Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel menu Deryacim, recel nasil olmus, mis gibidir eminim:)

Canim hosgeldin, dun kisir ve puding olmamis ama adimlarin guzel, bugunku menun de guzel.
Oglen cig kofte tek secenegindi diye dusunuyorum, bu yogunlukta 2 gunku menunde iyi canim.

Menü paylasman harika kelebekcim, nasıl zayıf kalınır çok merak ediyorum çünkü ben Bunlar normal menülerin mi yoksa bir iki kilo vermek mi istiyorsun?
(Bu arada eğer normal menünse benim geçen yaz rejimi bırakınca kilo almış olmam gayet normalmiş )

***ONEMLI DUYURU***

Bu arada bir konuya aciklik getireyim bugun Kozmogirl17 ve Ankee kizlar konusmuslardi.Belki baska merak edenlerde vardir.Daha once M Minikpanda1107 da sormustu bu soruyu bana o yuzden yazmak istedim.

**Takimda birbirimizle haberlesememe durumunda, ornegin bir isimiz ciktiginda, bir saglik sorunumuz oldugunda, internete girememe durumunda, kadinlar kulubu sitesi coktugunde vs vs gibi sebeplerden oturu birbirimizle iletisimde kalabilmek adina dileyen arkadaslarimizla telefon nolarimizi paylasip , acil bir durumda haberlesmeyi surdurmemiz site kurallari ya da yarisma kurallari cercevesince yasak degildir.

**Editorler bunu takim kaptani ve uyelerin insiyatifine birakiyorlar.
Ve bildigim kadariyla diger takimlar (elbetteki numarasini paylasmak isteyenler) bu sekilde telefon numaralarini paylasip, acil bir durumda iletisime devam edebiliyorlar.

**Ben bu gune dek boyle bir konuyu gundeme getirmedim , sebebi takimi yeni devralmistim, birbirimizi karsilikli olarak tanimiyorduk, insanlarin henuz beni ve belki birbirlerinide tanimadan boyle bir paylasimda bulunmak istemeyeceklerini dusunmustum.

**Fakat son 2-3 haftadir bazi uyelerimizden hic haber alamiyoruz ve diskalifiye olmak durumunda kalacaklar, bu ve bunun gibi durumlari ileriki zamanlarda da yasayabiliriz.Dolayisiyla eger sizlerde takimimiz icin telefon numaralarimizi paylasabiliriz, bu durum takim icin faydali olur vs diye dusunurseniz, bu konuyu masaya yatirip , tartip bicip bir karar verebiliriz.

**Daha onceleri telefon numaralari alindiktan sonra takima fazla ugramama, whatsup vs gruplarina daha cok onem verme ve takimi boslama gibi durumlar olmus, bazi sIkIntilar yasanmis.

**Eger bu konuda bir fikriniz varsa paylasin arkadaslar, sevgiler.

Incelmissindir kuzum sen kendini nasil hissediyorsan oyledir bende sicaktan bitmis durumdayim.

Sen bide kucagina aldigin zaman gor canim hayirlisiyla.

Canim cok ac birakmasana kendini olur mu hic oyle
ilginç bir gün oldu kuzum....

işlerinizi halledebildiniz mi bari kuziko
ah o işler
neler neler eklendi bir bilseniz

ama ananemin işleri tamam aldık ameliyat gününü de nugün neredeyse 1 aylık işleri hallettik (ABARTAYIM)

Kızlar hak kazanmışım gitmeye
Hep hayırlısı diye dua etmiştim gerçi ama çok sevindim. Güzel dilekleriniz sayesinde bir sinerji oluştu sanırım.
tebrikler kuzuuum

Tamam hepsini birde yazarım
sağol tatlım :) nasıldı günün

Gozunuz aydin kuzum, ananenin isi hallomus, insallah ameliyati da saglikla, kolayca hallolur..

çoook yorgunum.....

ahahhaha ay canım annen bir harika çok sevdim

Cok guzel haber, sen kafani rahat tut , oyle zamanlarda menulerin ve diyetinde iyi oluyor canim :)
Zaten işleri oluruna bırakmış gibi yaptım
Ama oluruna bırakmayıp aldığım işi düzene koyacağım. Rayına oturtmam lazım. Boş zamanlarımda onları düzenliyorum. Ev deseniz koşturmacalarım var. Bayramda annemlere gideceğim diye bavulumu hazırlıyorum.anne evi dinlenme tesisleri

Ben senin yerinde olsam hicbir seyi kafama takmam, anne evi dinlenme tesislerine gidecekmissin , bundan guzel daha ne olabilir ki canim

Canim benim eski hamilelik grubumda watsaap davetlerinin yasak oldugunu soyluyorlardi surekli ordan duydum bende tam olarak bi bilgim olmadigi icin arkadasin ceza almasini istemedim ama bencede mantikli arkadaslar isterse paylassinlar en azindan diskalifiye olmaz kimse haber alinabilinirse.

Bunlar benim normal menülerim
Sadece arada kaçamak yapıyorum
Bol yürüyünce eriyip gidiyor kaçamaklar
Ben 49un altına düşmek istiyorum ama kilo vermeye şartlanınca psikolojim ye diyor dha çok yiyesim geliyor. Her şey kafada sanırım
Mülakatının iyi geçmesine çok çok sevindim

Nasılsın kaptişim

Daha once cuma yarismamizda telefon nolariyla ilgili bir sorun yasanmis bir takimda.
Sadece haberlesmek adina,birbirimizden haber alamadigimiz durumlarda kullanmak adina,telefon nolarimizi paylasabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…