Oh ohoh canim taskebabi kizartilarak yapiliyor yanina kisir yetmezmis gibi bide pudinggg6 ağustos
Sabah domates peynir 1d ekmek salatalık yarım yumurta, 7- 8 zeytin
Öğle tas kebabı, kısır (1/2pors), yarım pors.puding
Akşam sahanda yumurta, yarım domates, 2d.ekmek
Su 2lt civarı
Spor 13000civarı adım
7ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle çiğ köfte dürüm tek lavaştan
Akşam 1/2kase çorba, 1pors patlıcan salatası, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 6000civarı adım
Kızlar ben peynir harici süt ürünü pek tüketmiuorum. Ama bunu farkında olmadan yapıyorum. Eğer menülerimde bunun gibi dengesiz beslendiğimi görürseniz beni uyarırsanız çok sevinirim. Çünkü kendim farkedemiyorum.
İlk fırsatta geçmişi okuyacağım
Amaa çoook yorgunum
canım o zaman anadolu ya da Atatürk üniden de böyle bir olay var sanırımİstanbul üniversitesi canım ya
benim anne evim hiç öle değiiilZaten işleri oluruna bırakmış gibi yaptım
Ama oluruna bırakmayıp aldığım işi düzene koyacağım. Rayına oturtmam lazım. Boş zamanlarımda onları düzenliyorum. Ev deseniz koşturmacalarım var. Bayramda annemlere gideceğim diye bavulumu hazırlıyorum.anne evi dinlenme tesisleri
Valla hic mutevazi olamicam bu konuda ozenilmicek gibi degil kankim anne olunca o anı yasarken hatirla beniayyyy çok özendim şu an ben de istiyoruuum
Ay araştırıyım kız hukuk istiyorum bir yandan ama yapamam galiba çok zorlanırım tıp terimleri zaten ezberlemek zor birde anayasayı ezberle filan üstüne birde çalışıcam kafayı yerim başka bölüm bakayım bir yandan hukuk dışında hukuğu 2 sene sonraya atarımcanım o zaman anadolu ya da Atatürk üniden de böyle bir olay var sanırım
eğer içinde kalan bölüm varsa ya da çift diploma vs istiyorsan bence düşünebilirsin
kardeşim şu an bu olayla 4. kez üni okuyacakİNŞALLAH
Çok zor bir gün geçirmişsin. Çok geçmiş olsun canım.buraya özetleyim ben hastane işini
sabah gittik hepimiz aç.. sonra ananemin işi öğlenden soraya sarktı
ama giderken dedem iyi görünmüyordu ben de dedim ki nasılsa hastaneye gidiyoruz acile/gelince aile hekimine gösteririz
öğlene doğru fenalaştı
(ben kardeşim kuzenim dedem ananem 5 kişiydik)
ben de şu tekerlekli sandalyeleri süremiyorum güçsüz kalıyorum diye en az iki kişi oluyorduk(ananem yürüyemiyor)
sonra öğlen arasına kalınca dedem de kötüleşince dedim siz dedemi götürün acile ben de halledeyim buluşuruz
DUALAR İÇİN SAĞOLUN teeee tek tek randevu alıp gelmem gereken yerlere bile girip hallettim
hissettim resmen duaları hastanenin kasvetli havasını bilirsiniz
dedem bypass ameliyatı olmuş yaşlı biri
hastaneye gitmeden daha halsiz hissetmiş ve sendelemşti ben hep en kötüsünü düşünürüm dedim ki bugün de Feyza abartma dur sakin ol adam da yoruldu grip falandır yoksa ilk onu götürürdük..
ama ateşlendi kaç serum kaç ilaç
ateşten bilincini kaybetti bizi şehri hastaneyi flan karıştırdı
menenjit mi(beyin zarı enfeksiyonuI diye çok korktuk
nörolog ve enfeksiyon uzmanından görüş alındı
ama selülitmiş(fizik muayene o kadar önemli ki sadece bacağını açalım dedi doktor ve tanıyı koydu resmen... inşallah ilerde muayenesini tam yapan doktor olurum ((diğer muayenelerini de yaptı ama bacağını aç demek aklıma o an gram gelmedi...)) )
ananem de hasta oturamıyor bile arabada bile yattı
,dedem de ha çıktı de çıkacak derken 6.30 oldu saat
sonra diğerleri geldi biz de (ben kuzen kardeş ananem) hepimiz zaten kahvaltısız 4.30 a kadar durduk snra yedik herkes koşturdu ordan oraya hastane biraz dağınık ve büyük
ananeme zaten yemek yediremiyorlar ben zorla yedieriyorum ama dedemi de bırakamamıştım
her neyse biz aldık ananemi devrettik dedemi gelenlere
sonra Allah tan o da düzeldi doktor eve yolladı
2-3 gü yatış gerekebilir demişti bana en son ateşi düşmezse vs.. 39.7 yi görmüştü ateş düşürücü ve 2 serum sonrası
ve daha bir sürü ek şikayet
çok yorucuydu dedemin bir serumu ilacı yapılırken ayak ucunda tekerlekli sandalyede uyuyakalmışım hemşir serumu çıkartmış falan nasıl daldıysam.. dün de ütü vs çok geç uyumuştum 4 falandı
öyle yani kızlarcım soran dua eden herkese çok teşekkürler
dedem diyor hanımı kıskandım
kendine geldi o da
bugün doktor ananeme de dedeme de soruyor bu kim nerdeyiz vs neyin diye beni soryorlar hep annemin adını söylüyorlar
ananem karıştırıp diyor(alzheimer) ama dedem çok zihni iyi bir adamdır karıştırmaz hesasp kitap bile yapar hala maşallah onu da öyle görünce ...
ay çok uzun oldu
işin özü hallettik hastane işlerini ve ikisi de iyi :)
canım eşimkızlar bugün çok yoğundum şu an eve geldim hemen menümü yazıyorum yarın hepsine cevap vereceğim.
07.08.2019 ÇARŞAMBA
08.00 2 adet kuru kayısı
08.30 bir adet yumurtaya omlet
09.30 aktivya corn flakesli nesfitli yani
09.30 sade türk kahvesi
13.00 3YK pilav 4-5YK nohut sadece domates salatalıklı salata
13.30 valla kızlar yine türk kahvesi yapmış şekerliydi, yapmışken içtim çok da iyi geldi
17.00 iki kuru kayısı
19.30 iki adet tavuk göğsü ve haşlanmış karnabahar-havuçlu bir salata -annemle dışardaydık- ama sossuz ketçapsız mayonezsiz ekmeksiz yiyince de ne yavan geldi anlatamam bütün gün ekmek yemedim.
Su: 2litre rahat geçmiştir bile sürekli tuvalete gittim :))
Spor: annemle 1 saatten fazla yürüyüş, daha şu an geldik
Canim bu 2 kase corba demek 1 kasenin 2 kepceyle doldugunu farzsayarsak 2 dilime esdeger olur 2 kasede ise 4 dilim ekmege esdeger yani ha 2 kase corba icmissin ha 4 dilim ekmek yemissin sabah tost yemissin oda 2 dilim desek 1 dillimde aksam var toplam gunluk 7 dilim ekmege esdeger beslenmissin birde her ogunde biskuvi tuketmissin bence meyve veya yogurt sut faln icmelesin.bence kilo artisinin sebebi bu tatlımBugün ki menü
Sabah7 ılık su
Sabah 8 yarim kepek ekmeğine tost
10 30 tam buğdaylı rufeymli 2 bisküvi
12 2 kase çorba
1600 1 dibek kahve 3 tahta büsküvi
19 00 3 köfte
1 dilim ekmek
Şu 2 lt bugün toplantı vardı içemedim çok
Aşırı yorgunum spor 1 saat snra yaparim
amiin ben dekorktum ama inşallah bir şey olmazAyy canin nasil bir gunmus resmen korktum dedeye bisey oldu diye aman ikiside iyilermis cok sukur allah bidaha yasatmasin canim
amiiiinCanim ikisinede cok gecmis olsun..
Mesaji korka korka okudum ama sonunda oh bee dedim.
Yaslilik cok zor feyzacim, Allah yaslanmaninda sagliklisini, hayirlisini versin.
Bir daha tekrarlanmasin insallah..
ahahahahahya bence bu kadar yasaklanacak dikalifiye edilecek bir durum olmayabilir ama çok da dağılabiliriz hem w/a hem de grup. ama acil bişey olur yazılabilir tabi ki. yoksa hem forumdaki tüm mesajlar hem whatsapp zaten aktif olamayız.
daha burda eşimin. aşına neler gelmiş onu okuyamadımfayfeyfiy merak ettim ama kocam olan eşim de şimdi buluştuk arada derede kaldım
inşallah kuzum... dualarınız sayesinde güzel atlattıkhay allah ne kadar kötü denk gelmiş canım eşim yaa allahtan sonu güzel bitmiş. valla yorgunluktan bitmiş olmalısın ama büyük hayır duası da kazanmışsın canım benim.
sağol kuzum sen nasılsın nöbette misinÇok zor bir gün geçirmişsin. Çok geçmiş olsun canım.
güzel canımÇarşamba menüm
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen çorba et sote 2 kaşık erişte
14 sade kahve
Akşam 2 dilim tbe domates salatalık şeftali
21 bir küçük armut
Su 2.5 lt
Spor 5000 adım gün içi kosturmasi
canım sabahki ekmek 1dilim olsa ve pilav oolmasa hariaymış07 agustos
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurta 3 yk sutle cirptim
1 kk peynir
Sekersiz 2 bardakcay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Oglen aksam arasi bisi oldu
3 4 kasik pila 3 4 kasiktavuk sote
Ara
Cay cay cay
Spor tum gun aktiftim spora ne vaktim oldu ne mecalim kaldi
Suda 2.5 olmustur
deryacim misafirim vardi. sabah hazirliklardan dolayi aksam da misafirlerimden dolayi ugrayamadim.sserendipity Eminecim sevgili eşim, nasıl geçti günün ? Bugün pek uğrayamadın sanırım, yok di mi bi yaramazlık?
inşallah bu duyguyu tadarım ve hatırlamam(zaten konuşuyor oluruz inşallah demek istedim :) )Valla hic mutevazi olamicam bu konuda ozenilmicek gibi degil kankim anne olunca o anı yasarken hatirla beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?