Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam prensescim yeni bilgisayarın hayırlı olsun canım vede doğum gününü kutlarım iyiki doğdun canım nice senelere inşallah

menün çok güzel ama ara öğün için kuru kayısı filan alamazmısın yanına acaba bir dene istersen afiyet olsun canımcım

canım daha iyi olamna çoks evindim yarın kesin 59'sun inşallah

ayy minnoşcum çok üzüldüm ya nden böyle yapıyo kocşin senin ya ama hatasını anlıycak o bak gör pişman olcak sen sabet canım inşallah ehrşey yoluna girer bitanem... bozma moralini eksi çıkmana sevindim canımcım inşallah yarın 64 ü örürsün tartıda

gayet iyi bence afiyet olsun canım

yarına kimler - de bakim lamba yaksınn

ben ben benn

:87::87::87::87:

ben ben ben

başım çatlıyor, bir sürü iş var ama elimi süremedim. işe de on beş dk. geç geldim zaten eve gidip yatasım var...

geçmiş olsun canım ilaç filan alsaydın bari iyimisin şimdi

oleey inşallah mart sonu 64-63 üm ben

selam canım inallah ekside olacaksın tatlım o akdar uğraştın boşa çıkmaz bence

afiyet olsun canım çok güzel tabrikler

vay vay süpersin hypatiacım yarın birinci mi olcan ne yapcan sen yaşasın afiyet olsun bitanem

iddialı menü ertesi güne kesin 59 yapar bu seni tatlım benim

afiyet olsun şeker

afiyet olsun canım azmine hayranım valla

ah karçiçeğim sakın sakın böyle düşünme bak hepimize oluyor bu dönem dönem kilolar çok inatçı ama bizim daha da inatçı olmamız lazım pes etmememiz gerek azcık daha gayret et bir kaç gün sonra metobolizman inadına dayanmayacak yendien vermeye başlıycaksın bak gör

ayy iyi ki önce sana sormuşum hypatiacım
ben de o mesajları okuyunca pek bi heveslenmiştim
hoş bütün dermatologlar diyo çatlağın çaresi yok diye ama yine de insan inanmak istiyo

ben kendim denemeden ablamlara falan da aldırmıştım, sonra çok mahcup oldum... renk açılıyor, hafifliyor ama ciltteki yırtıklar çatlaklar gitmiyor sanırım... inş. tedavisi çıkar.. ben umudumu kaybetmiycem.

nerdesın sen nerdesınnn bu saat olmuss aksam ezanı okums halaa evın yolunu bulamamıs dur şu pıs karayaglarını döveyımm

ama ben dersaneden yeni geldim minnoşcum etüt vardı da

ehe eğer böyle eriyecekse döv tabi gıkım çıkmaz

hoşgeldin annamm... ama geçmişe gidersen dönemeyebilirsin sayfalar gittikçe artıyoo artık

çatlak

hoşbuldum hypatiam nasılsın baş ağrın geçti mi canım

ehe dönemiyodum zaten kız ne güzel sohbetler etmişsiniz öyle

Son düzenleme:
kızlar haftaya ben de lazere başlıyorum

zevcan sen ne kadara yaptırıyodun canım ya? bir de kaç seansta biteceği konusunda garanti veremiyolar biliyorum ama aşağı yukarı kaç seans yaptırmak gerekiyo?

kızlar ben geldim ..
iki torba 500 lül serum yedim geldim
zehirlenmemişim dünden beri az az basım dönüyordu.. meğer tansiyonumun sinyaleriymiş antibiyortik tansiyonumu düşürüyormüş ilacı içmiştim öğlen yemekden sonra tamsiyorun 80 ne50 ye inmiş
cok fena oldum bayılıcaktım nerdeyse..
şimdi bacaklarımı uzattım oturuyorum..
yarına bu serumlar inş beni şişirmez

canım şişirmesini falan boşver.. soda iç tansiyonu dengeler, tansiyon problemin varsa... önemli olan sağlıklı olman.. önce kendini toparlarsın sonra hemencecik atarsın şişkinliğini... korkuttun bizi.

ayy gizemim senin mesajından alıntı yaptım sana verap yazayım die alıntıyı unutmusum kusura bakma serekim hala basım dönüyor az az..
ben koltuk altına 50 veriyorum.8 seansta kesin biter dediler..

canım şişirmesini falan boşver.. soda iç tansiyonu dengeler, tansiyon problemin varsa... önemli olan sağlıklı olman.. önce kendini toparlarsın sonra hemencecik atarsın şişkinliğini... korkuttun bizi.

bende cok korktum hypatiam zehirlendim sandım çünkü gecen senede bi kere zehirlenmiştim ben aynı böyle titremem falan da olmustu bide zehirlenir kustururlar gecer ama bende o refleks yok yapamadığımdan midemi yıkıyorlar direk cok korktum ağladım bide

aman iyi ki zehirlenme değilmiş o halde. zehirlenme durumlarında yoğurt yediriliyor ya bir de nane limon içmek çok iyiymiş, bol bol içmek lazımmış. biz bir keresinde üni.deyken dağda kamp kurmuştuk. bir arkadaşımız zehirlenmişti. doktor da gelememişti kardan dolayı, bol bol nanelimon içsin demişti tel.de doktor..
arkadaşımız nane limon içerek kendine gelmişti, o da mideyi temizlermiş.. dağda doktoru bulamadık ama nane ile limon bulmuştuk

sen de dikkat et meyvem... çok aç kalma... tansiyonunu düzenleyecek şeyler ye, ağır hareketler yapma.. azıcık dinlen...

ah ah zevcancım çok geçmiş olsun tatlım ne oldu öyle hay allah

antibiyotik mi düşürmüş öyle tansiyonunu neyse bir daha içme bari serum işişirmez heralde ben tuvalete çıkarıyo diye biliyorum ama inş bişi olmaz canımcım olsun sağlığın daha önemli hem

tekrar geçmiş olsun bitanem

dinlencem zaten canım bu aksam.yarınki sonuc inş beni üzmez ..
ayy nerden hasta oldumm yaa bi gözümde arbapık cıktı katletti hayatımı o gecti ama diğerleri gecemedi gitti..

annacım tesekkür ederm canım benim ..
antibiyotikden mi onuda tam bilmiyoruz ama yüksek ihtimal öyle çünkü onu içince olmaya basladı..uzun zamndır yok tansiyon problemim dengesi bi bozuldu yaa artık kolay kolay düzene girmez..

oy canım ondan olmuştur bence başka bir şeyden olmaz heralde çok da azyeme bak sağlığından olursun allah korusun güçlü şeyler ye barim çok da hafif yeme tamammı canım benim

girer düzene taltım bende düşük tansiyonluyum hemen her şeyde tansiyonum düşüyor et filan yediğim zaman daha iyi hissediyorum 4 günde bir et ye mutlaka canımcım dikkat et kendine emi tatlım tekrar geçmiş olsun canım

canım aksama kendime kocaman 1 bardak tuzlu ayran yapıcam sebzelerimin yanında onu içicem

sonrasındada portakal sıkıcam fatmagülü izlicem keyif yapıcam yani bu aksam ..

ben et yemekden nefret ediyorum zorla yiyorum diyetteyim die normal zamnda kimse bana et yediremez o yüzden o konuda bişi diyemicem

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(69.6/)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

ayran en iyisi canımcım çok doğru tansiyonu dengeler hem haklısın

et yemeyi bende hiç sevmiyorum ama işte yemek gerekiyor zorlada olsa tatlım ya arada bir yemeye çalışsan zorla filan ızgara da mı yemiyorsun hiç balık filan ben ızgara balığı çok severim msela kırmızı et ve tavuktan bin kat iyidir

zorla yiyorum canım diyette olduğum için balık severim onda problem yokda tavuk kırmızı et yiyemiyorum kimisi kırmızı eti köfte olarak baharatlı yiyebiliyor ama ben köftede dahada cok zorlanıyorum..
nys bakalım şimdi yuvarlanarak ilerliyoruz..

anladım tatlım.. ay bende köfteden ve kıymalı şeylerden nefret ederim annemin zoruyla yiyorum maalesef...

oy sağlığın yerinde olsun da nasıl istiyorsan öyle ye canımcım benim allah sağlık sıhhat versin hepimize sağlıklı bir şekilde verelim kilolarımızı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…