Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Parti cok keyifli ve kolay olacak merak etme..
Bakmayn bakmazdi canim, cok kotu kalpli insanda var malesef..

dondurmayla bizim aramıza girenleri ezmeyi planlıyoruz Emine'cimle bu hafta @enimenime
(Ay bu kadar rekabetçi olduğumu bilmezdim
Oyy rekabetin sicak dalgasi yuzumu yakti gecti :))

aslında çok da değil 10 kişilik bir grup gelecek 5 kız arkadaşım eşli... 7 çocuk da olacak.
doğum günü değil, ev ziyaretine evlendikten sonra ilk defa geliyorlar
Aaa ne guzel, bence bu kadar cok cesite gerek bile yok.
Gelenlerde getirebilir tatli vs tahminim.
Cocuklara kucuk bir jest guzel olur ama belki minik birer oyuncak, ya da onlarin sevecegi kucuk bir sey.
Hep oyalanirlarda:)

Ne guzel bir gun olmus canim.
Bende dunden sonra bugun cok iyi hissediyorum, diyeti bozunca sucluluktan keyif bile alamadim yediklerimden :)
Bnde iyiyim canim, dinleiyorum , aksamada balik restoranina gitcez yemek derdimde yok, gunun en guzel anlari:)

Suan ac gibiyim ama bi ara cok mide bulantim vardi sahile giderken suan daha iyiyim
Ac gibiysen 1 bardak sut ic, yada havuc varsa onu atistir 1 tane, ya da 1 elma..

Bu is cok guzelmis canim allah gonlune gore verir insallah bi kozmetikci olarak gurur dduydum seninle
Ozlemcim benimle beraber mezun olan arkadaslarimin cok buyuk cogunlugu devlette ya da ozelde ogretmen oldular.Bir kismi memur oldu spor bakanliginda, bazilari fitness hocaligi yapiyor, birkac taneside kendi spor salonunu acti.
Ben gazi universitesinden 2011 yilinda mezun oldum.2012 yilina kadar abdde calisma iznim yoktu gonullu isler yaptim, ingilizce pratigi olur diye.Sonra 2012-2013 yillarinda bir ilkokulda calistim o senede hamile kaldim Akina.Akindan sonrada ise donemedim.Zaten donsemde beden egitimi ogretmenligi yapabilmem icin cok asamali seyler var yapmam gereken.O yuzden cocuklarla evde ne yapabilirim derken kendimi bu organik kremlerin icinde buldum.dun 31 oldu yasim ve hala kariyer olarak istedigim bir noktada hissetmiyorum kendimi.Demem o ki bu organik pazar icin en azindan kabul alirsam kendimi iyi hissedecegim.Yoksa butun emeklerimi cope atmis, bosa okumusum gibi hissediyorum..

benim bu hafta 56 ları görmem lazım bana yardım ediiin neler yapabiliriiiim sıkın beni :)
Yedigin kalori miktarini biraz azalt bu haftalik, egzersizlerinide soyle yap ;
Her ne egzersizi yapiyorsan atiyorum ip atlama once kalp atislarin 120-130larda olacak kadar yap ip atlamayi yaklasik 4 dakika, sonra 1 dakika olesiye tum gucunle yap.4 dk hafif, 1 dk olesiye. buna hiit antreman diyorlar, kesin etkisini gorursun :)

Canım bulgur 3 kaşık falan olsa bence Harika menü :) ben beğendim
Sadece sporu az daha arttırsan aaaaa ama çocuklarla zaten koşturuyorsun pardon
Ben beğendim harikasın
hiç merak etme
çok spor yaptım ve yarın kesinkes yemiyorum
evde yenecek bişey kalmadı zira
bir de haftaya diyetlik şeyler de aldım
Harikasın kuzum sen şimdi Cuma kaçtın haftaya hedef kaç
Ya bir şeyler yapalım bu dondurmayı benim almam lazım bu hafta
Ay harikasın kaptan
Kokusu hafif mi yoksa orta/ağır mı
Ya ben bayılıyorum parfüm kokularına ama deodorant bile kullanamıyorum rahatsız ediyor
Nefesim daralıyor ama çok seviyorum :/

Canım bugün yazamadım yine acile gittik ama Allah a şükür bir şey yok
Ya ananem her gün bir tık daha kötüye gidiyor bugün yine hep yattı yemekleri zorla yediriyoruz
Pazartesi soracağız ameliyat için kaldırır mı yoksa ne yapalım diye
Artık biz de şaşırdık hastalığın doğal seyri bu ama insan yakınını öyle görmeye dayanamıyor
Sağolsun doktorlar da ben tıp okuduğum için açıklıyorlar izah ediyorlar daha kolay anlaşıyoruz yapılacaklar konusunda daha doğrusu
Ben refakat ediyorum ananeme o yüzden içim de rahat ediyor
Bakalım pazartesi neler diyecekler...

@cinecin neredesin esim, bu grup beni korkutuyor bak yiyecekler bizi, ayy bizi degil dondurmayi
Sen cornettolari yemeye basla
Ayyy alamadım alamadım alamadıııım dondurma....
Canım inşallah Harika olur ben sana güveniyorum
Harika bir anne Harika bir eş Harika bir arkadaşsın :)

Okudukça da fark ediyorum hepiniz Harika annelersiniz kızlar Ve inşallah anne adayları

Harikasın kuzum
Dondurmam gidiyor galibaaaa

Suan ac gibiyim ama bi ara cok mide bulantim vardi sahile giderken suan daha iyiyim
Geçmiş olsun kuzum

Canım benim bu konudaki düşüncemi şöyle anlatayım
Bizim toplumuzda ev işleri çocuk bakma genel olarak iş olarak görülmüyor oysaki ayrı ayrı bu işler için insanlar aylık maaş oluyor
Şu an Benim çevremde bakan insanlar var mesela
Temizliğe gündelik 180-200 den gidiyorlar
Çocuk bakmaya aylık 2000 en az
Sen şu an kendi evinde kalarak 4000₺ lik iş yapıyorsun
Ve çocukların anne sevgisini her an hissediyor
Annenin evren olması bambaşka Harika bir olay
Çocuklarınla o kadar güzel ilgileniyorsun ki
Kültürel açıdan Harika gelişiyorlar bence
Tabiiki çalışan anneler de yapar bunu aramızdaki çalışan anneleri de kat kat tebrik ediyorum:) ama mesela benim çevremdeki annelere bakıyorum son zamanlarda yaygınlaşıyor evet ama kurs vs işleri ile uğraşan anneler yine de azınlıkta
Anne çalışsa da evde de olsa o sevgiyi hissettirmek çok başka olay
Bence sen bunu başarıyorsun
Aynı zamanda okuduğun bölümden bambaşka bir işe merak salmışsın kendini de geliştirmişsin o işte de ilerleme kaydediyorsun
canım sen bence çoğu kariyer yapan arkadaşından da kat kat öndesin

Ben sana çok özeniyorum şahsen:)
Şu an çocukların küçük belki az daha büyüdüklerinde sen o öğretmenlik testlerini de hayli hayli geçecek azme ve güce sahipsin
O güce sahip olduğunu nereden biliyorum:
Çünkü Harika bir annesin

Ki bak ben seni tanımadan görmeden (resimleri saymazsak:) ) bu fikirdeyim
Kendini beğenmişlik yapma ama kendini de küçük görme:)
Millet olarak büyük problemimiz neler yapabileceğimizin bilimcinde değiliz
Çoğu genç benden adam olmaz psikolojisinde
Oysaki istesek ve çalışsak neler neler yapacağız

Yaptığımız işler küçük işler değil ve daha büyüklerini başarmak için ihtiyacımız olan şey damarlarımızda akan kanda mevcut :)

En Harika kariyeri yapıyorsun şu an sen asla kendini eksik yarım başaramamış hissetme en Harika şeyi başarıyorsun Harika evlatlar yetiştiriyorsun

Geçen sene yapıyordum hatta daha da artıyordu kalp atışlarım :)
Bunu da deneyebilirim vanım çok mantıklı

Leslieyi her gün 2 kez yapmayı denemeyi planlıyordum ama bakalım

Parfumun kokusu orta diyeyim canim , hatta ilk etapta epey yogun sonra cok fresh, sekerli bir koku kaliyor.
Ananen icin guzel bir tedavi onerir doktorlar insallah, seninde yaninda olman buyuk avantaj ne guzel haklari odenmez.
Sizler icinde onun icinde kolay bir tedaviyle sagligi iyiye gider insallah

Canim Turkiyede bahsettigin isler epey ucuz kaliyor buraya kiyasla.
Burada bizim yasadigimiz eyalette cocuklarin her isine kosacak, yemek ve ev islerini yapacak birini ayda 5000$a bulamazsin.
Cocuk bakmanin saati tek cocuk icin 15$dan basliyor , kresler asiri pahali gunde 3 saat Arasi birakmak icin sordum sadece hafta ici 3 saat, 1500$ istediler.Demem o ki evde olmamin bir sebebide suan calissam kazandigimdan fazlasini cocuklarin kresine verecegiz.
Haklisin soylediklerinde ama Aras yarim gun bile okula baslarsa bende o saatleri bir is bularak degerlendirmek istiyorum.
Beden egitimi ogretmenligi icin Turkiyedeki diplomam kabul olmuyor, eksik oldugunu dusundukleri kredi kadar universiteye gidip ders almam gerek , sonra her eyalette ogretmenlik yapabilmek icin girilen sinavlar var onlari vermem gerek, ustune beden egitimi ogretmenligine baslayabilmek icin calismak istedigim yas gruplari icin girmem gereken 1 sinav daha var.Bunlara odaklansam 1 yilimi ayirip halledebilirim ama suan boyle bir zamanim yok...

Canım Aras başlayınca olacak mı o zaman
Bence asla ümidini kaybetme :)
İnternet üzerinden çeviri vs işlerine baktın mı canım hiç

3 Ağustos

14.00 neredeyse
Peynirli yumurta
Soğanlı yumurta
Domates azıcık

20.45
1 tabak yoğurtlu kabak
Yarım tabak et(yahni sanırım)
Az salata
2 dilim şeftali

Su 2 L geçtim

Spor
90 dk yanı 2 tur Leslie 5k
200 jj cezam

Yawrukush Ankee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…