Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hepinize ii aksamlar ben cıkıyorum kızlar eve gidip yatıcam artık evde devam ederiz yatağımdan konusurum sizlerle

tamam meyvem iyi akşamlar canım

bende çıkacağım birazdan yarın dersaneye gitmeden açıcam bilgisayarı ilk dersi almıyorum zaten bu da avantaj benim için

kendine cici bak tatlım takrar geçmiş olsun allah bir daha göstermesin tatlım

minnoşum ben geldim.bugün aramana çok sevindim ayrıca.beni düşünen 1-2 kişi var zaten.sende onlardan birisin sen aradığında yemekteydım ya bol kalorili seyler yemeyi düşünüyorum sonra utandım en hafif seyı sipariş ettim

bu arada annenle babanda diyete baslamış sanırım.onları en iyi sen anlarsın.bol bol motive et canım beni motive ettiğin gibi :)

şu kuzeninede ben bile sinir oldum .bendede öyle bir kuzen var.kendiside zayıf olsa içim yanmayacak ama benim diyetime kiloma takmış .
ne derse desin aldırma sen kuzenine minnoşum.boşver onu.
inş. bu gece dikkatli olursun minnoşum.yarın ilk senin kılona bakıcam bak

amaann maşallah.menüye bak..çok güzel ve az :) karçiçeği acıkmıyormusun ? baya az yemişsin ilerleyen saatlerde meyvede mi yemiyorsun ...ve de nasıl dayanıyorsun

meyvem cok gecmiş olsun kuşum ya.aman kendine dikkat et.zehirlenme olmadığına sevindim.bol bol su iç.
ben olsam bende ağlardım heralde.yazın parmağımı cam kestı yarıldı.zırıl zırıl saatlerce ağladım cocuklar gıbı

maria menüne hayran kaldım.cok dengeli ve güzel beslenmişsin. sonuçlarıda güzel olur inş.

aynı sorun bendede var minnoşum ya.ara öğün yiyemiyorum.iş yerinde olmuyor utanıyor insan.helede yan masadaki erkek olunca
bende gizli gizli fındık ceviz incir götüreyim bari.

meyve çook geçmiş olsun canım
dün gelemedim ben oğlum çok feci kustıu annemlerden çıkarken
montum herşeyim battı off of
sonra da mızmızlandı gelemedim
ama kaçamak yapmadım :)
menüme geleyim
çok açımm ( bugünlerde hiç doymuyorum niye yaa (

sabah - tost
ara - elma
öğlen - tavuklu salata + 2 dilim ekmek
ara - light yoğurt
ara - leblebi
akşam - şehriye çorbası + 1 yemek k. ıspanak + 1 dilim ekmek

2.5 lt su

2011-02-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeker (küp) 4 ADET 78
[2] Zeytinyağlı Ispanak 0.2 PORSİYON 42.4
[3] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
[6] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 55 gr 32.45
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
[8] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 935.85 kal.

katrem oğlusuna cok gecmiş olsun..
menün güzel olmus canım afiyet olsun..
yarın sabah kilonu bildirebilirsin dimi tatlım

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(69.6/)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

canım inşallah yarın hepımız eksılerde oluruz annacımm

iimm minnosum yatıyorum bacaklarımı diktim duvara aldım pc mi kucağıma keyif yapıyorum :)
sen nasılsın yemedin dimi annenlerde

bugunku menum

sabah ceyrek beyaz ekmege kasarlı sucuklu tost

ara 5 tane badem

öglen 1 dılım tam bugday ekmegı, 3 zeytın, 2 yemek kasıgı kadar peynırlı yumurta

ara 1 tane kuru ıncır , 1 tane kucucuk bır kıbrıt kutusu kadar peynırlı kurabıye

aksam ((annemlerde))

3 yemek kasıgı barbunya . 1 ınce dılım az kepeklı ekmek
2 yemek kasıgı patates salatasıı, 2 kıbrıt kutusu kadar muhallebılı kadayıflı tatlı

ara 2 tane kuru kayısı .yarım portakal

2.5 lıtre su .2 bardak ıhlamur
hızlı hızlı 5 kat merdıven 2 kere cıkıs spor adına baska yok hooff

ooyyy minnosum ne diyeyim ben sana..
sabah ceyrek ekmek
2. arada kurabiye
aksam zaten çoşmus tamm tartı aksamı hani yarına 64ü görücektin sen bakim 66 yı görmede bu hepimize yeter...

ooyyy minnosum ne diyeyim ben sana..
sabah ceyrek ekmek
2. arada kurabiye
aksam zaten çoşmus tamm tartı aksamı hani yarına 64ü görücektin sen bakim 66 yı görmede bu hepimize yeter...

ayy ben ne yapsam kafamı nerelere vursam ay ben spormu yapsam ama fatmagul varya meyvem yaa nıye oyle dedınkı sımdı ben bugun cok hareketlı bır gun gecırdım ama .onlar bana kılo yapmazkı hem ben bgun wcyede gıttımm merak etme sen kaptanımm

bol bol su iç minnoşum. tatlı yedikten hemen sonra üstüne su içmek gerekirmiş. öyle demişti doktorum. mesela çikolata diyeti vermişti bitter çikolata yiyorsun ama hemen ardından 2 bardak su içiyorsun..

geçmiş olsun keşke azıcık dişini sıksaydın... ben de akşam bi paket eti form limon lifli bisküvi yedim ama çoook mesudum hiiiç pişman değilim oh beee üşenmesem kendime bi de menemen yapıp tost çay keyfi yapacaktımmm

hep kocısıme sınırımden evde kahvaltı yapmadım meyvem yaa yoksa o beyaz ekmegı yermıyım hıcc hooff dungece ona ınat yaptım bugecede karayaglarıma ınat spor yapayım ozaman ben en azından 65 ı gorurum belkımm

ozaman ben hypatıam bugun 2.5 lıtre su ıctım ustune bır yarım lıtre daha yatana kadar devam edeyım ay su fatmagul bıtse kosubandına gıdıcem 20 dakkada olsa yurursem en azından hazmederım yedıklerımıde sabaha wcye cıkarım ozaman sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum hypatıam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…