Canm coook tesekkur ederim iyim cok sukur simdilik bi sikinti yok iki hafta sonrasi dktra gidcem kalp atuslarini duyarim ins canm. Sen nasilsin gulum . bu arada 58 bucuk oldummmm@Harpy canim az kaldi donuyorsun degil mi?
@Wizardmom nasil oldun canim, uzman ne dedi?
@Aomine Daiki ,tomrs , @AKovser takimimizin guzel hamileleri nasilsiniz?
Aslında hastane olan yerde olmasi gerek eczane, nasıl bir yerse canım artık. Ben de mr'in sakıncası olmaz diye düşünüyorum kuzum. Bizi haberdar edersin Özlemcim.Malesef canim bulamadim bu cevrede eczane sansa giricem simdi bekliyorum artik
Nasıl geçiyor güzelim misafirlik? Bana dokunuyor, midem hassas biraz demeyi unutmasağlam bir kahvaltı yaptım saat 11di
sonra komple ev temizliği toz alma ev süpürme silme komple bulaşıkları yıka lavabo ocağı sil... şimdi de yıkanıp temizlendik misafirliğe gidiyoruz yoldayım. valla çok acıktım şu an
Canim cevresinde cok eczane var ama hepsi kapali nobetci eczanede baya bi uzaktaydi gec kalirim diye gidemedim yoktur heralde canim ya cekildim geldim evdeyim 19 una vericeklermis sonucu canimAslında hastane olan yerde olmasi gerek eczane, nasıl bir yerse canım artık. Ben de mr'in sakıncası olmaz diye düşünüyorum kuzum. Bizi haberdar edersin Özlemcim.
Pazar olmasi kotu oldu canim yoktur bence ya zaten zor hamkle kalirim ben (iki cocuktan sonra hala benim cocugum olmuyor modundayim yani oyle islemiski kafamamr hamilelikte tehlikeli degil diye biliyorum ben, radyasyon yok sadece manyetik alan.
fakat sanirim ilk 3 aylik gebelikte onerilmiyor.
belki hastanede dicem vardir gebelik testi ama su andan itibaren randevun var zor bulmasi..
Canim cok guzel oldu bu hafta gercekten haftaya daha iyi sonuclar alalim insallah amin.Kizlar bu hafta yukselen takimlar ve maratoncu takimlar arasina girdik , bir tebrik daha bunun icin hepinize
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Bugün yürüyüşe çıkınca sizin için bir hatıra fotoğrafı çekmeye niyetlendim. Keşke on tane çekseymişim. :KK70: Odin'i kadraja zor sığdırmışım. Bendeniz deseniz dişlerimi yaptırdığım için ağzım yamuk. Yani olanla idare edin. Her biriniz için gülümsedim. Yolunuz açık olsun. :KK200: Yaaaaaaaa...www.kadinlarkulubu.com
Canım oran daha yüksek yanlış hatırlamıyorsamBakicam kuzum eczane bulursam eger
Sagol canin benim
Yok kuzum geri cekilmeyle korunuyoruz.
Babam goturucek coluk cocuk annemde gelcek canim
Ecxane bulursam yakinda alicam canim
Umarim yoktur bisey kuzum cok kotu olur yoksa
Bizi haberdar et kuzumCevaplarinjz icin tesekkur ediyorum kizlar muhtemelen yoktur ama geceden beri olan bulanti korkuttu beni sabahta istifra edince telaslandim yoksa gayet rahattim ama basagrisinda olabilir istifra da neyse ben hazirlanip kaciyorum gorusuruz ins
OooleeeeyKizlar bu hafta yukselen takimlar ve maratoncu takimlar arasina girdik , bir tebrik daha bunun icin hepinize
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Bugün yürüyüşe çıkınca sizin için bir hatıra fotoğrafı çekmeye niyetlendim. Keşke on tane çekseymişim. :KK70: Odin'i kadraja zor sığdırmışım. Bendeniz deseniz dişlerimi yaptırdığım için ağzım yamuk. Yani olanla idare edin. Her biriniz için gülümsedim. Yolunuz açık olsun. :KK200: Yaaaaaaaa...www.kadinlarkulubu.com
Canim geldim evdeyim sonucu 19 inda alicam insallah sorun yoktur ya aslinda sorun varda beteri olmasin yaniBizi haberdar et kuzum
Kaç gündür de çocuklar huysuz
Bence de ondan
Bakalım inşallah sapasağlamsındır
Amiiiin kuzumCanim geldim evdeyim sonucu 19 inda alicam insallah sorun yoktur ya aslinda sorun varda beteri olmasin yani
Canim bence yeme yada tutabilirim kendimi drsen bi isirimlık tadina bak ama simdi olmaz gec bi saat yarin sabahtan yap ye yada yeme bosver ya yesen nolcak 5 dakikalik zevk icin bi hafta kosucan spor yapican bole dusun kuzum okul donemi nasil fit olucaksin okula giderken incecik ne giyse yakisan fazlasi olmayan bi kiz olarak gidiceksin bi daha dusun benceKızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum
Aa doğru ben günü unutmuşum canım. Umarım dizlerinde öyle önemli bir prob. çıkmaz özlemcimCanim cevresinde cok eczane var ama hepsi kapali nobetci eczanede baya bi uzaktaydi gec kalirim diye gidemedim yoktur heralde canim ya cekildim geldim evdeyim 19 una vericeklermis sonucu canim
tutuyorum canımCanim bence yeme yada tutabilirim kendimi drsen bi isirimlık tadina bak ama simdi olmaz gec bi saat yarin sabahtan yap ye yada yeme bosver ya yesen nolcak 5 dakikalik zevk icin bi hafta kosucan spor yapican bole dusun kuzum okul donemi nasil fit olucaksin okula giderken incecik ne giyse yakisan fazlasi olmayan bi kiz olarak gidiceksin bi daha dusun bence
Çok teşekkürler canım benim, çok seviyorum ben böyke minnoş kedileri. Ay şu yavruların sevimliliğine bak, pembe pembe burunlarDeryacımFitFiliz bugunde gozun gonlun acilsin kuzum
Aferin kuzumatutuyorum canım
Ya bir alsam tutarım da
AKşam da çok hafif geçmedi ama gün iyiydi
Hiç bozmayım
Sporum da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?