Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama cokk sonra cikti aninda cikmadi ama iki testtede cikti muhtemelen yoktur biseyde mide bulandiriyor iste bugun esim yine gec kaldi arabayla gitti yoksa saglik ocagina gidicektim garanti olsun diye canim
Evet dun biraz ekmek li oldu ama cok acikmistim o an sekerim dusmesin diye onumde onlar olunca atistjrdim yoksa bilincli olmadi kaptisim dikkat ederim.

Amin
Canım çabalayıp yapıyorum
Ama artık motivasyonumu kaybetmek üzereyim
canımm kaybetmeeee... sonrasında rahatlarsın emin ol, birden bir bakmışsın çorap söküğü gibi halloluveriyor işler. ama zaman iste üstlerinden/patronlarından sana bu ara ek iş vermesinler sadece...

yaa ne kadar güzel, 5 aydır evliyim bu 5 ayda bir kere bile bir kaç yemek birden hazırlayamadım. Tebrik ediyorum, hazırlarken kötü ama sonrası büyük rahatlık

canım gayet süpermiş menün, poğaça tek göze çarpıyor ama hastanede o da mecburiyetten. eğer büfede tost falan yapıyorlarsa ondan söyle bugüne. Tekrardan geçmiş olsun, safra kesesi basit bir operasyon diyorlar ama yaş yüzünden değil mi? Neyse bu menüyle ve böyle gidersen eş olarak başarılı olacağımıza inanıyorum :)

Iki kucuk erkek cocuk
1 cocuk tek cocuk, 2 cocuk cok cocuk derdi cok sevdiğim bir arkadasim. 2 den sonra 3 de 4 te ayniymis. Oyel söylüyorlarmış

allah kolaylık versin canım

çok başarılı menü bence, tebrik ederim.

Yarın da hastaneye gideceğiz canım
Erken kalkınca 3 öğüne dönüyorum mecburen
Aslında iki öğüne tamamen alışmak istiyorum ama

ben 2 öğünle çok çabuk ve güzel kilo vermiştim de, dönemedim bir türlü.

ahah yaa çok tatlıymış büyük oğlun, büyüyünce birbirlerine arkadaş olacaklar ama öyle düşün. Hem birbirleriyle oyalanırlar bi iki seneye kadar. Tek çocuk olunca aslında büyüyünce ilgi alaka daha zor, 8-13 yaş arası hep oyalanmak istiyorlar, abi kardeş bir kimyaları tutarsa hele hiiiç uğraşmana gerek kalmıyor etraftan görüyorum. Onlar kendi kendilerine oynuyorlar zaman geçiriyorlar.

canım çok güzel ve daha da önemlisi sağlıklı bir menü olmuş.
ekmekleri çıkarsaydın hele bak sana diyorum 500 gram gitmişti

Sen en iyisi yarin saglik ocagina git canim, kafana takma..

Bu arada kaptisim 74.7 geldim bu sbh yuppiiii
Ooo harika canim, tebrikler:)

Benim cesitli hazirlamamin sebebi aslinda evde harkes farkli seyler yiyor, oyuzden herkesin zevkine gore yapiyorum canim.
Haklisin beraber takilmaya basladiklarinda daha keyifli bir iliskileri olabilir :)
Gunun guzel gecsin.

Yarin gidebilirsem canim gidicem bakim diyorum gonlum rahatladi aslinda ama midemde bulandi yani o saatlerr sonra cikan golgelerden

Tahta Büskivit candır

Siz nasılsınız... elimden geldiğince kilo almamaya hamur işi tüketmemeye çalışıyorum inşallah başarırım

Özge can cannn 8 li mi dedinnn sen kuzum sabah 89.9 dum

Canım YÖK kızartma değil tencerede hatta kaç gündür yemiyordum köyden geldi
Dün uyudum uyandım ve bir şey hazırlayacak mecalim yoktu ama bence de olmadı

Süpersin kuzum
Suyu azıcık daha artırmaya çalış

Canım YÖK kızartma değil tencerede hatta kaç gündür yemiyordum köyden geldi
Dün uyudum uyandım ve bir şey hazırlayacak mecalim yoktu ama bence de olmadı
Canim kizartma degilse uzulme gayet guzel olmus ben oturtma falan sandim o kizartilarak yapiliyor ya kiymali nasilda severim ufff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…