Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

elim güzel menü olmuş da keşke 10 da yemeseydin.
çünkü patates de var. ya ben reglden dolayı tedirginim yemin ederim açlıktan ağzım kokuyor
onu yemesem dndruma yiyecektim.....

kuzum kızartma çoooooooooook ince ve az yağlıydı ve azdı cidden baya
açlıktan yedim daha da yemem diye

nasıl dayanamamak o harikasıııın

nasıl dayanamamak o harikasıııın

ya çok yorgundum ama yine de kendime kızdım çünkü tek zayıflamayla olmuyor çok takıyorum safi kastan gitmesin yağ da azcık kasa dönüşsün diye...
bu 20 dakkayla olcak bişey değil hemen belki ama başlamam lazım erteledikçe de gidiyor. bi de o kadar hamlaşmışım ki anlatamam nasık belim yandı, kaslar taş olmuş taşşş yavaş yavaş 1 saate getirmem lazım... spor salonunda pilates dersine bu hamlıkta gidersem kas gevşetici iğnelerle ayakta dururum çünkü biliyorum bizim spor salonundaki hoca sever zorlamayı

Kizlar ben kahvalti hazirligina geciyorum, opuyorum simdilik sizleri.
@stitch kizin nasil oldu canim?
fayfeyfiy hastaneden haber var mi canisi?
cinecin canim esim nasil oldun bugun, toparlandin mi biraz?
Tatlı eşim bugün de kaputtum, şöyle bu aldığım ilaçlardan sürekli uykum geliyor, hani sanki böyle aptal gibiyim ve aşırı dayak yemiş gibiyim. Boğazımın ağrısı şu saat itibariyle azaldı baya (2 gündür sigara içmemenin de etkisyle), arada ateşlenmelerim bitti ama halsizlik de yarın biter umarım
cinecin canim bu sunumum senin icin.
Zencefilli cay,bu seferlik kahve degil sen hastasin diye.Cunku es olmak bunu gerektirir
Eki Görüntüle 2296647
Gelinlerin tatlı telaşı sunumu olmuş canikom, ellerine sağlık, sana bu hafta hiç güzel eşlik yapamadım ya üzülüyorum ona neyse 2 günümüz daha var
Vize çerez kalır beybim ya topluyorum dinlenmece kuzu
fayfeyfiy , cinecin , @enimenime nerelerdesiniz kizlar?
@stitch canim gittiniz mi doktora?
Bana 2 türlü de farketmez, fayfeyfiy feyzoşun fikri mantıklı, bir süredir burada artık bildiğimiz arkadaş gibi olduklarımızla öyle bir deneme grubu yapabiliriz dilerseniz
Tekrar çoook geçmişler olsun canım, sağlık en önemli şey

SALI MENUM
SABAH

2 yumurta ile sucuklu yumurta
5 yesil zetyin
Yarim slatalik, yarim domates, ceyrek avokado
50 kalorilik pita ekmegi
1 yemek kasigi acuka

OGLEN

Yarim kase tavuklu corba
2-3 parca et yahni

ARA

Filtre kahve
2 tane kurutulmus mantar
1 hurma
1 erik

AKSAM
1 kase tavuk corbasi
Salata

SU:2 lt
SPOR: 1 saat spor salonunda kardiyo.
cinecin

ahaha pilatese gidiyorsuun harika

kuzum yavaş yavaş arttırırsın ama yarın gece yapma gündüz yap
gece spor az ödem tutar demişlerdi

sağol kuzum sen nasıl oldun

1 saat kardiyo mu wuuuuuhuhuuuuu

Tam hasta menusu, yarina tamamen toparlanirsin umarim kuzucum :)

Aaa sen de bi sürü tavuklu çorba içmişsin, işte eş olmak böyle telepatiyle anlaşmaktır
Ben de yarın ayağa kalkarsam salona gidicem şiştim cidden

Sigara icmemen ne iyi olmus, ahh biraksan o sigarayi, yazik sagligina canim benim..
Sunumumu begendin demek:)
Daha yine es oluruz biz senle kuzucum..

Aaa sen de bi sürü tavuklu çorba içmişsin, işte eş olmak böyle telepatiyle anlaşmaktır
Ben de yarın ayağa kalkarsam salona gidicem şiştim cidden
2 gundur tavuklu corba iciyorum gizemcim , bir tencere dolusu yapmisim. (ordu doyuran cinsten)
Bugun oglende tavuklu salata yedim, yakinda gidaklamaya baslayacagim :)))
Iyi geceler canim...

2 gundur tavuklu corba iciyorum gizemcim , bir tencere dolusu yapmisim. (ordu doyuran cinsten)
Bugun oglende tavuklu salata yedim, yakinda gidaklamaya baslayacagim :)))
Iyi geceler canim...
Bana da bir tavuk aşkı geldi aynen hasta olmadan önce hem de. Normalde tavuk için çok kötü şeyler söylüyorlar, yemeyin diyorlar diye pek yememeye çalışıyordum ama son 3 haftadır falan çok yedim yahu

Bana da bir tavuk aşkı geldi aynen hasta olmadan önce hem de. Normalde tavuk için çok kötü şeyler söylüyorlar, yemeyin diyorlar diye pek yememeye çalışıyordum ama son 3 haftadır falan çok yedim yahu
Organic , free range tavuk almak en guzeli, ben oyle aliyorum.
Yoksa dedigin gibi tavuk yerken korkuyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…