Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oh ohoh canim taskebabi kizartilarak yapiliyor yanina kisir yetmezmis gibi bide pudinggg
Neyseki sonraki menude toparlamissin canim cumaya son gun yarin kemerleeri sıkalım

İstanbul üniversitesi canım ya
canım o zaman anadolu ya da Atatürk üniden de böyle bir olay var sanırım
eğer içinde kalan bölüm varsa ya da çift diploma vs istiyorsan bence düşünebilirsin

kardeşim şu an bu olayla 4. kez üni okuyacak İNŞALLAH

benim anne evim hiç öle değiiil

Ay araştırıyım kız hukuk istiyorum bir yandan ama yapamam galiba çok zorlanırım tıp terimleri zaten ezberlemek zor birde anayasayı ezberle filan üstüne birde çalışıcam kafayı yerim başka bölüm bakayım bir yandan hukuk dışında hukuğu 2 sene sonraya atarım

Çok zor bir gün geçirmişsin. Çok geçmiş olsun canım.

canım eşim
pilav hariç harika
yarın yeşil çay iççç

Canim bu 2 kase corba demek 1 kasenin 2 kepceyle doldugunu farzsayarsak 2 dilime esdeger olur 2 kasede ise 4 dilim ekmege esdeger yani ha 2 kase corba icmissin ha 4 dilim ekmek yemissin sabah tost yemissin oda 2 dilim desek 1 dillimde aksam var toplam gunluk 7 dilim ekmege esdeger beslenmissin birde her ogunde biskuvi tuketmissin bence meyve veya yogurt sut faln icmelesin.bence kilo artisinin sebebi bu tatlım

Canim ikisinede cok gecmis olsun..
Mesaji korka korka okudum ama sonunda oh bee dedim.
Yaslilik cok zor feyzacim, Allah yaslanmaninda sagliklisini, hayirlisini versin.
Bir daha tekrarlanmasin insallah..
amiiiin
Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin ve aklımıza da hayırlısı ile mukayyet olsun
yaşlılık o kadar ilginç ki..
Allah yaşlanmanın da hyırlısını versin gerçekten amin

Çarşamba menüm
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin domates salatalık biber

Öğlen çorba et sote 2 kaşık erişte

14 sade kahve

Akşam 2 dilim tbe domates salatalık şeftali

21 bir küçük armut

Su 2.5 lt
Spor 5000 adım gün içi kosturmasi

ahahahahah
kız kocanla ilgilen yeni evlisiniz siz taze gelin

özetleyim herkes iyi ve hallettik kuzum :)

07 agustos
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurta 3 yk sutle cirptim
1 kk peynir
Sekersiz 2 bardakcay

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Oglen aksam arasi bisi oldu

3 4 kasik pila 3 4 kasiktavuk sote

Ara
Cay cay cay

Spor tum gun aktiftim spora ne vaktim oldu ne mecalim kaldi
Suda 2.5 olmustur

hay allah ne kadar kötü denk gelmiş canım eşim yaa allahtan sonu güzel bitmiş. valla yorgunluktan bitmiş olmalısın ama büyük hayır duası da kazanmışsın canım benim.
inşallah kuzum... dualarınız sayesinde güzel atlattık
çok duygusal bir insanımdır
bir ara böyle hem ben yoruldum hem psikolojik olarak.. sonra dualarınız aklıma geldi ve dedim ki nedir ki hallolur ve bununla hallold saat nasıl bu saat oldu anlamadım

güzel canım

canım sabahki ekmek 1dilim olsa ve pilav oolmasa hariaymış
ama iki öğün olması ve az yemenle dengelenmiştir

sserendipity Eminecim sevgili eşim, nasıl geçti günün? Bugün pek uğrayamadın sanırım, yok di mi bi yaramazlık?
deryacim misafirim vardi. sabah hazirliklardan dolayi aksam da misafirlerimden dolayi ugrayamadim.
bilmiyorum ya biraz canim sıkkın. moralimin bozuk olmasi yemek yememi etkiliyo, yemekler kilomu, kilolar da tekrar moralimi
amaaaaaaan bosveeeer diyorum hayat zaten gecici hicbrseyi onemseme... ama oyle olmuyo iste. insanlara fazla deger veriyorum fazla ozveri de bulunuyorum. sonra da hayal kırıklığına ugruyorum ama yine onlar uzulmesin diye hicbirsey yokmus gibi yapiyorum.. pfff ne diyorum ben ya.. cok sukur hayattayim sağlıklıyım yavruslarim annem esim saglikli daha ne olsun dimi... keske dilimin dedigini kalbimde diyebilse. bosveeeeer

Valla hic mutevazi olamicam bu konuda ozenilmicek gibi degil kankim anne olunca o anı yasarken hatirla beni
inşallah bu duyguyu tadarım ve hatırlamam(zaten konuşuyor oluruz inşallah demek istedim :) )
ben de kızlar gibi teyze oluyorsunuuuz diye haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…