Gelinim olur musunstitch canim cok tatlısin hele kizına bayıldım acaba gelinim olabilir mi ?
İnşallah kuzum bakalım birazdan kalkıcam sporaSen de o azim var canim gorursun
Yine harika bi menu
Gunaydin kaptisim.
Evet canim devlette ya banada gece 4 e veriyordu erken saate istedim o saatte kime birakcam cocuklari yoksa.
Hadi hadi bekliyorum aynen ole canim ama bugun kotu kalktim yine aglama kriziyle uyandi buyuk oglum
Cok iyi anlasirizGelinim olur musun
Kaynanalar anlaşıyor
Beşikler kertiliyordu
Süpersin kuzum hadi inşallah1 kilo hedefimizi destekliyorum canım belki daha fazlası da olabiliirrr
Kızlaaarr ben tartı aldım bu arada sabah tartıldım ama fotosunu çekemedim
69.8 çıktım :)
Dün geç saatte meyve falan yedim daha az da çıkabilirdim hedefim haftaya 68'i görmek
Yok kuzum aksam 7 kusurdeydi kesilmedi canim bazi geceler cok agrim oluyorCanım gittin mi mr a
Erkene vermişler
İstanbul’da en az 1 ay bekletiyorlar ....
umarım ağrın da geçmiştir
Senem'cim bak feyzada onayladı kertigimizi kızina talibim hangi oglusumu begenirsen ona alimBence de
Bencede ben mezuniyeti bekliyim bu arada mesela hedefim 70 benim mezun oldum sonra hemen geri donebiliyormuyum yoksa belli bi sure beklemem gerekiyormuAynen ama inşallah sağlarızsağlayamazsak da nasip kısmet :)
Proluk sanırım geçen sene 50₺ gibi bir şeydi ve bağış oluyprdu bir yere o paralar yeri hatırlayamadım
Bence çok gerekli değil ama olmak isteyen için de aşırı masraflı değildi
Bence sen mezuniyeti bekle belki sağlarız
Ah canim istedi ya hu oldumu simdiEvet canim haklisin pilavı yedim artik baska birsey yemem diye dusunurken arkasim hazirlamis en sagliklisi o diye kisir yedim. Daha azla durabilseydim iyiydi ama durduramadim kendimi. kisir da pek guzeldi ya hu
Bak isine sen canim bende biraz kestiricem simdi cocuklari uyuttumKozmogirl17 canim kizim iyi ama hala mizmiz, kahvalti hazirliyorum simdi yazamiyorum, alintilarimi aldim, ilk firsatta yazacagim
Ben 58.1 dim 58.4 çıkıyorum canım iki gündür
Ben evde 56.9 görmek istiyorum ama zor duruyor bakalım
İnşallah görebilirim
Bu hafta asılmak istiyorum
Kizlar dun geceden beri mide bulantim var ben dun az yedim ondan bulaniyor sandim ama bu sabah kahvaltidan sonrada devam etti ve ayiptir solemesi ne yediysem çıkardim sabah ki ogunum boylelikle cop oldu.acaba 3.u geliyor olabilirmi hasta da olmadim daha korkmaya basladim ben simdi istemiyoruz ya nem kapmayalım bide kızlar yaa offf aksamda mr a gidicem
Canim diz icin giricem bilmiyorumki nasil oluyor ilk kez gidicem mra ya korunuyor esim ama olurmu bilmiyorum kicanım hastalığın geciktiyse bir test al yap olmadı, sınra sıkıntı olmasın, yarım mr mı komple vücut mu
Aynen ama inşallah sağlarızsağlayamazsak da nasip kısmet :)
Proluk sanırım geçen sene 50₺ gibi bir şeydi ve bağış oluyprdu bir yere o paralar yeri hatırlayamadım
Bence çok gerekli değil ama olmak isteyen için de aşırı masraflı değildi
Bence sen mezuniyeti bekle belki sağlarız
Uarismaya katildigin icinmi oldun pro iyimis kuzumaa para verildiğini hiç bilmiyordum
ben de bi ankete katıldım çoook eskiden aldığım için üyeliği verdiler, ama haytımda pek bir değişiklik olmadı
canım bence gitmeden bir test yaptır eczaneden falan alsanKizlar dun geceden beri mide bulantim var ben dun az yedim ondan bulaniyor sandim ama bu sabah kahvaltidan sonrada devam etti ve ayiptir solemesi ne yediysem çıkardim sabah ki ogunum boylelikle cop oldu.acaba 3.u geliyor olabilirmi hasta da olmadim daha korkmaya basladim ben simdi istemiyoruz ya nem kapmayalım bide kızlar yaa offf aksamda mr a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?