kızlar haftaya ben de lazere başlıyorum
zevcan sen ne kadara yaptırıyodun canım ya? bir de kaç seansta biteceği konusunda garanti veremiyolar biliyorum ama aşağı yukarı kaç seans yaptırmak gerekiyo?
kuyabbıyem valla ne yalan soylıyım cok uzak zaman da degıl daha 1 ay oncesınde dısarı cıktıgımızda bır orta boy pızza menuyu yerdım ustune tatlı cıkolata menunun ıcınde patates tavuk ve sogan halkaları uztune bırde yarım lıtre kolaa . ama sımdı gıtmemeye calıısıyorum dayanamam dıye bıraz daha mıdem kuculunce gıdıcem azcık tadına bakmak ısın cok ozledım pızzzayı cunku
onasıl dıyet bee 52 kıloya 2 kılo verdırdıyse bana 5 kılo kesın verdırır
sağol hypatiacım, eski alışkanlıklarımdan bi tek kahve kaldı valla geriye ama napıyım çoook seviyorum kendisini, hem de her çeşidini
hadi sen de bi an önce mezun ol da beraber içelim kahvelerimizi
canım o zamanla düzene giriyo, ben de eskiden çok yerdim
hatta 1 öğünde neler yiyebildiğimi duysan şok olursun
mesela büyük boy (3-4 kişilik) pizzayı ben 1 öğünde tek başıma yerdim, bi de üstüne tatlı yerdim utanmadan
aslında ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli
mesela ben ızgara yada sote sebze gibi şeyler yerken hiç kısıtlamıyorum kendimi
doymadıysam 1 tabak daha yiyorum
canım her şeyi özlüyoruz ama yemiyoruz ben bu hafta resmen aç dolaştım hep 1000 kalorinin altında yedim yatarken midemin gurultusundan uyuyamadım bana ikram edilen her şeyi geri çevirdim misafirliğe giderken bile şartlı gittim yememek koşuluyla dedim hedefim sadece bu hafta 1 kilo vermekti ama ne oldu bu sabah bir tartıldımki sormayın 800 gr almışım çıldırdım kahvaltı bile yapmadım sinirden ve buraya bir kelime bile yazmadım galiba ben bu işi başaramayacağım kaptana söyleyip ayrılayım hiç olmazsa takımı zor duruma düşürmeyim diye yani canım çokkkkkk sıkkın çokkkkkk
ben tabı ebat olarak senden buyuk oldugum ıcın fıyatlar fazla gelmıs olabılırevet kuyabıyem bende senın gıbıydım tuysuz olucamda ne olucak hertarafım yag dolu gobek foraa popomun buyuklugune bak derdım. ama dugunden once gıtmem gerek dedım dugunumden 4 ay once basladım ancak 2 seans yetıstı dugunume ıyıkıde yaptırmısım bılıyormusun kılo verınce oldugu gıbı boyle tuysuz guzel seksı oluncada ınsanın kendıne guvenı yerıne gelıyor bılıyormusun
canım hangi bölge için? ve tüylerinin sertliği, rengi nasıl? koltukaltı ve genitalinde ilk seanstan farkı göreceksin ayrıca. bu seni motive eder.
dogru soyluyorsun kuyabıyem bende bı yemeye baslasam bır haftada tekrardan eskı kıloma donerım cok oburum cunku ama dıyet olarak degıılde tamamen yeme duzenınden cıkartmak gerekıyor senınde dedıgın gıbı gercekten . sagol canım karsımda canlı ornek olunca dahada bır ıyı anlıyor ınsanminnoşum sık dişini biraz, biliyorum kolay olmuyo ama inan bana bi süre sonra tadını bile unutuyosun ve yediğin zaman da hem eskisi kadar zevk almıyosun hem de o kadar çok yiyemiyosun
mesela ben burger king bağımlısıydım 3 sene öncesine kadar. hem de haftanın 4 günü 2 öğün yerdim en büyük menülerden ama 2007'nin yazında resmen sigarayı bırakır gibi burger king'i bıraktım ve inan bana şuan tadını bile hatırlamıyorum. 3 yıldır ağzıma bile sürmedim hiç ve canım da istemiyo artık
kötüye alışmak her zaman daha kolaydır. benim şuanki beslenme şeklime alışmam 1 yılımı aldı ama biliyorum ki eskiye dönmeye kalksam 1 haftamı bile almaz
o yüzden diyet yaptığın için onları yemeye ara vermiş gibi değil de tamamen beslenme düzeninden çıkartmış gibi davranman lazım
karcıcegımm şşştt hoop ne oluyor oyle vazgecmek bakıyım bız bır takımızz ve hep beraber bu yola cıktık sende bu sabah yaptıgın hata gıbı pes etmeyıp saglıklı kavaltını yapıp devam edıceksın kahvaltı ogunu okadar onemlıkı metabolızmanın calısmasını baslatıyor dusun arabaya bınıyorsun ama anahtarı cevırmıyorsun yanı okadar onemlı ben ınanıyorum sen sabredıceksın ve hepbırlıkte gıden karayaglarını kutlayacagız canım benımcanım her şeyi özlüyoruz ama yemiyoruz ben bu hafta resmen aç dolaştım hep 1000 kalorinin altında yedim yatarken midemin gurultusundan uyuyamadım bana ikram edilen her şeyi geri çevirdim misafirliğe giderken bile şartlı gittim yememek koşuluyla dedim hedefim sadece bu hafta 1 kilo vermekti ama ne oldu bu sabah bir tartıldımki sormayın 800 gr almışım çıldırdım kahvaltı bile yapmadım sinirden ve buraya bir kelime bile yazmadım galiba ben bu işi başaramayacağım kaptana söyleyip ayrılayım hiç olmazsa takımı zor duruma düşürmeyim diye yani canım çokkkkkk sıkkın çokkkkkk
canım burdan kızlar da yaptı o diyeti, onlar da da işe yaradı.. sana da göndereyim ben...
inş. canım karşılıklı içicez kahvelerimiziii.. ben çok değil ama hep pis şeyler yiyorum. o da yetiyor da artıyor zaten
benim de tam olarak o 2 bölge hypatiacım, ben beyaz tenliyim ama 2 bölgede de tüylerim koyu ve sert baya. sanırım lazer için iyi birşeymiş bu değil mi?
ayy ilk seanstan farkı görürsem nası mutlu oluruuumm
aa bi de ben sana şu dermaroller'ı sorucaktım. kullanmaya başladın mı sen? yada kullanan faydasını gören biliyo musun?
hemen hemen gondertt
gönderdim bilemmm minnoşummm...iki günde 2 kg. gitmese bile en az 1,400 gider inan ki. yağdan gidiyor ayrıca kg.ler...
selam kızlar ben geldim:79:
nasılsınız bakalım umarım gününüz güzel geçiyordur...
bi geçmişe bakıp geliyorum ben canlarım...
hypatıamm kuyabıyem sız dıyetısyene gıtmıssınız belkı bı fıkrınız olur ben artık hıc acıkmasam bıle dıkkat edıyorum 3 saattebır mutlaka ufakta olsa bısey yıyorum mesela sımdı bır tane kuru ıncır yedım o benım aksam yemegıne saldırmamı engellıyor gıbıme gelıyor. aslında acıkmıyorum 3 saatte ama sonrasında benı daha ıyı kolluyor dıye dusunuyorum haksızmıyım
selam kızlar ben geldim:79:
nasılsınız bakalım umarım gününüz güzel geçiyordur...
bi geçmişe bakıp geliyorum ben canlarım...
nerdesın sen nerdesınnn bu saat olmuss aksam ezanı okums halaa evın yolunu bulamamıs dur şu pıs karayaglarını döveyımm
canım çok doğru hareket ediyorsun. ben de acıkmıyorum, boşuna kalori- kg almayayım diey ara öğünleri atlıyordum ama o zamanlar hem vücudum hem metabolizmam bağırsaklarım kilitleniyor.
ara öğünler hem şekerini metabolizmanı dengeler, hem diğer yemeklere saldırmanı engeller, hem de vücudun diyet yaptığını anlamayacağından korumaya geçmez ve yağ yakmaya devam eder. ben de acıkmasam bile bir yemek kaşığı kuru üzüm vs. şeklinde yiyorum aralarımı 2 haftadır ve bundan sonra da düzenli şekilde devam edeceğimmm inş.
ya kızlar meyvden ses cıkmadı merak etmeye basladım acaba cıddı bıseymı oldu
canım koyu ve sert olması daha iyi, lazer daha çabuk görüyor bu tüyleri, seansları azaltıyor bu durum yani. benim koltukaltım 3-4 seansta tamamen bitti, genitalim ise 4 seans gibiydi sanırım. genitalde ilk seans yaptırınca tüylerin temizlenmemiş gibi geliyor ama bir hafta geçince hepsi kendiliğinden dökülüyor ve yumuşacık, pürüzsüz bir görüntü oluyor. bebiş gibi olacaksın inan...
dermarollerı iki kez kullandım. ikisinde de fayda etmedi bence. emla kile güzelce sürüp yaptım, sonra yağ krem vs. sürdüm ama hiçbir şey olmadı. forumdaki diğer bayanlara nasıl etki etti anlamadımmmiki tane almıştım bir de
ilk msjında aaa süper oldu şok oldum diyenlere hep mesaj attım ama mesajlarında ilk seansta farkı göremezsin 10 seans yapmalısın dediler mesajlarıyla zıt olarak. bence biraz reklama dayalı. ama bilemiyorum. bende işe yaramadı ve hevesim kırıldı, bir daha denemedim.
dımı hypatıam mesela bazenlerı arazıye gıdıyorum ya ara ogun yapabılıcek gıbı bır ortam olmuyor yada yogunluktan kacırıyorum falan en sonunda masaya oturunca afedersınde deve gıbı yıyorum ama dıkkat edıyorum arada kucuck bır tane bıle agzıma fındık badem yada baska bır kuru meyev atınca cok daha ıyı ve cok daha az yıyorum evet boyle kılo vermem cok yavas oluyor ama hıc dıyet yapıyormusum gıbı kendıme ezıyet etmıyorum hıcte acıkmıyorum.
acaba bu sekılde gıdersem ne zaman 5 lı bır rakam gorebılırım sence hypatıam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?