Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim denmek mesai yapip dondurmalari hupletiyorsun harikasin Gizemcim:)
Cok dogru amerikada porsiyonlar acayip buyuk ve icecekler mesela free refill oluyor, insanlar yedikce yiyor.
Spor salonlariysa kendi basina bir sektor burada inanilmaz cok dogru bir tespit yani..
Birde her yere , hatta utanmaslar tuvalete bile arabayla gidecekler, restoranlarin drive thrulari var , eczanelerin, bankalarin iceriye girmeden arabanin camini acip islerini hallediyorlar yani akil almiyor 2 adim atmaya useniyorlar :))

Canim esim silkelen kendine gel , bunlar odulun olsun, dondurma icin gerekirse olecegizzzzzz :))

Helal ptesiden itibaren ben de spor salonunda yatıcam, her şey dondurma için
Hehhh bana bunlarla gel canisi :))

3 tane lavassiz cigkofte yedim canim
Bende sendenim canim is hayatina cok gec atildim cok geride kaldim o yuzden simdide cocuk oldugu icin evdeyim onlar buyusunde ise atim kendimi diye bekliyorum kuzum
Ayni bensin iste kuzum , hayirlisi...

Naber canim? Nasil goruyorsun yawf?
Gecmisi okuyordum, cok yorgunum ama uyku tutmuyor. Dun kizim hastalandi 39-40 derece atesle. Hic uyuyamadik onun basinda. Bugun o uyurken gun icinde uyudum biraz. O yuzden herhalde uyuyamiyorum simdi
Cok gecmis olsun canim kuzuna, insallah guzelce dinlenmissindir Senemcim...

Canim Senemcim eksik olma :))

CUMARTESI MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
8 zeytin (yesi&siyah)
1 yemek kasigi acuka
1 salatalik, yarim domates, ceyrek avokado, 4 minik havuc
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
Tavuk sote 1 kase (patatessiz)

ARA

Filtre kahve
2 hurma

ARA
Yarim seftali
Nane cayi

AKSAM (Cocuklar asiri huysuzdu disari cikamadik, balik restoranina gitmek hayal oldu :)))
Bolca salata
Mangalda kebap (kucuk kucuk 3 sis, turkiyedeki 1 sis ancak eder)
50 kalorilik pita ekmegi

Yatana kadar limonlu cay iceriz.
SU:2.5 lt oldu hatta bence gecti, spor salonunda asiri ictim.
SPOR:2 saate yakin spor salonunda antreman, evde on ve arka bahceyi temizleme ve gunuk kosturmacalar.
cinecin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1710DK ELIPTIK MUAF20DK ELIPTIK
Mavi boncukkk50M
gogo2405
Falanfilannn
Konus dinliyorum
Derya_the_queen
enimenime 100MODUL
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
YawrukushODUL 300JJ
stitch
cinecin100IA 100MODUL
DenizinYosunKokusu
fmad200DK 200JJ ODUL 200IA
Patlicanmoru ?? MUAFODUL 200IA
klbk33ODUL
LaMademoiselle100IA 100JJ ??200IA ??ODUL
Gonulmeyvesi100IA 50M
Minikpanda1107
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Gayet guzel cnm afiyet olsun
benim bu hafta 56 ları görmem lazım bana yardım ediiin neler yapabiliriiiim sıkın beni :)
Sen yaparsin canim zaten günlerin yogun geçiyor bu hafta menüleride hiic kacamak olmazsa istedğin kiloya ulasirsin
Kahvaltiyi baya gec yapmissin cnm menun gayet guzel. Spor super olmus
Guzel olmus canim afiyet olsun
Gecmisi okuyordum, cok yorgunum ama uyku tutmuyor. Dun kizim hastalandi 39-40 derece atesle. Hic uyuyamadik onun basinda. Bugun o uyurken gun icinde uyudum biraz. O yuzden herhalde uyuyamiyorum simdi
Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin miniğe. Ates olunca mızmız da oluyolar genelde o daha cok yoruyo insanı. Hasta diye uzmek de istemyor insan. Insallah suan daha iyidir. Kolay gelsin cnm
Guzel menu ve spor canim.. afiyet olsun

Harikasın kuzum sen şimdi Cuma kaçtın haftaya hedef kaç
Ya bir şeyler yapalım bu dondurmayı benim almam lazım bu hafta

51.10 çıkmıştım
bugün şimdi tartıldım 50.9
umarım geçici değildir yaaaa
sadece dün çok ama çok spor yaptım -bugün kaslarımın bi kısmu tutulmuş- bi de ilk defa 2.5 litre su içtim umarım onun sayesindedir. hedefim 50.2 50.30 gibi çıkmak en azından

ay bu nasıl az menüdür eşim yaa
gündüz hiçbir şey yememişsin neredeyse

Gunaydin kaptancigim... herkese mutlu pazarlar
Sanada canim :)

Harika haber :)

evet ard arda çok yedim ama çok spor yaptım yüzme-mekik-yürüyüş
sabah da 8.30 da kalktım yaa hem de pazar pazar ve uyuyamıyorum çok moralim bozuk erken kalkınca çok yeniyor yaa...
misafir geleceği gün bişeyler yiyebileceğimi sanmıyorum da çok olur sonraya kalırsa fena

ah bee canım çok geçmiş olsun, iyi mi şimdi biraz daha?

Gecmis olsun tekrardan canim bizimkilerde cok erken kalkiyorlar basim agriyor bugun baya bi hem gece uyumamalari hem sabah wrken kalkmalari mahvediyor insani antibiyotik kullanjyorsa oda uyutur tabi yavrunu

Gunaydin kizceler nasilsiniz ben yine fenalardayım uykusuzluktan basim zonk zonk sagdan sagdan geliyorlar bugun yine ama modumu dusurmek yok sizde herkes yeterince menuleri gevsetti sanki sıkı tutma vakti yarin uzulmek istemiyorsak bugun dikkat etmemiz lazim kizlar hatirlatirim bide bugun mr im var pazar pazar randevumu verilirmi anlamadim ya

aa canım dizin için miydi?
devlete gidiyorsan veriyorlar diye biliyorum
hatta çapada gece 3 e falan verilen randevular oluyor

Tuh cocuklarin mizmiz olmasi iyi olmamis, bugun gidersiniz belki?
Menu harika
Sen bir sonraki online olunca yine yaparim
Ay canim ben yatarken uyaniktin, uyandim yine uyaniksin hangi arada uyuyabildin
Benim de MR gunum haftaya ctesi
Hadi insallah kotu birsey cikmaz
aa canım dizin için miydi?
devlete gidiyorsan veriyorlar diye biliyorum
hatta çapada gece 3 e falan verilen randevular oluyor
Gece 3 mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…