Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta hastada olmussun kacamaksizda gecti guzel bi eksi bekliyoruz kaptan

Kuzum çok teşekkür ederimm... hiç te acımasız değil iz boyle yorumlar yaoin ki yanlışlarımı düzelteyim bende dibek artik icmicem evde olmam 7 oldugu icin boyle gece kaliyorum malesef onun icij hep salata ya da ac bitir vs falan yiyorum dün gerçekten acıktım ve köfte yiyim bari dedim ve ilk defa akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yedim. Ama bundan sonra daha dikkatli olucam 7 den snra bisey yememeye calısıcam coo sağol kuzummm

Bana kesinlikle uyar

Patlicanmoru canım geçen mesajını gördüm de
tartıda artı çıkmanın nedeni acaba tuvalete düzenli çıkabildin mi bundan kaynaklı olabilir
bir de akşam tok tartılmışsın, şimdi çok su içmeye çalışıyoruz ya geçen o kadar su içmişim ki ben de akşam bir kilo fazla çıktım. Yemekler diyet olsa da karın doluyken tartılınca fazla gösteriyor. Söyliyim dedim bozma moralini.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-08-08-56-29.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 21
Eltim yok ama bir gorumcem var ki , iyi ki birde eltim yokmus dedirten cinsten :))

Masallah canim daim olsun, dikkat et kendine , bebise, gununuz guzel gecsin.
Bizim aramizda bisey yok biri daha evli bile degilde bitanesi öooo kiskanclikta cigir acmis bizim beyler bekarken bu dedigim elti enbuyuk abininki esim ve diger kaynim icin bunlar evlenirse kiskanirim ben eslerinden bile demisligi var ve hatta mutlu bir cift gordunmu kiskanirim diyen bi elti benlik bisey degil yani beni gordugu zamn kadinin gozu seyirmeye basliyor diger kaynimda evliydi bosandi o eltiminde cocugu olmuyordu goya ben onu cocugumla kiskandiriyormusum benim ne facem var ne instagramim bi watsaap duruma resim atiyorum diye onu kiskandirmaya koyuyormusum oyle soyluyormus esine ben size de atuyorum cocuklarimin resmini ne alakasi var yani ki ben 11 sene cocuk ozlemi cekmis insanim senin halinden anliyan tek insandim bu ailede kiymetimi bilemedi simdi bosandilar esiyle baska bi eltim oldu suanda simdilik sesi cikmiyor bakalim ama bunun kendi cocuklari var zaten

allaahh diş buğdayı bugün değil miiii
lütfen fotoğraf at.
ayy elti olayları ne kadar sinir bozucudur tahmin edebiliyorum.
Kiz evet bana bi rahtlik coktu sorma aksam gec geldik suslemeyide daha yapmadim biseyde pisirmedim parti cocugu kalkti onu doyurdum yikadim kendim dus aldim simdi onu uyutuyorum sonra digeri kalkar ooglen uykusuna yatirincada suslemeyi yaparim artik napim

Günaydınlar
sağol kuzum sen nasılsın nöbette misin
Nöbet bitti şükür iyi geçti eve gidiyorum şimdi

vay sizde de olaylar olaylar yani...
düğünde biri sana kilo vermediğini söylemişti onlar mıydı bunlar?

ccanım benim sorun birinin düşüncesizce davranışı
senin için üzülmeyecek bir insan için -ya da şu an üzülmeyen hatta hiç farkında bile olmayan biri için değer mi?
boşu boşuna kendini yıpratıyorsun. üzüldüğün kişilerse hayatlarına devam ediyorlar öyle düşün.
hele çocuklarına bile yansıtmak o kadar gereksiz ki inan değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…