Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah kuzum bakalım birazdan kalkıcam spora

Süpersin kuzum hadi inşallah

Kizlar dun geceden beri mide bulantim var ben dun az yedim ondan bulaniyor sandim ama bu sabah kahvaltidan sonrada devam etti ve ayiptir solemesi ne yediysem çıkardim sabah ki ogunum boylelikle cop oldu.acaba 3.u geliyor olabilirmi hasta da olmadim daha korkmaya basladim ben simdi istemiyoruz ya nem kapmayalım bide kızlar yaa offf aksamda mr a gidicem

Bencede ben mezuniyeti bekliyim bu arada mesela hedefim 70 benim mezun oldum sonra hemen geri donebiliyormuyum yoksa belli bi sure beklemem gerekiyormu

Evet canim haklisin pilavı yedim artik baska birsey yemem diye dusunurken arkasim hazirlamis en sagliklisi o diye kisir yedim. Daha azla durabilseydim iyiydi ama durduramadim kendimi. kisir da pek guzeldi ya hu
Ah canim istedi ya hu oldumu simdi

canım hastalığın geciktiyse bir test al yap olmadı, sınra sıkıntı olmasın, yarım mr mı komple vücut mu

aa para verildiğini hiç bilmiyordum
ben de bi ankete katıldım çoook eskiden aldığım için üyeliği verdiler, ama haytımda pek bir değişiklik olmadı

canım bence gitmeden bir test yaptır eczaneden falan alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…