Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar haftaya ben de lazere başlıyorum

zevcan sen ne kadara yaptırıyodun canım ya? bir de kaç seansta biteceği konusunda garanti veremiyolar biliyorum ama aşağı yukarı kaç seans yaptırmak gerekiyo?

canım hangi bölge için? ve tüylerinin sertliği, rengi nasıl? koltukaltı ve genitalinde ilk seanstan farkı göreceksin ayrıca. bu seni motive eder.

canım her şeyi özlüyoruz ama yemiyoruz ben bu hafta resmen aç dolaştım hep 1000 kalorinin altında yedim yatarken midemin gurultusundan uyuyamadım bana ikram edilen her şeyi geri çevirdim misafirliğe giderken bile şartlı gittim yememek koşuluyla dedim hedefim sadece bu hafta 1 kilo vermekti ama ne oldu bu sabah bir tartıldımki sormayın 800 gr almışım çıldırdım kahvaltı bile yapmadım sinirden ve buraya bir kelime bile yazmadım galiba ben bu işi başaramayacağım kaptana söyleyip ayrılayım hiç olmazsa takımı zor duruma düşürmeyim diye yani canım çokkkkkk sıkkın çokkkkkk

onasıl dıyet bee 52 kıloya 2 kılo verdırdıyse bana 5 kılo kesın verdırır

canım burdan kızlar da yaptı o diyeti, onlar da da işe yaradı.. sana da göndereyim ben...

inş. canım karşılıklı içicez kahvelerimiziii.. ben çok değil ama hep pis şeyler yiyorum. o da yetiyor da artıyor zaten

karçiçeğimmm sakın sakın moralini bozmaa... bazen tartı oynamayacak bazen almış gibi gösterecek ama sen devam ettiğin takdirde vücudun inadını kıracak ve pıtır pıtır kg.lerin dökülecek inş..

ayrıca aç kalmak, 600 kalorilik diyetler de doğru değil. sen düzenli dengeli beslenmene devam et cuma günü vermiş gözükmesen de cumartesi- pazar oynar. ben de bazen cuma artıda çıkıyorum ertesi gün vücudum normale dönüyor, stres yapma sakın...

aslında o zamanlar yaptığımız yanlışmış minnoşum ya. hiç kiloyu takmayıp, kendimize bakmamız lazımmış bence. çünkü kilolu bile olsa insan bakımlı olunca kilo daha az göze batıyo. hem de en azından kendimizi motive eder, bu kadar kilo almazdık belki o zaman
ama içinden gelmiyo ki işte

canım hangi bölge için? ve tüylerinin sertliği, rengi nasıl? koltukaltı ve genitalinde ilk seanstan farkı göreceksin ayrıca. bu seni motive eder.

benim de tam olarak o 2 bölge hypatiacım, ben beyaz tenliyim ama 2 bölgede de tüylerim koyu ve sert baya. sanırım lazer için iyi birşeymiş bu değil mi?

ayy ilk seanstan farkı görürsem nası mutlu oluruuumm

aa bi de ben sana şu dermaroller'ı sorucaktım. kullanmaya başladın mı sen? yada kullanan faydasını gören biliyo musun?

Son düzenleme:

dogru soyluyorsun kuyabıyem bende bı yemeye baslasam bır haftada tekrardan eskı kıloma donerım cok oburum cunku ama dıyet olarak degıılde tamamen yeme duzenınden cıkartmak gerekıyor senınde dedıgın gıbı gercekten . sagol canım karsımda canlı ornek olunca dahada bır ıyı anlıyor ınsan
karcıcegımm şşştt hoop ne oluyor oyle vazgecmek bakıyım bız bır takımızz ve hep beraber bu yola cıktık sende bu sabah yaptıgın hata gıbı pes etmeyıp saglıklı kavaltını yapıp devam edıceksın kahvaltı ogunu okadar onemlıkı metabolızmanın calısmasını baslatıyor dusun arabaya bınıyorsun ama anahtarı cevırmıyorsun yanı okadar onemlı ben ınanıyorum sen sabredıceksın ve hepbırlıkte gıden karayaglarını kutlayacagız canım benım

hemen hemen gondertt

hımmm hypatıamm dıyet cok guzelmıs cokta tok tutarr ay ben bunu ne zaman yapsamkı 2 gun duzenlı yaparsam 1 kılo gıdermı sekercım ne dersın:18::18: yarın aksam mısafırım var cumartesı gunude trabzondan dayımlar gelıyor ay ben haftasonu yapamam da bunu yıne pazartesı yada pazar gunumu baslasam ne yapsam cok heyecanlandım:18:

canım koyu ve sert olması daha iyi, lazer daha çabuk görüyor bu tüyleri, seansları azaltıyor bu durum yani. benim koltukaltım 3-4 seansta tamamen bitti, genitalim ise 4 seans gibiydi sanırım. genitalde ilk seans yaptırınca tüylerin temizlenmemiş gibi geliyor ama bir hafta geçince hepsi kendiliğinden dökülüyor ve yumuşacık, pürüzsüz bir görüntü oluyor. bebiş gibi olacaksın inan...

dermarollerı iki kez kullandım. ikisinde de fayda etmedi bence. emla kile güzelce sürüp yaptım, sonra yağ krem vs. sürdüm ama hiçbir şey olmadı. forumdaki diğer bayanlara nasıl etki etti anlamadımmm iki tane almıştım bir de
ilk msjında aaa süper oldu şok oldum diyenlere hep mesaj attım ama mesajlarında ilk seansta farkı göremezsin 10 seans yapmalısın dediler mesajlarıyla zıt olarak. bence biraz reklama dayalı. ama bilemiyorum. bende işe yaramadı ve hevesim kırıldı, bir daha denemedim.

hypatıamm kuyabıyem sız dıyetısyene gıtmıssınız belkı bı fıkrınız olur ben artık hıc acıkmasam bıle dıkkat edıyorum 3 saattebır mutlaka ufakta olsa bısey yıyorum mesela sımdı bır tane kuru ıncır yedım o benım aksam yemegıne saldırmamı engellıyor gıbıme gelıyor. aslında acıkmıyorum 3 saatte ama sonrasında benı daha ıyı kolluyor dıye dusunuyorum haksızmıyım

canım çok doğru hareket ediyorsun. ben de acıkmıyorum, boşuna kalori- kg almayayım diey ara öğünleri atlıyordum ama o zamanlar hem vücudum hem metabolizmam bağırsaklarım kilitleniyor.

ara öğünler hem şekerini metabolizmanı dengeler, hem diğer yemeklere saldırmanı engeller, hem de vücudun diyet yaptığını anlamayacağından korumaya geçmez ve yağ yakmaya devam eder. ben de acıkmasam bile bir yemek kaşığı kuru üzüm vs. şeklinde yiyorum aralarımı 2 haftadır ve bundan sonra da düzenli şekilde devam edeceğimmm inş.

selam kızlar ben geldim:79:

nasılsınız bakalım umarım gününüz güzel geçiyordur...

bi geçmişe bakıp geliyorum ben canlarım...

hoşgeldin annamm... ama geçmişe gidersen dönemeyebilirsin sayfalar gittikçe artıyoo artık

nerdesın sen nerdesınnn bu saat olmuss aksam ezanı okums halaa evın yolunu bulamamıs dur şu pıs karayaglarını döveyımm

çatlak

dımı hypatıam mesela bazenlerı arazıye gıdıyorum ya ara ogun yapabılıcek gıbı bır ortam olmuyor yada yogunluktan kacırıyorum falan en sonunda masaya oturunca afedersınde deve gıbı yıyorum ama dıkkat edıyorum arada kucuck bır tane bıle agzıma fındık badem yada baska bır kuru meyev atınca cok daha ıyı ve cok daha az yıyorum evet boyle kılo vermem cok yavas oluyor ama hıc dıyet yapıyormusum gıbı kendıme ezıyet etmıyorum hıcte acıkmıyorum.
acaba bu sekılde gıdersem ne zaman 5 lı bır rakam gorebılırım sence hypatıam

ayy iyi ki önce sana sormuşum hypatiacım
ben de o mesajları okuyunca pek bi heveslenmiştim
hoş bütün dermatologlar diyo çatlağın çaresi yok diye ama yine de insan inanmak istiyo

canım araziye gittiğin vakitler için yanına küçük ara öğünler al. mesela yiyeceğin bir yemek kaşığı kuru üzümü, bir avuçiçi cevizi, fındığı ya da inciri falan küçük folyoya sar, poşetle, hoop çantana/cebine atabilirsin. belki orda meyveyı hart hurt yiyemezsin ama böyle yaparak ara öğünlerini kaçırmamış olursun.
ara öğünlerle daha hızlı kg vereceğine inanıyorum çünkü diyet yapıyorum hırsı oluşmadığı için her şeye saldırmıyorsun ve metabolizman durmuyor. sen artık nisan mezunları arasındasın. pazartesi bnm diyete de başla, bu 2 günlük diyet sonrası kg. verince daha çook motive olacaksın. bak gör sen de incecik olacaksın, başarı öykünü buraya yazacaksın. o keçi kocan da seninle küsmeye korkacakkk artık güzelliğindenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…