Cok guzel menu Deryacim, recel nasil olmus, mis gibidir eminim:)7 Ağustos Çarşamba
Spor: bir saat akşam yürüyüşü, sabah da 20 dk havuz hareketleri
Menü:
Kahvaltı saat 10: bir küçük dilim tam tahılli ekmek, light beyaz peynir, domates, salatalık, çay, 4 zeytin. (Kahvaltı öncesinde de sirkeli su var sahi)
Öğle saat 2ye doğru: şu benim yeşil krepim (bu sefer ıspanak ve çörekotu da ilave etttim)
Ara: Türk kahvesi, iki çay kaşığı böğürtlen reçeli ( tatmasam olmazdı, bugün yaptım- ev öyle güzel koktu ki gel de dayan ☺☺)
Akşam: iki kayısı, 4-5 antep fıstığı, zencefilli kakaolu süt
Canim hosgeldin, dun kisir ve puding olmamis ama adimlarin guzel, bugunku menun de guzel.6 ağustos
Sabah domates peynir 1d ekmek salatalık yarım yumurta, 7- 8 zeytin
Öğle tas kebabı, kısır (1/2pors), yarım pors.puding
Akşam sahanda yumurta, yarım domates, 2d.ekmek
Su 2lt civarı
Spor 13000civarı adım
7ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle çiğ köfte dürüm tek lavaştan
Akşam 1/2kase çorba, 1pors patlıcan salatası, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 6000civarı adım
Kızlar ben peynir harici süt ürünü pek tüketmiuorum. Ama bunu farkında olmadan yapıyorum. Eğer menülerimde bunun gibi dengesiz beslendiğimi görürseniz beni uyarırsanız çok sevinirim. Çünkü kendim farkedemiyorum.
İlk fırsatta geçmişi okuyacağım
Amaa çoook yorgunum
Sagol canim :)Afiyet olsun kaptişim
Menü paylasman harika kelebekcim, nasıl zayıf kalınır çok merak ediyorum çünkü ben6 ağustos
Sabah domates peynir 1d ekmek salatalık yarım yumurta, 7- 8 zeytin
Öğle tas kebabı, kısır (1/2pors), yarım pors.puding
Akşam sahanda yumurta, yarım domates, 2d.ekmek
Su 2lt civarı
Spor 13000civarı adım
7ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle çiğ köfte dürüm tek lavaştan
Akşam 1/2kase çorba, 1pors patlıcan salatası, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 6000civarı adım
Kızlar ben peynir harici süt ürünü pek tüketmiuorum. Ama bunu farkında olmadan yapıyorum. Eğer menülerimde bunun gibi dengesiz beslendiğimi görürseniz beni uyarırsanız çok sevinirim. Çünkü kendim farkedemiyorum.
İlk fırsatta geçmişi okuyacağım
Amaa çoook yorgunum
ilginç bir gün oldu kuzum....Incelmissindir kuzum sen kendini nasil hissediyorsan oyledir bende sicaktan bitmis durumdayim.
Sen bide kucagina aldigin zaman gor canim hayirlisiyla.
Canim cok ac birakmasana kendini olur mu hic oyle
ah o işlerişlerinizi halledebildiniz mi bari kuziko
tebrikler kuzuuumKızlar hak kazanmışım gitmeye
Hep hayırlısı diye dua etmiştim gerçi ama çok sevindim. Güzel dilekleriniz sayesinde bir sinerji oluştu sanırım.
sağol tatlım :) nasıldı gününTamam hepsini birde yazarım
Tek seçeneğimdi evetCanim hosgeldin, dun kisir ve puding olmamis ama adimlarin guzel, bugunku menun de guzel.
Oglen cig kofte tek secenegindi diye dusunuyorum, bu yogunlukta 2 gunku menunde iyi canim.
Gozunuz aydin kuzum, ananenin isi hallomus, insallah ameliyati da saglikla, kolayca hallolur..ilginç bir gün oldu kuzum....
ah o işler
neler neler eklendi bir bilseniz
ama ananemin işleri tamam aldık ameliyat gününü de nugün neredeyse 1 aylık işleri hallettik (ABARTAYIM)
tebrikler kuzuuum
sağol tatlım :) nasıldı günün
Cok guzel haber, sen kafani rahat tut , oyle zamanlarda menulerin ve diyetinde iyi oluyor canim :)Tek seçeneğimdi evet
Bu arada 50lere geri döndüm
Selamlar kizlar nasilsiniz , dunden beri gelemedim.
Nasil gecti gununuz?
Dun sanat kursundan ciktik eve geldik, yemek yedik, Arasi uyuttum , o sira size baktim azcik.
Sonra Akina odev yaptirdim.
Tam kahvemi hazirladim, takima gireyim dedim, karsi komsum mesaj atti, sana geleyim musaitsen diye.
O geldi 2 kiziyla aksamustune kadar oturdu, cocuklar oynadi, ev birbibrine girdi.
Evi topladim , cocuklari kaptigim gibi spor salonuna gittim.
8e geliyordu eve geldigimizde , yemek yedik , cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve beklenen son yorgunluktan onlarla uyumus kalmisim.
Deryacim gozunaydin kuzum,FitFiliz gitmeye hak kazanmissin.Cokkk sevindim, ne zaman ve nereye gideceksin, ne heyecanli:)
Ben gecmisi okuyayim coook birikmis...
ahahhaha ay canım annen bir harikaSana kızın olacak diye takılmak hoşuma gidiyoryoksa Allah sağlıklısini versin tatlım. Klasik isimler mi modern birşeyler mi seçersiniz?
Annem diyordu ki "çocuğuna u, ü, ö harflerinden isim koyma hep dudakların büzüşecek, dudak kenarlarında kırışıklık olur ilerde" diyealem kadın benim annem
Neyse her sey hallolmus ya guzelce uyu dinlen feyzos :)çoook yorgunum.....
ahahhaha ay canım annen bir harikaçok sevdim
Zaten işleri oluruna bırakmış gibi yaptımCok guzel haber, sen kafani rahat tut , oyle zamanlarda menulerin ve diyetinde iyi oluyor canim :)
Ben senin yerinde olsam hicbir seyi kafama takmam, anne evi dinlenme tesislerine gidecekmissin , bundan guzel daha ne olabilir ki canimZaten işleri oluruna bırakmış gibi yaptım
Ama oluruna bırakmayıp aldığım işi düzene koyacağım. Rayına oturtmam lazım. Boş zamanlarımda onları düzenliyorum. Ev deseniz koşturmacalarım var. Bayramda annemlere gideceğim diye bavulumu hazırlıyorum.anne evi dinlenme tesisleri
Canim benim eski hamilelik grubumda watsaap davetlerinin yasak oldugunu soyluyorlardi surekli ordan duydum bende tam olarak bi bilgim olmadigi icin arkadasin ceza almasini istemedim ama bencede mantikli arkadaslar isterse paylassinlar en azindan diskalifiye olmaz kimse haber alinabilinirse.***ONEMLI DUYURU***
Bu arada bir konuya aciklik getireyim bugunKozmogirl17 ve Ankee kizlar konusmuslardi.Belki baska merak edenlerde vardir.Daha once M Minikpanda1107 da sormustu bu soruyu bana o yuzden yazmak istedim.
**Takimda birbirimizle haberlesememe durumunda, ornegin bir isimiz ciktiginda, bir saglik sorunumuz oldugunda, internete girememe durumunda, kadinlar kulubu sitesi coktugunde vs vs gibi sebeplerden oturu birbirimizle iletisimde kalabilmek adina dileyen arkadaslarimizla telefon nolarimizi paylasip , acil bir durumda haberlesmeyi surdurmemiz site kurallari ya da yarisma kurallari cercevesince yasak degildir.
**Editorler bunu takim kaptani ve uyelerin insiyatifine birakiyorlar.
Ve bildigim kadariyla diger takimlar (elbetteki numarasini paylasmak isteyenler) bu sekilde telefon numaralarini paylasip, acil bir durumda iletisime devam edebiliyorlar.
**Ben bu gune dek boyle bir konuyu gundeme getirmedim , sebebi takimi yeni devralmistim, birbirimizi karsilikli olarak tanimiyorduk, insanlarin henuz beni ve belki birbirlerinide tanimadan boyle bir paylasimda bulunmak istemeyeceklerini dusunmustum.
**Fakat son 2-3 haftadir bazi uyelerimizden hic haber alamiyoruz ve diskalifiye olmak durumunda kalacaklar, bu ve bunun gibi durumlari ileriki zamanlarda da yasayabiliriz.Dolayisiyla eger sizlerde takimimiz icin telefon numaralarimizi paylasabiliriz, bu durum takim icin faydali olur vs diye dusunurseniz, bu konuyu masaya yatirip , tartip bicip bir karar verebiliriz.
**Daha onceleri telefon numaralari alindiktan sonra takima fazla ugramama, whatsup vs gruplarina daha cok onem verme ve takimi boslama gibi durumlar olmus, bazi sIkIntilar yasanmis.
**Eger bu konuda bir fikriniz varsa paylasin arkadaslar, sevgiler.
Bunlar benim normal menülerimMenü paylasman harika kelebekcim, nasıl zayıf kalınır çok merak ediyorum çünkü benBunlar normal menülerin mi yoksa bir iki kilo vermek mi istiyorsun?
(Bu arada eğer normal menünse benim geçen yaz rejimi bırakınca kilo almış olmam gayet normalmiş)
Annemi çok özledim zatenBen senin yerinde olsam hicbir seyi kafama takmam, anne evi dinlenme tesislerine gidecekmissin , bundan guzel daha ne olabilir ki canim
Nasılsın kaptişimCanim benim eski hamilelik grubumda watsaap davetlerinin yasak oldugunu soyluyorlardi surekli ordan duydum bende tam olarak bi bilgim olmadigi icin arkadasin ceza almasini istemedim ama bencede mantikli arkadaslar isterse paylassinlar en azindan diskalifiye olmaz kimse haber alinabilinirse.
Daha once cuma yarismamizda telefon nolariyla ilgili bir sorun yasanmis bir takimda.Canim benim eski hamilelik grubumda watsaap davetlerinin yasak oldugunu soyluyorlardi surekli ordan duydum bende tam olarak bi bilgim olmadigi icin arkadasin ceza almasini istemedim ama bencede mantikli arkadaslar isterse paylassinlar en azindan diskalifiye olmaz kimse haber alinabilinirse.
Yardımcı kaptis desek daha dogru olurNasılsın kaptişim
Dinlen annem dinlen gulum :)Yardımcı kaptis desek daha dogru olurkelebekimm yohun bir gunun ardindan suan klopatra gibi uzanmis dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?