Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum

canım valla ne diyim
ben çok yedim bugün de
önüme dayadılar hamuru
bir de köye gitme mevzusu... hiç istemiyorum köye gitmek onlara laf yetiştiricem diye yemişim de yemişim sinirden çok moralim bozuldu yaaa hiç anlamadım bi de.
şimdi mekik çekeceğim birazdan 100jj ödevim vardı onu yapıcam. saat 4tü yediğimde belki o saatten sonra yemediğimden bişey olmaz diyorum ama zor yani
pazartesi yani yarın sabahtan tartılalım ki kontrollü gidelim bari

Kızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum
Fit olanları var internet tariflerinde,daha dün görmüştüm bir tarif hatta, muffini muzlu ıspanaklı yapmıştı tb un ile.
Feyzacim birazdan bir sürprizim var sana ve gizeme. Nostaljik

Canım kendini tut ama
4ten beri yemediysen iyi
Gece yoğurt ye acıkırsan
Canım 100 de zıpla benim için
Uffffff
Tutalım kendimizi
Özellikle yarın da

Yarın hastaneye gideceğiz yine biz
Spor inşallah yapabilirim

Fit olanları var internet tariflerinde,daha dün görmüştüm bir tarif hatta, muffini muzlu ıspanaklı yapmıştı tb un ile.
Feyzacim birazdan bir sürprizim var sana ve gizeme. Nostaljik
Ayyyy nasııııl neeeey

Geçen fasulyeden browni ile alakalı bir caps görmüştüm
Bunu yapacağıma gururumla şişko kalırım diye
Yakında nasıl yapılırmış ona bakacağım

Canım hiç girmiyorum diyet o tariflere de diyet diye 1 tane ile bırakmam diye korkuyorum çünkü

En azından bir şekilde tutmaya çabalıyorum bakalım

Canım kendini tut ama
4ten beri yemediysen iyi
Gece yoğurt ye acıkırsan
Canım 100 de zıpla benim için
Uffffff
Tutalım kendimizi
Özellikle yarın da

Yarın hastaneye gideceğiz yine biz
Spor inşallah yapabilirim

ya eşimin akrabasına gittik ilk defa
valla hiç şu aralar gitmemem lazım
çünkü iyice kilo vermeden bozunca gidiyor o düzen...

Senin çocuklar seviyor mu peki bahçeye çıkınca, ne güzel bir avantaj hayvan sevgisi
Sevmezmi minciriyoda minciriyor ama anneleri sevdiriyor kendini yavrular elletmiyor belki annesiz olan yavrular sevdirir onlarada simdi el surdurmuyorum canlarini yakabilir diye canim

ya eşimin akrabasına gittik ilk defa
valla hiç şu aralar gitmemem lazım
çünkü iyice kilo vermeden bozunca gidiyor o düzen...
Evet
Ama az buçuk dikkat edince almayız en azından kuzum
1 yediysek de duracağız ki 2. Yi yemedik diyebilelim

Geçen sene bu zamanlar kaç kiloda olduğumu merak ettim eski grupta dolanıyorum. Ordan arkadaşımız sağolsun her hafta liste hazırlıyordu bizim için ( Synonyms senin de kulaklarını çınlatmiş oldum canım nasılsın?),
AA bir de baktım Feyzoşum da oradaymış fayfeyfiy . Niye biz hatırlamadik ki birbirimizi

Zaten bahsi geçmişti, cinecin gizem kankimle de orda tanışmıştık. Siz de bakın canlar listelere, hepimiz aşağı yukarı aynı kilolardayiz ikinci tablo geçen sene 6 Ağustos. Sanırım kış yaramıyor bize.

Sagol canim benim bencede ama iste istemedigin ot misali diyorum

vallahi bu ara ben de kendimden şüpheleniyorum da bakalım. istediğim kiloya ulaşmadan ve bir takım ekonomik düzenlemeler yapmadan olsun istemiyordum ama kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…