- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Ay gerçekten mi cok sevinirim tatlim bende birseyler karıştırıp uygulama yapmayı cok severimCanim goz alti morlugu icin kremim var bir ara sana tarifini yazabilirim.
Diyorum ya her seyi olmasi gerektigi gibi yapiyorsun, bu hafta bende istedigim gibi kilo veremiyorum, bazen donem donem boyle olabiliyor.
Sakin canini sIkma, gecici bir surec bu, diyetini de bozma canim...
Tamam canim ceza bende, sen diyete aynen devam.Yok kuzumm bozmam zaten de motivasyonu etikiliyo gerçekten bana yargıya çıkarsam ceza verin ya vallaaa çok ciddiyim
Ben de doğma büyüme Ankaralıyım evlenince geldim İstanbul’aAyni sey canim, gunluk alman gereken kalori miktarini 500 kalori kadar dusurecegin bir diyet yaparsan haftada 500gr kadar kilo vermen mumkun olur ve saglikli bir sekilde kilo verirsin :)
Ankarada yasiyorsun degil mi, neresindesin?
Bende dogma buyume Ankaraliyim :)
Canım regl zamanın filan mı moralini bozma hemen hem gün sonu çok etkiliyorInan ki ne kaçamak yapıyorum ne çok yiyorum bugün ilk defa akşam yemeği bile yedim normal bi yemek yani yargıya gün sonun da çıktım diye mi oldu acaba ya
Tamam canim ceza bende, sen diyete aynen devam.
Ac bir horon muzugi, basla horon tepmeye, can sIkmak yok..
Mahkeme gunu nasil zayif olmak istedigin hatirla, diyetine 4 elle saril...
Alanya daha güzeldir tabi (hem ilkim olarak hem de burdaki gibi zor değildir günlük hayat), ne kadar zor hasta bakmak. Anneciğinin biraz dinlenecek olmasına sevindim canimCanim bahcelivler 7. caddede evimiz.
Ama annem bu sene itibariyle Alanya'ya yerlesti.
Annem 5bucuk yil ananeme bakti Deryacim ananemde yasli ve hasta oyuzden kislari Ankarada yazlari Alanya'da oluyorlardi.
Ama ananemi bu yil dayimlar aldilar , onlarda Ankarada yasiyor annemde artik Alanya'da kalmaya karar verdi.
Bugun bir kac kutu el kremi yapacagim canim.
Selulit kremim yok, fakat bir tarif gelistirebilirim Deryacim :)
canim sekerli soda ise ictigin onlardan uzak dur.Ben de doğma büyüme Ankaralıyım evlenince geldim İstanbul’a
Canım regl zamanın filan mı moralini bozma hemen hem gün sonu çok etkiliyor
Bu arada sabah aç karınla birkaç kayısı ve yeşil çay içtim birkaç saat sonra öğle sabah karışık oldu yine aynı kahvaltı: küçük patatesli peynirli yumurta yeşil çay salatalık zeytin 1.5 dilim tam buğday ekmek ara öğün: bir kase yoğurt baharatlı kayısı çekirdeği ben leblebi vardı içinde bir bardak ıhlamur akşam üç köfte ayran ve bir buçuk dilim ekmek yedim ara öğün de yarım şişeden az limonlu soda içtim... 2 litre su içtim.. çok yemek yerken sporu daha çok yapıyordum ama bu yemek düzenine alışmaya çalışıyorum o yüzden spor 40 dk yürüyüş sadece ....
Tamam ozaman hedefine 58 diyelim.:)Yawrukush ben de dediğiniz gibi düşündüm sonra 53ü seneye Ocak sonu gibi düşünmüştüm ilk 58 olsun görünce yeni hedef koyayım bir de sağlık sorunum var ufak ağır sporlar yapamıyorum onu da ekleyebiliriz
Alanya gercekten guzel ve kafa dinlemek icin birebir.Alanya daha güzeldir tabi (hem ilkim olarak hem de burdaki gibi zor değildir günlük hayat), ne kadar zor hasta bakmak. Anneciğinin biraz dinlenecek olmasına sevindim canim
Çok keyifli bir işmiş gibi duruyor canım, kolaygelsin. Yapınca kendi markanın kutularına koyuyorsun di mi? Son halini de fotoğrafla canım merak ettim
Ben çakmadım kesinlikle, sanki sen hiç sinirli olamazmişsın gibi geliyor kuzum banaVe sonunda beklenen regli geldi, hosgeldi.
Son 3 gundur sinirden patlayacak gibiydim, bilmem sizlerede caktirdim mi?
Onu bence birde esime, Akina ve Arasa sormak gerekBen çakmadım kesinlikle, sanki sen hiç sinirli olamazmişsın gibi geliyor kuzum bana
Ay ben diyetin ilk zamanları felaket sinirliydim canim, sana anlatamam öyle böyle değildi halimOnu bence birde esime, Akina ve Arasa sormak gerek
Bazen cok kotu nasiplerini aliyorlar Deryacim
Afiyet olsun kaptişimBenim icinde ogle yemegi vakti, bugun ogle yemegim sagolsun esimden☺Dun aksam getirmis bugun oglen yerim diye.Saglikli tavuklu salata,almaz misiniz tadimlik kizlar
Eki Görüntüle 2296722
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?