o kecı kocam benden özur dıledı sekercımm ohhhcanım araziye gittiğin vakitler için yanına küçük ara öğünler al. mesela yiyeceğin bir yemek kaşığı kuru üzümü, bir avuçiçi cevizi, fındığı ya da inciri falan küçük folyoya sar, poşetle, hoop çantana/cebine atabilirsin. belki orda meyveyı hart hurt yiyemezsin ama böyle yaparak ara öğünlerini kaçırmamış olursun.
ara öğünlerle daha hızlı kg vereceğine inanıyorum çünkü diyet yapıyorum hırsı oluşmadığı için her şeye saldırmıyorsun ve metabolizman durmuyor. sen artık nisan mezunları arasındasın. pazartesi bnm diyete de başla, bu 2 günlük diyet sonrası kg. verince daha çook motive olacaksın. bak gör sen de incecik olacaksın, başarı öykünü buraya yazacaksın. o keçi kocan da seninle küsmeye korkacakkk artık güzelliğindenn
kızlar ben geldim ..
iki torba 500 lül serum yedim geldim
zehirlenmemişim dünden beri az az basım dönüyordu.. meğer tansiyonumun sinyaleriymiş antibiyortik tansiyonumu düşürüyormüş ilacı içmiştim öğlen yemekden sonra tamsiyorun 80 ne50 ye inmiş
cok fena oldum bayılıcaktım nerdeyse..
şimdi bacaklarımı uzattım oturuyorum..
yarına bu serumlar inş beni şişirmez
o kecı kocam benden özur dıledı sekercımm ohhhben fıstık gıbı olunca ozaten hep pesımde olacagı ıcın kusemez bence
meyvemm kız merak ettık senı neyse cok sukur zehırlenmemıssın canım benımm saglıgına dıkkat et herseyden once saglık gelıyor bılıyorsunn
bak dayanamamıs kocan dilemiş özrünü
minnosum şükür zehirlenme değilmiş
ama sizde o mesajı zor yazmıstım direk acil bölümüne yatırdılar beni bacaklarımı diktiler bi taraftan ağlıyorum falan şimdi komik geliyo ağlıcak ne vardı sanki neden ağladıysam
ay kızlar ben bu aksam annemlere gıdıyorum yaaa hooofff hemde cuma tartı gunu oncesı kendımı cok sıkı tutmam lazım sekercıklerım dua edın bana yarın tartı var yaa
Menümü yazayım unutmadan...
Sabah:2 tane kızarmış ekmek. 2 dilim dil peyniri, haşlanmış yumurta ve biber, yeşilçayla birlikte
Ara:1 elma 2 saat sonra bir tane cevizve meyve çayı
Öğle:Izgara biftek küçük bir parça ve salata
Ara:1 meyve
Akşam:Haşlanmış kabak ve keten tohumlu yoğurt
3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay 3 fincan 2 fincan funda çayı.
ay kızlar ben bu aksam annemlere gıdıyorum yaaa hooofff hemde cuma tartı gunu oncesı kendımı cok sıkı tutmam lazım sekercıklerım dua edın bana yarın tartı var yaa
Menümü yazayım unutmadan...
Sabah:2 tane kızarmış ekmek. 2 dilim dil peyniri, haşlanmış yumurta ve biber, yeşilçayla birlikte
Ara:1 elma 2 saat sonra bir tane cevizve meyve çayı
Öğle:Izgara biftek küçük bir parça ve salata
Akşam:Haşlanmış kabak ve keten tohumlu yoğurt
3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay 3 fincan 2 fincan funda çayı.
oyy canım üzülme ya biraz midem rahatsız filan dersin bir bahane bulursun artık atlatırsın bir şekilde inşallah sıkma canını
iradene kuvvvet tatlım
kocişin özür dilemiş galiba çok sevindim tatlım hatasını analdı tabi oy ne güzel bak üzülmene değmedi o akdar gördün mü canım umarım bir daha kavga etmeden birbirinizi analrsınız canım senin değrini anlamış belli ki
wawwwwwsuper superrr
minnosum sebzeyle corbayla geçiştir canım bu aksamı 7 den sonra hiç birsey yeme bol su iç..
ayy evet okadar rahatladım kı huzur buldum annacım ınsan sallamıycam dese bıle canı sıkılıyor ıste neyse cok sukur buarada menun super yarının derece bırıncısı gordum senı bıran
evet evet 7 den sonra hıcbısey yemek yok belkım gece yarım elma yerım oda metabolızmam durmasın yakmaya devam etsın dıye demı sekercımm ayy kızlar menumu yarın yazarım bılemıyorum ne yıycegımı yada gece yazarım olurmu
inş annenin yemeklerine dayanırsın minnosum pilav börek falan yapmıstır annen şimdi bide tatlı tabii..
yok yok borek pılav falan yapmaz daha annemı yenı goturdum dıyetısyene ay doktora dun babamda gıttı ıkısınınde dıyetı var artık gıdıp bı konusucam uzuncana artık dıkkat etsınler ıkısınınde seker kolestrol fırlamıs onları hızaya sokmaya gıttıgımı bıldıgı ıcın yapamaz merak etme sekercım tabı dıs mıhraklar sımdı ust kattan kuzenım gelır ay mıne bu saatte yemez dıyet yapıyordur falan der kesın bende delı olurum ama ona ınat atlatırım ınsallah bugeceyı hadı grs sekerlerım ben cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?