YaaaaGeçen sene bu zamanlar kaç kiloda olduğumu merak ettim eski grupta dolanıyorum. Ordan arkadaşımız sağolsun her hafta liste hazırlıyordu bizim için (@Synonyms senin de kulaklarını çınlatmiş oldum canım nasılsın?),
AA bir de baktım Feyzoşum da oradaymışfayfeyfiy . Niye biz hatırlamadik ki birbirimizi
Zaten bahsi geçmişti, @cinecin gizem kankimle de orda tanışmıştık. Siz de bakın canlar listelere, hepimiz aşağı yukarı aynı kilolardayiz ikinci tablo geçen sene 6 Ağustos. Sanırım kış yaramıyor bize.
Ahhahaahhavay hainlerr
yarınki menüm
1 adet göbek komple
2.5 lt su
bu kadar
Evet canım iki yazdır berabermişiz meğerYaaaa
Tatlım ben de diyorum isimler tanıdık bir yerden özellikle sana
Hatta ne kadar da kanım kaynadı diye düşünüyorum ki bak geçmişimiz varmış
YaEvet canım iki yazdır berabermişiz meğerhukukumuz eskiye dayanıyor diyebiliriz artık
Hatta daha önceki sayfalardaDeryaOnDiet da var.
Bak 18 Ağustosta da sen birinci olmuşsunYa ♥
Resmen yazın verip Kışın alıp sonra döngüyü tekrar ediyoruz
Ahaha ya ne güzel vermişimBak 18 Ağustosta da sen birinci olmuşsun
Şimdi de güzel veriyorsun canim, hem daha var 18ineAhaha ya ne güzel vermişim
Şimdi......
Evet ama bayram erkenŞimdi de güzel veriyorsun canim, hem daha var 18ine
Canım geçmiş olsun menüler karbonhidrat ağırlıklı olmuş protein eksikliği serpiştirirsen daha doyurucu olurDoğru düzgün gelip yazamadım kızlar kusura bakmayın lütfen. Önce biriken menulerimi yazayım sonra geçmişe bakayım.
Cuma
Sabah yarım simit domates salatalık zeytin peynir çay
Öğlen yemek kötüydü gitmedik yarım simit krem peynir çay
15 çeyrek kadar simit
Akşam 19 patlıcan oturtma 3 kaşık pilav cacık
Misafirlerim vardı 21 1 dilim kek 3 dilim karpuz onlarla birlikte
Cumartesi
Sabah 10 da bir peynirli poğaça kendi yapimim. Tavada yumurta 3 dilim sucuk az zeytin
13 bir dilim kek sade kahve
17 yarım otlu gözleme çay
19 da 5/6 kaşık makarna salatası yoğurdu çok mayonezi az. 2 dilim karpuz
Pazar
10 da Bir dilim tbe peynir zeytin küçük salkım üzüm
14 2 tane mısır pirinç patlagi
16 3/4 kaşık makarna salatası
18 2 tane daha mısır pirinç patlağı
Şimdi maden suyu içiyorum.
3 gündür çok kacamakli oldu. Su 2 lt yi geçti. Spor 5000/8000 adım arası yürüyüş.
Önce ki haftadan cezalarimida yapamadım sporu düzene koymam lazım.
Not: hala regl olmadım 2 hafta falan gecikti. Bende hashimato hipotroidi var o yüzden büyük ihtimalle reglim dengesiz düzensiz oluyor.
Be izleyeceksiiiinBen dizi izlemeye kaçıyorum kızlar biraz
Uyuklamazsam eğer tekrar girerim
Hosbuldum canim. Nasilsin??Oy oy eminem hoşgeldiiinsserendipity
Çay doldum şu an o keki yememek için :/Hosbuldum canim. Nasilsin??
Bende iyiyim feyzacim. Yavru kuslari banyo yaptirdim. Simdi de uyutmaya çalışıyorumÇay doldum şu an o keki yememek için :/
Dayanıyorum
Regl de bir yandan ... neyse dayanıyorum
Sen nasılsın kuzum
Kızlar bir kek var ve canım çok istiyor şu küçük küçük kaplara yapılanlardan
Çok canım çekti
Tutuyorum
Allah yolunu açık etsin inşallah kabul ederler gönlüne göre olsun.Kizlar size bir haberim var, ben hazirladigim organik kremleri online satisin disinda, satabilmek icin organik bir pazara basvuru belgeleri hazirlayip gondermistim, sizinle calisabilir miyim, organik pazarlarinizda satis yapabilir miyim diye.
Onlardan cevap geldi benden epey detayli bir hazirlik istiyorlar.Kremleri yaptigim ortamdan tutun, tek tek kullandigim malzemelere kadar , aldigim yerlerin fislerine kadar onlara gonderecegim.
Kendime 7-10 gun arasinda istedikleri her seyi tamamlama sozu verdim, tabiki bir suru yasal dokumanlar vs de hazirlayacagim.
Tum belgelerim ellerine ulasinca, benim basvurum bir konseyden gececek 4-6 hafta icinde bana kabul ettiklerini ya da reddettiklerini soyleyecekler.Bu arada dilerlerse, istedikleri bir zaman cat kapi gelip ,calisma ortamimi ziyaret edeceklermis.
Demem o ki oldukca zor bir ihtimal ama o kadar cok istiyorum ki olmasini.
Online satislarim icin o kadar cok reklam veriyorum, sosyal medya ile ugrasiyorum ama ilgisini cekecek kitleye ulasmak cok zor oluyor.Bu organik marketler sadece cumartesi -pazar gunleri sabah saat 10-2 arasinda gidip satis yapilan yerler.Aile duzenimi ya da cocuklarimla ilgilenmemi de etkilemeyecek.Demem o ki daha istedikleri seyleri hazirlayip yollayacagim ama simdiden heyecan sardi beni.
Umarim ben ve ailem icin iyi olacak bir sekilde sonuclanir, hayirlisi ne ise o olsun.Kendimi cok kaptirmakta istemiyorum.
Neyse iste sizlerle de paylasayim dedim.
Bu hafta bolca uretim yapip fotograflayacagim, hatta ornek bir sunum dahi istiyorlar, stand sunumu, nasil bir stand hazirlayacagim diye.O sebeple tatli bir telas var , bakalim ne olacak...
Bir test yap yinede yarınKizlar dun geceden beri mide bulantim var ben dun az yedim ondan bulaniyor sandim ama bu sabah kahvaltidan sonrada devam etti ve ayiptir solemesi ne yediysem çıkardim sabah ki ogunum boylelikle cop oldu.acaba 3.u geliyor olabilirmi hasta da olmadim daha korkmaya basladim ben simdi istemiyoruz ya nem kapmayalım bide kızlar yaa offf aksamda mr a gidicem
Geçmiş olsun kötü çıkmaz inşallah sonuçCanim geldim evdeyim sonucu 19 inda alicam insallah sorun yoktur ya aslinda sorun varda beteri olmasin yani
Hayırlısıyla olur inşallah. Pazartesi tartiliyoruz ama fotoğraf eklemek şart değil.Kızlaaaar yarında tartılıyor muyuz ? :)
Ben bugünkü menümden bahsetmek istemiyorum
Bende hamilelik istiyorum bana dua edinnn 8 aydır niyetimiz var ama olmadı
Ama artık kafama takmamaya çalılıuorum
Kendimi diyete ve spora verdimm
Bu arada geçmiş olsun canımKozmogirl17 Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?