Rica ederim canim kardsim cekmisti bunlarin ondan istedim bizim ilk yavrularÇok teşekkürler canım benim, çok seviyorum ben böyke minnoş kedileri. Ay şu yavruların sevimliliğine bak, pembe pembe burunlar
Kızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum
Fit olanları var internet tariflerinde,daha dün görmüştüm bir tarif hatta, muffini muzlu ıspanaklı yapmıştı tb un ile.Kızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum
Senin çocuklar seviyor mu peki bahçeye çıkınca, ne güzel bir avantaj hayvan sevgisiRica ederim canim kardsim cekmisti bunlarin ondan istedim bizim ilk yavrular
Canım kendini tut amacanım valla ne diyim
ben çok yedim bugün de
önüme dayadılar hamuru
bir de köye gitme mevzusu... hiç istemiyorum köye gitmek onlara laf yetiştiricem diye yemişim de yemişim sinirden çok moralim bozuldu yaaa hiç anlamadım bi de.
şimdi mekik çekeceğim birazdan 100jj ödevim vardı onu yapıcam. saat 4tü yediğimde belki o saatten sonra yemediğimden bişey olmaz diyorum ama zor yani
pazartesi yani yarın sabahtan tartılalım ki kontrollü gidelim bari
Ayyyy nasıııılFit olanları var internet tariflerinde,daha dün görmüştüm bir tarif hatta, muffini muzlu ıspanaklı yapmıştı tb un ile.
Feyzacim birazdan bir sürprizim var sana ve gizeme. Nostaljik
kız beni ayartmaay bi lokma tadıver gitsin h.içi full aç kalırız yaa
Canım kendini tut ama
4ten beri yemediysen iyi
Gece yoğurt ye acıkırsan
Canım 100 de zıpla benim için
Uffffff
Tutalım kendimizi
Özellikle yarın da
Yarın hastaneye gideceğiz yine biz
Spor inşallah yapabilirim
Sevmezmi minciriyoda minciriyor ama anneleri sevdiriyor kendini yavrular elletmiyor belki annesiz olan yavrular sevdirir onlarada simdi el surdurmuyorum canlarini yakabilir diye canimSenin çocuklar seviyor mu peki bahçeye çıkınca, ne güzel bir avantaj hayvan sevgisi
Canim geldim evdeyim sonucu 19 inda alicam insallah sorun yoktur ya aslinda sorun varda beteri olmasin yani
Evetya eşimin akrabasına gittik ilk defa
valla hiç şu aralar gitmemem lazım
çünkü iyice kilo vermeden bozunca gidiyor o düzen...
Cikcik cık seni cok kınadım arkadasım bide eş olcan ahhahahhahaay bi lokma tadıver gitsin h.içi full aç kalırız yaa
Sagol canim benim bencede ama iste istemedigin ot misali diyoruminşallah dizin de bir an önce iyileşir canım yaa...
belki hamilelik için gereksiz kuruntu yapıyorsundur ya
Evet
Ama az buçuk dikkat edince almayız en azından kuzum
1 yediysek de duracağız ki 2. Yi yemedik diyebilelim
Günaydın Kızlar, iyi haftalar diliyorum
gecikmeli olarak beklenen listeyi paylaşıyorum.
bu haftanın kazananıFitFiliz tebrik ediyorum kendisini.
@sueno34 @Dream00 @can09e @hizuran @nirra @nil peri @in_aycinecin FitFiliz @novelll @vienna fayfeyfiy @lindalinda @Adilemsi01 @askiminaskiyim @ela40 @sueno34 @Dream00 @in_ay cinecin FitFiliz @novelll @Adilemsi01 @ela40 @Fikrus
Dikkat ederim inşallah yaKozmogirl17 fayfeyfiy valla haftaşçi full diyet menüm var eşim de söz verdi onunla beraber yedim diye akşam beni rahat bırakacakmış.
bak eşim yarın hastaneye giderim, orada ne yiyeceğim belli olmaz diyorsan yeme sakın tabi ki
Sagol canim benim bencede ama iste istemedigin ot misali diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?