günaydın kızlar nasılsımız?sonunda netimizde oldu erkenden uyandım size bir bakayım dedim
dünkü menüm:
sabah 1 kase k flakes
ara yok
öğlen mercimek çorba,1 tane tavuk but 2 dilim ekmek
ara yok
akşam patlıcan közleme yogurtlu 1 dilim ekmek
ara 1 elma
hala ara yapamıyorum orda.benim şansımdanmı kısmetimden mi böle yerleri çok arıyorum çabuk buluyorum.Allahım sabırlar versin bana hayırlı etsin burayı iş değiştirmek istemiyorum artık ama burasıda ruhumu çok yoruyorönceki çalıştıgım yer bedenimi çok yoruyordu burasıda ruhumu
diyet yapıyorum yemekten kısıyorum onda sorun yok.önce pilavı ekmeği kestim olmadı.sonra suyu 3 lt içeyim olmadı(artık işte o kadar suda içemiyorum gözlerine battı) hareket desen imkanım yok.işe gidiş yolum biraz acayi. aslında evime iki durak ama sanayinin üzerindeki bir köprüden gidebiyorsun ancak ama az havalar ısınsın yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum.ve mekik çekeceğim.mart ayı benim ayım
selam prensescim yeni bilgisayarın hayırlı olsun canım vede doğum gününü kutlarım iyiki doğdun canım nice senelere inşallah
menün çok güzel ama ara öğün için kuru kayısı filan alamazmısın yanına acaba bir dene istersen afiyet olsun canımcım
canlarım günaydınnn
bu sabah düne göre daha iimm hata düne göre cok daha iimm
vücudumdaki o şişlikde baya azaldı bu sabah 60.4-60.3 gördüm tartıda.
yarına inş 59 u görücem bu aksam sporda yapıcam umarım aksama dahada ii olurum..
haydi kızlar yarın cuma toplasın bakimmm
canım daha iyi olamna çoks evindim yarın kesin 59'sun inşallah
gunaydın kızlar bugunn acayıpp moralım bozuk kocamla hala konusmuyorum aksam bıraz konusur gıbı yaptı özur dılıyceksın dedım yok efendım haklıymıs nıye konuyu uzatıyormusum şöylede böyle cok acayıp canım sıkıldı nasıl boyle benı kırabılıyor anlamıyorum kıbu sabah tartıda 65.6 kıloyu gordum eksıye dustum ona bıle sevınemedım nefret edıyorumm boyle durumlardan okadar huzursuz oluyorumkı hıcbıse yapasım gelmıyor adam bana oyle kolay rest cekebılıyorkı ustelık haksız yanı
ayy minnoşcum çok üzüldüm ya nden böyle yapıyo kocşin senin ya ama hatasını anlıycak o bak gör pişman olcak sen sabet canım inşallah ehrşey yoluna girer bitanem... bozma moralini eksi çıkmana sevindim canımcım inşallah yarın 64 ü örürsün tartıda
dünkü menüm
sabah 2 dılım tam bugday ekmegıne kasarlı tost
ara 5 tane badem
öglen 2 yemek kasıgı yesıl fasulye , 3 yemek kasıgı sulu köfte (susuz yedım ama )
ara 3 tane hanımeller bıskuvı,2 dılım mavı yesıl cıkolata
aksam 1 lahmacun, 1 domatea, 1 ayran
toplam 2.5 lıtre su , 1 bardak yesılcay ,3 cay bardagı ıhlamur
spor :50 dk hızlı yuruyus (kocama sınırımden ter bı tarafımdan cıktı)
sonra dus aldım su bu derken yattım uyudum ıste sabahta 65.6 kılo cıktım
gayet iyi bence afiyet olsun canım
yarına kimler - de bakim lamba yaksınn
ben ben benn
:87::87::87::87:
ben ben ben
başım çatlıyor, bir sürü iş var ama elimi süremedim. işe de on beş dk. geç geldim zateneve gidip yatasım var...
geçmiş olsun canım ilaç filan alsaydın bari iyimisin şimdi
**4. TAKIM 194. ETAP**
meyvenull ( 60.4/) ---------55 MART SONU -5 kilo
Kuyabiye(55.9/)------------52 MART SONU -3 kilo
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)---------------64 MART SONU -5 kilo
Anna_maria(69.2/)---------64 MART SONU -5 kilo
karcicegi71(69.6/)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/)------59.5 MART SONU -6 kilo
nidah( 68.7/)--------------64 MART SONU -4.7 kilo
katrem ( 76.9/)
oleey inşallah mart sonu 64-63 üm ben
ben geldim şekerler
oo zevcanım da benle mezun oluyomuşmart sonu kutlamalara hazırl olun kızlar
ben de yarına eksideyim işallah :26:
uğursuzluk getiriyo diye perşembeleri tartılmıyorum artık ama düne göre bakarsak kesin eksideyim
hem dün 40 dk pilatesimi de yaptım
selam canım inallah ekside olacaksın tatlım o akdar uğraştın boşa çıkmaz bence
selam kızlar meyve hedefleri yazmışsın inş başarırız hepimizz:)
menüm:
sabah 1brd gryf suyu
1 yum,zeytim,peynir 2dl ekmek
ara 1port
öğle 4-5 kaşık ıspanak,yoğurt,1dl ekmek
ara 1 ayva
akşam 1kase çorba,salata
ara meyve
3lt su,2fn. yeşilçay,
afiyet olsun canım çok güzel tabrikler
bugünkü menüm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar peynir ile yapılmış kepekli sandviçten tost, bir bardak yağsız süt
Ara: Bir avuç ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase düğün çorbası, bir biber ve bir kabak dolması, pulbiberli yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Armut
Ara: Elma
Akşam: Mercimek çorbası ve salata
Su: 4 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
vay vay süpersin hypatiacım yarın birinci mi olcan ne yapcan sen yaşasın afiyet olsun bitanem
benimde menüm değişti yazayım hemen..
sabah meyve süt
öğlen yoğurtlu tavuk salata 1 yumurtadan menemen
ara elma portakal
aksam çiğ sebze (domates salatalık vs gibi)
şimdi form plus cayımdan içicem 3 lirte su biticek ve tabiki sporumu yapıcam 1 saat
iddialı menü ertesi güne kesin 59 yapar bu seni tatlım benim
afiyet olsun şeker
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir
öğle: 3 ızgara köfte, yarım dilim kepek ekmeği, cacık
ara: yağsız sütlü kahve (eğer vakit bulabilirsem)
akşam: kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
afiyet olsun canım azmine hayranım valla
canım her şeyi özlüyoruz ama yemiyoruz ben bu hafta resmen aç dolaştım hep 1000 kalorinin altında yedim yatarken midemin gurultusundan uyuyamadım bana ikram edilen her şeyi geri çevirdim misafirliğe giderken bile şartlı gittim yememek koşuluyla dedim hedefim sadece bu hafta 1 kilo vermekti ama ne oldu bu sabah bir tartıldımki sormayın 800 gr almışım çıldırdım kahvaltı bile yapmadım sinirden ve buraya bir kelime bile yazmadım galiba ben bu işi başaramayacağım kaptana söyleyip ayrılayım hiç olmazsa takımı zor duruma düşürmeyim diye yani canım çokkkkkk sıkkın çokkkkkk
ah karçiçeğim sakın sakın böyle düşünme bak hepimize oluyor bu dönem dönem kilolar çok inatçı ama bizim daha da inatçı olmamız lazım pes etmememiz gerek azcık daha gayret et bir kaç gün sonra metobolizman inadına dayanmayacak yendien vermeye başlıycaksın bak gör