- 20 Eylül 2012
- 22.142
- 89.271
- 798
Canim denmek mesai yapip dondurmalari hupletiyorsun harikasin Gizemcim:)Canım kaptanlarımYawrukush stitch çok sağ olun ama dediğim gibi yakında benim yoğunluğum başlayacak; sizi yüz üstü zor durumda bırakmak asla istemem, daha layığıyla yapabilecek arkadaşlarım varken
Ab projesi süper kuzu, çok güzel gider umarım
Aynen kuzum, ben de senden kullanmaya devam ediyorum, iyi olacağına eminim
Bizim berlinde bir grubumuz var, avrupanın her yerinden ve amerikadan arkadaşlar var; hep şey konusu geçiyor, amerikada insanlar devasa porsiyonlarla sürekli junk food yiyorlar ama bir yandan da spor salonları gece yarısı bile açık, oralara gidyorlar, ne ironik.. bu fotiyi görünce aklıma o geldi
Canım kaçar mı benden free dondurmadondurma varsa ben de varım diyorum
Ahahajjamiras değil alın teri canım benim
Kaptanım yukarıda yazdım durumu, senden af diliyorum
Sen rahaaat oooll, o iş bendeeeben de kazanmamız için mesai yapıyordum, dondurma yiyordum
Deryoşum ev yapımı dondurma için değer mi? Bırakın biz kazanalım çakalım şöyle işlenmiş şekerli tereyağlı magnumları
Süper haber kaptanım, allah emeklerini boşa çıkarmasın, yüzünü güldürsün bol satışların olsun
Cok dogru amerikada porsiyonlar acayip buyuk ve icecekler mesela free refill oluyor, insanlar yedikce yiyor.
Spor salonlariysa kendi basina bir sektor burada inanilmaz cok dogru bir tespit yani..
Birde her yere , hatta utanmaslar tuvalete bile arabayla gidecekler, restoranlarin drive thrulari var , eczanelerin, bankalarin iceriye girmeden arabanin camini acip islerini hallediyorlar yani akil almiyor 2 adim atmaya useniyorlar :))
Canim esim silkelen kendine gel , bunlar odulun olsun, dondurma icin gerekirse olecegizzzzzz :))3 temmuz menüm
Aslında yazmaya çok utanıyorum ama napalım
Sabah
Tam tahıllı lavaş arasına cheddar + acuka + hindi fümeden tost + 7 zeytin
Ara
4 altınbaşak (o sunta gibi şeyler var ya) + 2 hindi füme
1 cornetto
1 avuç yer fıstığı
Akşam
Tavuklu salata
Üstüne
Latte + 2 türk kahvesi
1 kase Yoğurt dondurma
2.75 lt su
30 dk yürüyüş
Hehhh bana bunlarla gel canisi :))Helal ptesiden itibaren ben de spor salonunda yatıcam, her şey dondurma için
Ayni bensin iste kuzum , hayirlisi...3 tane lavassiz cigkofte yedim canim
Bende sendenim canim is hayatina cok gec atildim cok geride kaldim o yuzden simdide cocuk oldugu icin evdeyim onlar buyusunde ise atim kendimi diye bekliyorum kuzum
Cok gecmis olsun canim kuzuna, insallah guzelce dinlenmissindir Senemcim...Naber canim? Nasil goruyorsun yawf?
Gecmisi okuyordum, cok yorgunum ama uyku tutmuyor. Dun kizim hastalandi 39-40 derece atesle. Hic uyuyamadik onun basinda. Bugun o uyurken gun icinde uyudum biraz. O yuzden herhalde uyuyamiyorum simdi
Canim Senemcim eksik olma :))Bence fena menu degil
Eveeett derim
Kozmogirl17 Ozlemcim es olmusuz ❤
Evet canim, kizim hafta olunca biraz sasti menum ama yinede daha cok gun var onumuzde toparlayacagim
Merhaba canim
Canim kacamakli olmus ama tabii hastane selasi. Umarim anneannen iyilesir hizlica
Aslinda kotu menu degil iskender disinda, iskenderin pidelerinden yemeseymissin en azindan kesme
Oyy iskender sonrasi menuye bakin
Ikisi ayni hafta olmasa iyiymis ama olsun senin verecek kilon az zaten, yarindan devam diyete
Hem pilav hem kisir ayni gun ama 400ip
Daha ne olsun, ellerine saglik simdiden
Sen kendin icin birkac hafif cesit yap ki diyetin bozulmasin
Supersin
Insallah gonlunce olur Ozgecim, bu hafta bir kisim islerini bana pasla, sen basvuruna odaklan
Ooo bu hafta dondurma bizim sanki
Himm cok az olmus
Cok kotu degil aslinda canim, zaten dondurma odulun vardi