Ama cokk sonra cikti aninda cikmadi ama iki testtede cikti muhtemelen yoktur biseyde mide bulandiriyor iste bugun esim yine gec kaldi arabayla gitti yoksa saglik ocagina gidicektim garanti olsun diye canimEvet tam soyledigin gibi canim, gectigimiz ekim ayinda aras parkta dustu , alni yarildi, kan revan icinde kaldi.
Akin ne yapacagini sasirdi, kardesimin kafasi yarildi, simdi ben ne yapicam, dusunemiyorum ne yapicam diye diye kosturdu oradan oraya.Biz Akini sakinlestirmeye cabaladik..Allah butun evlatlarin iyi gunlerini gostersin.
Canim benim emzirme donemlerimde (ki 4 yil- 1 ay emzirdim hayatimin cok buyuk bir kismi:)) bana en cok sut yapan sey et yemekleriydi.
Dereotu sut yapiyordu..Bir arkadasimin sutu cok azdi bu bahsettigim 3 cocuklu arkadasim, o bira mayasi tabletleri almisti , tamamen dogal vitamin sutunu arttirmisti, kimilerine yulaf-bulgur yariyor.Ama sanirim herkesin sutunu arttiran sey farkli oluyor.
Evet ne guzel ozetlemissin kuzum:)
Canim benim bildigim eger testte 2. cizgi silik dahi olsa varsa gebelik oluyor fakat seninki ilk basta yokmus sonra ortaya cikmis benim hic basima boyle bir sey gelmedi, bir test daha alip yapsana bugun..
Canim menun guzel hatta az yemissin ama ekmek turlerinden aralarda az da olsa yeme, onlarin yerine 1 meyve ye mesela.Ya da saglikli baska seyler.
Gunaydin kuzum:)
canımm kaybetmeeee... sonrasında rahatlarsın emin ol, birden bir bakmışsın çorap söküğü gibi halloluveriyor işler. ama zaman iste üstlerinden/patronlarından sana bu ara ek iş vermesinler sadece...Amin
Canım çabalayıp yapıyorum
Ama artık motivasyonumu kaybetmek üzereyim
Kizlar ari gibi calistim resmen:)
3 cesit yemegimi bolca hazirladim, yarinda ugrasmamak icin.
Cocuklari doyurdum, bahcede oynattim, akina odev yaptirdim, annemle kamera actim, evi topladim.
Arasi uyuttum, dusumu aldm, simdi Akinla oglen yemegimizi yiyoruz.
Arasimo uyanincada ya spor salonuna ya parka gidecegiz, cocuklar neyi sececek bakalim.
Alintilarimi yazayim..
Ptsi
8.20
Çeyrek simit
1 yk peynir
7zeytin
Sade sütlü(bardağın 1/4ü süt) kahve
13.00
1 poğaça1 tk çilek reçeli
Şeftali birkaç dilim
1 haşlanmış yumurta
3 kayısı Türk kahvesi
19.30
3 biber dolması
2 yk yoğurt
22.00
Yarım salatalık
Kayısılı yoğurt
Su 2L
Spor yarım saat akşam yürüyüşü:/
Yawrukush
Ankee
@stitch
Kozmogirl17
Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış
evett gelelim menüye
5 agustos
sabah 10.00
1 has yumurta
3 kasik cokelek 4/5 yesil biber
3 zeytin 1 dilim koy ekmegi
Ara 1 erik
16.00
1 kase yesil mercimek corbasi
19.00
1 tabak kiymali patlıcan
3 kasik bulgur
1 kase yogurt ve salata
22.00
sade turk kahvesi
su 3.5 litre
yarim saatlik yürüyüş
ip atlamak istiyorum atlayabilirsem yazarim
Yarın da hastaneye gideceğiz canım
Erken kalkınca 3 öğüne dönüyorum mecburen
Aslında iki öğüne tamamen alışmak istiyorum ama
Yani neler yasadigini tahmin edebiliyorum, gercekten cocuk olayi zaten basli basina zor.
Bugun akina odev yaptiriyorum Aras ortaligi yikti, en son odadan cikarttim, kapiyi kilitledim sonrada almis keceli kalemi bize farkettirmeden her yeri boyamis.
Yani cinnet gecirmeye epey yaklasiyor insan ,cocuklarin tum gun yaptiklari seylerle:)
Ama kardes olmak bencede cok guzel, ben tek cocuktum, Akin kardesle, kardesi olarak buyusun istedim.
Gerci suan kendisi Aras ne kadar sacma bir bebek, onu hastaneye geri ver, ben onun kardesi olmayacagim diyor, biz ona hep hastaneye gidip kardesini getircegiz demistik oda bebeklerin hastaneden geldigini dusundugu icin oyle diyor.:))
Ama buyuyunce dusuncesi degisir diye bekliyorum:)
Dipnot: bir kez de babasina, baba bu sacma bebegi cope at demisti, acayip bir kardes sevgisi var, anlatamam:)
canım çok güzel ve daha da önemlisi sağlıklı bir menü olmuş.5 agustos menum
Sabah 11.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 yagda yumurta
1 tumurta sarisi
1kk peynir
Cay sekersiz
Ara 14.00
4 5 ucgen dilim karpuz
Oglen 16.00
Ogluma kofte porsiyon aldim tirnak pidelerinden 2 parca haydariyeye bandim.
Ara
Yarim kruvasan.
Aksam 20.00
3 4 istavrit
Iki lokmalik ekmegin kiyisi
Su 2 lt anca
Spor 30 dk leslie
30 dk eliptik cezam
1500 adim
Sen en iyisi yarin saglik ocagina git canim, kafana takma..Ama cokk sonra cikti aninda cikmadi ama iki testtede cikti muhtemelen yoktur biseyde mide bulandiriyor iste bugun esim yine gec kaldi arabayla gitti yoksa saglik ocagina gidicektim garanti olsun diye canim
Evet dun biraz ekmek li oldu ama cok acikmistim o an sekerim dusmesin diye onumde onlar olunca atistjrdim yoksa bilincli olmadi kaptisim dikkat ederim.
Ooo harika canim, tebrikler:)Bu arada kaptisim 74.7 geldim bu sbh yuppiiii
Benim cesitli hazirlamamin sebebi aslinda evde harkes farkli seyler yiyor, oyuzden herkesin zevkine gore yapiyorum canim.canımm kaybetmeeee... sonrasında rahatlarsın emin ol, birden bir bakmışsın çorap söküğü gibi halloluveriyor işler. ama zaman iste üstlerinden/patronlarından sana bu ara ek iş vermesinler sadece...
yaa ne kadar güzel, 5 aydır evliyim bu 5 ayda bir kere bile bir kaç yemek birden hazırlayamadım. Tebrik ediyorum, hazırlarken kötü ama sonrası büyük rahatlık
canım gayet süpermiş menün, poğaça tek göze çarpıyor ama hastanede o da mecburiyetten. eğer büfede tost falan yapıyorlarsa ondan söyle bugüne. Tekrardan geçmiş olsun, safra kesesi basit bir operasyon diyorlar ama yaş yüzünden değil mi? Neyse bu menüyle ve böyle gidersen eş olarak başarılı olacağımıza inanıyorum :)
allah kolaylık versin canım
çok başarılı menü bence, tebrik ederim.
ben 2 öğünle çok çabuk ve güzel kilo vermiştim de, dönemedim bir türlü.
ahah yaa çok tatlıymış büyük oğlun, büyüyünce birbirlerine arkadaş olacaklar ama öyle düşün. Hem birbirleriyle oyalanırlar bi iki seneye kadar. Tek çocuk olunca aslında büyüyünce ilgi alaka daha zor, 8-13 yaş arası hep oyalanmak istiyorlar, abi kardeş bir kimyaları tutarsa hele hiiiç uğraşmana gerek kalmıyor etraftan görüyorum. Onlar kendi kendilerine oynuyorlar zaman geçiriyorlar.
canım çok güzel ve daha da önemlisi sağlıklı bir menü olmuş.
ekmekleri çıkarsaydın hele bak sana diyorum 500 gram gitmişti
Yarin gidebilirsem canim gidicem bakim diyorum gonlum rahatladi aslinda ama midemde bulandi yani o saatlerr sonra cikan golgelerdenSen en iyisi yarin saglik ocagina git canim, kafana takma..
Ooo harika canim, tebrikler:)
Benim cesitli hazirlamamin sebebi aslinda evde harkes farkli seyler yiyor, oyuzden herkesin zevkine gore yapiyorum canim.
Haklisin beraber takilmaya basladiklarinda daha keyifli bir iliskileri olabilir :)
Gunun guzel gecsin.
Canim takima daha sIk ugra, menulerini duzenli paylas, tek basina diyet yapmak zor burada birbirimie destek olarak takim halinde diyet yaptigimiz icin kilo vermek daha kolay oluyor.
Bende artidayim Deryacim :))
Harika canim, masallah minigimize:)
Canim sizin icin en guzel zamanda, en guzel sekilde gebelik haberi alirsiniz umarim :)
Anlastik canim :)
Tahta biskuvi :))))
Ya hem cok kacirdim haftasonu hede regli oldum olacagim, offf bakalim nasil gidecek o kilolar bu hafta
Canim ne guzel mesajlar yazmissin , sayende kendimi cok iyi hissettim tesekkur ederim :)
3 agustosta makarna ve 3dilim ekmek fazla olmus kuzum.
4 agustos gayet guzel.
5 agustosta da bugday corbasi ve kisir bir arada cok olmus.
Ne kadar sacma bir yontem insan isle ilgili bilgileri neden yazili olarak tutmaz ki, aklimda tutuyorum nasil bir gerekce
Devlet dairesinde mi ozelde mi calisiyorsun canim?
SIkma canini, sen en iyi sekilde ustesinden geleceksin.
Siz nasılsınız... elimden geldiğince kilo almamaya hamur işi tüketmemeye çalışıyorum inşallah başarırımCanim takima daha sIk ugra, menulerini duzenli paylas, tek basina diyet yapmak zor burada birbirimie destek olarak takim halinde diyet yaptigimiz icin kilo vermek daha kolay oluyor.
Bende artidayim Deryacim :))
Harika canim, masallah minigimize:)
Canim sizin icin en guzel zamanda, en guzel sekilde gebelik haberi alirsiniz umarim :)
Anlastik canim :)
Tahta biskuvi :))))
Ya hem cok kacirdim haftasonu hede regli oldum olacagim, offf bakalim nasil gidecek o kilolar bu hafta
Canim ne guzel mesajlar yazmissin , sayende kendimi cok iyi hissettim tesekkur ederim :)
3 agustosta makarna ve 3dilim ekmek fazla olmus kuzum.
4 agustos gayet guzel.
5 agustosta da bugday corbasi ve kisir bir arada cok olmus.
Ne kadar sacma bir yontem insan isle ilgili bilgileri neden yazili olarak tutmaz ki, aklimda tutuyorum nasil bir gerekce
Devlet dairesinde mi ozelde mi calisiyorsun canim?
SIkma canini, sen en iyi sekilde ustesinden geleceksin.
Canim stand ile ilgili kafamda oturtamadigim seyler var, internet arastirmasi yapiyorum.
Havalar cok sicak malum, krem ve merhemlerin sicakta erimemesi icin nasil bir stand kurabilirim derdindeyim.
Su aralar jesica jones'u izliyoruz, birde agatha christi kitaplarinin filmlerine sardirdik :)
Buldum ablacim :))
Malesef hastane isleri boyle oluyor, ameliyat kesin olsun diyor dr oyle mi feyzacim?
Ne ameliyati olacak safra kesesi miydi yanlis hatirlamiyorsam, yasindan dolayi riskleri var mi?
Insallah yarin guzel sonuclar olur..
Ooo ne kalmis 8li rakamlara, as bayraklari asssss :))
Oooo havandan yanjna varilmiyor kuzum tebriklerÖzge can cannn 8 li mi dedinnn senkuzum sabah 89.9 dum
Kuzum yine 3 ü Buldu uyumam girmedim kk ya amaGece kuşu feyzayarin sabah erken kalkcaksin bugun cok gec saate kalmazsin sanirim.
Cok guzel canim afiyet olsun
Canım YÖK kızartma değil tencerede hatta kaç gündür yemiyordum köyden geldiKizartmamı
Canim aksam icin 3 biber dolmasi cok olmus kalan menu gayet guzel canim disarda olmana ragmen.
Cok dogru bi soz kizlar 3.cocuk demisken ben test yaptim 2 tane negatifti biraktim eve kayinvalideme gectim dondugumde bi baktim 2 cizgi coook silik bi vaziyette ikisindede zorlaman gerek gormek icin okadar saat sonra cikan tesler bence bozuktur ya sizce...
amin kuzum.
Canim patlican kizatilarakmi yapilmisti menun guzel bu arada.
Hala kalori hesabina devammi canım.
ahahah gelecegimi seyrediyorum.
Süpersin kuzum5 agustos menum
Sabah 11.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 yagda yumurta
1 tumurta sarisi
1kk peynir
Cay sekersiz
Ara 14.00
4 5 ucgen dilim karpuz
Oglen 16.00
Ogluma kofte porsiyon aldim tirnak pidelerinden 2 parca haydariyeye bandim.
Ara
Yarim kruvasan.
Aksam 20.00
3 4 istavrit
Iki lokmalik ekmegin kiyisi
Su 2 lt anca
Spor 30 dk leslie
30 dk eliptik cezam
1500 adim
Dun gece ben uyumusum valla elimi bile suremedim telefona okadar yorgunmusum cocuklara kalktim 1 2 kere ama hemen uyudular geri.Kuzum yine 3 ü Buldu uyumam girmedim kk ya ama
Stres yaptım sanırım
Günaydın yakında çıtır olacaklar..Gunaydin hep citir kalmak isiyenler.
Canim kizartma degilse uzulme gayet guzel olmus ben oturtma falan sandim o kizartilarak yapiliyor ya kiymali nasilda severim ufff.Canım YÖK kızartma değil tencerede hatta kaç gündür yemiyordum köyden geldi
Dün uyudum uyandım ve bir şey hazırlayacak mecalim yoktu ama bence de olmadı
Bide duzgun yazaymisim isiyenler ne yaaGünaydın yakında çıtır olacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?