hepinize ii aksamlar ben cıkıyorum kızlar eve gidip yatıcam artık evde devam ederiz yatağımdan konusurum sizlerle
hepinize ii aksamlar ben cıkıyorum kızlar eve gidip yatıcam artık evde devam ederiz yatağımdan konusurum sizlerle
bugünkü menümü yazıp bende çıkayım
sabah
çeyrek kaşarlı tost 2 bardak çay
öğle
yarın tavuk budu. yarın kase yoğurt çorbası 2 kaşık bulgur pilavı
akşam
1 kase mercimek çorbası salata
meyve geçmiş olsun canım neyseki zehirlenme değilmiş..
yok yok borek pılav falan yapmaz daha annemı yenı goturdum dıyetısyene ay doktora dun babamda gıttı ıkısınınde dıyetı var artık gıdıp bı konusucam uzuncana artık dıkkat etsınler ıkısınınde seker kolestrol fırlamıs onları hızaya sokmaya gıttıgımı bıldıgı ıcın yapamaz merak etme sekercım tabı dıs mıhraklar sımdı ust kattan kuzenım gelır ay mıne bu saatte yemez dıyet yapıyordur falan der kesın bende delı olurum ama ona ınat atlatırım ınsallah bugeceyı hadı grs sekerlerım ben cıkıyorum
bugünkü menümü yazıp bende çıkayım
sabah
çeyrek kaşarlı tost 2 bardak çay
öğle
yarın tavuk budu. yarın kase yoğurt çorbası 2 kaşık bulgur pilavı
akşam
1 kase mercimek çorbası salata
bak dayanamamıs kocan dilemiş özrünü
minnosum şükür zehirlenme değilmiş
ama sizde o mesajı zor yazmıstım direk acil bölümüne yatırdılar beni bacaklarımı diktiler bi taraftan ağlıyorum falan şimdi komik geliyo ağlıcak ne vardı sanki neden ağladıysam
Menümü yazayım unutmadan...
Sabah:2 tane kızarmış ekmek. 2 dilim dil peyniri, haşlanmış yumurta ve biber, yeşilçayla birlikte
Ara:1 elma 2 saat sonra bir tane cevizve meyve çayı
Öğle:Izgara biftek küçük bir parça ve salata
Ara:1 meyve
Akşam:Haşlanmış kabak ve keten tohumlu yoğurt
Ara:1 meyve
3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay 3 fincan 2 fincan funda çayı.
dımı hypatıam mesela bazenlerı arazıye gıdıyorum ya ara ogun yapabılıcek gıbı bır ortam olmuyor yada yogunluktan kacırıyorum falan en sonunda masaya oturunca afedersınde deve gıbı yıyorum ama dıkkat edıyorum arada kucuck bır tane bıle agzıma fındık badem yada baska bır kuru meyev atınca cok daha ıyı ve cok daha az yıyorum evet boyle kılo vermem cok yavas oluyor ama hıc dıyet yapıyormusum gıbı kendıme ezıyet etmıyorum hıcte acıkmıyorum.
acaba bu sekılde gıdersem ne zaman 5 lı bır rakam gorebılırım sence hypatıam
meyve çook geçmiş olsun canım
dün gelemedim ben oğlum çok feci kustıu annemlerden çıkarken
montum herşeyim battı off of
sonra da mızmızlandı gelemedim
ama kaçamak yapmadım :)
menüme geleyim
çok açımm( bugünlerde hiç doymuyorum niye yaa (
sabah - tost
ara - elma
öğlen - tavuklu salata + 2 dilim ekmek
ara - light yoğurt
ara - leblebi
akşam - şehriye çorbası + 1 yemek k. ıspanak + 1 dilim ekmek
2.5 lt su
2011-02-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeker (küp) 4 ADET 78
[2] Zeytinyağlı Ispanak 0.2 PORSİYON 42.4
[3] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
[6] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 55 gr 32.45
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
[8] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 935.85 kal.
bu sana bir artı kazandırıyor işte konuş tabi onlarla kolesterol da varsa anlatırsın beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiğini
boşver o gıcık kuzenininde konuşur konuşur susar sonuçta sen ona inat dayanırsın canım hadi görüşürüz dualarım seninle yarın eksilerdesin inş iyi akşamlar keyifli sohbetler olsun canım
iimm minnosum yatıyorum bacaklarımı diktim duvara aldım pc mi kucağıma keyif yapıyorum :)
sen nasılsın yemedin dimi annenlerde
ooyyy minnosum ne diyeyim ben sana..
sabah ceyrek ekmek
2. arada kurabiye
aksam zaten çoşmus tamm tartı aksamı hani yarına 64ü görücektin sen bakim 66 yı görmede bu hepimize yeter...
ayy ben ne yapsam kafamı nerelere vursam ay ben spormu yapsam ama fatmagul varya meyvem yaa nıye oyle dedınkı sımdı ben bugun cok hareketlı bır gun gecırdım ama .onlar bana kılo yapmazkı hem ben bgun wcyede gıttımm merak etme sen kaptanımm
bol bol su iç minnoşum. tatlı yedikten hemen sonra üstüne su içmek gerekirmiş. öyle demişti doktorum. mesela çikolata diyeti vermişti bitter çikolata yiyorsun ama hemen ardından 2 bardak su içiyorsun..
geçmiş olsun keşke azıcık dişini sıksaydın... ben de akşam bi paket eti form limon lifli bisküvi yedim ama çoook mesudum hiiiç pişman değilim oh beeeüşenmesem kendime bi de menemen yapıp tost çay keyfi yapacaktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?