ççok geçmiş olsun kuzumYok kuzum aksam 7 kusurdeydi kesilmedi canim bazi geceler cok agrim oluyor
onu hatırlamıyorum canım :) ama kızlar bilgilendirir :)Bencede ben mezuniyeti bekliyim bu arada mesela hedefim 70 benim mezun oldum sonra hemen geri donebiliyormuyum yoksa belli bi sure beklemem gerekiyormu
ahhahaha olsunaa para verildiğini hiç bilmiyordum
ben de bi ankete katıldım çoook eskiden aldığım için üyeliği verdiler, ama haytımda pek bir değişiklik olmadı
inşallahbazen böyle verilmiyor ya kilolar umarım bu o hafta olmaz
canım eşin bariyer yöntemi ile krunuyorsa %98 koruyuculuk var %2 düşük bir ihtimal ama ihtimal ihtimaldirCanim diz icin giricem bilmiyorumki nasil oluyor ilk kez gidicem mra ya korunuyor esim ama olurmu bilmiyorum ki
Ben de sanki işlerden kaçıp sohbete geliyor gibiCok tesekkur ederim canim nedemek bende mutluyum burda olmaktan bazen kimse olmuyor bakiyorum bos bos sonrada ne isim var len benim burda kimsecikler yok kalk isini yap diuorum kalkiyorum burasi beni dinlendiriyor cunku sizinle sohbet ederken oturuyorum
Çok sevindim canım bu ihtimale, en iyi şekilde hazırlan, bence halledersin kaptanım. Daha az uğraman gerekse bile önceliği işine ver tatlım bu hafta. Bize de sunum resmi atarsın olur mu? Ay çok heyecanlı olmalısın canımKizlar size bir haberim var, ben hazirladigim organik kremleri online satisin disinda, satabilmek icin organik bir pazara basvuru belgeleri hazirlayip gondermistim, sizinle calisabilir miyim, organik pazarlarinizda satis yapabilir miyim diye.
Onlardan cevap geldi benden epey detayli bir hazirlik istiyorlar.Kremleri yaptigim ortamdan tutun, tek tek kullandigim malzemelere kadar , aldigim yerlerin fislerine kadar onlara gonderecegim.
Kendime 7-10 gun arasinda istedikleri her seyi tamamlama sozu verdim, tabiki bir suru yasal dokumanlar vs de hazirlayacagim.
Tum belgelerim ellerine ulasinca, benim basvurum bir konseyden gececek 4-6 hafta icinde bana kabul ettiklerini ya da reddettiklerini soyleyecekler.Bu arada dilerlerse, istedikleri bir zaman cat kapi gelip ,calisma ortamimi ziyaret edeceklermis.
Demem o ki oldukca zor bir ihtimal ama o kadar cok istiyorum ki olmasini.
Online satislarim icin o kadar cok reklam veriyorum, sosyal medya ile ugrasiyorum ama ilgisini cekecek kitleye ulasmak cok zor oluyor.Bu organik marketler sadece cumartesi -pazar gunleri sabah saat 10-2 arasinda gidip satis yapilan yerler.Aile duzenimi ya da cocuklarimla ilgilenmemi de etkilemeyecek.Demem o ki daha istedikleri seyleri hazirlayip yollayacagim ama simdiden heyecan sardi beni.
Umarim ben ve ailem icin iyi olacak bir sekilde sonuclanir, hayirlisi ne ise o olsun.Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum.
Neyse iste sizlerle de paylasayim dedim.
Bu hafta bolca uretim yapip fotograflayacagim, hatta ornek bir sunum dahi istiyorlar, stand sunumu, nasil bir stand hazirlayacagim diye.O sebeple tatli bir telas var , bakalim ne olacak...
Canım deme böyle, bak ne güzel bir aile kurmuşsun, sen de yuvana emek vermişsin. Hem zaten sen de yazmışsın kuzucum, bir sene emek harcasan orda da öğretmenlik yapabilirmişsin. Ne güzel. Hem az kalmış bir kaç seneye Aras okula gittiğinde sen de kariyerine odaklanırsın. Sıkma canını bunlarla, sen değerli, önemli ve özelsinAc gibiysen 1 bardak sut ic, yada havuc varsa onu atistir 1 tane, ya da 1 elma..
Ozlemcim benimle beraber mezun olan arkadaslarimin cok buyuk cogunlugu devlette ya da ozelde ogretmen oldular.Bir kismi memur oldu spor bakanliginda, bazilari fitness hocaligi yapiyor, birkac taneside kendi spor salonunu acti.
Ben gazi universitesinden 2011 yilinda mezun oldum.2012 yilina kadar abdde calisma iznim yoktu gonullu isler yaptim, ingilizce pratigi olur diye.Sonra 2012-2013 yillarinda bir ilkokulda calistim o senede hamile kaldim Akina.Akindan sonrada ise donemedim.Zaten donsemde beden egitimi ogretmenligi yapabilmem icin cok asamali seyler var yapmam gereken.O yuzden cocuklarla evde ne yapabilirim derken kendimi bu organik kremlerin icinde buldum.dun 31 oldu yasim ve hala kariyer olarak istedigim bir noktada hissetmiyorum kendimi.Demem o ki bu organik pazar icin en azindan kabul alirsam kendimi iyi hissedecegim.Yoksa butun emeklerimi cope atmis, bosa okumusum gibi hissediyorum..
HarikaymisYedigin kalori miktarini biraz azalt bu haftalik, egzersizlerinide soyle yap ;
Her ne egzersizi yapiyorsan atiyorum ip atlama once kalp atislarin 120-130larda olacak kadar yap ip atlamayi yaklasik 4 dakika, sonra 1 dakika olesiye tum gucunle yap.4 dk hafif, 1 dk olesiye. buna hiit antreman diyorlar, kesin etkisini gorursun :)
Geçmiş olsun Senemcim, nasıl kızın şimdi? Düştü mü ateşi? Umarım daha iyidirNaber canim? Nasil goruyorsun yawf?
Gecmisi okuyordum, cok yorgunum ama uyku tutmuyor. Dun kizim hastalandi 39-40 derece atesle. Hic uyuyamadik onun basinda. Bugun o uyurken gun icinde uyudum biraz. O yuzden herhalde uyuyamiyorum simdi
Bir ağrı kesici al olmazsa canim?Gunaydin kizceler nasilsiniz ben yine fenalardayım uykusuzluktan basim zonk zonk sagdan sagdan geliyorlar bugun yine ama modumu dusurmek yok sizde herkes yeterince menuleri gevsetti sanki sıkı tutma vakti yarin uzulmek istemiyorsak bugun dikkat etmemiz lazim kizlar hatirlatirim bide bugun mr im var pazar pazar randevumu verilirmi anlamadim ya
Evet canım mezun olunca hediye ettilerMezun olunca veriyorlar bak:)FitFiliz kankimiz öyle pro oldu di mi kuzum :)
Bence mideni filan üşütmüşsündür canım, telaslanma hemen. Geçmiş olsun. Mr'a nasıl gideceksin karar verdin mi, Çocuklari annene mi bırakacaksın?Kizlar dun geceden beri mide bulantim var ben dun az yedim ondan bulaniyor sandim ama bu sabah kahvaltidan sonrada devam etti ve ayiptir solemesi ne yediysem çıkardim sabah ki ogunum boylelikle cop oldu.acaba 3.u geliyor olabilirmi hasta da olmadim daha korkmaya basladim ben simdi istemiyoruz ya nem kapmayalım bide kızlar yaa offf aksamda mr a gidicem
ahhahaha olsun
nasılsın eşim pazar nasıl geçiyor :)
canım eşim dikkat et baksağlam bir kahvaltı yaptım saat 11di
sonra komple ev temizliği toz alma ev süpürme silme komple bulaşıkları yıka lavabo ocağı sil... şimdi de yıkanıp temizlendik misafirliğe gidiyoruz yoldayım. valla çok acıktım şu an
Gec saatte yenen şeylerin direk kiloya yansıdığını dusunuyorum canim ben de. Aksam ne kadar erken kapatirsak agzimizi o kadar iyi bizim için1 kilo hedefimizi destekliyorum canım belki daha fazlası da olabiliirrr
Kızlaaarr ben tartı aldım bu arada sabah tartıldım ama fotosunu çekemedim
69.8 çıktım :)
Dün geç saatte meyve falan yedim daha az da çıkabilirdim hedefim haftaya 68'i görmek
Canim bence hiic riske atma bi test yap ve icin rahat bir sekilde git mr a.Kizlar dun geceden beri mide bulantim var ben dun az yedim ondan bulaniyor sandim ama bu sabah kahvaltidan sonrada devam etti ve ayiptir solemesi ne yediysem çıkardim sabah ki ogunum boylelikle cop oldu.acaba 3.u geliyor olabilirmi hasta da olmadim daha korkmaya basladim ben simdi istemiyoruz ya nem kapmayalım bide kızlar yaa offf aksamda mr a gidicem
sağol kaptan :)Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor pazar gununuz?
Biz bugun kahvaltidan sonra , saat 11de arkadaslarimizla organik pazarda bulusacagiz.
Onlar oarada bulusmak istedi, benimde cok isime geldo, standlari inceleyecegim.
Sizede foto atarim.
Simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
Kozmogirl17 canim bir test yapip gitseydin mr'a, aklinda kalmasaydi.
stitch ben gormedim kuzum seni bende isterim :))
cinecin esim nasilsin?
Ankee , fayfeyfiy keyifli misafirlikler kizlar.
FitFiliz canim haklisin yazdiklarinda , bu hafta dokuman, foto hazirlamakla ilgilenecegim, sizede yollarim tabiki :)
Mavi boncukkk canim cezani yapmissin harikasin:)
stitch nasil oldu kuzun canim?
Optum hepinize, mutfaga geciyorum kizlar.
Bakicam kuzum eczane bulursam egercanım bence gitmeden bir test yaptır eczaneden falan alsan
Sagol canin benimççok geçmiş olsun kuzum
Yok kuzum geri cekilmeyle korunuyoruz.canım eşin bariyer yöntemi ile krunuyorsa %98 koruyuculuk var %2 düşük bir ihtimal ama ihtimal ihtimaldir
tam emin olmak için test yaptır bence
Babam goturucek coluk cocuk annemde gelcek canimBen de sanki işlerden kaçıp sohbete geliyor gibi
Çok sevindim canım bu ihtimale, en iyi şekilde hazırlan, bence halledersin kaptanım. Daha az uğraman gerekse bile önceliği işine ver tatlım bu hafta. Bize de sunum resmi atarsın olur mu? Ay çok heyecanlı olmalısın canımrast gitsin işlerin
Canım deme böyle, bak ne güzel bir aile kurmuşsun, sen de yuvana emek vermişsin. Hem zaten sen de yazmışsın kuzucum, bir sene emek harcasan orda da öğretmenlik yapabilirmişsin. Ne güzel. Hem az kalmış bir kaç seneye Aras okula gittiğinde sen de kariyerine odaklanırsın. Sıkma canını bunlarla, sen değerli, önemli ve özelsin
Harikaymis
Geçmiş olsun Senemcim, nasıl kızın şimdi? Düştü mü ateşi? Umarım daha iyidir
Bir ağrı kesici al olmazsa canim?
Hala devam ediyor mu basagrin Özlemcim,?
Evet canım mezun olunca hediye ettiler
Bence mideni filan üşütmüşsündür canım, telaslanma hemen. Geçmiş olsun. Mr'a nasıl gideceksin karar verdin mi, Çocuklari annene mi bırakacaksın?
Ecxane bulursam yakinda alicam canimSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor pazar gununuz?
Biz bugun kahvaltidan sonra , saat 11de arkadaslarimizla organik pazarda bulusacagiz.
Onlar oarada bulusmak istedi, benimde cok isime geldo, standlari inceleyecegim.
Sizede foto atarim.
Simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
Kozmogirl17 canim bir test yapip gitseydin mr'a, aklinda kalmasaydi.
stitch ben gormedim kuzum seni bende isterim :))
cinecin esim nasilsin?
Ankee , fayfeyfiy keyifli misafirlikler kizlar.
FitFiliz canim haklisin yazdiklarinda , bu hafta dokuman, foto hazirlamakla ilgilenecegim, sizede yollarim tabiki :)
Mavi boncukkk canim cezani yapmissin harikasin:)
stitch nasil oldu kuzun canim?
Optum hepinize, mutfaga geciyorum kizlar.
Umarim yoktur bisey kuzum cok kotu olur yoksaGec saatte yenen şeylerin direk kiloya yansıdığını dusunuyorum canim ben de. Aksam ne kadar erken kapatirsak agzimizi o kadar iyi bizim için
Canim bence hiic riske atma bi test yap ve icin rahat bir sekilde git mr a.
Canim eczane varsa acik, mutlaka bir test yap.Cevaplarinjz icin tesekkur ediyorum kizlar muhtemelen yoktur ama geceden beri olan bulanti korkuttu beni sabahta istifra edince telaslandim yoksa gayet rahattim ama basagrisinda olabilir istifra da neyse ben hazirlanip kaciyorum gorusuruz ins
Malesef canim bulamadim bu cevrede eczane sansa giricem simdi bekliyorum artikCanim eczane varsa acik, mutlaka bir test yap.
Geri cekilme yontemi cok guvenli bir yontem degil , gebelik ihtimali olabiliyor.
Bize haber ver..
mr hamilelikte tehlikeli degil diye biliyorum ben, radyasyon yok sadece manyetik alan.Malesef canim bulamadim bu cevrede eczane sansa giricem simdi bekliyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?