Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o kecı kocam benden özur dıledı sekercımm ohhh ben fıstık gıbı olunca ozaten hep pesımde olacagı ıcın kusemez bence

meyvemm kız merak ettık senı neyse cok sukur zehırlenmemıssın canım benımm saglıgına dıkkat et herseyden once saglık gelıyor bılıyorsunn

bak dayanamamıs kocan dilemiş özrünü

minnosum şükür zehirlenme değilmiş
ama sizde o mesajı zor yazmıstım direk acil bölümüne yatırdılar beni bacaklarımı diktiler bi taraftan ağlıyorum falan şimdi komik geliyo ağlıcak ne vardı sanki neden ağladıysam

ay kızlar ben bu aksam annemlere gıdıyorum yaaa hooofff hemde cuma tartı gunu oncesı kendımı cok sıkı tutmam lazım sekercıklerım dua edın bana yarın tartı var yaa

bende hep hastalanıca aglarım meyvemm aman neyse cok sukur sımdı ıyısın canımm dıkat et beslenmene saglıgını koru tatlım benım

Menümü yazayım unutmadan...

Sabah:2 tane kızarmış ekmek. 2 dilim dil peyniri, haşlanmış yumurta ve biber, yeşilçayla birlikte
Ara:1 elma 2 saat sonra bir tane cevizve meyve çayı
Öğle:Izgara biftek küçük bir parça ve salata
Ara:1 meyve
Akşam:Haşlanmış kabak ve keten tohumlu yoğurt
Ara:1 meyve

3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay 3 fincan 2 fincan funda çayı.

ay kızlar ben bu aksam annemlere gıdıyorum yaaa hooofff hemde cuma tartı gunu oncesı kendımı cok sıkı tutmam lazım sekercıklerım dua edın bana yarın tartı var yaa

oyy canım üzülme ya biraz midem rahatsız filan dersin bir bahane bulursun artık atlatırsın bir şekilde inşallah sıkma canını

iradene kuvvvet tatlım

kocişin özür dilemiş galiba çok sevindim tatlım hatasını analdı tabi oy ne güzel bak üzülmene değmedi o akdar gördün mü canım umarım bir daha kavga etmeden birbirinizi analrsınız canım senin değrini anlamış belli ki

wawwwww super superrr

ayy evet okadar rahatladım kı huzur buldum annacım ınsan sallamıycam dese bıle canı sıkılıyor ıste neyse cok sukur buarada menun super yarının derece bırıncısı gordum senı bıran

minnosum sebzeyle corbayla geçiştir canım bu aksamı 7 den sonra hiç birsey yeme bol su iç..

evet evet 7 den sonra hıcbısey yemek yok belkım gece yarım elma yerım oda metabolızmam durmasın yakmaya devam etsın dıye demı sekercımm ayy kızlar menumu yarın yazarım bılemıyorum ne yıycegımı yada gece yazarım olurmu

sağol kaptan yarın eksi çıkmam gerek bu sefer irademe kilit vurdum valla

ayy evet okadar rahatladım kı huzur buldum annacım ınsan sallamıycam dese bıle canı sıkılıyor ıste neyse cok sukur buarada menun super yarının derece bırıncısı gordum senı bıran

oy çok şükür canım en kötü kavganız böyle olsun

ehehy yok canımm daha neler hypatia daha iddialı bu konuda bence birinci o olcak öylesine bir menü işte yarın hepimiz süper vermiş olcazzz

kacaklar varmıs
yokluğumu hastalığımı fırsat bilip kacmaya kalkısmıslarrr

karçiceği yok kacmak falan kapıda dikiliyorum actım kollarımı kimse dısarı cıkamazz..

inş annenin yemeklerine dayanırsın minnosum pilav börek falan yapmıstır annen şimdi bide tatlı tabii..

inş annenin yemeklerine dayanırsın minnosum pilav börek falan yapmıstır annen şimdi bide tatlı tabii..

yok yok borek pılav falan yapmaz daha annemı yenı goturdum dıyetısyene ay doktora dun babamda gıttı ıkısınınde dıyetı var artık gıdıp bı konusucam uzuncana artık dıkkat etsınler ıkısınınde seker kolestrol fırlamıs onları hızaya sokmaya gıttıgımı bıldıgı ıcın yapamaz merak etme sekercım tabı dıs mıhraklar sımdı ust kattan kuzenım gelır ay mıne bu saatte yemez dıyet yapıyordur falan der kesın bende delı olurum ama ona ınat atlatırım ınsallah bugeceyı hadı grs sekerlerım ben cıkıyorum

bu sana bir artı kazandırıyor işte konuş tabi onlarla kolesterol da varsa anlatırsın beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiğini

boşver o gıcık kuzenininde konuşur konuşur susar sonuçta sen ona inat dayanırsın canım hadi görüşürüz dualarım seninle yarın eksilerdesin inş iyi akşamlar keyifli sohbetler olsun canım

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazıp bende çıkayım
sabah
çeyrek kaşarlı tost 2 bardak çay
öğle
yarın tavuk budu. yarın kase yoğurt çorbası 2 kaşık bulgur pilavı
akşam
1 kase mercimek çorbası salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…