Bu hafta hastada olmussun kacamaksizda gecti guzel bi eksi bekliyoruz kaptanCARSAMBA MENUM
SABAH
Yarim tost (1 tost ekmeginden)
1 kk peynir
1 yemek kasigi acuka
2 yesil zeytin
3 kucuk havuc, yarim salatalik.3 cilek
ARA
Zencefilli cay
2 kurutulmus mantar
1 hurma
OGLEN
Tavuklu salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Buyuk kase tavuklu corba
50 kalorilik pita ekmegi
Yemekten sonra 1/4 muz, 2 cilek
Yatana kadar bitki cayi.
SU:2 lt
SPOR: Yuruyus
Bugunkuler demiyebilirde kiskancliklarindan yarinkilerden bekliyorum bu aksam elticikler olucak cunkuSimdi dis bugdayinda da herkes incelmissin diyecek , ne mutlu sana canim:)
Gunaydin
Ayyu kaptişimm hiç sormaCanim cinsiyeti gonlunuze gore olsun insallah.
Isimlerde icinize sinsin, sen hamileligin tadini cikart.
Genelde erkekler eslerinin cok uzerine dusuyor o donemde ve insanin basina kac kez geliyor ki bu tatli olay :)
Insallah canim az evvel gece gece tartildim dun sabahtan iyi durumdayim :))Bu hafta hastada olmussun kacamaksizda gecti guzel bi eksi bekliyoruz kaptan
Eltim yok ama bir gorumcem var ki , iyi ki birde eltim yokmus dedirten cinsten :))Bugunkuler demiyebilirde kiskancliklarindan yarinkilerden bekliyorum bu aksam elticikler olucak cunku
Masallah canim daim olsun, dikkat et kendine , bebise, gununuz guzel gecsin.Ayyu kaptişimm hiç sormabide ilk olunca...
Patlicanmoru canım dibek kahvene elveda, sade Türk kahvesine merhaba demelisin bence
Ümitsizliğe düşme hemen,gayet güzel kilo verdin birinci bile oldunuz geçenlerde. Olumlu düşün. Bir de diğer menülerini gözden kaçırmış olabilirim ama son paylaştığında akşam geç saate kalmıştı, köftenin yanına ekmek de olmamış, domates salatalık tercih etmeliydin. Diyet bisküvi bile olsa kalorisi yüksek oluyor. Aralarda yoğurt bulundurabilirsin yanında. Ben çok taşıdım salatalıkli yoğurt. Bir de canım öğlen iki kase çorba fazla. Çorbalar da kalorili. Hatta kremalı filansa yanından geçmemek lazim. Çok acımasız mi oldum? Eğer öyleyse affet ama yorum istedin diye yazdim
***ONEMLI DUYURU***
Bu arada bir konuya aciklik getireyim bugunKozmogirl17 ve Ankee kizlar konusmuslardi.Belki baska merak edenlerde vardir.Daha once @Minikpanda1107 da sormustu bu soruyu bana o yuzden yazmak istedim.
**Takimda birbirimizle haberlesememe durumunda, ornegin bir isimiz ciktiginda, bir saglik sorunumuz oldugunda, internete girememe durumunda, kadinlar kulubu sitesi coktugunde vs vs gibi sebeplerden oturu birbirimizle iletisimde kalabilmek adina dileyen arkadaslarimizla telefon nolarimizi paylasip , acil bir durumda haberlesmeyi surdurmemiz site kurallari ya da yarisma kurallari cercevesince yasak degildir.
**Editorler bunu takim kaptani ve uyelerin insiyatifine birakiyorlar.
Ve bildigim kadariyla diger takimlar (elbetteki numarasini paylasmak isteyenler) bu sekilde telefon numaralarini paylasip, acil bir durumda iletisime devam edebiliyorlar.
**Ben bu gune dek boyle bir konuyu gundeme getirmedim , sebebi takimi yeni devralmistim, birbirimizi karsilikli olarak tanimiyorduk, insanlarin henuz beni ve belki birbirlerinide tanimadan boyle bir paylasimda bulunmak istemeyeceklerini dusunmustum.
**Fakat son 2-3 haftadir bazi uyelerimizden hic haber alamiyoruz ve diskalifiye olmak durumunda kalacaklar, bu ve bunun gibi durumlari ileriki zamanlarda da yasayabiliriz.Dolayisiyla eger sizlerde takimimiz icin telefon numaralarimizi paylasabiliriz, bu durum takim icin faydali olur vs diye dusunurseniz, bu konuyu masaya yatirip , tartip bicip bir karar verebiliriz.
**Daha onceleri telefon numaralari alindiktan sonra takima fazla ugramama, whatsup vs gruplarina daha cok onem verme ve takimi boslama gibi durumlar olmus, bazi sIkIntilar yasanmis.
**Eger bu konuda bir fikriniz varsa paylasin arkadaslar, sevgiler.
Nesfit ne ki ben bilmiyordum bakayim hemen :))
Sende bana benzedin canim gece kalkoyorum tartiloyorum kafayi yemelik tamInsallah canim az evvel gece gece tartildim dun sabahtan iyi durumdayim :))
Bugunkuler demiyebilirde kiskancliklarindan yarinkilerden bekliyorum bu aksam elticikler olucak cunku
Kflex bu kizlarya eskiden bunlar corn flakes diye satılıyordu da
Eki Görüntüle 2296810
bunun üstündeki nesfit içi de meyveli yoğurt gibi bişey tam adlandıramıyorum
Bizim aramizda bisey yok biri daha evli bile degilde bitanesi öooo kiskanclikta cigir acmis bizim beyler bekarken bu dedigim elti enbuyuk abininki esim ve diger kaynim icin bunlar evlenirse kiskanirim ben eslerinden bile demisligi var ve hatta mutlu bir cift gordunmu kiskanirim diyen bi elti benlik bisey degil yani beni gordugu zamn kadinin gozu seyirmeye basliyor diger kaynimda evliydi bosandi o eltiminde cocugu olmuyordu goya ben onu cocugumla kiskandiriyormusum benim ne facem var ne instagramim bi watsaap duruma resim atiyorum diye onu kiskandirmaya koyuyormusum oyle soyluyormus esine ben size de atuyorum cocuklarimin resmini ne alakasi var yani ki ben 11 sene cocuk ozlemi cekmis insanim senin halinden anliyan tek insandim bu ailede kiymetimi bilemedi simdi bosandilar esiyle baska bi eltim oldu suanda simdilik sesi cikmiyor bakalim ama bunun kendi cocuklari var zatenEltim yok ama bir gorumcem var ki , iyi ki birde eltim yokmus dedirten cinsten :))
Masallah canim daim olsun, dikkat et kendine , bebise, gununuz guzel gecsin.
Kiz evet bana bi rahtlik coktu sorma aksam gec geldik suslemeyide daha yapmadim biseyde pisirmedim parti cocugu kalkti onu doyurdum yikadim kendim dus aldim simdi onu uyutuyorum sonra digeri kalkar ooglen uykusuna yatirincada suslemeyi yaparim artik napimallaahh diş buğdayı bugün değil miiii
lütfen fotoğraf at.
ayy elti olayları ne kadar sinir bozucudur tahmin edebiliyorum.
sağol kuzum sen nasılsın nöbette misin
Nöbet bitti şükür iyi geçti eve gidiyorum şimdi@DeryaOnDiet donus ne zaman canim, seni ozledim inan ki..
@Harpy aradigimiz harpye ulasilamiyor, bu hatun 10 agustosta donmeyecek miydi?
@DenizinYosunKokusu canim telefonun hala duzelmedi mi?
@Konus dinliyorum nasil oldun canim?
@sertugba diyete devam ediyor musun, ufakligin nasil?
gogo2405 ablacim nobet nasildi, iyi dinlenmeler..
@enimenime daha iyi misin kuzum?
@klbk33 gunaydin canim erkencisin.
@fmad dinlenebildin mi?
@stitch nasil oldu evlat?
@cinecin nasilsin tatli esim?
@Derya_the_queen takimimizin maskotu gunun guzel gecsin..
@Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk guzel eksiler geliyor mu kizlar?
Ankee enerjin cok olsun bugunde kuzum..
Patlicanmoru modumuzu dusurmek yok, yarin kilolarin bir kismini daha yollayacagiz, kendine inan, guven...
@Falanfilannnn , @kartanesi3741 diyetlerinize dikkat edin kizlar, yarin sabah tartilacagiz unutmayin:)
Bana ayrilan surenin de sonuna geldik, esimle biraz bitki cayi icip, kitabimi okuyup, muhtemelen okurken uyuyakalirim, hepinize mutlu gunler..
Bizim aramizda bisey yok biri daha evli bile degilde bitanesi öooo kiskanclikta cigir acmis bizim beyler bekarken bu dedigim elti enbuyuk abininki esim ve diger kaynim icin bunlar evlenirse kiskanirim ben eslerinden bile demisligi var ve hatta mutlu bir cift gordunmu kiskanirim diyen bi elti benlik bisey degil yani beni gordugu zamn kadinin gozu seyirmeye basliyor diger kaynimda evliydi bosandi o eltiminde cocugu olmuyordu goya ben onu cocugumla kiskandiriyormusum benim ne facem var ne instagramim bi watsaap duruma resim atiyorum diye onu kiskandirmaya koyuyormusum oyle soyluyormus esine ben size de atuyorum cocuklarimin resmini ne alakasi var yani ki ben 11 sene cocuk ozlemi cekmis insanim senin halinden anliyan tek insandim bu ailede kiymetimi bilemedi simdi bosandilar esiyle baska bi eltim oldu suanda simdilik sesi cikmiyor bakalim ama bunun kendi cocuklari var zaten
Yok kuzu o esimin halasiydivay sizde de olaylar olaylar yani...
düğünde biri sana kilo vermediğini söylemişti onlar mıydı bunlar?
Yok kuzu o esimin halasiydi
ozgecimmm deryaya da yazdim az once. misafirlerim vardı. yogun geçti. onun disinda biraz da moralim bozuk canim sıkkın. üzüldüğüm bi konu var. cok cabuk etkileniyorum ve her şeyimi etkiliyo. çocuklara tavrim da beslenmem de etkileniyo.
canimi sıkan olaydan sonra kendimi tutamadim bir sürü yedim zaten misafirlerden kalanlar vardiama yerken cok mutluydum ve o an o kadar iyi hissettim ki. tabi simdi pismanim.
neyse moralim ne zaman duzelir bilmiyorum ama kendime surekli hatırlatiyorum en önemlisi benim ve ailemin sağlığı. hersey duzelir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?