- 7 Haziran 2009
- 1.455
- 4.038
- 658
Canım kaptanlarımKizlar kahvaltimizi yaptik, dunden beri acayip sisim, midem kuculmus, deli gibi de yedim dun.
Birde pismanlik var yediklerimden oturu tabi
Gecmisi bitirdim alintilarimi yaptim ama suan yazamayacagim,Aras uyumadan spor salonuna gidiyoruz.
Kaptan yardimciligi icinstitch kaptanimiz ile yaptigimiz fikir alisverisi dogrultusunda benim aklimda olan isimler soyle arkadaslar,
***fayfeyfiy = Oldukca aktif, takimda herkesle ilgilenen bir arkadasimiz fakat kendisi tip okuyor ve eylulden sonra cok yogun olacak o yuzden kendisini zorlasakta kapt yard yapamayacagiz, o bizimle birlikte olsun onada raziyiz:)
*** @Derya_the_queen canim ben senin cok sorumluluk sahibi oldugunu dusunuyorum, okullar acildiktan osnra yogunluk durumun nasil olur bu gorevi almayi dusunur musun?
*** @gogo2405 gonca ablacim cok uzun zaman bu takimin kaptanligini yapmis birisi, bende gozum kapali takimi ona devredip gitmistim zamaninda, suan yerlesme durumlari var , ablacim sen ne dusunuyorsun bu durum hakkinda?
***Kozmogirl17 Ozlemcim sende cok aktif ve tum takimla ilgilenen bir arkadasimsin ve musaitte oldugunu soyledin oyuzden bu gorevi layikiyla yaparsin eminim.
***cinecin canim sende aklimdasin , fakat senin okul durumlarini, yogunlugunu vs bilmiyorum sen ne dusunursun bu durumla ilgili?
2 kaptan yardimcisi daha secelim diyoruz kizlar, takimdaki arkadaslarin da onerileri bu arkadaslarimiz yonunde olmus, hem fikir olmusuz ne guzel.Sizlerden gelecek cevaplari heyecanla bekliyorum.
Ab projesi süper kuzu, çok güzel gider umarımCanlarımm geçmişi okudukça duygulandım gercekten kızlar ya, teşekkür önermissiniz adımı
Ama müsaade ederseniz ben takımımızda böyle maskot maskot takılayım
Okul açılınca zaten sorumluluk iki kat artıyor. Hem okul hem ev çocuklar, bir de ders programı müsade ederse spora yazilicam. (Yani umarım)
Yani vakit çok değerli olacak. Bir de geçen dedim ya güzel haberler aldım diye, okul için hazırladığım AB projesi kabul oldu (Erasmus+). Onun yoğunluğu da olacak.
Özlemcim senin görev alacak olmana ben çok sevindim inan, zaten aklımdaki isimdin canım. Eminim güzel götüreceksin tatlımKozmogirl17
Aynen kuzum, ben de senden kullanmaya devam ediyorum, iyi olacağına eminim
Bizim berlinde bir grubumuz var, avrupanın her yerinden ve amerikadan arkadaşlar var; hep şey konusu geçiyor, amerikada insanlar devasa porsiyonlarla sürekli junk food yiyorlar ama bir yandan da spor salonları gece yarısı bile açık, oralara gidyorlar, ne ironik.. bu fotiyi görünce aklıma o geldi
Canım kaçar mı benden free dondurmacinecin bitanem naptın dondurma işini? Ben dondurma yemedim henüz ama fazla kaçırdım bugün. Yarın eğer çok artida değilsem öğlen alicam bi tane
Ahahajja
Kaptanım yukarıda yazdım durumu, senden af diliyorumCanim cocuk sayisi artinca ozel gunlerde hediye sayisida artiyor guzel oluyor, ben senin yardim etmeye hazir oldugunu biliyorum, zaten aklimda cok guzel dusunceler var:)
Tamam canim, seni eslestirmeye yazmadim bu hafta bayrama kadar yogunum dedigin icin, bekliyoruz :)
Kolayliklar diliyorum.
Menu odul olmus canim, su ve adimlar guzel :)
Tartinin ertesi gunu eksi gormek de marifet canim :)
Oy masallah cok tatlilarmis, ne guzel kalplisin Ozlemcim:)
Cok cok guzel bir koku canim:)
Bence gireceksin:)
Betulcum bu hafta cuma gunu takimda 2 haftalik deneme suren doluyor.
Ben senin listede olup verdigin kilolarin takimada fayda saglamasini cok istiyorum fakat sadece bir konud cekincem var, cok sIk ugrayamiyorsun takima, katilimini biraz arttirabilmen mumkun olur mu canim?
Biliyorum yogun bir isin var en azindan isten sonra sohbete gelsen, katilimin artarsa bende guvende hissedecegim malum son gunlerde 2 uyemiz listede olmalarina ragmen takima gelmiyorlar ve takimimizin ortalamasi kotu etkileniyor.
Bana bu konuda soz verebilir misin?
Canim odulun afiyet olsun, hastane durumlarindan uzuldun ,yoruldun da.
Ananen nasil?
Am I ready? I was born ready :)))
Kitap ismide sahane :)
Sen yardimcilikla ilgili ne dusunuyorsun canim, zamanin olur mu, bu gorevi almak ister misin?
Sen rahaaat oooll, o iş bendeeecinecin neredesin esim, bu grup beni korkutuyor bak yiyecekler bizi, ayy bizi degil dondurmayi
Sen cornettolari yemeye basla
Deryoşum ev yapımı dondurma için değer mi? Bırakın biz kazanalım çakalım şöyle işlenmiş şekerli tereyağlı magnumlarıdondurmayla bizim aramıza girenleri ezmeyi planlıyoruz Emine'cimle bu hafta @enimenime
(Ay bu kadar rekabetçi olduğumu bilmezdim
Süper haber kaptanım, allah emeklerini boşa çıkarmasın, yüzünü güldürsün bol satışların olsunKizlar size bir haberim var, ben hazirladigim organik kremleri online satisin disinda, satabilmek icin organik bir pazara basvuru belgeleri hazirlayip gondermistim, sizinle calisabilir miyim, organik pazarlarinizda satis yapabilir miyim diye.
Onlardan cevap geldi benden epey detayli bir hazirlik istiyorlar.Kremleri yaptigim ortamdan tutun, tek tek kullandigim malzemelere kadar , aldigim yerlerin fislerine kadar onlara gonderecegim.
Kendime 7-10 gun arasinda istedikleri her seyi tamamlama sozu verdim, tabiki bir suru yasal dokumanlar vs de hazirlayacagim.
Tum belgelerim ellerine ulasinca, benim basvurum bir konseyden gececek 4-6 hafta icinde bana kabul ettiklerini ya da reddettiklerini soyleyecekler.Bu arada dilerlerse, istedikleri bir zaman cat kapi gelip ,calisma ortamimi ziyaret edeceklermis.
Demem o ki oldukca zor bir ihtimal ama o kadar cok istiyorum ki olmasini.
Online satislarim icin o kadar cok reklam veriyorum, sosyal medya ile ugrasiyorum ama ilgisini cekecek kitleye ulasmak cok zor oluyor.Bu organik marketler sadece cumartesi -pazar gunleri sabah saat 10-2 arasinda gidip satis yapilan yerler.Aile duzenimi ya da cocuklarimla ilgilenmemi de etkilemeyecek.Demem o ki daha istedikleri seyleri hazirlayip yollayacagim ama simdiden heyecan sardi beni.
Umarim ben ve ailem icin iyi olacak bir sekilde sonuclanir, hayirlisi ne ise o olsun.Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum.
Neyse iste sizlerle de paylasayim dedim.
Bu hafta bolca uretim yapip fotograflayacagim, hatta ornek bir sunum dahi istiyorlar, stand sunumu, nasil bir stand hazirlayacagim diye.O sebeple tatli bir telas var , bakalim ne olacak...