onu yemesem dndruma yiyecektim.....elim güzel menü olmuş da keşke 10 da yemeseydin.
çünkü patates de var. ya ben reglden dolayı tedirginim yemin ederim açlıktan ağzım kokuyor
nasıl dayanamamak o harikasıııınYawrukush
fayfeyfiy
kaptanım ve eşim ben menüyü yazdıktan sonra dayanamadın ve bir 10dk leslie 10ar 3 set yarım mekik ve hani yan uzanıp bacak ve yan bel hareketlerini 20 yavaş 20 seri olacak şekilde-tam anlatamadım ama işte dış bacak ve simitler için olan hareket- yaptım.
15-20 dakika anca sürmüştür ama karnın yandı bitince
nasıl dayanamamak o harikasıııın
Tatlı eşim bugün de kaputtum, şöyle bu aldığım ilaçlardan sürekli uykum geliyor, hani sanki böyle aptal gibiyim ve aşırı dayak yemiş gibiyim. Boğazımın ağrısı şu saat itibariyle azaldı baya (2 gündür sigara içmemenin de etkisyle), arada ateşlenmelerim bitti ama halsizlik de yarın biter umarım
Gelinlerin tatlı telaşı sunumu olmuş canikom, ellerine sağlık, sana bu hafta hiç güzel eşlik yapamadım ya üzülüyorum onacinecin canim bu sunumum senin icin.
Zencefilli cay,bu seferlik kahve degil sen hastasin diye.Cunku es olmak bunu gerektirir
Eki Görüntüle 2296647
Vize çerez kalır beybim yacinecin tatlım az önce vizeye bakayım dedim neler lazım filan, amaan bir karışık ki site. Daha hangi tip vizeye basvuracagimi çözemedim
Senin şu bürokratik işlemleri çok daha iyi anlamaya başladım şimdi, ki benimki senin çektiklerinin yanında hiçbir şey
Neyse en iyisi sonra bakarım ben
Biraz daha iyi misin Gizemcim nasıl oldun?
Bana 2 türlü de farketmez,***ONEMLI DUYURU***
Bu arada bir konuya aciklik getireyim bugun @Kozmogirl17 veAnkee kizlar konusmuslardi.Belki baska merak edenlerde vardir.Daha once @Minikpanda1107 da sormustu bu soruyu bana o yuzden yazmak istedim.
**Takimda birbirimizle haberlesememe durumunda, ornegin bir isimiz ciktiginda, bir saglik sorunumuz oldugunda, internete girememe durumunda, kadinlar kulubu sitesi coktugunde vs vs gibi sebeplerden oturu birbirimizle iletisimde kalabilmek adina dileyen arkadaslarimizla telefon nolarimizi paylasip , acil bir durumda haberlesmeyi surdurmemiz site kurallari ya da yarisma kurallari cercevesince yasak degildir.
**Editorler bunu takim kaptani ve uyelerin insiyatifine birakiyorlar.
Ve bildigim kadariyla diger takimlar (elbetteki numarasini paylasmak isteyenler) bu sekilde telefon numaralarini paylasip, acil bir durumda iletisime devam edebiliyorlar.
**Ben bu gune dek boyle bir konuyu gundeme getirmedim , sebebi takimi yeni devralmistim, birbirimizi karsilikli olarak tanimiyorduk, insanlarin henuz beni ve belki birbirlerinide tanimadan boyle bir paylasimda bulunmak istemeyeceklerini dusunmustum.
**Fakat son 2-3 haftadir bazi uyelerimizden hic haber alamiyoruz ve diskalifiye olmak durumunda kalacaklar, bu ve bunun gibi durumlari ileriki zamanlarda da yasayabiliriz.Dolayisiyla eger sizlerde takimimiz icin telefon numaralarimizi paylasabiliriz, bu durum takim icin faydali olur vs diye dusunurseniz, bu konuyu masaya yatirip , tartip bicip bir karar verebiliriz.
**Daha onceleri telefon numaralari alindiktan sonra takima fazla ugramama, whatsup vs gruplarina daha cok onem verme ve takimi boslama gibi durumlar olmus, bazi sIkIntilar yasanmis.
**Eger bu konuda bir fikriniz varsa paylasin arkadaslar, sevgiler.
Tekrar çoook geçmişler olsun canım, sağlık en önemli şeyburaya özetleyim ben hastane işini
sabah gittik hepimiz aç.. sonra ananemin işi öğlenden soraya sarktı
ama giderken dedem iyi görünmüyordu ben de dedim ki nasılsa hastaneye gidiyoruz acile/gelince aile hekimine gösteririz
öğlene doğru fenalaştı
(ben kardeşim kuzenim dedem ananem 5 kişiydik)
ben de şu tekerlekli sandalyeleri süremiyorum güçsüz kalıyorum diye en az iki kişi oluyorduk(ananem yürüyemiyor)
sonra öğlen arasına kalınca dedem de kötüleşince dedim siz dedemi götürün acile ben de halledeyim buluşuruz
DUALAR İÇİN SAĞOLUN teeee tek tek randevu alıp gelmem gereken yerlere bile girip hallettim
hissettim resmen duaları hastanenin kasvetli havasını bilirsiniz
dedem bypass ameliyatı olmuş yaşlı biri
hastaneye gitmeden daha halsiz hissetmiş ve sendelemşti ben hep en kötüsünü düşünürüm dedim ki bugün de Feyza abartma dur sakin ol adam da yoruldu grip falandır yoksa ilk onu götürürdük..
ama ateşlendi kaç serum kaç ilaç
ateşten bilincini kaybetti bizi şehri hastaneyi flan karıştırdı
menenjit mi(beyin zarı enfeksiyonuI diye çok korktuk
nörolog ve enfeksiyon uzmanından görüş alındı
ama selülitmiş(fizik muayene o kadar önemli ki sadece bacağını açalım dedi doktor ve tanıyı koydu resmen... inşallah ilerde muayenesini tam yapan doktor olurum ((diğer muayenelerini de yaptı ama bacağını aç demek aklıma o an gram gelmedi...)) )
ananem de hasta oturamıyor bile arabada bile yattı
,dedem de ha çıktı de çıkacak derken 6.30 oldu saat
sonra diğerleri geldi biz de (ben kuzen kardeş ananem) hepimiz zaten kahvaltısız 4.30 a kadar durduk snra yedik herkes koşturdu ordan oraya hastane biraz dağınık ve büyük
ananeme zaten yemek yediremiyorlar ben zorla yedieriyorum ama dedemi de bırakamamıştım
her neyse biz aldık ananemi devrettik dedemi gelenlere
sonra Allah tan o da düzeldi doktor eve yolladı
2-3 gü yatış gerekebilir demişti bana en son ateşi düşmezse vs.. 39.7 yi görmüştü ateş düşürücü ve 2 serum sonrası
ve daha bir sürü ek şikayet
çok yorucuydu dedemin bir serumu ilacı yapılırken ayak ucunda tekerlekli sandalyede uyuyakalmışım hemşir serumu çıkartmış falan nasıl daldıysam.. dün de ütü vs çok geç uyumuştum 4 falandı
öyle yani kızlarcım soran dua eden herkese çok teşekkürler
dedem diyor hanımı kıskandım
kendine geldi o da
bugün doktor ananeme de dedeme de soruyor bu kim nerdeyiz vs neyin diye beni soryorlar hep annemin adını söylüyorlar
ananem karıştırıp diyor(alzheimer) ama dedem çok zihni iyi bir adamdır karıştırmaz hesasp kitap bile yapar hala maşallah onu da öyle görünce ...
ay çok uzun oldu
işin özü hallettik hastane işlerini ve ikisi de iyi :)
ahaha pilatese gidiyorsuun harikaya çok yorgundum ama yine de kendime kızdım çünkü tek zayıflamayla olmuyor çok takıyorum safi kastan gitmesin yağ da azcık kasa dönüşsün diye...
bu 20 dakkayla olcak bişey değil hemen belki ama başlamam lazım erteledikçe de gidiyor. bi de o kadar hamlaşmışım ki anlatamam nasık belim yandı, kaslar taş olmuş taşşşyavaş yavaş 1 saate getirmem lazım... spor salonunda pilates dersine bu hamlıkta gidersem kas gevşetici iğnelerle ayakta dururum çünkü biliyorum bizim spor salonundaki hoca sever zorlamayı
sağol kuzum sen nasıl oldunTatlı eşim bugün de kaputtum, şöyle bu aldığım ilaçlardan sürekli uykum geliyor, hani sanki böyle aptal gibiyim ve aşırı dayak yemiş gibiyim. Boğazımın ağrısı şu saat itibariyle azaldı baya (2 gündür sigara içmemenin de etkisyle), arada ateşlenmelerim bitti ama halsizlik de yarın biter umarım
Gelinlerin tatlı telaşı sunumu olmuş canikom, ellerine sağlık, sana bu hafta hiç güzel eşlik yapamadım ya üzülüyorum onaneyse 2 günümüz daha var
Vize çerez kalır beybim yatopluyorum dinlenmece kuzu
Bana 2 türlü de farketmez,fayfeyfiy feyzoşun fikri mantıklı, bir süredir burada artık bildiğimiz arkadaş gibi olduklarımızla öyle bir deneme grubu yapabiliriz dilerseniz
Tekrar çoook geçmişler olsun canım, sağlık en önemli şey
1 saat kardiyo mu wuuuuuhuhuuuuuSALI MENUM
SABAH
2 yumurta ile sucuklu yumurta
5 yesil zetyin
Yarim slatalik, yarim domates, ceyrek avokado
50 kalorilik pita ekmegi
1 yemek kasigi acuka
OGLEN
Yarim kase tavuklu corba
2-3 parca et yahni
ARA
Filtre kahve
2 tane kurutulmus mantar
1 hurma
1 erik
AKSAM
1 kase tavuk corbasi
Salata
SU:2 lt
SPOR: 1 saat spor salonunda kardiyo.
cinecin
Az bile dun misafir geldi, gec vakte kadar oturdu, sporum sarkti.1 saat kardiyo mu wuuuuuhuhuuuuu
Tam hasta menusu, yarina tamamen toparlanirsin umarim kuzucum :)Canlarım ben uyuyakalabilirim yine, abuk saatlerde uyanıp arada okuyorum yazdıklarınızı
7 ağustos menüm
Full şehriyeli tavuk çorba her öğün
Aralarda ballı süt bitki çayı
Akşam çorbanın yanında ekmek, yoğurt, muz
Yawrukush
Aaa sen de bi sürü tavuklu çorba içmişsin, işte eş olmak böyle telepatiyle anlaşmaktırSALI MENUM
SABAH
2 yumurta ile sucuklu yumurta
5 yesil zetyin
Yarim slatalik, yarim domates, ceyrek avokado
50 kalorilik pita ekmegi
1 yemek kasigi acuka
OGLEN
Yarim kase tavuklu corba
2-3 parca et yahni
ARA
Filtre kahve
2 tane kurutulmus mantar
1 hurma
1 erik
AKSAM
1 kase tavuk corbasi
Salata
SU:2 lt
SPOR: 1 saat spor salonunda kardiyo.
cinecin
Sigara icmemen ne iyi olmus, ahh biraksan o sigarayi, yazik sagligina canim benim..Tatlı eşim bugün de kaputtum, şöyle bu aldığım ilaçlardan sürekli uykum geliyor, hani sanki böyle aptal gibiyim ve aşırı dayak yemiş gibiyim. Boğazımın ağrısı şu saat itibariyle azaldı baya (2 gündür sigara içmemenin de etkisyle), arada ateşlenmelerim bitti ama halsizlik de yarın biter umarım
Gelinlerin tatlı telaşı sunumu olmuş canikom, ellerine sağlık, sana bu hafta hiç güzel eşlik yapamadım ya üzülüyorum onaneyse 2 günümüz daha var
Vize çerez kalır beybim yatopluyorum dinlenmece kuzu
Bana 2 türlü de farketmez,fayfeyfiy feyzoşun fikri mantıklı, bir süredir burada artık bildiğimiz arkadaş gibi olduklarımızla öyle bir deneme grubu yapabiliriz dilerseniz
Tekrar çoook geçmişler olsun canım, sağlık en önemli şey
2 gundur tavuklu corba iciyorum gizemcim , bir tencere dolusu yapmisim. (ordu doyuran cinsten)Aaa sen de bi sürü tavuklu çorba içmişsin, işte eş olmak böyle telepatiyle anlaşmaktır
Ben de yarın ayağa kalkarsam salona gidicem şiştim cidden
Çok aşırı içmiyorum zaten ama haklısın kaptanım ama bırakamıyorummmm kahvenin yanında....Sigara icmemen ne iyi olmus, ahh biraksan o sigarayi, yazik sagligina canim benim..
Sunumumu begendin demek:)
Daha yine es oluruz biz senle kuzucum..
Azalta azalta denesen canim, genceciksin su gibi, ne kadar zararli sagligina..Çok aşırı içmiyorum zaten ama haklısın kaptanım ama bırakamıyorummmm kahvenin yanında....
Bana da bir tavuk aşkı geldi aynen hasta olmadan önce hem de. Normalde tavuk için çok kötü şeyler söylüyorlar, yemeyin diyorlar diye pek yememeye çalışıyordum ama son 3 haftadır falan çok yedim yahu2 gundur tavuklu corba iciyorum gizemcim , bir tencere dolusu yapmisim. (ordu doyuran cinsten)
Bugun oglende tavuklu salata yedim, yakinda gidaklamaya baslayacagim :)))
Iyi geceler canim...
I love you kaptanım, iyi eğlenceler! Miniklere opucuksAzalta azalta denesen canim, genceciksin su gibi, ne kadar zararli sagligina..
Belki biraktiririz biz birlik olup:)
Organic , free range tavuk almak en guzeli, ben oyle aliyorum.Bana da bir tavuk aşkı geldi aynen hasta olmadan önce hem de. Normalde tavuk için çok kötü şeyler söylüyorlar, yemeyin diyorlar diye pek yememeye çalışıyordum ama son 3 haftadır falan çok yedim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?