SüperKizlar ari gibi calistim resmen:)
3 cesit yemegimi bolca hazirladim, yarinda ugrasmamak icin.
Cocuklari doyurdum, bahcede oynattim, akina odev yaptirdim, annemle kamera actim, evi topladim.
Arasi uyuttum, dusumu aldm, simdi Akinla oglen yemegimizi yiyoruz.
Arasimo uyanincada ya spor salonuna ya parka gidecegiz, cocuklar neyi sececek bakalim.
Alintilarimi yazayim..
Hep seni dusunuyorum:)Canım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
Hayırlı olsun tatlımKozmogirl17
Kaptanım güzel dengelemişsin
Canım hep beni düşünüyorsun thank you
Çocuktan sonra değişiyordur tabii ama cennet anaların ayaklarının altında, boşuna değil
Aşkım baktım aylardır girmemiş öyle dan diye yazmadım yani
Ya benim gözlemim zaten o uzun zaman sonra katılmıştı aramıza -ki ben sonrasında çok devam etmedim- ve birden kendi kendine başkancılık yapmaya başlamıştı, o listeleri fln tabii emeğine sağlık ama kendi kendine girdi topa ve ben daha mütevazi, başka insanlara da alan tanıyan, sürekli kendini ön plana çıkarmaya çalışmayab insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Ondan dedim.
Hay Allah dinlen canim bol bol, corba ve sicak caylar ic.Kızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yokYawrukush
Kolay gelsin canim , bizi de ihmal etme:)Hic birsey gozunden kacmiyor cnm maasallah ben bu hafta bayram telasesine girmis bulundum temizlik vs o yuzden fazla vaktim olmadi
Super :)Yes
Evet 1 saat yuruyusum var cnm
Menun kalori olarak diyete uygun canim, ama o kek bitmediyse komsulara falan gonder, evden cikart o keki:))5 agustos menum
Sabah
Domaates salatalik 3 zeytin 4 5 catal peynir 2 banmalik kayisi receli sekersiz cay
Aksam ustu
Alinazik yemegi 3 yk domates salatasi 2 yk pirinc pilavi
Ara
Cay 1 dilim kekle
Su 3 e yakin
Spor 5 saat yurudum bugun bayram akisverisi hep ayakdaydim bayaa muthis bir spor oldu
Canim bizdede gunler sizden farkli gecmiyor inan:)Sagol canimmm iyiyiz cok şükür. Büyük oglani kursa gotur getir surekli laf yetiştir, küçüğü besle uyut kucakta gezdir, kizinda dagittigi yerleri topla nazını cek mizmizlamasini dinle... biz de günler iste böyle cok şükür.
Okulun ilk haftasi seminerlere gitcem canim sonra da 1 hafta rapor alirim muhtemelen ayin 15ine kadar. Sonra da ucretsiz izin. Hiiic birakasim yok bebişi. Bakalim son dakikaya kadar ne olur emin olamiyorum ama niyetim boyle. Hayırlısı artik. Sen nasilsin??
Yine de guzel canim senin de dediğin gibi sislik olabilir.
Hahaaa ne dogru demissin vur patlasin cal oynasin menüler. Bi gevseme oldu hepimizde sanki ama seni cok azimli goruyorum masallah, daim olsun insallah
7 haftada misin canim.. bi bakmissin 37. Hafta ve dogum cantan hazır. Hayirla saglika ins.
Sevgili eşim ikimizde de bi rahatlik bi rahatlikhadi sen mezun oldun daha ince olmak istiorsun peki ben neyime güveniyorum??
Hadi bakalim durmuyoruz birakmiyoruz cumaya kadar azami gayret sarfediyoruz. Bu hafta da o dondurmayi benim icin aliyoruz
Ayyy masallan canim. Tahmini dogum 26 mart gözüküyor oyle mi?? Kizim da 16 mart gözüküyordu yaklasik iki hafta sonra geldibakalim senin minik danacik ne zaman gelcek?? Saglikla hayirla ins.
Canim ben yillarca spiral kullandim , sadece regli zamanlarimi biraz arttirdi ve regli zamanlarimda kasik bel agrimi arttirdi.Herkese selamlar.
Kolumdaki implanon çıkarıldı.
Tuhaf hissediyorum.
3-4 gün duygusal değişimler yaşayabilirmişim.
Daha kötüsü nasıl olacaksa
Hormonsuz spiral dedi gün verecekler.
Biraz onu araştıracağım.
Pek bilgim yok.
Karnım her geçen gün daha çok şişti.
Umarım düzene girerim.
Korunmak için bişeyler yapmak zorundayım.
Yoksa tedaviye başlamıyorlar.
İlaçlar ağır ve tehlikeliymiş.
Hani kaza ile çocuk olur v.s
Garantiye almak istiyorlar.
Kızım diş çıkarıyor. Fena halde,sürekli kucak,sürekli ağlama.
Oğlum 2 yaş sendromu.
Allah şükür herşeyimiz var
Bende durumlar böyle..
Canim dedigin gibi akisina birak, elinden geleni yap, kafana takma..O işler hallolmaz canım
Çok karıştırmışlar
Kimse not tutmamış
Ben geleli 2 ay olmuş. Son 7yılın işlerini düzenle dediler. Son 7 yılbitmez. En iyisi rahatlamak ve akışına bırakmak. Normal hayata devam
Menun suyun yuruyusun guzel canim, hastane gununde tahminimden iyi kurtarmissin gunu:)Ptsi
8.20
Çeyrek simit
1 yk peynir
7zeytin
Sade sütlü(bardağın 1/4ü süt) kahve
13.00
1 poğaça1 tk çilek reçeli
Şeftali birkaç dilim
1 haşlanmış yumurta
3 kayısı Türk kahvesi
19.30
3 biber dolması
2 yk yoğurt
22.00
Yarım salatalık
Su 2L
Spor yarım saat akşam yürüyüşü:/
Yawrukush
Ankee
stitch
Kozmogirl17
Annene de cok gecmis olsun canim. Bir daha gostermesin RabbimHaklisin her ameliyatin riskleri var ananemde yakin zamanda ust uste 3 kez anjio oldu, ameliyat da gerekebilir ama cok yasli ameliyat yapmak istemiyoruz demisti doktor.
Allah yardimcisi olsun kuzum.Ameliyatida kolayca, sorunsuz olsun insallah, dualarimdasiniz...
Dimi ya oyle düşününce morali duzeliyo insanin. "Cennet analarin ayaklari altinda" arada cildirmak uzereyken soyliyim ben bunuCanım ben insan hakları alanında master yapıyorum.
Hayırlı olsun tatlımKozmogirl17
Kaptanım güzel dengelemişsin
Canım hep beni düşünüyorsun thank you
Çocuktan sonra değişiyordur tabii ama cennet anaların ayaklarının altında, boşuna değil
Aşkım baktım aylardır girmemiş öyle dan diye yazmadım yani
Ya benim gözlemim zaten o uzun zaman sonra katılmıştı aramıza -ki ben sonrasında çok devam etmedim- ve birden kendi kendine başkancılık yapmaya başlamıştı, o listeleri fln tabii emeğine sağlık ama kendi kendine girdi topa ve ben daha mütevazi, başka insanlara da alan tanıyan, sürekli kendini ön plana çıkarmaya çalışmayab insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Ondan dedim.
Cok gecmis olsun gizemcim. Sana bakacak kimse yok mu? Allah sifa versin cnmKızlar ben baya hasta oldum, sanırım hava değişiminden, bütün günü yatakta şehriye çorbasıyla geçirdim. Menüme yazacak bir şey de yokYawrukush
Tuh tuh 2 yas sendromu + diş . Kokay gelsin canimmHerkese selamlar.
Kolumdaki implanon çıkarıldı.
Tuhaf hissediyorum.
3-4 gün duygusal değişimler yaşayabilirmişim.
Daha kötüsü nasıl olacaksa
Hormonsuz spiral dedi gün verecekler.
Biraz onu araştıracağım.
Pek bilgim yok.
Karnım her geçen gün daha çok şişti.
Umarım düzene girerim.
Korunmak için bişeyler yapmak zorundayım.
Yoksa tedaviye başlamıyorlar.
İlaçlar ağır ve tehlikeliymiş.
Hani kaza ile çocuk olur v.s
Garantiye almak istiyorlar.
Kızım diş çıkarıyor. Fena halde,sürekli kucak,sürekli ağlama.
Oğlum 2 yaş sendromu.
Allah şükür herşeyimiz var
Bende durumlar böyle..
Ari gibi calismmisn hakkaten. Ana kraliçe kolay gelsinKizlar ari gibi calistim resmen:)
3 cesit yemegimi bolca hazirladim, yarinda ugrasmamak icin.
Cocuklari doyurdum, bahcede oynattim, akina odev yaptirdim, annemle kamera actim, evi topladim.
Arasi uyuttum, dusumu aldm, simdi Akinla oglen yemegimizi yiyoruz.
Arasimo uyanincada ya spor salonuna ya parka gidecegiz, cocuklar neyi sececek bakalim.
Alintilarimi yazayim..
Hareketini biraz arttirirsan yediklerin sorun olmaz canim, suan kendini diyet yapacagim diyerek yorma.
biraz fazla yemişim karbonhidrat açısından. Aslında normal zamanlarda da böyle yerim ama masaya yapışıp kaldığımdan yaptığım yürüyüş 3te1e düştü. Sanırım yürüyüşümü arttırmam lazım.özeldeyim
inşallah.
maşallah takımımızda ne kadar çok master yapan var. Sana da maşallah. Başarı ile bitirmeni dilerim. Alanında çok güzel bir alanmış insan hakları kulağa hoş geliyor ve merak uyandırıyor
Hadi hayirli haberlerle gelin canisi..Aynen kuzum ben de bugğn yine sordum doktoruna hani olmamasını daha tavsiye Etseler
Doktoru olsa daha iyi dedi olsun dedi o yüzden bakalım yarın ne diyecekler
Çooook geçmiş olsun
Evet canim reglimde yaklasti balon gibi hissediyorum kendim:)Tebrikler deryacimmharika bir haber. Mulakatta cok iyi gececek eminim. O sinavlari gectiysen mulakat daha kolay olur ins. cnm. Sen rahat ol kendin ol kendinden emin ol!! Biz seni burda cok sevdik, hos sohbet, neseli, komik, cana yakin.. daha bir suru ozelligini gördük. Yarin da kendin olabilirsen, kisa surede kendini ifade edebilirsen ki cok iyi yaparsin inaniyorum mulakat isi de tamamdir insallah.
Aynen katiliyorum kaptanima. Deryacim bak ozgeye de metni atip fikir alman cok iyi olur. Yurt disinda yasayan biri sana cok faydali olabilir.
Harika canim.. ay ne guzel orda oturup cay içebilmek.. bizim icin de icine cek o havayi. Bizin icin de yudumla çayını
Menu el cnm sporlar da oyle..
Harikasin senemcim. Cumaya muhtesem nir eksi gelicek ins.
Cuma ya kadar aşırı dikkatli olmaliyiz kaptancim.. ben de arti dayim
Vay vay vayy 2 gunde 1 kilo.. super canimcim
Allah yardimcin olsun canim cook zor cook. Böyle stres altindayken de insan cok yiyor. Senden onceki yeteri kadar onem vermemis ki kaydetmemis aklinds tutmussen bu kadar dikkatli ve ozenliyken kisa surede çozersin her seyi.. sıkma canını
Süper canimcim
cok guzel menu canim afiyet olsun
5 saat mi? masallah canim.. keki gormezdrn geliyorum
Canim insan beyni sadece 1 ise layigiyla odaklanabilir , sen suan kendine asiri yukleme yapiyorsun.Amin
Canım çabalayıp yapıyorum
Ama artık motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Iki kucuk erkek cocukHep seni dusunuyorum:)
Ne guzel bir bolumde master yapiyorsun Gizemcim, tebrikler canim.
Hay Allah dinlen canim bol bol, corba ve sicak caylar ic.
En buyuk ilac dinlenmen, cok gecmis olsun kuzum..
Kolay gelsin canim , bizi de ihmal etme:)
Super :)
Menun kalori olarak diyete uygun canim, ama o kek bitmediyse komsulara falan gonder, evden cikart o keki:))
Canim bizdede gunler sizden farkli gecmiyor inan:)
Sadece 1 eksigiz biz ama benim 2 azman birkac cocuga bedel.
Eger izin alabiliyorsan bebisle biraz daha kalirsin ne guzel olur, herseyin en uygunu olsun sizin icin Eminecim:)
Canim ben yillarca spiral kullandim , sadece regli zamanlarimi biraz arttirdi ve regli zamanlarimda kasik bel agrimi arttirdi.
Birde affiniza siginarak yaziyorum iliski esnasinda zaman zaman agri yapiyordu o yuzden 2.hamileligimden sonra implanta gecis yaptim.
Canim dedigin gibi akisina birak, elinden geleni yap, kafana takma..
Amin canim Allah korusun sevdiklerimizi.Annene de cok gecmis olsun canim. Bir daha gostermesin Rabbim
Dimi ya oyle düşününce morali duzeliyo insanin. "Cennet analarin ayaklari altinda" arada cildirmak uzereyken soyliyim ben bunu
Cok gecmis olsun gizemcim. Sana bakacak kimse yok mu? Allah sifa versin cnm
Tuh tuh 2 yas sendromu + diş . Kokay gelsin canimm
Bu arada ne icin tedavi cnm kusura balma hatirlayamadim da
Ari gibi calismmisn hakkaten. Ana kraliçe kolay gelsin
Yok cok samimi bir arkadasim yakin zamanda 3. cocugunu dogurdu.Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış
Gayet dikkatli guzel bir diyet gunu olmus , tebrikler canim.evett gelelim menüye
5 agustos
sabah 10.00
1 has yumurta
3 kasik cokelek 4/5 yesil biber
3 zeytin 1 dilim koy ekmegi
Ara 1 erik
16.00
1 kase yesil mercimek corbasi
19.00
1 tabak kiymali patlıcan
3 kasik bulgur
1 kase yogurt ve salata
22.00
sade turk kahvesi
su 3.5 litre
yarim saatlik yürüyüş
ip atlamak istiyorum atlayabilirsem yazarim
Yarın da hastaneye gideceğiz canımMenun suyun yuruyusun guzel canim, hastane gununde tahminimden iyi kurtarmissin gunu:)
Ahhaha ne kadar güzel sözIki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış
Hahaa kesinlikle oyle canim. 3 Cocuk gercekten cok zor ama 3 kardes olmak muhtesem olabilir. Zaten annelik duygusunu ilk cocukta tadiyoruz. 2 . Veya 3. Her kacsa kardes olsunlar diye degil mi?? Onlar kardeslik duygusunu tatsinlar kardes yoldas olsunlar diye.Yok cok samimi bir arkadasim yakin zamanda 3. cocugunu dogurdu.
Dedi ki Ozge, 1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk, fakat 3e-4e sakin kalkismayin.
3-4 ten sonra hep ayni diyenler halt etmis, kandiriyorlar milleti dedi :)))
Bende oyle dusunuyorum, nasil kolaylasir ki , suan bizim eve 3. bir bebek gelse, bebegi bogazlar bu A&A kardesler :))
Sağol canım amiiiin inşallahcinecin canim, dinlen iyiles , yarina dahada toparlanmis ol.
K Konus dinliyorum kuzunda iyi olur umarim canim, cocuklar rahatsiz olunca anneler harap oluyor
stitch Senemcim atesi nasil canim kizinin, insallah her sey yolundadir.Takima aksam gelmedin aklim sizde, guzelce uyuyorsunuzdur insallah.
fayfeyfiy canisi sizdende guzel bir haber gelir insallah yarin.
Kozmogirl17 sende sonuclarini alinca seninde sonuclarin iyi cikar insallah kuzum.
Butun hastalarimiza acil sifalar diliyorum.
evett gelelim menüye
5 agustos
sabah 10.00
1 has yumurta
3 kasik cokelek 4/5 yesil biber
3 zeytin 1 dilim koy ekmegi
Ara 1 erik
16.00
1 kase yesil mercimek corbasi
19.00
1 tabak kiymali patlıcan
3 kasik bulgur
1 kase yogurt ve salata
22.00
sade turk kahvesi
su 3.5 litre
yarim saatlik yürüyüş
ip atlamak istiyorum atlayabilirsem yazarim
Iki ogunu bende yapabilsem cok guzel olacak ama erkenden kalkip, gecenin bir vakti yatiyorum cok zor oluyor..Yarın da hastaneye gideceğiz canım
Erken kalkınca 3 öğüne dönüyorum mecburen
Aslında iki öğüne tamamen alışmak istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?