Parti cok keyifli ve kolay olacak merak etme..Bak simdi heyecanlandım
Evet canim elmahkum yapicam bu partiyi kacmak yok kacis yeri yok seve seve olmazsa demisler .... yani canim herseyim hazir aslinda neden stres yapiyorsam
Canim benim yerimde kim olsa bakardi bu yavrucaklara okadar masumlar ve aclardı ki.
Oyy rekabetin sicak dalgasi yuzumu yakti gecti :))dondurmayla bizim aramıza girenleri ezmeyi planlıyoruz Emine'cimle bu hafta @enimenime
(Ay bu kadar rekabetçi olduğumu bilmezdim
Aaa ne guzel, bence bu kadar cok cesite gerek bile yok.aslında çok da değil 10 kişilik bir grup gelecek 5 kız arkadaşım eşli... 7 çocuk da olacak.
doğum günü değil, ev ziyaretine evlendikten sonra ilk defa geliyorlar
Ne guzel bir gun olmus canim.Guzeldi kaptanım sakindik bugun aksamda cocuklari sahile goturduk gezdiler eglendiler simdi girdik eve kutay yataginda koray ayagimda dalsinlar diye bekliyorum.bugun hem spor yaptim hem guzel beslendim özgecim o yuzden vicdanim ,vucudum ve psikolojim cok rahat sen nasilsin tatlım
Ac gibiysen 1 bardak sut ic, yada havuc varsa onu atistir 1 tane, ya da 1 elma..Suan ac gibiyim ama bi ara cok mide bulantim vardi sahile giderken suan daha iyiyim
Ozlemcim benimle beraber mezun olan arkadaslarimin cok buyuk cogunlugu devlette ya da ozelde ogretmen oldular.Bir kismi memur oldu spor bakanliginda, bazilari fitness hocaligi yapiyor, birkac taneside kendi spor salonunu acti.Bu is cok guzelmis canim allah gonlune gore verir insallah bi kozmetikci olarak gurur dduydum seninle
hadi gel artik bak aras kalkar ben sonra yok olurum, 2 sohbet edemedik :)Ay muhabbet koyulaşmış:) hemen şu cezamı da yapayım....
Yedigin kalori miktarini biraz azalt bu haftalik, egzersizlerinide soyle yap ;benim bu hafta 56 ları görmem lazım bana yardım ediiin neler yapabiliriiiim sıkın beni :)
Canım bulgur 3 kaşık falan olsa bence Harika menü :) ben beğendim3 ağustos
Sabah 9.30
2 kasik melemen
5 zeytin 1 dilim koy ekmegi birazi tereyagiyla
3 kaşık cokelek ve acili domates sos evyapimi
12.00
1 kase corba
15.00
1 kase bulgur pilavi
7 yesil sivri biber
18.00
4 kaşık kisir.
3 kasik et kavurma
Su 4 litre
Spor yarim saat yürüyüş
400 ip
Harikasın kuzum sen şimdi Cuma kaçtın haftaya hedef kaçhiç merak etme
çok spor yaptım ve yarın kesinkes yemiyorum
evde yenecek bişey kalmadı zira
bir de haftaya diyetlik şeyler de aldım
Ay harikasın kaptanKizlar spordan geldim, oglen yemegimi yedim, dusumu aldim, Arasi uyutttum.
Akinla esim sinemaya gittiler bende suan kahvemle hurmami aldim geldim.
Gununuz guzel gecmistir umarim.
@Mavi boncukkk canim ben bel fitigini unutup yazdim canim mekik egzersizini, sen yuruyusunu yap canim, dikkatsizligime geldi kusuruma bakma.
Alintilarimi yazayim:)
Kokusu hafif mi yoksa orta/ağır mıCanim cocuk sayisi artinca ozel gunlerde hediye sayisida artiyor guzel oluyor, ben senin yardim etmeye hazir oldugunu biliyorum, zaten aklimda cok guzel dusunceler var:)
Tamam canim, seni eslestirmeye yazmadim bu hafta bayrama kadar yogunum dedigin icin, bekliyoruz :)
Kolayliklar diliyorum.
Menu odul olmus canim, su ve adimlar guzel :)
Tartinin ertesi gunu eksi gormek de marifet canim :)
Oy masallah cok tatlilarmis, ne guzel kalplisin Ozlemcim:)
Cok cok guzel bir koku canim:)
Bence gireceksin:)
Betulcum bu hafta cuma gunu takimda 2 haftalik deneme suren doluyor.
Ben senin listede olup verdigin kilolarin takimada fayda saglamasini cok istiyorum fakat sadece bir konud cekincem var, cok sIk ugrayamiyorsun takima, katilimini biraz arttirabilmen mumkun olur mu canim?
Biliyorum yogun bir isin var en azindan isten sonra sohbete gelsen, katilimin artarsa bende guvende hissedecegim malum son gunlerde 2 uyemiz listede olmalarina ragmen takima gelmiyorlar ve takimimizin ortalamasi kotu etkileniyor.
Bana bu konuda soz verebilir misin?
Canim odulun afiyet olsun, hastane durumlarindan uzuldun ,yoruldun da.
Ananen nasil?
Am I ready? I was born ready :)))
Kitap ismide sahane :)
Sen yardimcilikla ilgili ne dusunuyorsun canim, zamanin olur mu, bu gorevi almak ister misin?
Ayyy alamadım alamadım alamadıııım dondurma....@cinecin neredesin esim, bu grup beni korkutuyor bak yiyecekler bizi, ayy bizi degil dondurmayi
Sen cornettolari yemeye basla
Canım inşallah Harika olur ben sana güveniyorumKizlar size bir haberim var, ben hazirladigim organik kremleri online satisin disinda, satabilmek icin organik bir pazara basvuru belgeleri hazirlayip gondermistim, sizinle calisabilir miyim, organik pazarlarinizda satis yapabilir miyim diye.
Onlardan cevap geldi benden epey detayli bir hazirlik istiyorlar.Kremleri yaptigim ortamdan tutun, tek tek kullandigim malzemelere kadar , aldigim yerlerin fislerine kadar onlara gonderecegim.
Kendime 7-10 gun arasinda istedikleri her seyi tamamlama sozu verdim, tabiki bir suru yasal dokumanlar vs de hazirlayacagim.
Tum belgelerim ellerine ulasinca, benim basvurum bir konseyden gececek 4-6 hafta icinde bana kabul ettiklerini ya da reddettiklerini soyleyecekler.Bu arada dilerlerse, istedikleri bir zaman cat kapi gelip ,calisma ortamimi ziyaret edeceklermis.
Demem o ki oldukca zor bir ihtimal ama o kadar cok istiyorum ki olmasini.
Online satislarim icin o kadar cok reklam veriyorum, sosyal medya ile ugrasiyorum ama ilgisini cekecek kitleye ulasmak cok zor oluyor.Bu organik marketler sadece cumartesi -pazar gunleri sabah saat 10-2 arasinda gidip satis yapilan yerler.Aile duzenimi ya da cocuklarimla ilgilenmemi de etkilemeyecek.Demem o ki daha istedikleri seyleri hazirlayip yollayacagim ama simdiden heyecan sardi beni.
Umarim ben ve ailem icin iyi olacak bir sekilde sonuclanir, hayirlisi ne ise o olsun.Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum.
Neyse iste sizlerle de paylasayim dedim.
Bu hafta bolca uretim yapip fotograflayacagim, hatta ornek bir sunum dahi istiyorlar, stand sunumu, nasil bir stand hazirlayacagim diye.O sebeple tatli bir telas var , bakalim ne olacak...
Harikasın kuzumHemen menumu yazim
Sabah 10.00
1 yumurta
1 kk ezine peynir
2 dilim cavdarlı ekmek
1 domates
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Arada 3 4 hamsi attim agzima
Oglen aksam bir oldu
17.30
Salata( marul,domates,sogan,salatalık,1kasik tavuk tantuni,1 kasik mantar sote)
50 mekik
30 dk ay yuruyusu
2 lt su
Geçmiş olsun kuzumSuan ac gibiyim ama bi ara cok mide bulantim vardi sahile giderken suan daha iyiyim
Geldimhadi gel artik bak aras kalkar ben sonra yok olurum, 2 sohbet edemedik :)
Canım benim bu konudaki düşüncemi şöyle anlatayımAc gibiysen 1 bardak sut ic, yada havuc varsa onu atistir 1 tane, ya da 1 elma..
Ozlemcim benimle beraber mezun olan arkadaslarimin cok buyuk cogunlugu devlette ya da ozelde ogretmen oldular.Bir kismi memur oldu spor bakanliginda, bazilari fitness hocaligi yapiyor, birkac taneside kendi spor salonunu acti.
Ben gazi universitesinden 2011 yilinda mezun oldum.2012 yilina kadar abdde calisma iznim yoktu gonullu isler yaptim, ingilizce pratigi olur diye.Sonra 2012-2013 yillarinda bir ilkokulda calistim o senede hamile kaldim Akina.Akindan sonrada ise donemedim.Zaten donsemde beden egitimi ogretmenligi yapabilmem icin cok asamali seyler var yapmam gereken.O yuzden cocuklarla evde ne yapabilirim derken kendimi bu organik kremlerin icinde buldum.dun 31 oldu yasim ve hala kariyer olarak istedigim bir noktada hissetmiyorum kendimi.Demem o ki bu organik pazar icin en azindan kabul alirsam kendimi iyi hissedecegim.Yoksa butun emeklerimi cope atmis, bosa okumusum gibi hissediyorum..
Geçen sene yapıyordum hatta daha da artıyordu kalp atışlarım :)Yedigin kalori miktarini biraz azalt bu haftalik, egzersizlerinide soyle yap ;
Her ne egzersizi yapiyorsan atiyorum ip atlama once kalp atislarin 120-130larda olacak kadar yap ip atlamayi yaklasik 4 dakika, sonra 1 dakika olesiye tum gucunle yap.4 dk hafif, 1 dk olesiye. buna hiit antreman diyorlar, kesin etkisini gorursun :)
Parfumun kokusu orta diyeyim canim , hatta ilk etapta epey yogun sonra cok fresh, sekerli bir koku kaliyor.Canım bulgur 3 kaşık falan olsa bence Harika menü :) ben beğendim
Sadece sporu az daha arttırsan aaaaa ama çocuklarla zaten koşturuyorsun pardon
Ben beğendim harikasın
Harikasın kuzum sen şimdi Cuma kaçtın haftaya hedef kaç
Ya bir şeyler yapalım bu dondurmayı benim almam lazım bu hafta
Ay harikasın kaptan♥
Kokusu hafif mi yoksa orta/ağır mı
Ya ben bayılıyorum parfüm kokularına ama deodorant bile kullanamıyorum rahatsız ediyor
Nefesim daralıyor ama çok seviyorum :/
Canım bugün yazamadım yine acile gittik ama Allah a şükür bir şey yok
Ya ananem her gün bir tık daha kötüye gidiyor bugün yine hep yattı yemekleri zorla yediriyoruz
Pazartesi soracağız ameliyat için kaldırır mı yoksa ne yapalım diye
Artık biz de şaşırdık hastalığın doğal seyri bu ama insan yakınını öyle görmeye dayanamıyor
Sağolsun doktorlar da ben tıp okuduğum için açıklıyorlar izah ediyorlar daha kolay anlaşıyoruz yapılacaklar konusunda daha doğrusu
Ben refakat ediyorum ananeme o yüzden içim de rahat ediyor
Bakalım pazartesi neler diyecekler...
Ayyy alamadım alamadım alamadıııım dondurma....
Canım inşallah Harika olur ben sana güveniyorum
Harika bir anne Harika bir eş Harika bir arkadaşsın :)
Okudukça da fark ediyorum hepiniz Harika annelersiniz kızlar ♥ Ve inşallah anne adayları
Harikasın kuzum
Dondurmam gidiyor galibaaaa
Geçmiş olsun kuzum♥
Canim Turkiyede bahsettigin isler epey ucuz kaliyor buraya kiyasla.Canım benim bu konudaki düşüncemi şöyle anlatayım
Bizim toplumuzda ev işleri çocuk bakma genel olarak iş olarak görülmüyor oysaki ayrı ayrı bu işler için insanlar aylık maaş oluyor
Şu an Benim çevremde bakan insanlar var mesela
Temizliğe gündelik 180-200 den gidiyorlar
Çocuk bakmaya aylık 2000 en az
Sen şu an kendi evinde kalarak 4000₺ lik iş yapıyorsun
Ve çocukların anne sevgisini her an hissediyor
Annenin evren olması bambaşka Harika bir olay
Çocuklarınla o kadar güzel ilgileniyorsun ki
Kültürel açıdan Harika gelişiyorlar bence
Tabiiki çalışan anneler de yapar bunu aramızdaki çalışan anneleri de kat kat tebrik ediyorum:) ama mesela benim çevremdeki annelere bakıyorum son zamanlarda yaygınlaşıyor evet ama kurs vs işleri ile uğraşan anneler yine de azınlıkta
Anne çalışsa da evde de olsa o sevgiyi hissettirmek çok başka olay
Bence sen bunu başarıyorsun
Aynı zamanda okuduğun bölümden bambaşka bir işe merak salmışsın kendini de geliştirmişsin o işte de ilerleme kaydediyorsun
canım sen bence çoğu kariyer yapan arkadaşından da kat kat öndesin
Ben sana çok özeniyorum şahsen:)
Şu an çocukların küçük belki az daha büyüdüklerinde sen o öğretmenlik testlerini de hayli hayli geçecek azme ve güce sahipsin
O güce sahip olduğunu nereden biliyorum:
Çünkü Harika bir annesin
Ki bak ben seni tanımadan görmeden (resimleri saymazsak:) ) bu fikirdeyim
Kendini beğenmişlik yapma ama kendini de küçük görme:)
Millet olarak büyük problemimiz neler yapabileceğimizin bilimcinde değiliz
Çoğu genç benden adam olmaz psikolojisinde
Oysaki istesek ve çalışsak neler neler yapacağız
Yaptığımız işler küçük işler değil ve daha büyüklerini başarmak için ihtiyacımız olan şey damarlarımızda akan kanda mevcut :)
En Harika kariyeri yapıyorsun şu an sen asla kendini eksik yarım başaramamış hissetme en Harika şeyi başarıyorsun Harika evlatlar yetiştiriyorsun
Tamam canim iyi eglenceler sizedeKizlar Arasi azicik on bahceye cikariyorum, abiside yok uyandi , huysuzlugu ustunde.
Hepinize iyi uykular,fayfeyfiy , Kozmogirl17 optum sizi kizlar, tatli ruyalar.
Canım Aras başlayınca olacak mı o zamanParfumun kokusu orta diyeyim canim , hatta ilk etapta epey yogun sonra cok fresh, sekerli bir koku kaliyor.
Ananen icin guzel bir tedavi onerir doktorlar insallah, seninde yaninda olman buyuk avantaj ne guzel haklari odenmez.
Sizler icinde onun icinde kolay bir tedaviyle sagligi iyiye gider insallah
Canim Turkiyede bahsettigin isler epey ucuz kaliyor buraya kiyasla.
Burada bizim yasadigimiz eyalette cocuklarin her isine kosacak, yemek ve ev islerini yapacak birini ayda 5000$a bulamazsin.
Cocuk bakmanin saati tek cocuk icin 15$dan basliyor , kresler asiri pahali gunde 3 saat Arasi birakmak icin sordum sadece hafta ici 3 saat, 1500$ istediler.Demem o ki evde olmamin bir sebebide suan calissam kazandigimdan fazlasini cocuklarin kresine verecegiz.
Haklisin soylediklerinde ama Aras yarim gun bile okula baslarsa bende o saatleri bir is bularak degerlendirmek istiyorum.
Beden egitimi ogretmenligi icin Turkiyedeki diplomam kabul olmuyor, eksik oldugunu dusundukleri kredi kadar universiteye gidip ders almam gerek , sonra her eyalette ogretmenlik yapabilmek icin girilen sinavlar var onlari vermem gerek, ustune beden egitimi ogretmenligine baslayabilmek icin calismak istedigim yas gruplari icin girmem gereken 1 sinav daha var.Bunlara odaklansam 1 yilimi ayirip halledebilirim ama suan boyle bir zamanim yok...
Kolay gelsin kuzumKizlar Arasi azicik on bahceye cikariyorum, abiside yok uyandi , huysuzlugu ustunde.
Hepinize iyi uykular,fayfeyfiy , Kozmogirl17 optum sizi kizlar, tatli ruyalar.
Aras yarim gun ya da tum gun ne olursa artik okula baslayinca beni tutana ask olsunCanım Aras başlayınca olacak mı o zaman
Bence asla ümidini kaybetme :)
İnternet üzerinden çeviri vs işlerine baktın mı canım hiç
Iyi uykular canim.Tamam canim iyi eglenceler sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?