Yok kuzum hastanede yemedim gelince komşumuz çağırdı bizde yemek ye diyecanımm kaybetmeeee... sonrasında rahatlarsın emin ol, birden bir bakmışsın çorap söküğü gibi halloluveriyor işler. ama zaman iste üstlerinden/patronlarından sana bu ara ek iş vermesinler sadece...
yaa ne kadar güzel, 5 aydır evliyim bu 5 ayda bir kere bile bir kaç yemek birden hazırlayamadım. Tebrik ediyorum, hazırlarken kötü ama sonrası büyük rahatlık
canım gayet süpermiş menün, poğaça tek göze çarpıyor ama hastanede o da mecburiyetten. eğer büfede tost falan yapıyorlarsa ondan söyle bugüne. Tekrardan geçmiş olsun, safra kesesi basit bir operasyon diyorlar ama yaş yüzünden değil mi? Neyse bu menüyle ve böyle gidersen eş olarak başarılı olacağımıza inanıyorum :)
allah kolaylık versin canım
çok başarılı menü bence, tebrik ederim.
ben 2 öğünle çok çabuk ve güzel kilo vermiştim de, dönemedim bir türlü.
ahah yaa çok tatlıymış büyük oğlun, büyüyünce birbirlerine arkadaş olacaklar ama öyle düşün. Hem birbirleriyle oyalanırlar bi iki seneye kadar. Tek çocuk olunca aslında büyüyünce ilgi alaka daha zor, 8-13 yaş arası hep oyalanmak istiyorlar, abi kardeş bir kimyaları tutarsa hele hiiiç uğraşmana gerek kalmıyor etraftan görüyorum. Onlar kendi kendilerine oynuyorlar zaman geçiriyorlar.
canım çok güzel ve daha da önemlisi sağlıklı bir menü olmuş.
ekmekleri çıkarsaydın hele bak sana diyorum 500 gram gitmişti
Canim kizartma degilse uzulme gayet guzel olmus ben oturtma falan sandim o kizartilarak yapiliyor ya kiymali nasilda severim ufff.
Shahha yok kuzum normal tencere yemeğiCanim kizartma degilse uzulme gayet guzel olmus ben oturtma falan sandim o kizartilarak yapiliyor ya kiymali nasilda severim ufff.
Yok kuzum hastanede yemedim gelince komşumuz çağırdı bizde yemek ye diye
Çay sofrası olduğu kadar hazırladık yedik orda yedim... küçüktü ama
Dolmalarım da büyük değildi ortalama boyutlarda 1 i azıcık daha büyüktü
Ben isteyenler okudumBide duzgun yazaymisim isiyenler ne yaa
şimdi eve geldik menümü yazıyorum
05.08.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 peynirli hinfi fümeli küçük sandviç ekmeğine sanviç
09.00 tek şekerli türk kahvesi
12.30 tavuk göğsü haşlama didelenmiş -mevlid pilavındaki gibi- tavuk pilav ama pilav 2-3 yk, bol tavuk bir ayran
15.00 bir sade türk kahvesi
17.00 activya böyle üstünde mısır gevreği olanlardan
19.00 4 köfte sadece
OlereeeyeyeyeyyeyÖzge can cannn 8 li mi dedinnn senkuzum sabah 89.9 dum
He ya soyle yagli yagli kizartmalara ne hasret kaldim ama soyleki yemedigim yaglar benden gidiyor ohhhohhhahah nasıl da canı çekmiş yaaa
Ben de yoldayım hastaneye gidiyorumDun gece ben uyumusum valla elimi bile suremedim telefona okadar yorgunmusum cocuklara kalktim 1 2 kere ama hemen uyudular geri.
Ahahahhahaha harikasınHe ya soyle yagli yagli kizartmalara ne hasret kaldim ama soyleki yemedigim yaglar benden gidiyor ohhhohhh
Insan cok yoruluncada uyuyamazmis canim kafand binbir turlu dusunce var onlarda uyutmaz kuzum swnimBen de yoldayım hastaneye gidiyorum
Dün dalamadım bir türlü ya oysa o kadar da yorgun hissediyordum
Böyle bir halsizlik var inşallah hasta olmam
He ya soyle yagli yagli kizartmalara ne hasret kaldim ama soyleki yemedigim yaglar bende gidiyor ohhhohhh
Muhtemelen...Insan cok yoruluncada uyuyamazmis canim kafand binbir turlu dusunce var onlarda uyutmaz kuzum swnim
Kolay gelsinbkuzum habersiz birakma biziMuhtemelen...
Yoldayız ben ufaktan kaçar yaklaştık öpüyorum hepinizi
İnsan alışıyor yememeye yavalla yerken çok iyi de
yarım saat sonra inanılmaz bir ağırlık uyku
litrelerce su içsen içinin yanması
ayy haftasonu misafirliğe gittim yedim ya hani
valla hiç hoşuma gitmedi, inan evde olsaydım yemezdim asla
Ben de yoldayım hastaneye gidiyorum
Dün dalamadım bir türlü ya oysa o kadar da yorgun hissediyordum
Böyle bir halsizlik var inşallah hasta olmam
Ya cok canim cekti yeminle ama kim yapacak okadar kizartmayi ben asla ugrasamam tek tek ayyy sikinti basti yemem daha iyi ahahahahh buda tembel ev kadinivalla yerken çok iyi de
yarım saat sonra inanılmaz bir ağırlık uyku
litrelerce su içsen içinin yanması
ayy haftasonu misafirliğe gittim yedim ya hani
valla hiç hoşuma gitmedi, inan evde olsaydım yemezdim asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?