Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzum her bölüm olmuyor ve hukuk yok
ama adalet vs varsa düşünebilirsin rdan geçer tamamalrsın

ahah di mi yaaa 2 haftada 500 gram veremeyen de ne bileyim (Bİ KİLO ALDI) gibi olmuş

7 agu

16.00 mıydı buraya yazmıştım greta(zeytinli ve kekikli bisküvi 156 kalori idi)

16.45
4 köfte
5 patates kızartması
marul

21.30 yorgunluk kahvesi
yarım kuru kayısı

22.00
böğürtlenli donmuş yoğurt

su2.5L

spor tüm gün hastane koşuşturması baya yorucuydu totomu kaldıramadım
Kozmogirl17 200 zıpı yapamadım kuzum yarın inşallah

Yawrukush
Ankee
stitch

ahah di mi yaaa 2 haftada 500 gram veremeyen de ne bileyim (Bİ KİLO ALDI) gibi olmuş
ahahahhhaha
nasıldı günün kuzum :) yarın son gün
wc çıkamadım yarın çıkmam lazım.... yoksa tartı....

yeşil çay içtim 1 saat önce
yarın da inşallah içeceğim
spor yapabilirsem erken yapacağım
çok yorgunum

fayfeyfiy , @cinecin , sserendipity nerelerdesiniz kizlar?
stitch canim gittiniz mi doktora?
ozgecimmm deryaya da yazdim az once. misafirlerim vardı. yogun geçti. onun disinda biraz da moralim bozuk canim sıkkın. üzüldüğüm bi konu var. cok cabuk etkileniyorum ve her şeyimi etkiliyo. çocuklara tavrim da beslenmem de etkileniyo.
canimi sıkan olaydan sonra kendimi tutamadim bir sürü yedim zaten misafirlerden kalanlar vardi ama yerken cok mutluydum ve o an o kadar iyi hissettim ki. tabi simdi pismanim.
neyse moralim ne zaman duzelir bilmiyorum ama kendime surekli hatırlatiyorum en önemlisi benim ve ailemin sağlığı. hersey duzelir insallah.

Canim okudum yazdigini eger canini sIkan kisi cekirdek ailenin ve anne baba kardeslerinin disindan biriyse hic kafana takma.
Ben gecen sene, 30 yasima girdigimde kendime bir soz verdim.Insanlara hayir diyecegim gerektiginde ve gorusmek istemedigim , canimi sIkan , moralimi bozup beni asagiya ceken insanlari hayatimdan cikaracagim diye.
Ve 1 yildir bu sozume sadik kaldim.etrafimdaki insanlar azaldi ama boyle cok daha mutlu ve huzurluyum.

yumuşak atın çiftesi pek olur :)

ben mesela çok sakinimdir kolay sinirlenmem ama sinirlenince....................................................
Kesinlikle katiliyorum kuzum bu yorumuna:)

Canim hic yanlis anlasilacak birsey yok, aksine fikrini paylastigin icin cok mutlu oldum Feyzos.:)

Masallah kardesine..

benim anne evim hiç öle değiiil
Evlenince oyle olur merak etme :))

Tamam canim, tesekkur ederim cevabin icin:)

Iyi nobetler ablam menun guzel :)

Gayet guzel canim :)

Moralin bozulunca kendini oyalayacak baska bir sey bul , yemek yeme kuzum.
Dedigin gibi sevdiklerin iyi ve saglikli gerisini salla gitsin.

Canim yememissin bir sey, yarin duzene koy menunu, hemde dinlen canim...

Yawrukush kaptancigim bence ben menumu hic yazmiiim sen bana ceza ver.
zaten okunacak bir suru sayfa var.
sabah da cok sevdigim bir arkadasimi kahve +leslie yapmaya davet etmistim. uyumam da lazim. uyuyamiyorum da. pfff
oyy bitki çayı iç canım sakinleştirir mayıştırır belki

canimi sıkan kisi belki beni uzdugunun farkinda hatta hatali oldugunun da farkinda ama hic birsey yapmadi duzeltmek icin. cekirdek ailemden sonra en deger verdigim kisilerden. pireyi deve mi yapiyorum diye yine kendime kiziyorum ama hayir. affetsemmi diyorum. o soylemeden unutsam. ama hatasini da bilsin istiyorum, beni bu kadar etkilediyse o da etkilensin istiyorum. neyse ya gece gece kusura bakmayin

yarını hafif atlatırsam harika olacak inşallah başarırım...

sağol kuzum ama iş bulamıyor......

canım bence kendini üzme şu an kafandan çıkar
birdahaki ya da birkaç sonrkai görüşmenizde ifadee t de ki bak ben seni seviyorum..(iyibir şey de)
sonra ama şyle şöyle yapman zdü(kötü bir şey
ama ..(iyi bir şey)

bu psikolojik olarak da bir taktikmiş
arada sövsen de başı sonu iyi olduğu için karşındaki sövüyor gibi anlamıyor
içinde de tutma anlat yoksa böyle şeyler birikip sonra daha ağır dışa vurabilir

yarını hafif atlatırsam harika olacak inşallah başarırım...

sağol kuzum ama iş bulamıyor......
Hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah guzel bir is bulur..

Senin bu bahsettigin taktik direk amerikalilarin taktigi feyzacim.
Ne kadar kotu bir sey soyleyecek olsalar bile mutlaka en basta cok guzel bir sey soyleyerek baslarlar cumleye:)

Hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah guzel bir is bulur..

Senin bu bahsettigin taktik direk amerikalilarin taktigi feyzacim.
Ne kadar kotu bir sey soyleyecek olsalar bile mutlaka en basta cok guzel bir sey soyleyerek baslarlar cumleye:)
ben Beyhan Budak tan dinlemiştim youtubeda kuzum doğrudur unuttum kimin yaptığını

elim güzel menü olmuş da keşke 10 da yemeseydin.
çünkü patates de var. ya ben reglden dolayı tedirginim yemin ederim açlıktan ağzım kokuyor

Yawrukush
fayfeyfiy
kaptanım ve eşim ben menüyü yazdıktan sonra dayanamadın ve bir 10dk leslie 10ar 3 set yarım mekik ve hani yan uzanıp bacak ve yan bel hareketlerini 20 yavaş 20 seri olacak şekilde-tam anlatamadım ama işte dış bacak ve simitler için olan hareket- yaptım.
15-20 dakika anca sürmüştür ama karnın yandı bitince

Kizlar biz cocuklarla kapali oyun parkina gidiyoruz.
Sonrada aksam Akinin futbol kursu var.
Bol bol adimlarim parkta ve Akin kurstayten Arasin pesinde.
Bugunde sporum boyle olsun.
Aksam sali ve carsamba gunleri menu tablosunu hazirlayacagim, optum hepinizi..

Cok sevindim canim, haftaici yaptigin her egzersiz senin icin arti unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…