buraya özetleyim ben hastane işiniCanim hafta ici isten eve gelince sadece 15dk leslie ile yuruyus yap.
Youtubeda videosu var.
Hic zorlamayan bir spor.
Ekle bunu gunluk rutinine Gamzecim.
Ben dun cok kosturdum bugun daha sakin gecirmek niyetindeyim canim bakalim, hastane durumlariniz nasil oldu?
Canim gozunaydin, cok sevindim senin adina:)
Eee artik okul isinde tamamsa, takima donup incelme zamanin gelmis demektir:)
canim kilo muhim degil beraber veririz, sen saglikla al kuzunu kucagina :)
Canim sen takimini dusunen bir birey olarak davranmissin , canimmmm:)
Tekrar hosgeldin aramiza Fatmacim.
Hedefine en kisa surede bizlerle beraber ulasacagina eminim.
15 kiloluk bir hedef koymussun kendine bu hedeften emin misin?
Ilk etapta daha yuksek bir kilo secip hedefini, sonra dilersen dusurebilirsin de.
Mesela ilk hedefin 58 olur ona ulasinca yine dusururuz hedefini, ne dersin?
Ve bugun ilk diyet gunun nasil gecti?
Canim haber varmi hastane durumlarinizdan?
Amin kuzum aminnn..
Dunku menuden sonra bugunku menu alkislik olmus canim, gunun geri kalaninida yaz olur mu?
Cok guldum bu yoruma :))
Ayy canin nasil bir gunmus resmen korktum dedeye bisey oldu diye aman ikiside iyilermis cok sukur allah bidaha yasatmasin canimburaya özetleyim ben hastane işini
sabah gittik hepimiz aç.. sonra ananemin işi öğlenden soraya sarktı
ama giderken dedem iyi görünmüyordu ben de dedim ki nasılsa hastaneye gidiyoruz acile/gelince aile hekimine gösteririz
öğlene doğru fenalaştı
(ben kardeşim kuzenim dedem ananem 5 kişiydik)
ben de şu tekerlekli sandalyeleri süremiyorum güçsüz kalıyorum diye en az iki kişi oluyorduk(ananem yürüyemiyor)
sonra öğlen arasına kalınca dedem de kötüleşince dedim siz dedemi götürün acile ben de halledeyim buluşuruz
DUALAR İÇİN SAĞOLUN teeee tek tek randevu alıp gelmem gereken yerlere bile girip hallettim
hissettim resmen duaları hastanenin kasvetli havasını bilirsiniz
dedem bypass ameliyatı olmuş yaşlı biri
hastaneye gitmeden daha halsiz hissetmiş ve sendelemşti ben hep en kötüsünü düşünürüm dedim ki bugün de Feyza abartma dur sakin ol adam da yoruldu grip falandır yoksa ilk onu götürürdük..
ama ateşlendi kaç serum kaç ilaç
ateşten bilincini kaybetti bizi şehri hastaneyi flan karıştırdı
menenjit mi(beyin zarı enfeksiyonuI diye çok korktuk
nörolog ve enfeksiyon uzmanından görüş alındı
ama selülitmiş(fizik muayene o kadar önemli ki sadece bacağını açalım dedi doktor ve tanıyı koydu resmen... inşallah ilerde muayenesini tam yapan doktor olurum ((diğer muayenelerini de yaptı ama bacağını aç demek aklıma o an gram gelmedi...)) )
ananem de hasta oturamıyor bile arabada bile yattı
,dedem de ha çıktı de çıkacak derken 6.30 oldu saat
sonra diğerleri geldi biz de (ben kuzen kardeş ananem) hepimiz zaten kahvaltısız 4.30 a kadar durduk snra yedik herkes koşturdu ordan oraya hastane biraz dağınık ve büyük
ananeme zaten yemek yediremiyorlar ben zorla yedieriyorum ama dedemi de bırakamamıştım
her neyse biz aldık ananemi devrettik dedemi gelenlere
sonra Allah tan o da düzeldi doktor eve yolladı
2-3 gü yatış gerekebilir demişti bana en son ateşi düşmezse vs.. 39.7 yi görmüştü ateş düşürücü ve 2 serum sonrası
ve daha bir sürü ek şikayet
çok yorucuydu dedemin bir serumu ilacı yapılırken ayak ucunda tekerlekli sandalyede uyuyakalmışım hemşir serumu çıkartmış falan nasıl daldıysam.. dün de ütü vs çok geç uyumuştum 4 falandı
öyle yani kızlarcım soran dua eden herkese çok teşekkürler
dedem diyor hanımı kıskandım
kendine geldi o da
bugün doktor ananeme de dedeme de soruyor bu kim nerdeyiz vs neyin diye beni soryorlar hep annemin adını söylüyorlar
ananem karıştırıp diyor(alzheimer) ama dedem çok zihni iyi bir adamdır karıştırmaz hesasp kitap bile yapar hala maşallah onu da öyle görünce ...
ay çok uzun oldu
işin özü hallettik hastane işlerini ve ikisi de iyi :)
Canim ikisinede cok gecmis olsun..buraya özetleyim ben hastane işini
ama giderken dedem iyi görünmüyordu ben de dedim ki nasılsa hastaneye gidiyoruz acile/gelince aile hekimine gösteririz
öğlene doğru fenalaştı
ben de şu tekerlekli sandalyeleri süremiyorum güçsüz kalıyorum diye en az iki kişi oluyorduk(ananem yürüyemiyor)
sonra öğlen arasına kalınca dedem de kötüleşince dedim siz dedemi götürün acile ben de halledeyim buluşuruz
DUALAR İÇİN SAĞOLUN teeee tek tek randevu alıp gelmem gereken yerlere bile girip hallettim
hastaneye gitmeden daha halsiz hissetmiş ve sendelemşti ben hep en kötüsünü düşünürüm dedim ki bugün de Feyza abartma dur sakin ol adam da yoruldu grip falandır yoksa ilk onu götürürdük..
ama selülitmiş(fizik muayene o kadar önemli ki sadece bacağını açalım dedi doktor ve tanıyı koydu resmen... inşallah ilerde muayenesini tam yapan doktor olurum ((diğer muayenelerini de yaptı ama bacağını aç demek aklıma o an gram gelmedi...)) )
sonra diğerleri geldi biz de (ben kuzen kardeş ananem) hepimiz zaten kahvaltısız 4.30 a kadar durduk snra yedik herkes koşturdu ordan oraya hastane biraz dağınık ve büyük
ananeme zaten yemek yediremiyorlar ben zorla yedieriyorum ama dedemi de bırakamamıştım
2-3 gü yatış gerekebilir demişti bana en son ateşi düşmezse vs.. 39.7 yi görmüştü ateş düşürücü ve 2 serum sonrası
çok yorucuydu dedemin bir serumu ilacı yapılırken ayak ucunda tekerlekli sandalyede uyuyakalmışım hemşir serumu çıkartmış falan nasıl daldıysam.. dün de ütü vs çok geç uyumuştum 4 falandı
kendine geldi o da
bugün doktor ananeme de dedeme de soruyor bu kim nerdeyiz vs neyin diye beni soryorlar hep annemin adını söylüyorlar
ananem karıştırıp diyor(alzheimer) ama dedem çok zihni iyi bir adamdır karıştırmaz hesasp kitap bile yapar hala maşallah onu da öyle görünce ...
ay çok uzun oldu
***ONEMLI DUYURU***
Bu arada bir konuya aciklik getireyim bugunKozmogirl17 ve Ankee kizlar konusmuslardi.Belki baska merak edenlerde vardir.Daha once M Minikpanda1107 da sormustu bu soruyu bana o yuzden yazmak istedim.
**Takimda birbirimizle haberlesememe durumunda, ornegin bir isimiz ciktiginda, bir saglik sorunumuz oldugunda, internete girememe durumunda, kadinlar kulubu sitesi coktugunde vs vs gibi sebeplerden oturu birbirimizle iletisimde kalabilmek adina dileyen arkadaslarimizla telefon nolarimizi paylasip , acil bir durumda haberlesmeyi surdurmemiz site kurallari ya da yarisma kurallari cercevesince yasak degildir.
**Editorler bunu takim kaptani ve uyelerin insiyatifine birakiyorlar.
Ve bildigim kadariyla diger takimlar (elbetteki numarasini paylasmak isteyenler) bu sekilde telefon numaralarini paylasip, acil bir durumda iletisime devam edebiliyorlar.
**Ben bu gune dek boyle bir konuyu gundeme getirmedim , sebebi takimi yeni devralmistim, birbirimizi karsilikli olarak tanimiyorduk, insanlarin henuz beni ve belki birbirlerinide tanimadan boyle bir paylasimda bulunmak istemeyeceklerini dusunmustum.
**Fakat son 2-3 haftadir bazi uyelerimizden hic haber alamiyoruz ve diskalifiye olmak durumunda kalacaklar, bu ve bunun gibi durumlari ileriki zamanlarda da yasayabiliriz.Dolayisiyla eger sizlerde takimimiz icin telefon numaralarimizi paylasabiliriz, bu durum takim icin faydali olur vs diye dusunurseniz, bu konuyu masaya yatirip , tartip bicip bir karar verebiliriz.
**Daha onceleri telefon numaralari alindiktan sonra takima fazla ugramama, whatsup vs gruplarina daha cok onem verme ve takimi boslama gibi durumlar olmus, bazi sIkIntilar yasanmis.
**Eger bu konuda bir fikriniz varsa paylasin arkadaslar, sevgiler.
Guzel olmus canim menu ve yuruyus, kahveler sekersiz olsa super olcak :)kızlar bugün çok yoğundum şu an eve geldim hemen menümü yazıyorum yarın hepsine cevap vereceğim.
07.08.2019 ÇARŞAMBA
08.00 2 adet kuru kayısı
08.30 bir adet yumurtaya omlet
09.30 aktivya corn flakesli nesfitli yani
09.30 sade türk kahvesi
13.00 3YK pilav 4-5YK nohut sadece domates salatalıklı salata
13.30 valla kızlar yine türk kahvesi yapmış şekerliydi, yapmışken içtim çok da iyi geldi
17.00 iki kuru kayısı
19.30 iki adet tavuk göğsü ve haşlanmış karnabahar-havuçlu bir salata -annemle dışardaydık- ama sossuz ketçapsız mayonezsiz ekmeksiz yiyince de ne yavan geldi anlatamam bütün gün ekmek yemedim.
Su: 2litre rahat geçmiştir bile sürekli tuvalete gittim :))
Spor: annemle 1 saatten fazla yürüyüş, daha şu an geldik
Yine sana denk geldim canim ben diyetisyene giderken derdi ki 2 kasik nesfit yicegine 1 dilim ekmek ye birbirine esdeger en azindan karnin doysun derdibosuna ac kaliyorsun derdi bu bir tavsiye canim seviyorsundur 2 kasik 1 dilime esdeger bunu bilerek tuket genel olarak guzel menunkızlar bugün çok yoğundum şu an eve geldim hemen menümü yazıyorum yarın hepsine cevap vereceğim.
07.08.2019 ÇARŞAMBA
08.00 2 adet kuru kayısı
08.30 bir adet yumurtaya omlet
09.30 aktivya corn flakesli nesfitli yani
09.30 sade türk kahvesi
13.00 3YK pilav 4-5YK nohut sadece domates salatalıklı salata
13.30 valla kızlar yine türk kahvesi yapmış şekerliydi, yapmışken içtim çok da iyi geldi
17.00 iki kuru kayısı
19.30 iki adet tavuk göğsü ve haşlanmış karnabahar-havuçlu bir salata -annemle dışardaydık- ama sossuz ketçapsız mayonezsiz ekmeksiz yiyince de ne yavan geldi anlatamam bütün gün ekmek yemedim.
Su: 2litre rahat geçmiştir bile sürekli tuvalete gittim :))
Spor: annemle 1 saatten fazla yürüyüş, daha şu an geldik
buraya özetleyim ben hastane işini
öğlene doğru fenalaştı
kendine geldi o da
ay çok uzun oldu
Kocan olan esin harikasin gamzecim.ya bence bu kadar yasaklanacak dikalifiye edilecek bir durum olmayabilir ama çok da dağılabiliriz hem w/a hem de grup. ama acil bişey olur yazılabilir tabi ki. yoksa hem forumdaki tüm mesajlar hem whatsapp zaten aktif olamayız.
daha burda eşimin. aşına neler gelmiş onu okuyamadımfayfeyfiy merak ettim ama kocam olan eşim de şimdi buluştuk arada derede kaldım
Yine sana denk geldim canim ben diyetisyene giderken derdi ki 2 kasik nesfit yicegine 1 dilim ekmek ye birbirine esdeger en azindan karnin doysun derdibosuna ac kaliyorsun derdi bu bir tavsiye canim seviyorsundur 2 kasik 1 dilime esdeger bunu bilerek tuket genel olarak guzel menun
Nesfit ne ki ben bilmiyordum bakayim hemen :))valla doğru diyosun, onun üstündeki nesfit de yani 2 tatlı kaşığı anca var ama şekerli sonuçta o da. ekmek yemediğinden çok halsiz ve aç kaldım, yarın tost yiycem sabah.
hoşgeldin kuzumKizlar bende insallah bugunden itibaren siteye girebilecegimi düşünüyorum daha aktif bugunilkkez menumu paylasayim sonunda :) sabah evde hic birsey olmadığı icin kahvaltida lavasla peynir salatalik domatesle dürüm yaptim sonraki öğünde salata yedim izgara tavuklu arada cay içtim bitki cayi aksamda icecegim insallah. Cok ogun beslenme huyum yok genelde 2 ana ogun besleniyorum aralardayogurt ya da meyve :)
Allah yardımcın olsun canı benim iyi şeyler düşün bugünler de geçecek mutluukların kalacak inşallh :)Bugun epeyce yoruldum sanirim suan elim ayagim titriyor noluyor anlamiyorum ki ufak hic durmuyo surekli vrakvirak bagriniyor herseye agliyor ama okadar mizmiz digeride ayni bugunlerde evren bana karsi galiba resmen ustumden tir gecmis gibi bayildim bayilcam kendimi kaynama attim amn kadin benden yorgun isten gelmis gozler kapaniyor zaten kucukte kimsede durmuyor ay su iki gun gecsin bende rahatliyim
kuzum bana senin menülerin çok az geliyorSlmmm herkese çok modalık bozuk.. 89.9 dm bugün 91 tam. Menüleri sizle paylasiyorum sozzz söyleyin neden böle oluyoooo(((
harika görünüyorlaaaaaaaar
rufeym ney ben bilmioyrBugün ki menü
Sabah7 ılık su
Sabah 8 yarim kepek ekmeğine tost
10 30 tam buğdaylı rufeymli 2 bisküvi
12 2 kase çorba
1600 1 dibek kahve 3 tahta büsküvi
19 00 3 köfte
1 dilim ekmek
Şu 2 lt bugün toplantı vardı içemedim çok
Aşırı yorgunum spor 1 saat snra yaparim
pes etme kuzumInan ki ne kaçamak yapıyorum ne çok yiyorum bugün ilk defa akşam yemeği bile yedim normal bi yemek yani yargıya gün sonun da çıktım diye mi oldu acaba ya
neydiYok kuzumm bozmam zaten de motivasyonu etikiliyo gerçekten bana yargıya çıkarsam ceza verin ya vallaaa çok ciddiyim
canım saatli yazarsan daha güzel yorum yaparıız :)Ben de doğma büyüme Ankaralıyım evlenince geldim İstanbul’a
Canım regl zamanın filan mı moralini bozma hemen hem gün sonu çok etkiliyor
Bu arada sabah aç karınla birkaç kayısı ve yeşil çay içtim birkaç saat sonra öğle sabah karışık oldu yine aynı kahvaltı: küçük patatesli peynirli yumurta yeşil çay salatalık zeytin 1.5 dilim tam buğday ekmek ara öğün: bir kase yoğurt baharatlı kayısı çekirdeği ben leblebi vardı içinde bir bardak ıhlamur akşam üç köfte ayran ve bir buçuk dilim ekmek yedim ara öğün de yarım şişeden az limonlu soda içtim... 2 litre su içtim.. çok yemek yerken sporu daha çok yapıyordum ama bu yemek düzenine alışmaya çalışıyorum o yüzden spor 40 dk yürüyüş sadece ....
geçmiş olsun kuzumYawrukush ben de dediğiniz gibi düşündüm sonra 53ü seneye Ocak sonu gibi düşünmüştüm ilk 58 olsun görünce yeni hedef koyayım bir de sağlık sorunum var ufak ağır sporlar yapamıyorum onu da ekleyebiliriz
ben hiç çakmadımVe sonunda beklenen regli geldi, hosgeldi.
Son 3 gundur sinirden patlayacak gibiydim, bilmem sizlerede caktirdim mi?
O zaman regli kardesligi :))hoşgeldin kuzum
Allah yardımcın olsun canı benim iyi şeyler düşün bugünler de geçecek mutluukların kalacak inşallh :)
kuzum bana senin menülerin çok az geliyor
kilona göre baya az gibi
acaba ondan kaynaklı metabozlizman yavaşlamış olabilir mi
daha çok dikkat edip yorum yapacğım inşallah menülerine
rufeym ney ben bilmioyr
güzel menü aslında
pes etme kuzum
akşam mı tartıldın??
akşamsa normal
neydi
2 haftada 500gr veremeyen de..Ankee ay
kankim pes etme gidecek o kilolaaaar
canım saatli yazarsan daha güzel yorum yaparıız :)
ben beğendim güzel
geçmiş olsun kuzum
ben hiç çakmadımkendim de regl ve gergin olduğumdandır belki
yumuşak atın çiftesi pek olur :)Onu bence birde esime, Akina ve Arasa sormak gerek
Bazen cok kotu nasiplerini aliyorlar Deryacim
ayyyyyy reçel mi7 Ağustos Çarşamba
Spor: bir saat akşam yürüyüşü, sabah da 20 dk havuz hareketleri
Menü:
Kahvaltı saat 10: bir küçük dilim tam tahılli ekmek, light beyaz peynir, domates, salatalık, çay, 4 zeytin. (Kahvaltı öncesinde de sirkeli su var sahi)
Öğle saat 2ye doğru: şu benim yeşil krepim (bu sefer ıspanak ve çörekotu da ilave etttim)
Ara: Türk kahvesi, iki çay kaşığı böğürtlen reçeli ( tatmasam olmazdı, bugün yaptım- ev öyle güzel koktu ki gel de dayan ☺☺)
Akşam: iki kayısı, 4-5 antep fıstığı, zencefilli kakaolu süt
puding olmamış6 ağustos
Sabah domates peynir 1d ekmek salatalık yarım yumurta, 7- 8 zeytin
Öğle tas kebabı, kısır (1/2pors), yarım pors.puding
Akşam sahanda yumurta, yarım domates, 2d.ekmek
Su 2lt civarı
Spor 13000civarı adım
7ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle çiğ köfte dürüm tek lavaştan
Akşam 1/2kase çorba, 1pors patlıcan salatası, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 6000civarı adım
Kızlar ben peynir harici süt ürünü pek tüketmiuorum. Ama bunu farkında olmadan yapıyorum. Eğer menülerimde bunun gibi dengesiz beslendiğimi görürseniz beni uyarırsanız çok sevinirim. Çünkü kendim farkedemiyorum.
İlk fırsatta geçmişi okuyacağım
Amaa çoook yorgunum
Aynen kuzum ama isin en guzel yani ne biliyormusun okadar yoruluyorsun gece ayagima aliyorum ya kalkiyor 2 yanagimdan 1 dudagimdan iyigeceler opucugu kondurdugu zamn benim butun yelkenler suya iniyor dunyanin en guzel ani iste o anhoşgeldin kuzum
Allah yardımcın olsun canı benim iyi şeyler düşün bugünler de geçecek mutluukların kalacak inşallh :)
kuzum bana senin menülerin çok az geliyor
kilona göre baya az gibi
acaba ondan kaynaklı metabozlizman yavaşlamış olabilir mi
daha çok dikkat edip yorum yapacğım inşallah menülerine
rufeym ney ben bilmioyr
güzel menü aslında
pes etme kuzum
akşam mı tartıldın??
akşamsa normal
neydi
2 haftada 500gr veremeyen de..Ankee ay
kankim pes etme gidecek o kilolaaaar
canım saatli yazarsan daha güzel yorum yaparıız :)
ben beğendim güzel
geçmiş olsun kuzum
ben hiç çakmadımkendim de regl ve gergin olduğumdandır belki
ben normalde numara olayına karşıyım site ne kadar kadınlar sitesi ise de erkek vs olayı..***ONEMLI DUYURU***
Bu arada bir konuya aciklik getireyim bugunKozmogirl17 ve Ankee kizlar konusmuslardi.Belki baska merak edenlerde vardir.Daha once M Minikpanda1107 da sormustu bu soruyu bana o yuzden yazmak istedim.
**Takimda birbirimizle haberlesememe durumunda, ornegin bir isimiz ciktiginda, bir saglik sorunumuz oldugunda, internete girememe durumunda, kadinlar kulubu sitesi coktugunde vs vs gibi sebeplerden oturu birbirimizle iletisimde kalabilmek adina dileyen arkadaslarimizla telefon nolarimizi paylasip , acil bir durumda haberlesmeyi surdurmemiz site kurallari ya da yarisma kurallari cercevesince yasak degildir.
**Editorler bunu takim kaptani ve uyelerin insiyatifine birakiyorlar.
Ve bildigim kadariyla diger takimlar (elbetteki numarasini paylasmak isteyenler) bu sekilde telefon numaralarini paylasip, acil bir durumda iletisime devam edebiliyorlar.
**Ben bu gune dek boyle bir konuyu gundeme getirmedim , sebebi takimi yeni devralmistim, birbirimizi karsilikli olarak tanimiyorduk, insanlarin henuz beni ve belki birbirlerinide tanimadan boyle bir paylasimda bulunmak istemeyeceklerini dusunmustum.
**Fakat son 2-3 haftadir bazi uyelerimizden hic haber alamiyoruz ve diskalifiye olmak durumunda kalacaklar, bu ve bunun gibi durumlari ileriki zamanlarda da yasayabiliriz.Dolayisiyla eger sizlerde takimimiz icin telefon numaralarimizi paylasabiliriz, bu durum takim icin faydali olur vs diye dusunurseniz, bu konuyu masaya yatirip , tartip bicip bir karar verebiliriz.
**Daha onceleri telefon numaralari alindiktan sonra takima fazla ugramama, whatsup vs gruplarina daha cok onem verme ve takimi boslama gibi durumlar olmus, bazi sIkIntilar yasanmis.
**Eger bu konuda bir fikriniz varsa paylasin arkadaslar, sevgiler.
İstanbul üniversitesi canım yayaaa hayırlı olsun kuzum :) tebrikler :)
eğer ist üni değilse ist üniden sınavsız bir şekilde 2. üniyi okuyabiliyorsun 2 Eylülde kayıtları
aklında bulunsun :)
ayyyy çok özendim şu an ben de istiyoruuumAynen kuzum ama isin en guzel yani ne biliyormusun okadar yoruluyorsun gece ayagima aliyorum ya kalkiyor 2 yanagimdan 1 dudagimdan iyigeceler opucugu kondurdugu zamn benim butun yelkenler suya iniyor dunyanin en guzel ani iste o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?