Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya diyolar ki eğer 3 dakikadan sonra çıkarsa itibar etmeyin.
eğer 3 dkda hiç yoksa yokmuş
ama ben de bilemiyorum valla birimiz olsun birimiz olmasın istiyoruz inşallah dilekler yerleri karıştırmaz
ben de c.tesi gününü bekliyorum bakalım
bir de tatile gidicez yani nasıl olacak bilmiyorum.

Yap yap ben de inşallah çok yorulmazsam
Perşembe’yi hafif atlatmak için bu iki gün zorlamam lazım ama...

eğer yorulmazsan yap
hatta bence bak night yoga falan var öyle bir şey yapıp kasları açıp sonra yarım mekik leslie bir takım pilates hareketleri yapıyordum ben, ondan sonra o hareketler ve yorgunluk bir güzel uyutuyor seni anlatamam...

Yok kuzum be ne dakikasi en az 1, 2 saat sonra ciktir ama iki testte cikinca korktum hadi biri bozuktu golgeydi anlamadim ben senin icin dua ediyorum canim allahim tez zamanda versin diye

Yok kuzum be ne dakikasi en az 1, 2 saat sonra ciktir ama iki testte cikinca korktum hadi biri bozuktu golgeydi anlamadim ben senin icin dua ediyorum canim allahim tez zamanda versin diye

tabi her şeyin hayırlısı
ya hele hiç de istemiyordum -güya- hemen olsun diye ama
böyle bir umutlanınca kötü oldum.
tam bir kontrol de yaptırmadım belki olmuyor hani bilemiyorum da
o yüzden de çok korkuyorum. onun tedirginliği de var.

oysaki annem kahve falında bebek de görmüştü hem de ilk defa
neden böyle oldu ki

Geçte gelebilir kabulümdür gelsinde şimdi kız mı erkek mi tahminler yapıyoruz onunla eğleniyoruz

Tahta bisküvi olmasa napcaz bizzz

Kizlar ben bugun yarrin biraz yogun olucam persembe partimiz var malum islere koyulmam lazim biraz. bosta kaldikca gelicem ama cokta aktif olamiyabilirim gozum uzerinizde olucak sakın menuleri kacirmayalim sporlari aksatmayalim ben arada gelir gaz veririm ama her lafa da yetisemiyebilirim haberiniz olsun canlarim merakta kalmayin

tamamdır allah kolaylık versin diş buğdayında canikom
menüyü paylaş

canim hala var atesi, bugun de babasiyla evde yine. bakalim ne zaman iyilesmeye baslayacak

ben çok iyiyim şükür kaptişim kalp aışını duyduk.. maşallah iyi mercimeğimiz
Hayırlı olsun canım benim
Kuzum sen maşallah üstesinden geleceksin inşallah hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır ♥
Stres yapma
Dualarımız seninle
Sağol Feyzacim. Atlattım çok şükür, güzel geçti bence ama emin de olamıyorum bir yandan. Çok sıcakkanlı insanlardı. Mülakatı yapanlardan biri yaşlı bir ingilizdi, ona bayıldım
Artık nasıl stress yaptıysam kuzum artimi eksiye çevirmişim bu sabah. sserendipity toparliyorum inşallah canım. Ha gayret dondurma için

Her gün bi sınava mülakata filan mı girsem kaptiş ben
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin

Girdin mi mulakata tatlim nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…