 makarna ve şinitzel makarna iki kadeh şarap makarna 3 ykdır ama krema soslu
bu kızartmayı yedikten sonra 10 tur serbest yüzme+ yarım saat normal yüzme+ sporda 50 mekik ve 25 bacak haereketi yaptım, sonra yarım saat de yürüyüş var
ama bu yediklerimden sonra şu an oturuyorum
Ooo daha ne olsun canim ellerine saglık kac kisilik grup gelcek tatlimaçık büfe yapıcam canım mecburen herkesi masada oturtmak zor
valla eşimin soya soslu brokolili tavuğu var o artı tereyağlı pilav, patatesli kıymalı iki çeşit börek, limonlu puff kekli pudingli tatlı, çocuklr için nutellalı ufak pankekler hazırlıycam hamburger gibi, 3 fasulyeli salata, sarımsaklı yoğurtlu havuç graten diyorlar sanırım o ... şu an akıl edebildiklerim... bir de annemden bişiyler istiycem zaten yemek yapamıyorum öyle güzel... önerilere açığım canım benden epey ilerde biri olarak
Biliyorum yogunlugunu ablalarin guzeli, duzeninizi kurarsaniz, hersey stabil olacak.Çok sağol Özgem ince düşünmüşsün. Elimden gelen yardımı yaparım tabi ama dediğin gibi yoğunluk hem ev hemde iş yeri yoğun ve bir süre Internet sorunumuz var. He bir de diğer sorun evde pc yok sadece telefondan giriyoruz nete. Ama elimden gelen her yardımı yaparım her zaman.
Canim menun kotu degil kalori olarak biraz fazla kacmis, odul olsun yeni haftaya bomba gibi basla canim :)3 ağustos
Sabah 9.30
2 kasik melemen
5 zeytin 1 dilim koy ekmegi birazi tereyagiyla
3 kaşık cokelek ve acili domates sos evyapimi
12.00
1 kase corba
15.00
1 kase bulgur pilavi
7 yesil sivri biber
18.00
4 kaşık kisir.
3 kasik et kavurma
Su 4 litre
Spor yarim saat yürüyüş
400 ip
Canim tekrar dikkatsizligimden oturu kusuruma bakma...@Gonulmeyvesi sevgili esim bu hafta 1 kiloyu hedefleyelim ne dersinsserendipity sen den de ozur diliyorum az daha asilsam dondurma bizim olabilirmis Yawrukush kaptan 50 mk yazmissin cezami basim ustune onu yarim saat yuruyus yapsam olurmu ben bahsetmistim bel fitigi ameliyati oldum 6 ay sadece yuruyus sporu yapabilirim mekik belimi zorlar
Daha ne olsun, ne kadar cok cesitli bir menu.açık büfe yapıcam canım mecburen herkesi masada oturtmak zor
valla eşimin soya soslu brokolili tavuğu var o artı tereyağlı pilav, patatesli kıymalı iki çeşit börek, limonlu puff kekli pudingli tatlı, çocuklr için nutellalı ufak pankekler hazırlıycam hamburger gibi, 3 fasulyeli salata, sarımsaklı yoğurtlu havuç graten diyorlar sanırım o ... şu an akıl edebildiklerim... bir de annemden bişiyler istiycem zaten yemek yapamıyorum öyle güzel... önerilere açığım canım benden epey ilerde biri olarak
Zaten bırakamam ki, bağımlı gibi bişey oldumCanim uzme kendini iskendere kucuk bir ceza gelir :) , spor yapabildin mi?
Canim her seyi kafanda netlestirmissin , organizasyonun zor kismi bitmis bile aslinda:)
Canimsin:)
:))
Senede bir gun kuzum, onda da yardim ettim :))
El acmasi borek off offf diyeyim ben sana deryacim, hic hatirlatmayalim, 1 tepsisi buzlukta:)))
Ama bizi birakmak yok degil mi, yogunda olsan, biz ozleriz ama birakmak yok...
Canim islerin rast gitsin, yolunda gitsin, her sey gonlunce olsun.
Ama bizi birakmak yok:)))
Odule sayiyorum bu gunu oyy oyy oyyyy :))
Ohh ohh ne guzel bir bagimlilkZaten bırakamam ki, bağımlı gibi bişey oldum
Bak simdi heyecanlandımCanim cocuk sayisi artinca ozel gunlerde hediye sayisida artiyor guzel oluyor, ben senin yardim etmeye hazir oldugunu biliyorum, zaten aklimda cok guzel dusunceler var:)
Tamam canim, seni eslestirmeye yazmadim bu hafta bayrama kadar yogunum dedigin icin, bekliyoruz :)
Kolayliklar diliyorum.
Menu odul olmus canim, su ve adimlar guzel :)
Tartinin ertesi gunu eksi gormek de marifet canim :)
Oy masallah cok tatlilarmis, ne guzel kalplisin Ozlemcim:)
Cok cok guzel bir koku canim:)
Bence gireceksin:)
Betulcum bu hafta cuma gunu takimda 2 haftalik deneme suren doluyor.
Ben senin listede olup verdigin kilolarin takimada fayda saglamasini cok istiyorum fakat sadece bir konud cekincem var, cok sIk ugrayamiyorsun takima, katilimini biraz arttirabilmen mumkun olur mu canim?
Biliyorum yogun bir isin var en azindan isten sonra sohbete gelsen, katilimin artarsa bende guvende hissedecegim malum son gunlerde 2 uyemiz listede olmalarina ragmen takima gelmiyorlar ve takimimizin ortalamasi kotu etkileniyor.
Bana bu konuda soz verebilir misin?
Canim odulun afiyet olsun, hastane durumlarindan uzuldun ,yoruldun da.
Ananen nasil?
Am I ready? I was born ready :)))
Kitap ismide sahane :)
Sen yardimcilikla ilgili ne dusunuyorsun canim, zamanin olur mu, bu gorevi almak ister misin?
cinecin neredesin esim, bu grup beni korkutuyor bak yiyecekler bizi, ayy bizi degil dondurmayi
Sen cornettolari yemeye basla
Ooo daha ne olsun canim ellerine saglık kac kisilik grup gelcek tatlim
Daha ne olsun, ne kadar cok cesitli bir menu.
Dogum gunu falan mi var canim?
Guzeldi kaptanım sakindik bugun aksamda cocuklari sahile goturduk gezdiler eglendiler simdi girdik eve kutay yataginda koray ayagimda dalsinlar diye bekliyorum.bugun hem spor yaptim hem guzel beslendim özgecim o yuzden vicdanim ,vucudum ve psikolojim cok rahat sen nasilsin tatlımKozmogirl17 canim nasilsin , gunun nasil gecti?
Sanırim bendeZaten bırakamam ki, bağımlı gibi bişey oldum
Cok az yemissin kuzum, doydun mu?Hemen menumu yazim
Sabah 10.00
1 yumurta
1 kk ezine peynir
2 dilim cavdarlı ekmek
1 domates
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Arada 3 4 hamsi attim agzima
Oglen aksam bir oldu
17.30
Salata( marul,domates,sogan,salatalık,1kasik tavuk tantuni,1 kasik mantar sote)
50 mekik
30 dk ay yuruyusu
2 lt su
Suan ac gibiyim ama bi ara cok mide bulantim vardi sahile giderken suan daha iyiyimCok az yemissin kuzum, doydun mu?
Baliktan bolca yiyebilirdin oglen, cok ac birakma kendini.
Yarin kesin eksi geleceksin bu menu ile:)
Bu is cok guzelmis canim allah gonlune gore verir insallah bi kozmetikci olarak gurur dduydum seninleKizlar size bir haberim var, ben hazirladigim organik kremleri online satisin disinda, satabilmek icin organik bir pazara basvuru belgeleri hazirlayip gondermistim, sizinle calisabilir miyim, organik pazarlarinizda satis yapabilir miyim diye.
Onlardan cevap geldi benden epey detayli bir hazirlik istiyorlar.Kremleri yaptigim ortamdan tutun, tek tek kullandigim malzemelere kadar , aldigim yerlerin fislerine kadar onlara gonderecegim.
Kendime 7-10 gun arasinda istedikleri her seyi tamamlama sozu verdim, tabiki bir suru yasal dokumanlar vs de hazirlayacagim.
Tum belgelerim ellerine ulasinca, benim basvurum bir konseyden gececek 4-6 hafta icinde bana kabul ettiklerini ya da reddettiklerini soyleyecekler.Bu arada dilerlerse, istedikleri bir zaman cat kapi gelip ,calisma ortamimi ziyaret edeceklermis.
Demem o ki oldukca zor bir ihtimal ama o kadar cok istiyorum ki olmasini.
Online satislarim icin o kadar cok reklam veriyorum, sosyal medya ile ugrasiyorum ama ilgisini cekecek kitleye ulasmak cok zor oluyor.Bu organik marketler sadece cumartesi -pazar gunleri sabah saat 10-2 arasinda gidip satis yapilan yerler.Aile duzenimi ya da cocuklarimla ilgilenmemi de etkilemeyecek.Demem o ki daha istedikleri seyleri hazirlayip yollayacagim ama simdiden heyecan sardi beni.
Umarim ben ve ailem icin iyi olacak bir sekilde sonuclanir, hayirlisi ne ise o olsun.Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum.
Neyse iste sizlerle de paylasayim dedim.
Bu hafta bolca uretim yapip fotograflayacagim, hatta ornek bir sunum dahi istiyorlar, stand sunumu, nasil bir stand hazirlayacagim diye.O sebeple tatli bir telas var , bakalim ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?