neeeeeeesu böreği ile kadayıf tatlısı ya da profiterolü almadım ben... daha ne olsun
benimde menüm değişti yazayım hemen..
sabah meyve süt
öğlen yoğurtlu tavuk salata 1 yumurtadan menemen
ara elma portakal
aksam çiğ sebze (domates salatalık vs gibi)
şimdi form plus cayımdan içicem 3 lirte su biticek ve tabiki sporumu yapıcam 1 saat
vazgectiklerimize değil kazanacaklarımıza bakalım tatlım yarın cok güzel bir sonuc kazanacaksın..
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir
öğle: 3 ızgara köfte, yarım dilim kepek ekmeği, cacık
ara: yağsız sütlü kahve (eğer vakit bulabilirsem)
akşam: kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
muhteşemsin beybii
bugünkü menüm
inş. canımmm aniden şişmezsemm güzel gidiyorum bu hafta... geçen hafta gram verememiştim
bu hafta 2 haftalık kilo birden gidicek üzülme yarın tüm sonucları ezip gecicez
harikasın kuyabiyecim...menülerin hiç şaşmıyor. kahve alışkanlığını bırakmaya çalışsan ama yine de keşke..
nane limon iç hemen
saol canım benim, aynı performansı senden de bekliyorum
ben de bi ara düşünmüştüm bıraksam mı acaba diye ama sonradan o kadar keyif aldığım bişeyden vazgeçmeyi gereksiz buldum
zaten nescafe içmiyorum ben, öğütülmüş kahve içiyorum ve onu da yağsız sütle içiyorum
zararı varsa da canım sağolsun
nane limon iç, hatta üstüne de yoğurt ye
olacak olacakk... güzel olacak.. 52 kg ablam bnm o meşhur 2 günlük diyeti yaptı ve tam 2 kg verdi. 50 oldu. gerçi o hint fakiri gibi
bu diyetteki taktikler işe yarıyoo anlayacağın
kuyabıyem bayılıyorum sanabugünkü menüm
tavuktan zehirlendim heralde
kızlar haftaya ben de lazere başlıyorum
zevcan sen ne kadara yaptırıyodun canım ya? bir de kaç seansta biteceği konusunda garanti veremiyolar biliyorum ama aşağı yukarı kaç seans yaptırmak gerekiyo?
afiyet bal şeker olsun o halde, yurtdışındayken ben de tam bir kahve delisiydim ama burda bırakmak zorunda kaldım. kilolarımı vereyim öyle içerim
kuyabıyem bayılıyorum sanasu yedıklerını ben bır ügunde yıyorum nerdeyse ıste aramızdakı fark bu benımde kafama ıyıcene dank etsın
hemen cevaplıyorumm koltukaltı 50 genıtal 150 . komple bacak 250 sekercım 4-5 seansa bıtıyor derler benım 6 seansta bıttı toplasan butun bolgelerden 30 tane cıkmaz tuy yanı hatta gecen hafta gıttım en son bıdaha sen hazıranda kontrole gel dedı sekercım
aa süpermiş o zamanben de ne zamandır istiyodum ama bi üşeniyodum
daha doğrusu kilolu olduğum için kendime hiç bakasım fln gelmiyodu, iyice salmıştım
ee şimdi toparlanma zamanı, şööle incecik, bakımlı, tüysüz gelin olmak lazım
benim fiyat aldığım yer koltukaltı 55, genital 95 dedi. bu durumda fiyatları normal demek ki
zaten ben sadece bu ikisine yaptırıcam, diğerleri yok gibi bişey nerdeyse bende
kuyabbıyem valla ne yalan soylıyım cok uzak zaman da degıl daha 1 ay oncesınde dısarı cıktıgımızda bır orta boy pızza menuyu yerdım ustune tatlı cıkolata menunun ıcınde patates tavuk ve sogan halkaları uztune bırde yarım lıtre kolaa . ama sımdı gıtmemeye calıısıyorum dayanamam dıye bıraz daha mıdem kuculunce gıdıcem azcık tadına bakmak ısın cok ozledım pızzzayı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?