Kolay gelsinbkuzum habersiz birakma bizi
11.30 da yataktaydım bir bölüm dizi izledim sonra full göz kapalı en son 2 de arkadaşım yazmış onla az konuştuke düşüncelere dalmaktan hep
bugün erken yat kuzum
Yap yap ben de inşallah çok yorulmazsambugün spor da yapıcam artık
Ama cokk sonra cikti aninda cikmadi ama iki testtede cikti muhtemelen yoktur biseyde mide bulandiriyor iste bugun esim yine gec kaldi arabayla gitti yoksa saglik ocagina gidicektim garanti olsun diye canim
Evet dun biraz ekmek li oldu ama cok acikmistim o an sekerim dusmesin diye onumde onlar olunca atistjrdim yoksa bilincli olmadi kaptisim dikkat ederim.
Son 3bugün spor da yapıcam artık
Yap yap ben de inşallah çok yorulmazsam
Perşembe’yi hafif atlatmak için bu iki gün zorlamam lazım ama...
Yok kuzum be ne dakikasi en az 1, 2 saat sonra ciktir ama iki testte cikinca korktum hadi biri bozuktu golgeydi anlamadim ben senin icin dua ediyorum canim allahim tez zamanda versin diyeya diyolar ki eğer 3 dakikadan sonra çıkarsa itibar etmeyin.
eğer 3 dkda hiç yoksa yokmuş
ama ben de bilemiyorum valla birimiz olsun birimiz olmasın istiyoruz inşallah dilekler yerleri karıştırmaz
ben de c.tesi gününü bekliyorum bakalım
bir de tatile gidicez yani nasıl olacak bilmiyorum.
Yok kuzum be ne dakikasi en az 1, 2 saat sonra ciktir ama iki testte cikinca korktum hadi biri bozuktu golgeydi anlamadim ben senin icin dua ediyorum canim allahim tez zamanda versin diye
Kizlar muhabbetiniz bol olsun, benim icin uyku vakti gecenin bu saatine kadar calistim online satislarim icin.
Sabaha gorusmek uzere, diyetleri bozmayin canlar.
Geçte gelebilir kabulümdür gelsindeSagol canimmm iyiyiz cok şükür. Büyük oglani kursa gotur getir surekli laf yetiştir, küçüğü besle uyut kucakta gezdir, kizinda dagittigi yerleri topla nazını cek mizmizlamasini dinle... biz de günler iste böyle cok şükür.
Okulun ilk haftasi seminerlere gitcem canim sonra da 1 hafta rapor alirim muhtemelen ayin 15ine kadar. Sonra da ucretsiz izin. Hiiic birakasim yok bebişi. Bakalim son dakikaya kadar ne olur emin olamiyorum ama niyetim boyle. Hayırlısı artik. Sen nasilsin??
Yine de guzel canim senin de dediğin gibi sislik olabilir.
Hahaaa ne dogru demissin vur patlasin cal oynasin menüler. Bi gevseme oldu hepimizde sanki ama seni cok azimli goruyorum masallah, daim olsun insallah
7 haftada misin canim.. bi bakmissin 37. Hafta ve dogum cantan hazır. Hayirla saglika ins.
Sevgili eşim ikimizde de bi rahatlik bi rahatlikhadi sen mezun oldun daha ince olmak istiorsun peki ben neyime güveniyorum??
Hadi bakalim durmuyoruz birakmiyoruz cumaya kadar azami gayret sarfediyoruz. Bu hafta da o dondurmayi benim icin aliyoruz
Ayyy masallan canim. Tahmini dogum 26 mart gözüküyor oyle mi?? Kizim da 16 mart gözüküyordu yaklasik iki hafta sonra geldibakalim senin minik danacik ne zaman gelcek?? Saglikla hayirla ins.
Bende menumu yazayim. Yemedigim bir tek aksam yemegim kaldi, eger degisiklik olursa yine guncellerim.
SABAH
2 haslanmis yumurta
1 yemek kasigi acuka
Yarim salatalik , 4 kucuk havuc
4 yesil zeytin
3 dilim sucuk, 2 dilim pastirma (tavada cevirdim)
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
350 ml mineralli su
100 kalorilik kurutulmus mantar
OGLEN
1 buyuk kase tarhana corbasi
Yarim domates, 3 sivri biber
ARA
120 kalorilik diyet biskuvi (turkiyedeki altinbasak gibi, tahta biskuvi :)))
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM
1 kase tavuklu corba (domates,salca, yag, tavuk ve tavuk suyu ile yaptim)
Et yahni (sulu et yemegi)
2 kasik pilav alirim.
Yatana kadar limonlu cay, belki turk kahvesi de icerim.
SU: Mineralli suyumla simdiden 2lt olmak uzere, 2.5 lt rahat olacak.fayfeyfiy icin bugun biraz arttirdim.
SPOR: Ya spor salonuna gidip spor yapacagim, ya da parka gidip yuruyus. (guncellerim aksam)
@cinecin
Kizlar ben bugun yarrin biraz yogun olucam persembe partimiz var malum islere koyulmam lazim biraz. bosta kaldikca gelicem ama cokta aktif olamiyabilirim gozum uzerinizde olucak sakın menuleri kacirmayalim sporlari aksatmayalim ben arada gelir gaz veririm ama her lafa da yetisemiyebilirim haberiniz olsun canlarim merakta kalmayin
Direk resim atmayi planliyorum canım bugun pasta siparisini falan vericemtamamdır allah kolaylık versin diş buğdayında canikom
menüyü paylaş
Direk resim atmayi planliyorum canım bugun pasta siparisini falan vericem
sagol canim, biraz da mavi kullanayim o zaman siteyi :)bu mesajı es geçemezdim
haydi başlayalım
Nereden başlayalım
Birde profilden ayarlıyoruz renkleri
Forum seçenekleri stil kısmından
FitFiliz
Umarım mülakatın güzel geçer. Hayırlısı ile..
canim hala var atesi, bugun de babasiyla evde yine. bakalim ne zaman iyilesmeye baslayacak@cinecin canim, dinlen iyiles , yarina dahada toparlanmis ol.
@Konus dinliyorum kuzunda iyi olur umarim canim, cocuklar rahatsiz olunca anneler harap oluyor
stitch Senemcim atesi nasil canim kizinin, insallah her sey yolundadir.Takima aksam gelmedin aklim sizde, guzelce uyuyorsunuzdur insallah.
fayfeyfiy canisi sizdende guzel bir haber gelir insallah yarin.
Kozmogirl17 sende sonuclarini alinca seninde sonuclarin iyi cikar insallah kuzum.
Butun hastalarimiza acil sifalar diliyorum.
Hayırlı olsun canım benimben çok iyiyim şükür kaptişim kalp aışını duyduk.. maşallah iyi mercimeğimiz
Sağol Feyzacim. Atlattım çok şükür, güzel geçti bence ama emin de olamıyorum bir yandan. Çok sıcakkanlı insanlardı. Mülakatı yapanlardan biri yaşlı bir ingilizdi, ona bayıldımKuzum sen maşallah üstesinden geleceksin inşallah hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır ♥
Stres yapma
Dualarımız seninle
Artık nasıl stress yaptıysam kuzum artimi eksiye çevirmişim bu sabah.Canim takima daha sIk ugra, menulerini duzenli paylas, tek basina diyet yapmak zor burada birbirimie destek olarak takim halinde diyet yaptigimiz icin kilo vermek daha kolay oluyor.
Bende artidayim Deryacim :))
Harika canim, masallah minigimize:)
Canim sizin icin en guzel zamanda, en guzel sekilde gebelik haberi alirsiniz umarim :)
Anlastik canim :)
Tahta biskuvi :))))
Ya hem cok kacirdim haftasonu hede regli oldum olacagim, offf bakalim nasil gidecek o kilolar bu hafta
Canim ne guzel mesajlar yazmissin , sayende kendimi cok iyi hissettim tesekkur ederim :)
3 agustosta makarna ve 3dilim ekmek fazla olmus kuzum.
4 agustos gayet guzel.
5 agustosta da bugday corbasi ve kisir bir arada cok olmus.
Ne kadar sacma bir yontem insan isle ilgili bilgileri neden yazili olarak tutmaz ki, aklimda tutuyorum nasil bir gerekce
Devlet dairesinde mi ozelde mi calisiyorsun canim?
SIkma canini, sen en iyi sekilde ustesinden geleceksin.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinHaklisin her ameliyatin riskleri var ananemde yakin zamanda ust uste 3 kez anjio oldu, ameliyat da gerekebilir ama cok yasli ameliyat yapmak istemiyoruz demisti doktor.
Allah yardimcisi olsun kuzum.Ameliyatida kolayca, sorunsuz olsun insallah, dualarimdasiniz...
Girdin mi mulakata tatlim nasildiHayırlı olsun canım benim
Sağol Feyzacim. Atlattım çok şükür, güzel geçti bence ama emin de olamıyorum bir yandan. Çok sıcakkanlı insanlardı. Mülakatı yapanlardan biri yaşlı bir ingilizdi, ona bayıldım
Artık nasıl stress yaptıysam kuzum artimi eksiye çevirmişim bu sabah.sserendipity toparliyorum inşallah canım. Ha gayret dondurma için
Her gün bi sınava mülakata filan mı girsem kaptiş ben
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin 🏵🏵
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?