kuzum her bölüm olmuyor ve hukuk yokAy araştırıyım kız hukuk istiyorum bir yandan ama yapamam galiba çok zorlanırım tıp terimleri zaten ezberlemek zor birde anayasayı ezberle filan üstüne birde çalışıcam kafayı yerim başka bölüm bakayım bir yandan hukuk dışında hukuğu 2 sene sonraya atarım
hoşgeldin kuzum
Allah yardımcın olsun canı benim iyi şeyler düşün bugünler de geçecek mutluukların kalacak inşallh :)
kuzum bana senin menülerin çok az geliyor
kilona göre baya az gibi
acaba ondan kaynaklı metabozlizman yavaşlamış olabilir mi
daha çok dikkat edip yorum yapacğım inşallah menülerine
harika görünüyorlaaaaaaaar
rufeym ney ben bilmioyr
güzel menü aslında
pes etme kuzum
akşam mı tartıldın??
akşamsa normal
neydi
2 haftada 500gr veremeyen de..Ankee ay
kankim pes etme gidecek o kilolaaaar
canım saatli yazarsan daha güzel yorum yaparıız :)
ben beğendim güzel
geçmiş olsun kuzum
ben hiç çakmadımkendim de regl ve gergin olduğumdandır belki
ahahahhhahaahah di mi yaaa 2 haftada 500 gram veremeyen de ne bileyim (Bİ KİLO ALDI) gibi olmuş
ozgecimmm deryaya da yazdim az once. misafirlerim vardı. yogun geçti. onun disinda biraz da moralim bozuk canim sıkkın. üzüldüğüm bi konu var. cok cabuk etkileniyorum ve her şeyimi etkiliyo. çocuklara tavrim da beslenmem de etkileniyo.
Canim okudum yazdigini eger canini sIkan kisi cekirdek ailenin ve anne baba kardeslerinin disindan biriyse hic kafana takma.ozgecimmm deryaya da yazdim az once. misafirlerim vardı. yogun geçti. onun disinda biraz da moralim bozuk canim sıkkın. üzüldüğüm bi konu var. cok cabuk etkileniyorum ve her şeyimi etkiliyo. çocuklara tavrim da beslenmem de etkileniyo.
canimi sıkan olaydan sonra kendimi tutamadim bir sürü yedim zaten misafirlerden kalanlar vardiama yerken cok mutluydum ve o an o kadar iyi hissettim ki. tabi simdi pismanim.
neyse moralim ne zaman duzelir bilmiyorum ama kendime surekli hatırlatiyorum en önemlisi benim ve ailemin sağlığı. hersey duzelir insallah.
Kesinlikle katiliyorum kuzum bu yorumuna:)yumuşak atın çiftesi pek olur :)
ben mesela çok sakinimdir kolay sinirlenmem ama sinirlenince....................................................
Canim hic yanlis anlasilacak birsey yok, aksine fikrini paylastigin icin cok mutlu oldum Feyzos.:)ben normalde numara olayına karşıyım site ne kadar kadınlar sitesi ise de erkek vs olayı..
bir de takımdaki herkes olacak mı
bunu önlemek için mesela 2 hafta deneme+2hafta da listede ise o kişi bu olaya katılsa
kuzucuklarım yanlış anlamayın şu an kimse hakkında kötü bir düşüncem yok ama kkya mutlaka erkekler de giriyor ve bu olayı fark edip kullanmak isteyen olabilir..
ama böyle bir şey yaparsak daha uzun katılım sağlayabilirim siteye giremesem bile ordan haber vs halledebiliriz okulum başladığında ya da daha girmke için heveslenirim ordan bir uyarı mesajıyla
Masallah kardesine..canım o zaman anadolu ya da Atatürk üniden de böyle bir olay var sanırım
eğer içinde kalan bölüm varsa ya da çift diploma vs istiyorsan bence düşünebilirsin
kardeşim şu an bu olayla 4. kez üni okuyacakİNŞALLAH
Evlenince oyle olur merak etme :))benim anne evim hiç öle değiiil
Tamam canim, tesekkur ederim cevabin icin:)
Iyi nobetler ablam menun guzel :)Çarşamba menüm
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin domates salatalık biber
Öğlen çorba et sote 2 kaşık erişte
14 sade kahve
Akşam 2 dilim tbe domates salatalık şeftali
21 bir küçük armut
Su 2.5 lt
Spor 5000 adım gün içi kosturmasi
Gayet guzel canim :)07 agustos
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurta 3 yk sutle cirptim
1 kk peynir
Sekersiz 2 bardakcay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Oglen aksam arasi bisi oldu
3 4 kasik pila 3 4 kasiktavuk sote
Ara
Cay cay cay
Spor tum gun aktiftim spora ne vaktim oldu ne mecalim kaldi
Suda 2.5 olmustur
Moralin bozulunca kendini oyalayacak baska bir sey bul , yemek yeme kuzum.deryacim misafirim vardi. sabah hazirliklardan dolayi aksam da misafirlerimden dolayi ugrayamadim.
bilmiyorum ya biraz canim sıkkın. moralimin bozuk olmasi yemek yememi etkiliyo, yemekler kilomu, kilolar da tekrar moralimi
amaaaaaaan bosveeeer diyorum hayat zaten gecici hicbrseyi onemseme... ama oyle olmuyo iste. insanlara fazla deger veriyorum fazla ozveri de bulunuyorum. sonra da hayal kırıklığına ugruyorum ama yine onlar uzulmesin diye hicbirsey yokmus gibi yapiyorum.. pfff ne diyorum ben ya.. cok sukur hayattayim sağlıklıyım yavruslarim annem esim saglikli daha ne olsun dimi... keske dilimin dedigini kalbimde diyebilse. bosveeeeer
Canim yememissin bir sey, yarin duzene koy menunu, hemde dinlen canim...7 agu
16.00 mıydı buraya yazmıştım greta(zeytinli ve kekikli bisküvi 156 kalori idi)
16.45
4 köfte
5 patates kızartması
marul
21.30 yorgunluk kahvesi
yarım kuru kayısı
22.00
böğürtlenli donmuş yoğurt
su2.5L
spor tüm gün hastane koşuşturması baya yorucuydu totomu kaldıramadım
Kozmogirl17 200 zıpı yapamadım kuzum yarın inşallah
Yawrukush
Ankee
stitch
oyy bitki çayı iç canım sakinleştirir mayıştırır belkiYawrukush kaptancigim bence ben menumu hic yazmiiim sen bana ceza ver.
zaten okunacak bir suru sayfa var.
sabah da cok sevdigim bir arkadasimi kahve +leslie yapmaya davet etmistim. uyumam da lazim. uyuyamiyorum da. pfff
canimi sıkan kisi belki beni uzdugunun farkinda hatta hatali oldugunun da farkinda ama hic birsey yapmadi duzeltmek icin. cekirdek ailemden sonra en deger verdigim kisilerden. pireyi deve mi yapiyorum diye yine kendime kiziyorum ama hayir. affetsemmi diyorum. o soylemeden unutsam. ama hatasini da bilsin istiyorum, beni bu kadar etkilediyse o da etkilensin istiyorum. neyse ya gece gece kusura bakmayinCanim okudum yazdigini eger canini sIkan kisi cekirdek ailenin ve anne baba kardeslerinin disindan biriyse hic kafana takma.
Ben gecen sene, 30 yasima girdigimde kendime bir soz verdim.Insanlara hayir diyecegim gerektiginde ve gorusmek istemedigim , canimi sIkan , moralimi bozup beni asagiya ceken insanlari hayatimdan cikaracagim diye.
Ve 1 yildir bu sozume sadik kaldim.etrafimdaki insanlar azaldi ama boyle cok daha mutlu ve huzurluyum.
yarını hafif atlatırsam harika olacak inşallah başarırım...Kesinlikle katiliyorum kuzum bu yorumuna:)
Canim hic yanlis anlasilacak birsey yok, aksine fikrini paylastigin icin cok mutlu oldum Feyzos.:)
Masallah kardesine..
Evlenince oyle olur merak etme :))
Tamam canim, tesekkur ederim cevabin icin:)
Iyi nobetler ablam menun guzel :)
Gayet guzel canim :)
Moralin bozulunca kendini oyalayacak baska bir sey bul , yemek yeme kuzum.
Dedigin gibi sevdiklerin iyi ve saglikli gerisini salla gitsin.
Canim yememissin bir sey, yarin duzene koy menunu, hemde dinlen canim...
canım bence kendini üzme şu an kafandan çıkarcanimi sıkan kisi belki beni uzdugunun farkinda hatta hatali oldugunun da farkinda ama hic birsey yapmadi duzeltmek icin. cekirdek ailemden sonra en deger verdigim kisilerden. pireyi deve mi yapiyorum diye yine kendime kiziyorum ama hayir. affetsemmi diyorum. o soylemeden unutsam. ama hatasini da bilsin istiyorum, beni bu kadar etkilediyse o da etkilensin istiyorum. neyse ya gece gece kusura bakmayin
Hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah guzel bir is bulur..yarını hafif atlatırsam harika olacak inşallah başarırım...
sağol kuzum ama iş bulamıyor......
Senin bu bahsettigin taktik direk amerikalilarin taktigi feyzacim.canım bence kendini üzme şu an kafandan çıkar
birdahaki ya da birkaç sonrkai görüşmenizde ifadee t de ki bak ben seni seviyorum..(iyibir şey de)
sonra ama şyle şöyle yapman zdü(kötü bir şey
ama ..(iyi bir şey)
bu psikolojik olarak da bir taktikmiş
arada sövsen de başı sonu iyi olduğu için karşındaki sövüyor gibi anlamıyor
içinde de tutma anlat yoksa böyle şeyler birikip sonra daha ağır dışa vurabilir
ben Beyhan Budak tan dinlemiştim youtubeda kuzum doğrudur unuttum kimin yaptığınıHakkinda hayirlisi olsun canim, insallah guzel bir is bulur..
Senin bu bahsettigin taktik direk amerikalilarin taktigi feyzacim.
Ne kadar kotu bir sey soyleyecek olsalar bile mutlaka en basta cok guzel bir sey soyleyerek baslarlar cumleye:)
7 agu
16.00 mıydı buraya yazmıştım greta(zeytinli ve kekikli bisküvi 156 kalori idi)
16.45
4 köfte
5 patates kızartması
marul
21.30 yorgunluk kahvesi
yarım kuru kayısı
22.00
böğürtlenli donmuş yoğurt
su2.5L
spor tüm gün hastane koşuşturması baya yorucuydu totomu kaldıramadım
Kozmogirl17 200 zıpı yapamadım kuzum yarın inşallah
Yawrukush
Ankee
stitch
elim güzel menü olmuş da keşke 10 da yemeseydin.
çünkü patates de var. ya ben reglden dolayı tedirginim yemin ederim açlıktan ağzım kokuyor
Cok sevindim canim, haftaici yaptigin her egzersiz senin icin arti unutma.Yawrukush
fayfeyfiy
kaptanım ve eşim ben menüyü yazdıktan sonra dayanamadın ve bir 10dk leslie 10ar 3 set yarım mekik ve hani yan uzanıp bacak ve yan bel hareketlerini 20 yavaş 20 seri olacak şekilde-tam anlatamadım ama işte dış bacak ve simitler için olan hareket- yaptım.
15-20 dakika anca sürmüştür ama karnın yandı bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?