Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ptsi

8.20
Çeyrek simit
1 yk peynir
7zeytin
Sade sütlü(bardağın 1/4ü süt) kahve

13.00
1 poğaça1 tk çilek reçeli
Şeftali birkaç dilim
1 haşlanmış yumurta
3 kayısı Türk kahvesi

19.30
3 biber dolması
2 yk yoğurt

22.00
Yarım salatalık
Kayısılı yoğurt

Su 2L
Spor yarım saat akşam yürüyüşü:/
Yawrukush
Ankee
stitch
Kozmogirl17

Son düzenleme:
Süper
Güzel bir gün geçirirsin inşallah kuzum

Hep seni dusunuyorum:)
Ne guzel bir bolumde master yapiyorsun Gizemcim, tebrikler canim.

Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yok Yawrukush
Hay Allah dinlen canim bol bol, corba ve sicak caylar ic.
En buyuk ilac dinlenmen, cok gecmis olsun kuzum..

Hic birsey gozunden kacmiyor cnm maasallah ben bu hafta bayram telasesine girmis bulundum temizlik vs o yuzden fazla vaktim olmadi
Kolay gelsin canim , bizi de ihmal etme:)

Yes

Evet 1 saat yuruyusum var cnm
Super :)

Menun kalori olarak diyete uygun canim, ama o kek bitmediyse komsulara falan gonder, evden cikart o keki:))

Canim bizdede gunler sizden farkli gecmiyor inan:)
Sadece 1 eksigiz biz ama benim 2 azman birkac cocuga bedel.
Eger izin alabiliyorsan bebisle biraz daha kalirsin ne guzel olur, herseyin en uygunu olsun sizin icin Eminecim:)

Canim ben yillarca spiral kullandim , sadece regli zamanlarimi biraz arttirdi ve regli zamanlarimda kasik bel agrimi arttirdi.
Birde affiniza siginarak yaziyorum iliski esnasinda zaman zaman agri yapiyordu o yuzden 2.hamileligimden sonra implanta gecis yaptim.

Canim dedigin gibi akisina birak, elinden geleni yap, kafana takma..

Menun suyun yuruyusun guzel canim, hastane gununde tahminimden iyi kurtarmissin gunu:)

Annene de cok gecmis olsun canim. Bir daha gostermesin Rabbim
Dimi ya oyle düşününce morali duzeliyo insanin. "Cennet analarin ayaklari altinda" arada cildirmak uzereyken soyliyim ben bunu
Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yok Yawrukush
Cok gecmis olsun gizemcim. Sana bakacak kimse yok mu? Allah sifa versin cnm
Tuh tuh 2 yas sendromu + diş . Kokay gelsin canimm
Bu arada ne icin tedavi cnm kusura balma hatirlayamadim da
Ari gibi calismmisn hakkaten. Ana kraliçe kolay gelsin

Hareketini biraz arttirirsan yediklerin sorun olmaz canim, suan kendini diyet yapacagim diyerek yorma.
Is yerinde zaten yukun cok, diyet basli basina buyuk bir olay.
Sen dikkat edebildigin kadar dikkat et bu surecte, biraz is durumlarindan ferahladiginda diyete 4 elle sarilirsin.

Aynen kuzum ben de bugğn yine sordum doktoruna hani olmamasını daha tavsiye Etseler
Doktoru olsa daha iyi dedi olsun dedi o yüzden bakalım yarın ne diyecekler

Çooook geçmiş olsun
Hadi hayirli haberlerle gelin canisi..

Evet canim reglimde yaklasti balon gibi hissediyorum kendim:)
Cok dikkat etmeliyiz..

Amin
Canım çabalayıp yapıyorum
Ama artık motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Canim insan beyni sadece 1 ise layigiyla odaklanabilir , sen suan kendine asiri yukleme yapiyorsun.
Sonra bu hayatinin bazi alanlarinda patlak verebilir, oyuzden diyet dusuncesini biraz otele kafanda bence, bizimle ol, dikkat etmeye calis ama kendini birde diyetle zorlama su surecte

Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış

Amin canim Allah korusun sevdiklerimizi.
Daha gun yeni basliyor burada :))
Aksama kadar pilimi bitirir sipalar:)

Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış
Yok cok samimi bir arkadasim yakin zamanda 3. cocugunu dogurdu.
Dedi ki Ozge, 1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk, fakat 3e-4e sakin kalkismayin.
3-4 ten sonra hep ayni diyenler halt etmis, kandiriyorlar milleti dedi :)))
Bende oyle dusunuyorum, nasil kolaylasir ki , suan bizim eve 3. bir bebek gelse, bebegi bogazlar bu A&A kardesler :))

cinecin canim, dinlen iyiles , yarina dahada toparlanmis ol.
K Konus dinliyorum kuzunda iyi olur umarim canim, cocuklar rahatsiz olunca anneler harap oluyor
stitch Senemcim atesi nasil canim kizinin, insallah her sey yolundadir.Takima aksam gelmedin aklim sizde, guzelce uyuyorsunuzdur insallah.
fayfeyfiy canisi sizdende guzel bir haber gelir insallah yarin.
Kozmogirl17 sende sonuclarini alinca seninde sonuclarin iyi cikar insallah kuzum.
Butun hastalarimiza acil sifalar diliyorum.

evett gelelim menüye
5 agustos
sabah 10.00
1 has yumurta
3 kasik cokelek 4/5 yesil biber
3 zeytin 1 dilim koy ekmegi

Ara 1 erik

16.00
1 kase yesil mercimek corbasi

19.00
1 tabak kiymali patlıcan
3 kasik bulgur
1 kase yogurt ve salata

22.00
sade turk kahvesi

su 3.5 litre
yarim saatlik yürüyüş
ip atlamak istiyorum atlayabilirsem yazarim

Gayet dikkatli guzel bir diyet gunu olmus , tebrikler canim.
Sut olsun kuzuya.

Menun suyun yuruyusun guzel canim, hastane gununde tahminimden iyi kurtarmissin gunu:)
Yarın da hastaneye gideceğiz canım
Erken kalkınca 3 öğüne dönüyorum mecburen
Aslında iki öğüne tamamen alışmak istiyorum ama

Hahaa kesinlikle oyle canim. 3 Cocuk gercekten cok zor ama 3 kardes olmak muhtesem olabilir. Zaten annelik duygusunu ilk cocukta tadiyoruz. 2 . Veya 3. Her kacsa kardes olsunlar diye degil mi?? Onlar kardeslik duygusunu tatsinlar kardes yoldas olsunlar diye.
Bende bir arkadasima takiliyordum ayni zamanda buyuturuz sen de yap diye ama simdi diyorum ki sen yapma boşver ben sana ara ara vereyim ya da sen sevmek icin bize gel bebek ozlemi olursa gider

Sağol canım amiiiin inşallah

Bende menumu yazayim. Yemedigim bir tek aksam yemegim kaldi, eger degisiklik olursa yine guncellerim.
SABAH
2 haslanmis yumurta
1 yemek kasigi acuka
Yarim salatalik , 4 kucuk havuc
4 yesil zeytin
3 dilim sucuk, 2 dilim pastirma (tavada cevirdim)
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
350 ml mineralli su
100 kalorilik kurutulmus mantar

OGLEN
1 buyuk kase tarhana corbasi
Yarim domates, 3 sivri biber

ARA
120 kalorilik diyet biskuvi (turkiyedeki altinbasak gibi, tahta biskuvi :)))
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM

1 kase tavuklu corba (domates,salca, yag, tavuk ve tavuk suyu ile yaptim)
Et yahni (sulu et yemegi)
2 kasik pilav alirim.

Yatana kadar limonlu cay, belki turk kahvesi de icerim.

SU: Mineralli suyumla simdiden 2lt olmak uzere, 2.5 lt rahat olacak. fayfeyfiy icin bugun biraz arttirdim.
SPOR: Ya spor salonuna gidip spor yapacagim, ya da parka gidip yuruyus. (guncellerim aksam)
cinecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…