Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir
öğle: 3 ızgara köfte, yarım dilim kepek ekmeği, cacık
ara: yağsız sütlü kahve (eğer vakit bulabilirsem)
akşam: kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt

harikasın kuyabiyecim... menülerin hiç şaşmıyor. kahve alışkanlığını bırakmaya çalışsan ama yine de keşke..

muhteşemsin beybii

inş. canımmm aniden şişmezsemm güzel gidiyorum bu hafta... geçen hafta gram verememiştim

bu hafta 2 haftalık kilo birden gidicek üzülme yarın tüm sonucları ezip gecicez

harikasın kuyabiyecim... menülerin hiç şaşmıyor. kahve alışkanlığını bırakmaya çalışsan ama yine de keşke..

saol canım benim, aynı performansı senden de bekliyorum

ben de bi ara düşünmüştüm bıraksam mı acaba diye ama sonradan o kadar keyif aldığım bişeyden vazgeçmeyi gereksiz buldum
zaten nescafe içmiyorum ben, öğütülmüş kahve içiyorum ve onu da yağsız sütle içiyorum
zararı varsa da canım sağolsun

nane limon iç hemen

nane limon iç, hatta üstüne de yoğurt ye

afiyet bal şeker olsun o halde, yurtdışındayken ben de tam bir kahve delisiydim ama burda bırakmak zorunda kaldım. kilolarımı vereyim öyle içerim

kızlar haftaya ben de lazere başlıyorum

zevcan sen ne kadara yaptırıyodun canım ya? bir de kaç seansta biteceği konusunda garanti veremiyolar biliyorum ama aşağı yukarı kaç seans yaptırmak gerekiyo?

olacak olacakk... güzel olacak.. 52 kg ablam bnm o meşhur 2 günlük diyeti yaptı ve tam 2 kg verdi. 50 oldu. gerçi o hint fakiri gibi

bu diyetteki taktikler işe yarıyoo anlayacağın
onasıl dıyet bee 52 kıloya 2 kılo verdırdıyse bana 5 kılo kesın verdırır
kuyabıyem bayılıyorum sana su yedıklerını ben bır ügunde yıyorum nerdeyse ıste aramızdakı fark bu benımde kafama ıyıcene dank etsın
tavuktan zehirlendim heralde

ıyımısın sımdıı

kızlar haftaya ben de lazere başlıyorum

zevcan sen ne kadara yaptırıyodun canım ya? bir de kaç seansta biteceği konusunda garanti veremiyolar biliyorum ama aşağı yukarı kaç seans yaptırmak gerekiyo?

hemen cevaplıyorumm koltukaltı 50 genıtal 150 . komple bacak 250 sekercım 4-5 seansa bıtıyor derler benım 6 seansta bıttı toplasan butun bolgelerden 30 tane cıkmaz tuy yanı hatta gecen hafta gıttım en son bıdaha sen hazıranda kontrole gel dedı sekercım

afiyet bal şeker olsun o halde, yurtdışındayken ben de tam bir kahve delisiydim ama burda bırakmak zorunda kaldım. kilolarımı vereyim öyle içerim

sağol hypatiacım, eski alışkanlıklarımdan bi tek kahve kaldı valla geriye ama napıyım çoook seviyorum kendisini, hem de her çeşidini

hadi sen de bi an önce mezun ol da beraber içelim kahvelerimizi

kuyabıyem bayılıyorum sana su yedıklerını ben bır ügunde yıyorum nerdeyse ıste aramızdakı fark bu benımde kafama ıyıcene dank etsın

canım o zamanla düzene giriyo, ben de eskiden çok yerdim
hatta 1 öğünde neler yiyebildiğimi duysan şok olursun
mesela büyük boy (3-4 kişilik) pizzayı ben 1 öğünde tek başıma yerdim, bi de üstüne tatlı yerdim utanmadan

aslında ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli
mesela ben ızgara yada sote sebze gibi şeyler yerken hiç kısıtlamıyorum kendimi
doymadıysam 1 tabak daha yiyorum

aa süpermiş o zaman ben de ne zamandır istiyodum ama bi üşeniyodum
daha doğrusu kilolu olduğum için kendime hiç bakasım fln gelmiyodu, iyice salmıştım
ee şimdi toparlanma zamanı, şööle incecik, bakımlı, tüysüz gelin olmak lazım

benim fiyat aldığım yer koltukaltı 55, genital 95 dedi. bu durumda fiyatları normal demek ki
zaten ben sadece bu ikisine yaptırıcam, diğerleri yok gibi bişey nerdeyse bende

kuyabbıyem valla ne yalan soylıyım cok uzak zaman da degıl daha 1 ay oncesınde dısarı cıktıgımızda bır orta boy pızza menuyu yerdım ustune tatlı cıkolata menunun ıcınde patates tavuk ve sogan halkaları uztune bırde yarım lıtre kolaa . ama sımdı gıtmemeye calıısıyorum dayanamam dıye bıraz daha mıdem kuculunce gıdıcem azcık tadına bakmak ısın cok ozledım pızzzayı cunku

ben tabı ebat olarak senden buyuk oldugum ıcın fıyatlar fazla gelmıs olabılır evet kuyabıyem bende senın gıbıydım tuysuz olucamda ne olucak hertarafım yag dolu gobek foraa popomun buyuklugune bak derdım. ama dugunden once gıtmem gerek dedım dugunumden 4 ay once basladım ancak 2 seans yetıstı dugunume ıyıkıde yaptırmısım bılıyormusun kılo verınce oldugu gıbı boyle tuysuz guzel seksı oluncada ınsanın kendıne guvenı yerıne gelıyor bılıyormusun

minnoşum sık dişini biraz, biliyorum kolay olmuyo ama inan bana bi süre sonra tadını bile unutuyosun ve yediğin zaman da hem eskisi kadar zevk almıyosun hem de o kadar çok yiyemiyosun

mesela ben burger king bağımlısıydım 3 sene öncesine kadar. hem de haftanın 4 günü 2 öğün yerdim en büyük menülerden ama 2007'nin yazında resmen sigarayı bırakır gibi burger king'i bıraktım ve inan bana şuan tadını bile hatırlamıyorum. 3 yıldır ağzıma bile sürmedim hiç ve canım da istemiyo artık

kötüye alışmak her zaman daha kolaydır. benim şuanki beslenme şeklime alışmam 1 yılımı aldı ama biliyorum ki eskiye dönmeye kalksam 1 haftamı bile almaz
o yüzden diyet yaptığın için onları yemeye ara vermiş gibi değil de tamamen beslenme düzeninden çıkartmış gibi davranman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…