Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buraya özetleyim ben hastane işini

sabah gittik hepimiz aç.. sonra ananemin işi öğlenden soraya sarktı
ama giderken dedem iyi görünmüyordu ben de dedim ki nasılsa hastaneye gidiyoruz acile/gelince aile hekimine gösteririz
öğlene doğru fenalaştı
(ben kardeşim kuzenim dedem ananem 5 kişiydik)
ben de şu tekerlekli sandalyeleri süremiyorum güçsüz kalıyorum diye en az iki kişi oluyorduk(ananem yürüyemiyor )
sonra öğlen arasına kalınca dedem de kötüleşince dedim siz dedemi götürün acile ben de halledeyim buluşuruz
DUALAR İÇİN SAĞOLUN teeee tek tek randevu alıp gelmem gereken yerlere bile girip hallettim
hissettim resmen duaları hastanenin kasvetli havasını bilirsiniz

dedem bypass ameliyatı olmuş yaşlı biri
hastaneye gitmeden daha halsiz hissetmiş ve sendelemşti ben hep en kötüsünü düşünürüm dedim ki bugün de Feyza abartma dur sakin ol adam da yoruldu grip falandır yoksa ilk onu götürürdük..
ama ateşlendi kaç serum kaç ilaç
ateşten bilincini kaybetti bizi şehri hastaneyi flan karıştırdı
menenjit mi(beyin zarı enfeksiyonuI diye çok korktuk
nörolog ve enfeksiyon uzmanından görüş alındı
ama selülitmiş(fizik muayene o kadar önemli ki sadece bacağını açalım dedi doktor ve tanıyı koydu resmen... inşallah ilerde muayenesini tam yapan doktor olurum ((diğer muayenelerini de yaptı ama bacağını aç demek aklıma o an gram gelmedi...)) )
ananem de hasta oturamıyor bile arabada bile yattı
,dedem de ha çıktı de çıkacak derken 6.30 oldu saat
sonra diğerleri geldi biz de (ben kuzen kardeş ananem) hepimiz zaten kahvaltısız 4.30 a kadar durduk snra yedik herkes koşturdu ordan oraya hastane biraz dağınık ve büyük
ananeme zaten yemek yediremiyorlar ben zorla yedieriyorum ama dedemi de bırakamamıştım

her neyse biz aldık ananemi devrettik dedemi gelenlere
sonra Allah tan o da düzeldi doktor eve yolladı
2-3 gü yatış gerekebilir demişti bana en son ateşi düşmezse vs.. 39.7 yi görmüştü ateş düşürücü ve 2 serum sonrası
ve daha bir sürü ek şikayet

çok yorucuydu dedemin bir serumu ilacı yapılırken ayak ucunda tekerlekli sandalyede uyuyakalmışım hemşir serumu çıkartmış falan nasıl daldıysam.. dün de ütü vs çok geç uyumuştum 4 falandı

öyle yani kızlarcım soran dua eden herkese çok teşekkürler

dedem diyor hanımı kıskandım
kendine geldi o da

bugün doktor ananeme de dedeme de soruyor bu kim nerdeyiz vs neyin diye beni soryorlar hep annemin adını söylüyorlar
ananem karıştırıp diyor(alzheimer) ama dedem çok zihni iyi bir adamdır karıştırmaz hesasp kitap bile yapar hala maşallah onu da öyle görünce ...

ay çok uzun oldu

işin özü hallettik hastane işlerini ve ikisi de iyi :)

kızlar bugün çok yoğundum şu an eve geldim hemen menümü yazıyorum yarın hepsine cevap vereceğim.

07.08.2019 ÇARŞAMBA
08.00 2 adet kuru kayısı
08.30 bir adet yumurtaya omlet
09.30 aktivya corn flakesli nesfitli yani
09.30 sade türk kahvesi
13.00 3YK pilav 4-5YK nohut sadece domates salatalıklı salata
13.30 valla kızlar yine türk kahvesi yapmış şekerliydi, yapmışken içtim çok da iyi geldi
17.00 iki kuru kayısı
19.30 iki adet tavuk göğsü ve haşlanmış karnabahar-havuçlu bir salata -annemle dışardaydık- ama sossuz ketçapsız mayonezsiz ekmeksiz yiyince de ne yavan geldi anlatamam bütün gün ekmek yemedim.
Su: 2litre rahat geçmiştir bile sürekli tuvalete gittim :))
Spor: annemle 1 saatten fazla yürüyüş, daha şu an geldik

Ayy canin nasil bir gunmus resmen korktum dedeye bisey oldu diye aman ikiside iyilermis cok sukur allah bidaha yasatmasin canim

Canim ikisinede cok gecmis olsun..
Mesaji korka korka okudum ama sonunda oh bee dedim.
Yaslilik cok zor feyzacim, Allah yaslanmaninda sagliklisini, hayirlisini versin.
Bir daha tekrarlanmasin insallah..

ya bence bu kadar yasaklanacak dikalifiye edilecek bir durum olmayabilir ama çok da dağılabiliriz hem w/a hem de grup. ama acil bişey olur yazılabilir tabi ki. yoksa hem forumdaki tüm mesajlar hem whatsapp zaten aktif olamayız.
daha burda eşimin. aşına neler gelmiş onu okuyamadım fayfeyfiy merak ettim ama kocam olan eşim de şimdi buluştuk arada derede kaldım

Guzel olmus canim menu ve yuruyus, kahveler sekersiz olsa super olcak :)

Yine sana denk geldim canim ben diyetisyene giderken derdi ki 2 kasik nesfit yicegine 1 dilim ekmek ye birbirine esdeger en azindan karnin doysun derdibosuna ac kaliyorsun derdi bu bir tavsiye canim seviyorsundur 2 kasik 1 dilime esdeger bunu bilerek tuket genel olarak guzel menun

hay allah ne kadar kötü denk gelmiş canım eşim yaa allahtan sonu güzel bitmiş. valla yorgunluktan bitmiş olmalısın ama büyük hayır duası da kazanmışsın canım benim.

Kocan olan esin harikasin gamzecim.

valla doğru diyosun, onun üstündeki nesfit de yani 2 tatlı kaşığı anca var ama şekerli sonuçta o da. ekmek yemediğinden çok halsiz ve aç kaldım, yarın tost yiycem sabah.

hoşgeldin kuzum
Allah yardımcın olsun canı benim iyi şeyler düşün bugünler de geçecek mutluukların kalacak inşallh :)

Slmmm herkese çok modalık bozuk.. 89.9 dm bugün 91 tam. Menüleri sizle paylasiyorum sozzz söyleyin neden böle oluyoooo(((
kuzum bana senin menülerin çok az geliyor
kilona göre baya az gibi
acaba ondan kaynaklı metabozlizman yavaşlamış olabilir mi
daha çok dikkat edip yorum yapacğım inşallah menülerine

harika görünüyorlaaaaaaaar

rufeym ney ben bilmioyr
güzel menü aslında

Inan ki ne kaçamak yapıyorum ne çok yiyorum bugün ilk defa akşam yemeği bile yedim normal bi yemek yani yargıya gün sonun da çıktım diye mi oldu acaba ya
pes etme kuzum
akşam mı tartıldın??
akşamsa normal

Yok kuzumm bozmam zaten de motivasyonu etikiliyo gerçekten bana yargıya çıkarsam ceza verin ya vallaaa çok ciddiyim
neydi
2 haftada 500gr veremeyen de.. Ankee ay
kankim pes etme gidecek o kilolaaaar

canım saatli yazarsan daha güzel yorum yaparıız :)
ben beğendim güzel

geçmiş olsun kuzum
Ve sonunda beklenen regli geldi, hosgeldi.
Son 3 gundur sinirden patlayacak gibiydim, bilmem sizlerede caktirdim mi?
ben hiç çakmadım kendim de regl ve gergin olduğumdandır belki

O zaman regli kardesligi :))

Onu bence birde esime, Akina ve Arasa sormak gerek
Bazen cok kotu nasiplerini aliyorlar Deryacim
yumuşak atın çiftesi pek olur :)

ben mesela çok sakinimdir kolay sinirlenmem ama sinirlenince....................................................

ayyyyyy reçel mi
cuma bekle beni

kakaolu zencefilli sütü sen mi yaptın :)

puding olmamış
2 dilim ekmek yerine 1 olmalıydı kelebekim

2 dilim ekmek 1 olmalıydı

suyu 2.5 yapmaya çalış kuzum
sporlar güzel

Aynen kuzum ama isin en guzel yani ne biliyormusun okadar yoruluyorsun gece ayagima aliyorum ya kalkiyor 2 yanagimdan 1 dudagimdan iyigeceler opucugu kondurdugu zamn benim butun yelkenler suya iniyor dunyanin en guzel ani iste o an

ben normalde numara olayına karşıyım site ne kadar kadınlar sitesi ise de erkek vs olayı..
bir de takımdaki herkes olacak mı
bunu önlemek için mesela 2 hafta deneme+2hafta da listede ise o kişi bu olaya katılsa
kuzucuklarım yanlış anlamayın şu an kimse hakkında kötü bir düşüncem yok ama kkya mutlaka erkekler de giriyor ve bu olayı fark edip kullanmak isteyen olabilir..

ama böyle bir şey yaparsak daha uzun katılım sağlayabilirim siteye giremesem bile ordan haber vs halledebiliriz okulum başladığında ya da daha girmke için heveslenirim ordan bir uyarı mesajıyla

Aynen kuzum ama isin en guzel yani ne biliyormusun okadar yoruluyorsun gece ayagima aliyorum ya kalkiyor 2 yanagimdan 1 dudagimdan iyigeceler opucugu kondurdugu zamn benim butun yelkenler suya iniyor dunyanin en guzel ani iste o an
ayyyy çok özendim şu an ben de istiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…