Bizde maaile sapur supur optuk canim luv u 2 :))I love you kaptanım, iyi eğlenceler! Miniklere opucuks
geçmiş olsun kuzummmCanlarım ben uyuyakalabilirim yine, abuk saatlerde uyanıp arada okuyorum yazdıklarınızı
7 ağustos menüm
Full şehriyeli tavuk çorba her öğün
Aralarda ballı süt bitki çayı
Akşam çorbanın yanında ekmek, yoğurt, muz
Yawrukush
aklına spor geldiği an yapacaksınAz bile dun misafir geldi, gec vakte kadar oturdu, sporum sarkti.
Yoksa 2 saatten az kalmazdim spor salonunda.
Bugunde regli oldum karnim agriyor,spora gitmeyim cocuklari parka gotureyim dedim ama cakildim cikamadim evden :)
sigara bırakanlara bir ödül veriliyordu yeşil bir şeydi sankiiiAzalta azalta denesen canim, genceciksin su gibi, ne kadar zararli sagligina..
Belki biraktiririz biz birlik olup:)
Ayni fikirdeyim canim..aklına spor geldiği an yapacaksın
ertelemek=yapmamak bende
Neydi ki o yesilay miydi :))sigara bırakanlara bir ödül veriliyordu yeşil bir şeydi sankiii
3 4 gundur 2 ogune dusurmeye calisiyorum guzel kilo gidiyor bu hafta umutluyum bugun son gun bugun ac gezmem gerek canim zaten vakitte bulamiyabilirimcanım sabahki ekmek 1dilim olsa ve pilav oolmasa hariaymış
ama iki öğün olması ve az yemenle dengelenmiştir
Tabi ailemizin doktoru once mezun olsuninşallah bu duyguyu tadarım ve hatırlamam(zaten konuşuyor oluruz inşallah demek istedim :) )
ben de kızlar gibi teyze oluyorsunuuuz diye haber veririm
Ayyy eminecim insanlari takiyorsun da noluyor insanlar hahatlarina devam ediyor haberleri bile olmuyor sen kendini uzdugunle yapiyorsun bende cok takarim esim derki bosver sanane herkes kendine yapar rahatsiz oluyorsan daha az gorus gitme bu annesi bile olsa bana cevabi budur meseladeryacim misafirim vardi. sabah hazirliklardan dolayi aksam da misafirlerimden dolayi ugrayamadim.
bilmiyorum ya biraz canim sıkkın. moralimin bozuk olmasi yemek yememi etkiliyo, yemekler kilomu, kilolar da tekrar moralimi
amaaaaaaan bosveeeer diyorum hayat zaten gecici hicbrseyi onemseme... ama oyle olmuyo iste. insanlara fazla deger veriyorum fazla ozveri de bulunuyorum. sonra da hayal kırıklığına ugruyorum ama yine onlar uzulmesin diye hicbirsey yokmus gibi yapiyorum.. pfff ne diyorum ben ya.. cok sukur hayattayim sağlıklıyım yavruslarim annem esim saglikli daha ne olsun dimi... keske dilimin dedigini kalbimde diyebilse. bosveeeeer
Canim bak bu benim en sevdigim sey insanlarin yani ozellikle cok sevdigim insanlarin hatalarini yada hata demjyim birinemi kizdim yuzune soylerim bak sen soyle yaptin ben sana cokk uzuldum diye tatli dille anlatirim ama belirtim gercekten sevdigim bi insansa arkadaslarim bilir bu huyumu hatalarini soylerim mesela ben 1 1.5 sene kadar kayinvalidem ile yasadim ona bile soylersim anne sen su hareketi yaptin ben cok uzuldum oda bana sebebini aciklardi ya yanlis anladin vs yda belli bi sebebi olur du konu orda konusulur unutulurdu.en guzeli al karsina eger cok sevdihin kaybetmek istemedigin biri ise canim gerisiyse bosvwe sallama unut gitsin en guzel davranislardan biri ise karsindakine hic bisey olmamis gibi davranmaktir bu sefer o kendini yer bitirir basarili olamadigi seni uzemedigi icin canim.canimi sıkan kisi belki beni uzdugunun farkinda hatta hatali oldugunun da farkinda ama hic birsey yapmadi duzeltmek icin. cekirdek ailemden sonra en deger verdigim kisilerden. pireyi deve mi yapiyorum diye yine kendime kiziyorum ama hayir. affetsemmi diyorum. o soylemeden unutsam. ama hatasini da bilsin istiyorum, beni bu kadar etkilediyse o da etkilensin istiyorum. neyse ya gece gece kusura bakmayin
Ben ac gezmeyi planliyorumyarını hafif atlatırsam harika olacak inşallah başarırım...
sağol kuzum ama iş bulamıyor......
Ben bu konu konusmadan once gecen haftamiydi hayta hatirlamiyorum kaptanima gonderdim telefon numarimi olurda ben gelemem bi aksilik olur hhaber veremem oradan haberleseli. Diye grup banada uyarTatlı eşim bugün de kaputtum, şöyle bu aldığım ilaçlardan sürekli uykum geliyor, hani sanki böyle aptal gibiyim ve aşırı dayak yemiş gibiyim. Boğazımın ağrısı şu saat itibariyle azaldı baya (2 gündür sigara içmemenin de etkisyle), arada ateşlenmelerim bitti ama halsizlik de yarın biter umarım
Gelinlerin tatlı telaşı sunumu olmuş canikom, ellerine sağlık, sana bu hafta hiç güzel eşlik yapamadım ya üzülüyorum onaneyse 2 günümüz daha var
Vize çerez kalır beybim yatopluyorum dinlenmece kuzu
Bana 2 türlü de farketmez,fayfeyfiy feyzoşun fikri mantıklı, bir süredir burada artık bildiğimiz arkadaş gibi olduklarımızla öyle bir deneme grubu yapabiliriz dilerseniz
Tekrar çoook geçmişler olsun canım, sağlık en önemli şey
Tatlim insallah bugun daha iuyi bir gune uyanirsinnnCanlarım ben uyuyakalabilirim yine, abuk saatlerde uyanıp arada okuyorum yazdıklarınızı
7 ağustos menüm
Full şehriyeli tavuk çorba her öğün
Aralarda ballı süt bitki çayı
Akşam çorbanın yanında ekmek, yoğurt, muz
Yawrukush
Simdi dis bugdayinda da herkes incelmissin diyecek , ne mutlu sana canim:)Bu arada kizlar dun kayinvalidemde herkes en az 3 kisi suzulmussun baya bi dedi buyuk babanne var o bile ozlemin yuzu kuculmus diyor yuppiiiii diyorum icimden mutluluk cigliklari atiyorum tabi 9 kilo verdim olur okadar artik dahada anlamasalar korler diye dusunucektim
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | 100IA | ||||||
Gonulmeyvesi | 15DK YURUYUS | ||||||
LaMademoiselle | 100IA 50M | ||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | 15DK YURUYUS | ||||||
klbk33 | 200IA | 100DK | |||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 200JJ | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Kartanesi3741 | |||||||
Falanfilannnn |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?