Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yani neler yasadigini tahmin edebiliyorum, gercekten cocuk olayi zaten basli basina zor.
Bugun akina odev yaptiriyorum Aras ortaligi yikti, en son odadan cikarttim, kapiyi kilitledim sonrada almis keceli kalemi bize farkettirmeden her yeri boyamis.
Yani cinnet gecirmeye epey yaklasiyor insan ,cocuklarin tum gun yaptiklari seylerle:)
Ama kardes olmak bencede cok guzel, ben tek cocuktum, Akin kardesle, kardesi olarak buyusun istedim.
Gerci suan kendisi Aras ne kadar sacma bir bebek, onu hastaneye geri ver, ben onun kardesi olmayacagim diyor, biz ona hep hastaneye gidip kardesini getircegiz demistik oda bebeklerin hastaneden geldigini dusundugu icin oyle diyor.:))
Ama buyuyunce dusuncesi degisir diye bekliyorum:)
Dipnot: bir kez de babasina, baba bu sacma bebegi cope at demisti, acayip bir kardes sevgisi var, anlatamam:)

Ne guzel ifade etmis "sacma bebek" canim benim. Her halleri cok tatli ya
Istemiyorlar ama cok guzel koruyorlar birbirlerini. Bi kac gun uzak kalsinlar cok ozluyorlar. Oglum bir turnuva icin 1 hafta sehir disina gitmisti babasiyla. Donduklerinde kizim dakikalarca abisine sarildi birakmadi. Ağlamis bir de. Tabi yarim saat sonra hersey eskisi gibiydi

Ahhaha ne kadar güzel söz
Gece kuşu feyza yarin sabah erken kalkcaksin bugun cok gec saate kalmazsin sanirim.
Cok guzel canim afiyet olsun

2 bebekte de karnımdan iğne vurdum hergün.
Cildim bozuldu sivilce için ilaçlara başlayacağım

Kilo vereceğim diye çabalamayayımda kilo almamak için uğraşayım en iyisi.az dikkat etsem veririm aslında
İşleri akışına bıraktım...

2 bebekte de karnımdan iğne vurdum hergün.
Cildim bozuldu sivilce için ilaçlara başlayacağım
Canım. Nasılsın
Sevindim korunma yöntemini değiştirmene
Senin stresin gidince çocuklarınki de gidecek ve herşey daha güzel olacak inan

Uyuyamadım ya.
İyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın
Ben buraya gelince stres atıp rahatlıyorum
Uzun zamandan beri böyle bu
Kuzuların nasıl
Iyiler canim cok şükür. Sen de is konularini mesai saatlerine birakmaya calis evde dusunme hic isi. Bosverrr. Yillar oyle de boyle de geciyo
50 li kilolar da olmak nasil bir duygu hatta 49 u da görmüştün ramazanda degil mi??

Iyiler canim cok şükür. Sen de is konularini mesai saatlerine birakmaya calis evde dusunme hic isi. Bosverrr. Yillar oyle de boyle de geciyo
50 li kilolar da olmak nasil bir duygu hatta 49 u da görmüştün ramazanda degil mi??
Evet ya ne güzel günlerdi 49lar
Darısı başına
Aynen işi düşünmemek lazım evde.
Sen niye uyumadın
Acıktım tarçınlı süt içtim geldim

Canım. Nasılsın
Sevindim korunma yöntemini değiştirmene
Senin stresin gidince çocuklarınki de gidecek ve herşey daha güzel olacak inan
Teşekkür ederim daha iyiyim sen nasılsın?
Benim kız doğduğu dakika ile şimdiye pek değişiklik yok. Hatta sesi daha bir kuvvetli şimdi
O yüzden beni umutlandırma lütfen

Kizartmamı
Canim aksam icin 3 biber dolmasi cok olmus kalan menu gayet guzel canim disarda olmana ragmen.
Cok dogru bi soz kizlar 3.cocuk demisken ben test yaptim 2 tane negatifti biraktim eve kayinvalideme gectim dondugumde bi baktim 2 cizgi coook silik bi vaziyette ikisindede zorlaman gerek gormek icin okadar saat sonra cikan tesler bence bozuktur ya sizce...
amin kuzum.
Canim patlican kizatilarakmi yapilmisti menun guzel bu arada.
Hala kalori hesabina devammi canım.
ahahah gelecegimi seyrediyorum.

Teşekkür ederim daha iyiyim sen nasılsın?
Benim kız doğduğu dakika ile şimdiye pek değişiklik yok. Hatta sesi daha bir kuvvetli şimdi
O yüzden beni umutlandırma lütfen
Canim bende sevindim cok sende benim gibisin sañirim ikiside ufak benimkiler biri 2 yi yeni gecti biri 9 aylik biri bazen bende agliya afliya gune baslayi agliyarak gunu bitiriyorum.gecicek bu gunler insallah kuzum

5 agustos menum
Sabah 11.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 yagda yumurta
1 tumurta sarisi
1kk peynir
Cay sekersiz

Ara 14.00
4 5 ucgen dilim karpuz

Oglen 16.00
Ogluma kofte porsiyon aldim tirnak pidelerinden 2 parca haydariyeye bandim.

Ara
Yarim kruvasan.

Aksam 20.00
3 4 istavrit
Iki lokmalik ekmegin kiyisi

Su 2 lt anca
Spor 30 dk leslie
30 dk eliptik cezam
1500 adim

Evet tam soyledigin gibi canim, gectigimiz ekim ayinda aras parkta dustu , alni yarildi, kan revan icinde kaldi.
Akin ne yapacagini sasirdi, kardesimin kafasi yarildi, simdi ben ne yapicam, dusunemiyorum ne yapicam diye diye kosturdu oradan oraya.Biz Akini sakinlestirmeye cabaladik..Allah butun evlatlarin iyi gunlerini gostersin.

Ya evet sut olsun diye bol bol bulgur yedim o da iyice şişlik mi yapti nedir?? Bu siralar sütüm az gibi diye bulgur yaptım ama yaramadi sanirim
Canim benim emzirme donemlerimde (ki 4 yil- 1 ay emzirdim hayatimin cok buyuk bir kismi:)) bana en cok sut yapan sey et yemekleriydi.
Dereotu sut yapiyordu..Bir arkadasimin sutu cok azdi bu bahsettigim 3 cocuklu arkadasim, o bira mayasi tabletleri almisti , tamamen dogal vitamin sutunu arttirmisti, kimilerine yulaf-bulgur yariyor.Ama sanirim herkesin sutunu arttiran sey farkli oluyor.

Kilo vereceğim diye çabalamayayımda kilo almamak için uğraşayım en iyisi.az dikkat etsem veririm aslında
İşleri akışına bıraktım...
Evet ne guzel ozetlemissin kuzum:)

Canim benim bildigim eger testte 2. cizgi silik dahi olsa varsa gebelik oluyor fakat seninki ilk basta yokmus sonra ortaya cikmis benim hic basima boyle bir sey gelmedi, bir test daha alip yapsana bugun..

Canim menun guzel hatta az yemissin ama ekmek turlerinden aralarda az da olsa yeme, onlarin yerine 1 meyve ye mesela.Ya da saglikli baska seyler.

Gunaydin hep citir kalmak isiyenler.
Gunaydin kuzum:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
gogo2405
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle
Derya_the_queen
enimenime
klbk33200IA
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush
stitch
cinecin MUAF
DenizinYosunKokusu
fmad
Patlicanmoru
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…