Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl geçiyor güzelim misafirlik? Bana dokunuyor, midem hassas biraz demeyi unutma

Aslında hastane olan yerde olmasi gerek eczane, nasıl bir yerse canım artık. Ben de mr'in sakıncası olmaz diye düşünüyorum kuzum. Bizi haberdar edersin Özlemcim.
Canim cevresinde cok eczane var ama hepsi kapali nobetci eczanede baya bi uzaktaydi gec kalirim diye gidemedim yoktur heralde canim ya cekildim geldim evdeyim 19 una vericeklermis sonucu canim

mr hamilelikte tehlikeli degil diye biliyorum ben, radyasyon yok sadece manyetik alan.
fakat sanirim ilk 3 aylik gebelikte onerilmiyor.
belki hastanede dicem vardir gebelik testi ama su andan itibaren randevun var zor bulmasi..
Pazar olmasi kotu oldu canim yoktur bence ya zaten zor hamkle kalirim ben (iki cocuktan sonra hala benim cocugum olmuyor modundayim yani oyle islemiski kafama )

Canim cok guzel oldu bu hafta gercekten haftaya daha iyi sonuclar alalim insallah amin.
Bide bugun sordum ama gordunmu bilmiyorjm mesela benim 70 ya hedefim mezun oldum sonra mezun uyenin geri donmesi nasil oluyor yani hemen geri donuyormu listeye beklemek mi gerekiyor merakimdan soruyorum bu arada ogrenmek icin iyice yoksa hedef aslinda 57 ama kademeli gitmek iyidir

Bakicam kuzum eczane bulursam eger

Sagol canin benim

Yok kuzum geri cekilmeyle korunuyoruz.

Babam goturucek coluk cocuk annemde gelcek canim

Ecxane bulursam yakinda alicam canim

Umarim yoktur bisey kuzum cok kotu olur yoksa
Canım oran daha yüksek yanlış hatırlamıyorsam
Bence mevsim değişikliği vs stres vs ondan kaynaklı gibi duruyor ama yine de test yapman en iyisi

Cevaplarinjz icin tesekkur ediyorum kizlar muhtemelen yoktur ama geceden beri olan bulanti korkuttu beni sabahta istifra edince telaslandim yoksa gayet rahattim ama basagrisinda olabilir istifra da neyse ben hazirlanip kaciyorum gorusuruz ins
Bizi haberdar et kuzum
Kaç gündür de çocuklar huysuz
Bence de ondan
Bakalım inşallah sapasağlamsındır

Oooleeeey
Kaptan her hafta senin Doğum gününü mü kutlasak

Kızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum
Canim bence yeme yada tutabilirim kendimi drsen bi isirimlık tadina bak ama simdi olmaz gec bi saat yarin sabahtan yap ye yada yeme bosver ya yesen nolcak 5 dakikalik zevk icin bi hafta kosucan spor yapican bole dusun kuzum okul donemi nasil fit olucaksin okula giderken incecik ne giyse yakisan fazlasi olmayan bi kiz olarak gidiceksin bi daha dusun bence

Canim cevresinde cok eczane var ama hepsi kapali nobetci eczanede baya bi uzaktaydi gec kalirim diye gidemedim yoktur heralde canim ya cekildim geldim evdeyim 19 una vericeklermis sonucu canim
Aa doğru ben günü unutmuşum canım. Umarım dizlerinde öyle önemli bir prob. çıkmaz özlemcim

tutuyorum canım
Ya bir alsam tutarım da
AKşam da çok hafif geçmedi ama gün iyiydi
Hiç bozmayım
Sporum da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…