Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bencede ben mezuniyeti bekliyim bu arada mesela hedefim 70 benim mezun oldum sonra hemen geri donebiliyormuyum yoksa belli bi sure beklemem gerekiyormu
onu hatırlamıyorum canım :) ama kızlar bilgilendirir :)

aa para verildiğini hiç bilmiyordum
ben de bi ankete katıldım çoook eskiden aldığım için üyeliği verdiler, ama haytımda pek bir değişiklik olmadı
ahhahaha olsun
nasılsın eşim pazar nasıl geçiyor :)

Canim diz icin giricem bilmiyorumki nasil oluyor ilk kez gidicem mra ya korunuyor esim ama olurmu bilmiyorum ki
canım eşin bariyer yöntemi ile krunuyorsa %98 koruyuculuk var %2 düşük bir ihtimal ama ihtimal ihtimaldir
tam emin olmak için test yaptır bence

Ben de sanki işlerden kaçıp sohbete geliyor gibi
Çok sevindim canım bu ihtimale, en iyi şekilde hazırlan, bence halledersin kaptanım. Daha az uğraman gerekse bile önceliği işine ver tatlım bu hafta. Bize de sunum resmi atarsın olur mu? Ay çok heyecanlı olmalısın canım rast gitsin işlerin
Canım deme böyle, bak ne güzel bir aile kurmuşsun, sen de yuvana emek vermişsin. Hem zaten sen de yazmışsın kuzucum, bir sene emek harcasan orda da öğretmenlik yapabilirmişsin. Ne güzel. Hem az kalmış bir kaç seneye Aras okula gittiğinde sen de kariyerine odaklanırsın. Sıkma canını bunlarla, sen değerli, önemli ve özelsin
Harikaymis
Naber canim? Nasil goruyorsun yawf?
Gecmisi okuyordum, cok yorgunum ama uyku tutmuyor. Dun kizim hastalandi 39-40 derece atesle. Hic uyuyamadik onun basinda. Bugun o uyurken gun icinde uyudum biraz. O yuzden herhalde uyuyamiyorum simdi
Geçmiş olsun Senemcim, nasıl kızın şimdi? Düştü mü ateşi? Umarım daha iyidir
Bir ağrı kesici al olmazsa canim?
Hala devam ediyor mu basagrin Özlemcim,?
Mezun olunca veriyorlar bak:) FitFiliz kankimiz öyle pro oldu di mi kuzum :)
Evet canım mezun olunca hediye ettiler
Bence mideni filan üşütmüşsündür canım, telaslanma hemen. Geçmiş olsun. Mr'a nasıl gideceksin karar verdin mi, Çocuklari annene mi bırakacaksın?

ahhahaha olsun
nasılsın eşim pazar nasıl geçiyor :)

sağlam bir kahvaltı yaptım saat 11di
sonra komple ev temizliği toz alma ev süpürme silme komple bulaşıkları yıka lavabo ocağı sil... şimdi de yıkanıp temizlendik misafirliğe gidiyoruz yoldayım. valla çok acıktım şu an

canım eşim dikkat et bak
az ve dyurucu ye
ben de şimdi spor yaptım duşa gireceğim

ay ölüyorum

Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor pazar gununuz?
Biz bugun kahvaltidan sonra , saat 11de arkadaslarimizla organik pazarda bulusacagiz.
Onlar oarada bulusmak istedi, benimde cok isime geldo, standlari inceleyecegim.
Sizede foto atarim.
Simdi kahvalti hazirligina geciyorum.
Kozmogirl17 canim bir test yapip gitseydin mr'a, aklinda kalmasaydi.
stitch ben gormedim kuzum seni bende isterim :))
cinecin esim nasilsin?
Ankee , fayfeyfiy keyifli misafirlikler kizlar.
FitFiliz canim haklisin yazdiklarinda , bu hafta dokuman, foto hazirlamakla ilgilenecegim, sizede yollarim tabiki :)
Mavi boncukkk canim cezani yapmissin harikasin:)
stitch nasil oldu kuzun canim?
Optum hepinize, mutfaga geciyorum kizlar.

Gec saatte yenen şeylerin direk kiloya yansıdığını dusunuyorum canim ben de. Aksam ne kadar erken kapatirsak agzimizi o kadar iyi bizim için
Canim bence hiic riske atma bi test yap ve icin rahat bir sekilde git mr a.

sağol kaptan :)

canım bence gitmeden bir test yaptır eczaneden falan alsan
Bakicam kuzum eczane bulursam eger
ççok geçmiş olsun kuzum
Sagol canin benim
canım eşin bariyer yöntemi ile krunuyorsa %98 koruyuculuk var %2 düşük bir ihtimal ama ihtimal ihtimaldir
tam emin olmak için test yaptır bence
Yok kuzum geri cekilmeyle korunuyoruz.

Babam goturucek coluk cocuk annemde gelcek canim
Ecxane bulursam yakinda alicam canim
Gec saatte yenen şeylerin direk kiloya yansıdığını dusunuyorum canim ben de. Aksam ne kadar erken kapatirsak agzimizi o kadar iyi bizim için

Canim bence hiic riske atma bi test yap ve icin rahat bir sekilde git mr a.
Umarim yoktur bisey kuzum cok kotu olur yoksa

Cevaplarinjz icin tesekkur ediyorum kizlar muhtemelen yoktur ama geceden beri olan bulanti korkuttu beni sabahta istifra edince telaslandim yoksa gayet rahattim ama basagrisinda olabilir istifra da neyse ben hazirlanip kaciyorum gorusuruz ins
Canim eczane varsa acik, mutlaka bir test yap.
Geri cekilme yontemi cok guvenli bir yontem degil , gebelik ihtimali olabiliyor.
Bize haber ver..

Kizlar bu hafta yukselen takimlar ve maratoncu takimlar arasina girdik , bir tebrik daha bunun icin hepinize

Malesef canim bulamadim bu cevrede eczane sansa giricem simdi bekliyorum artik
mr hamilelikte tehlikeli degil diye biliyorum ben, radyasyon yok sadece manyetik alan.
fakat sanirim ilk 3 aylik gebelikte onerilmiyor.
belki hastanede dicem vardir gebelik testi ama su andan itibaren randevun var zor bulmasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…