Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun kuzummm

Az bile dun misafir geldi, gec vakte kadar oturdu, sporum sarkti.
Yoksa 2 saatten az kalmazdim spor salonunda.
Bugunde regli oldum karnim agriyor,spora gitmeyim cocuklari parka gotureyim dedim ama cakildim cikamadim evden :)
aklına spor geldiği an yapacaksın
ertelemek=yapmamak bende

canım sabahki ekmek 1dilim olsa ve pilav oolmasa hariaymış
ama iki öğün olması ve az yemenle dengelenmiştir
3 4 gundur 2 ogune dusurmeye calisiyorum guzel kilo gidiyor bu hafta umutluyum bugun son gun bugun ac gezmem gerek canim zaten vakitte bulamiyabilirim

Ayyy eminecim insanlari takiyorsun da noluyor insanlar hahatlarina devam ediyor haberleri bile olmuyor sen kendini uzdugunle yapiyorsun bende cok takarim esim derki bosver sanane herkes kendine yapar rahatsiz oluyorsan daha az gorus gitme bu annesi bile olsa bana cevabi budur mesela

Canim bak bu benim en sevdigim sey insanlarin yani ozellikle cok sevdigim insanlarin hatalarini yada hata demjyim birinemi kizdim yuzune soylerim bak sen soyle yaptin ben sana cokk uzuldum diye tatli dille anlatirim ama belirtim gercekten sevdigim bi insansa arkadaslarim bilir bu huyumu hatalarini soylerim mesela ben 1 1.5 sene kadar kayinvalidem ile yasadim ona bile soylersim anne sen su hareketi yaptin ben cok uzuldum oda bana sebebini aciklardi ya yanlis anladin vs yda belli bi sebebi olur du konu orda konusulur unutulurdu.en guzeli al karsina eger cok sevdihin kaybetmek istemedigin biri ise canim gerisiyse bosvwe sallama unut gitsin en guzel davranislardan biri ise karsindakine hic bisey olmamis gibi davranmaktir bu sefer o kendini yer bitirir basarili olamadigi seni uzemedigi icin canim.

Ben bu konu konusmadan once gecen haftamiydi hayta hatirlamiyorum kaptanima gonderdim telefon numarimi olurda ben gelemem bi aksilik olur hhaber veremem oradan haberleseli. Diye grup banada uyar

Tatlim insallah bugun daha iuyi bir gune uyanirsinnn

Simdi dis bugdayinda da herkes incelmissin diyecek , ne mutlu sana canim:)
Gunaydin

CARSAMBA MENUM
SABAH
Yarim tost (1 tost ekmeginden)
1 kk peynir
1 yemek kasigi acuka
2 yesil zeytin
3 kucuk havuc, yarim salatalik.3 cilek

ARA
Zencefilli cay
2 kurutulmus mantar
1 hurma

OGLEN
Tavuklu salata

ARA
1 hurma
Filtre kahve

AKSAM
Buyuk kase tavuklu corba
50 kalorilik pita ekmegi

Yemekten sonra 1/4 muz, 2 cilek
Yatana kadar bitki cayi.

SU:2 lt
SPOR: Yuruyus

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
gogo2405100IA
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
LaMademoiselle100IA 50M
Derya_the_queen
enimenime15DK YURUYUS
klbk33200IA 100DK
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush
stitch
cinecin MUAF MUAF MUAF
DenizinYosunKokusu
fmad200JJ
Patlicanmoru
Kartanesi3741 ??
Falanfilannnn MUAF
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

DeryaOnDiet donus ne zaman canim, seni ozledim inan ki..
Harpy aradigimiz harpye ulasilamiyor, bu hatun 10 agustosta donmeyecek miydi?
IcimdekiSonsuzDeniz canim telefonun hala duzelmedi mi?
K Konus dinliyorum nasil oldun canim?
sertugba diyete devam ediyor musun, ufakligin nasil?
gogo2405 ablacim nobet nasildi, iyi dinlenmeler..
sserendipity daha iyi misin kuzum?
K klbk33 gunaydin canim erkencisin.
fayfeyfiy dinlenebildin mi?
stitch nasil oldu evlat?
cinecin nasilsin tatli esim?
FitFiliz takimimizin maskotu gunun guzel gecsin..
Gonulmeyvesi , Mavi boncukkk guzel eksiler geliyor mu kizlar?
Ankee enerjin cok olsun bugunde kuzum..
Patlicanmoru modumuzu dusurmek yok, yarin kilolarin bir kismini daha yollayacagiz, kendine inan, guven...
F Falanfilannnn , madamesnow diyetlerinize dikkat edin kizlar, yarin sabah tartilacagiz unutmayin:)
Bana ayrilan surenin de sonuna geldik, esimle biraz bitki cayi icip, kitabimi okuyup, muhtemelen okurken uyuyakalirim, hepinize mutlu gunler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…