Yani neler yasadigini tahmin edebiliyorum, gercekten cocuk olayi zaten basli basina zor.Hahaa kesinlikle oyle canim. 3 Cocuk gercekten cok zor ama 3 kardes olmak muhtesem olabilir. Zaten annelik duygusunu ilk cocukta tadiyoruz. 2 . Veya 3. Her kacsa kardes olsunlar diye degil mi?? Onlar kardeslik duygusunu tatsinlar kardes yoldas olsunlar diye.
Bende bir arkadasima takiliyordum ayni zamanda buyuturuz sen de yap diye ama simdi diyorum ki sen yapma boşver ben sana ara ara vereyim ya da sen sevmek icin bize gel bebek ozlemi olursa gider
Ne guzel ifade etmis "sacma bebek" canim benim. Her halleri cok tatli yaYani neler yasadigini tahmin edebiliyorum, gercekten cocuk olayi zaten basli basina zor.
Bugun akina odev yaptiriyorum Aras ortaligi yikti, en son odadan cikarttim, kapiyi kilitledim sonrada almis keceli kalemi bize farkettirmeden her yeri boyamis.
Yani cinnet gecirmeye epey yaklasiyor insan ,cocuklarin tum gun yaptiklari seylerle:)
Ama kardes olmak bencede cok guzel, ben tek cocuktum, Akin kardesle, kardesi olarak buyusun istedim.
Gerci suan kendisi Aras ne kadar sacma bir bebek, onu hastaneye geri ver, ben onun kardesi olmayacagim diyor, biz ona hep hastaneye gidip kardesini getircegiz demistik oda bebeklerin hastaneden geldigini dusundugu icin oyle diyor.:))
Ama buyuyunce dusuncesi degisir diye bekliyorum:)
Dipnot: bir kez de babasina, baba bu sacma bebegi cope at demisti, acayip bir kardes sevgisi var, anlatamam:)
Ya evet sut olsun diye bol bol bulgur yedim o da iyice şişlik mi yapti nedir?? Bu siralar sütüm az gibi diye bulgur yaptım ama yaramadi sanirimGayet dikkatli guzel bir diyet gunu olmus , tebrikler canim.
Sut olsun kuzuya.
Gece kuşu feyzaAhhaha ne kadar güzel söz
Cok guzel canim afiyet olsunBende menumu yazayim. Yemedigim bir tek aksam yemegim kaldi, eger degisiklik olursa yine guncellerim.
SABAH
2 haslanmis yumurta
1 yemek kasigi acuka
Yarim salatalik , 4 kucuk havuc
4 yesil zeytin
3 dilim sucuk, 2 dilim pastirma (tavada cevirdim)
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
350 ml mineralli su
100 kalorilik kurutulmus mantar
OGLEN
1 buyuk kase tarhana corbasi
Yarim domates, 3 sivri biber
ARA
120 kalorilik diyet biskuvi (turkiyedeki altinbasak gibi, tahta biskuvi :)))
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1 kase tavuklu corba (domates,salca, yag, tavuk ve tavuk suyu ile yaptim)
Et yahni (sulu et yemegi)
2 kasik pilav alirim.
Yatana kadar limonlu cay, belki turk kahvesi de icerim.
SU: Mineralli suyumla simdiden 2lt olmak uzere, 2.5 lt rahat olacak. @fmad icin bugun biraz arttirdim.
SPOR: Ya spor salonuna gidip spor yapacagim, ya da parka gidip yuruyus. (guncellerim aksam)
@cinecin
2 bebekte de karnımdan iğne vurdum hergün.Annene de cok gecmis olsun canim. Bir daha gostermesin Rabbim
Dimi ya oyle düşününce morali duzeliyo insanin. "Cennet analarin ayaklari altinda" arada cildirmak uzereyken soyliyim ben bunu
Cok gecmis olsun gizemcim. Sana bakacak kimse yok mu? Allah sifa versin cnm
Tuh tuh 2 yas sendromu + diş . Kokay gelsin canimm
Bu arada ne icin tedavi cnm kusura balma hatirlayamadim da
Ari gibi calismmisn hakkaten. Ana kraliçe kolay gelsin
Hmm anladim canim. Onu da uzun sure kullanmak gerekiyo galiba dimi?2 bebekte de karnımdan iğne vurdum hergün.
Cildim bozuldu sivilce için ilaçlara başlayacağım
Hareketini biraz arttirirsan yediklerin sorun olmaz canim, suan kendini diyet yapacagim diyerek yorma.
Is yerinde zaten yukun cok, diyet basli basina buyuk bir olay.
Sen dikkat edebildigin kadar dikkat et bu surecte, biraz is durumlarindan ferahladiginda diyete 4 elle sarilirsin.
Kilo vereceğim diye çabalamayayımda kilo almamak için uğraşayım en iyisi.az dikkat etsem veririm aslındaCanim insan beyni sadece 1 ise layigiyla odaklanabilir , sen suan kendine asiri yukleme yapiyorsun.
Sonra bu hayatinin bazi alanlarinda patlak verebilir, oyuzden diyet dusuncesini biraz otele kafanda bence, bizimle ol, dikkat etmeye calis ama kendini birde diyetle zorlama su surecte
Uyuyamadım ya.
Canım. Nasılsın2 bebekte de karnımdan iğne vurdum hergün.
Cildim bozuldu sivilce için ilaçlara başlayacağım
Iyiler canim cok şükür. Sen de is konularini mesai saatlerine birakmaya calis evde dusunme hic isi. Bosverrr. Yillar oyle de boyle de geciyoUyuyamadım ya.
İyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın
Ben buraya gelince stres atıp rahatlıyorum
Uzun zamandan beri böyle bu
Kuzuların nasıl
Evet ya ne güzel günlerdi 49larIyiler canim cok şükür. Sen de is konularini mesai saatlerine birakmaya calis evde dusunme hic isi. Bosverrr. Yillar oyle de boyle de geciyo
50 li kilolar da olmak nasil bir duyguhatta 49 u da görmüştün ramazanda degil mi??
Evet maalesefHmm anladim canim. Onu da uzun sure kullanmak gerekiyo galiba dimi?
Teşekkür ederim daha iyiyim sen nasılsın?Canım. Nasılsın
Sevindim korunma yöntemini değiştirmene
Senin stresin gidince çocuklarınki de gidecek ve herşey daha güzel olacak inan
Canim aksam icin 3 biber dolmasi cok olmus kalan menu gayet guzel canim disarda olmana ragmen.Ptsi
8.20
Çeyrek simit
1 yk peynir
7zeytin
Sade sütlü(bardağın 1/4ü süt) kahve
13.00
1 poğaça1 tk çilek reçeli
Şeftali birkaç dilim
1 haşlanmış yumurta
3 kayısı Türk kahvesi
19.30
3 biber dolması
2 yk yoğurt
22.00
Yarım salatalık
Kayısılı yoğurt
Su 2L
Spor yarım saat akşam yürüyüşü:/
Yawrukush
@LaMademoiselle
@stitch
Kozmogirl17
Cok dogru bi soz kizlar 3.cocuk demisken ben test yaptim 2 tane negatifti biraktim eve kayinvalideme gectim dondugumde bi baktim 2 cizgi coook silik bi vaziyette ikisindede zorlaman gerek gormek icin okadar saat sonra cikan tesler bence bozuktur ya sizce...Yok cok samimi bir arkadasim yakin zamanda 3. cocugunu dogurdu.
Dedi ki Ozge, 1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk, fakat 3e-4e sakin kalkismayin.
3-4 ten sonra hep ayni diyenler halt etmis, kandiriyorlar milleti dedi :)))
Bende oyle dusunuyorum, nasil kolaylasir ki , suan bizim eve 3. bir bebek gelse, bebegi bogazlar bu A&A kardesler :))
amin kuzum.@cinecin canim, dinlen iyiles , yarina dahada toparlanmis ol.
K Konus dinliyorum kuzunda iyi olur umarim canim, cocuklar rahatsiz olunca anneler harap oluyor
@stitch Senemcim atesi nasil canim kizinin, insallah her sey yolundadir.Takima aksam gelmedin aklim sizde, guzelce uyuyorsunuzdur insallah.
@fmad canisi sizdende guzel bir haber gelir insallah yarin.
Kozmogirl17 sende sonuclarini alinca seninde sonuclarin iyi cikar insallah kuzum.
Butun hastalarimiza acil sifalar diliyorum.
Canim patlican kizatilarakmi yapilmisti menun guzel bu arada.evett gelelim menüye
5 agustos
sabah 10.00
1 has yumurta
3 kasik cokelek 4/5 yesil biber
3 zeytin 1 dilim koy ekmegi
Ara 1 erik
16.00
1 kase yesil mercimek corbasi
19.00
1 tabak kiymali patlıcan
3 kasik bulgur
1 kase yogurt ve salata
22.00
sade turk kahvesi
su 3.5 litre
yarim saatlik yürüyüş
ip atlamak istiyorum atlayabilirsem yazarim
Hala kalori hesabina devammi canım.Bende menumu yazayim. Yemedigim bir tek aksam yemegim kaldi, eger degisiklik olursa yine guncellerim.
SABAH
2 haslanmis yumurta
1 yemek kasigi acuka
Yarim salatalik , 4 kucuk havuc
4 yesil zeytin
3 dilim sucuk, 2 dilim pastirma (tavada cevirdim)
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
350 ml mineralli su
100 kalorilik kurutulmus mantar
OGLEN
1 buyuk kase tarhana corbasi
Yarim domates, 3 sivri biber
ARA
120 kalorilik diyet biskuvi (turkiyedeki altinbasak gibi, tahta biskuvi :)))
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1 kase tavuklu corba (domates,salca, yag, tavuk ve tavuk suyu ile yaptim)
Et yahni (sulu et yemegi)
2 kasik pilav alirim.
Yatana kadar limonlu cay, belki turk kahvesi de icerim.
SU: Mineralli suyumla simdiden 2lt olmak uzere, 2.5 lt rahat olacak. @fmad icin bugun biraz arttirdim.
SPOR: Ya spor salonuna gidip spor yapacagim, ya da parka gidip yuruyus. (guncellerim aksam)
@cinecin
ahahah gelecegimi seyrediyorum.Yani neler yasadigini tahmin edebiliyorum, gercekten cocuk olayi zaten basli basina zor.
Bugun akina odev yaptiriyorum Aras ortaligi yikti, en son odadan cikarttim, kapiyi kilitledim sonrada almis keceli kalemi bize farkettirmeden her yeri boyamis.
Yani cinnet gecirmeye epey yaklasiyor insan ,cocuklarin tum gun yaptiklari seylerle:)
Ama kardes olmak bencede cok guzel, ben tek cocuktum, Akin kardesle, kardesi olarak buyusun istedim.
Gerci suan kendisi Aras ne kadar sacma bir bebek, onu hastaneye geri ver, ben onun kardesi olmayacagim diyor, biz ona hep hastaneye gidip kardesini getircegiz demistik oda bebeklerin hastaneden geldigini dusundugu icin oyle diyor.:))
Ama buyuyunce dusuncesi degisir diye bekliyorum:)
Dipnot: bir kez de babasina, baba bu sacma bebegi cope at demisti, acayip bir kardes sevgisi var, anlatamam:)
Canim bende sevindim cok sende benim gibisin sañirim ikiside ufak benimkiler biri 2 yi yeni gecti biri 9 aylik biri bazen bende agliya afliya gune baslayi agliyarak gunu bitiriyorum.gecicek bu gunler insallah kuzumTeşekkür ederim daha iyiyim sen nasılsın?
Benim kız doğduğu dakika ile şimdiye pek değişiklik yok. Hatta sesi daha bir kuvvetli şimdi
O yüzden beni umutlandırma lütfen
Evet tam soyledigin gibi canim, gectigimiz ekim ayinda aras parkta dustu , alni yarildi, kan revan icinde kaldi.Ne guzel ifade etmis "sacma bebek" canim benim. Her halleri cok tatli ya
Istemiyorlar ama cok guzel koruyorlar birbirlerini. Bi kac gun uzak kalsinlar cok ozluyorlar. Oglum bir turnuva icin 1 hafta sehir disina gitmisti babasiyla. Donduklerinde kizim dakikalarca abisine sarildi birakmadi. Ağlamis bir de. Tabi yarim saat sonra hersey eskisi gibiydi
Canim benim emzirme donemlerimde (ki 4 yil- 1 ay emzirdim hayatimin cok buyuk bir kismi:)) bana en cok sut yapan sey et yemekleriydi.Ya evet sut olsun diye bol bol bulgur yedim o da iyice şişlik mi yapti nedir?? Bu siralar sütüm az gibi diye bulgur yaptım ama yaramadi sanirim
Evet ne guzel ozetlemissin kuzum:)Kilo vereceğim diye çabalamayayımda kilo almamak için uğraşayım en iyisi.az dikkat etsem veririm aslında
İşleri akışına bıraktım...
Canim benim bildigim eger testte 2. cizgi silik dahi olsa varsa gebelik oluyor fakat seninki ilk basta yokmus sonra ortaya cikmis benim hic basima boyle bir sey gelmedi, bir test daha alip yapsana bugun..Kizartmamı
Canim aksam icin 3 biber dolmasi cok olmus kalan menu gayet guzel canim disarda olmana ragmen.
Cok dogru bi soz kizlar 3.cocuk demisken ben test yaptim 2 tane negatifti biraktim eve kayinvalideme gectim dondugumde bi baktim 2 cizgi coook silik bi vaziyette ikisindede zorlaman gerek gormek icin okadar saat sonra cikan tesler bence bozuktur ya sizce...
amin kuzum.
Canim patlican kizatilarakmi yapilmisti menun guzel bu arada.
Hala kalori hesabina devammi canım.
ahahah gelecegimi seyrediyorum.
Canim menun guzel hatta az yemissin ama ekmek turlerinden aralarda az da olsa yeme, onlarin yerine 1 meyve ye mesela.Ya da saglikli baska seyler.5 agustos menum
Sabah 11.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 yagda yumurta
1 tumurta sarisi
1kk peynir
Cay sekersiz
Ara 14.00
4 5 ucgen dilim karpuz
Oglen 16.00
Ogluma kofte porsiyon aldim tirnak pidelerinden 2 parca haydariyeye bandim.
Ara
Yarim kruvasan.
Aksam 20.00
3 4 istavrit
Iki lokmalik ekmegin kiyisi
Su 2 lt anca
Spor 30 dk leslie
30 dk eliptik cezam
1500 adim
Gunaydin kuzum:)Gunaydin hep citir kalmak isiyenler.
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
klbk33 | 200IA | ||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | |||||||
Patlicanmoru |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?