Valla hic mutevazi olamicam bu konuda ozenilmicek gibi degil kankim anne olunca o anı yasarken hatirla beni
Canim olucak tabi sen hedefine ulasamadan kalirsin insallahayy deme öyle şu ara çok istiyorum zatiii
hamile kalmadan 42 kilo olmam lazım ki hamileyken çok kilolu olmayayım hahahaa
kaptancigim 3 mil leslie yaptim cezam icinTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk gogo2405 100IA Gonulmeyvesi 15DK YURUYUS LaMademoiselle 100IA 50M Derya_the_queen enimenime 15DK YURUYUS klbk33 200IA 100DK DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush stitch cinecin MUAF MUAF MUAF DenizinYosunKokusu fmad 200JJ Patlicanmoru Kartanesi3741 ?? Falanfilannnn MUAF *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Yawrukush kaptan siteyi çözemediğim için daha alıntı yapıyorum ekleyi bulamıyorum ekliyorum hepsi geliyor çok karıştı etiket yaptım o yüzden dün menüyü ve sporu yazmıştım ama boşluk vardı Çarşamba’da acaba yanlış bi şey mi yaptım yine bir de sağlık sorunum olduğu için çok ağır sporlar yapamıyorum doktor tavsiyesi bilmiyorum muaf mı oluyor ama onu söylemek istedim.. bazen çok hareketli olunca gün içinde sen ekstra spor yapamıyorum kalp aritmisi ve Başka rahatsızlığım daha var kalple ilgili... bu arada benim ekran küçük yorumları kim kimin kaçıyor foruma nasıl daha adapte olabilirim tavsiyeniz var mu ? Kızlarrr bugün hem Pazar hem market alışverişi var bir haftalık Evi sağlıklı şeylerle doldurcam inşallah akşama foti de atarım uygun şeyler almış mıyım diye herkesin günü iyi geçiyordur umarım
Yeşil bir yaprak mıydı kiAyni fikirdeyim canim..
Neydi ki o yesilay miydi :))
Sen yaparsın kuzum ama bünyeni zayıf düşürme3 4 gundur 2 ogune dusurmeye calisiyorum guzel kilo gidiyor bu hafta umutluyum bugun son gun bugun ac gezmem gerek canim zaten vakitte bulamiyabilirim
Ahahaha aynen öyle annemden iyisin amaTabi ailemizin doktoru once mezun olsunayyy anne gibi oldum okul bitmeden evlenemezsin
ayyyy harikasınYawrukush kaptan siteyi çözemediğim için daha alıntı yapıyorum ekleyi bulamıyorum ekliyorum hepsi geliyor çok karıştı etiket yaptım o yüzden dün menüyü ve sporu yazmıştım ama boşluk vardı Çarşamba’da acaba yanlış bi şey mi yaptım yine bir de sağlık sorunum olduğu için çok ağır sporlar yapamıyorum doktor tavsiyesi bilmiyorum muaf mı oluyor ama onu söylemek istedim.. bazen çok hareketli olunca gün içinde sen ekstra spor yapamıyorum kalp aritmisi ve Başka rahatsızlığım daha var kalple ilgili... bu arada benim ekran küçük yorumları kim kimin kaçıyor foruma nasıl daha adapte olabilirim tavsiyeniz var mu ? Kızlarrr bugün hem Pazar hem market alışverişi var bir haftalık Evi sağlıklı şeylerle doldurcam inşallah akşama foti de atarım uygun şeyler almış mıyım diye herkesin günü iyi geçiyordur umarım
AhahahahhahahaBu arada kizlar dun kayinvalidemde herkes en az 3 kisi suzulmussun baya bi dedi buyuk babanne var o bile ozlemin yuzu kuculmus diyor yuppiiiii diyorum icimden mutluluk cigliklari atiyorum tabi 9 kilo verdim olur okadar artik dahada anlamasalar korler diye dusunucektim
Süpersin kaptanCARSAMBA MENUM
SABAH
Yarim tost (1 tost ekmeginden)
1 kk peynir
1 yemek kasigi acuka
2 yesil zeytin
3 kucuk havuc, yarim salatalik.3 cilek
ARA
Zencefilli cay
2 kurutulmus mantar
1 hurma
OGLEN
Tavuklu salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Buyuk kase tavuklu corba
50 kalorilik pita ekmegi
Yemekten sonra 1/4 muz, 2 cilek
Yatana kadar bitki cayi.
SU:2 lt
SPOR: Yuruyus
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 Mavi boncukkk gogo2405 100IA Gonulmeyvesi 15DK YURUYUS LaMademoiselle 100IA 50M Derya_the_queen enimenime 15DK YURUYUS klbk33 200IA 100DK DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush stitch cinecin MUAF MUAF MUAF DenizinYosunKokusu fmad 200JJ Patlicanmoru Kartanesi3741 ?? Falanfilannnn MUAF *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
@DeryaOnDiet donus ne zaman canim, seni ozledim inan ki..
@Harpy aradigimiz harpye ulasilamiyor, bu hatun 10 agustosta donmeyecek miydi?
@DenizinYosunKokusu canim telefonun hala duzelmedi mi?
@Konus dinliyorum nasil oldun canim?
@sertugba diyete devam ediyor musun, ufakligin nasil?
@gogo2405 ablacim nobet nasildi, iyi dinlenmeler..
sserendipity daha iyi misin kuzum?
@klbk33 gunaydin canim erkencisin.
fayfeyfiy dinlenebildin mi?
@stitch nasil oldu evlat?
@cinecin nasilsin tatli esim?
FitFiliz takimimizin maskotu gunun guzel gecsin..
@Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk guzel eksiler geliyor mu kizlar?
Ankee enerjin cok olsun bugunde kuzum..
@Patlicanmoru modumuzu dusurmek yok, yarin kilolarin bir kismini daha yollayacagiz, kendine inan, guven...
@Falanfilannnn ,madamesnow diyetlerinize dikkat edin kizlar, yarin sabah tartilacagiz unutmayin:)
Bana ayrilan surenin de sonuna geldik, esimle biraz bitki cayi icip, kitabimi okuyup, muhtemelen okurken uyuyakalirim, hepinize mutlu gunler..
Kuzum bugün yeşil çay içbu arada sabah tartıldım hala 50.8 -50.90 çıkıyor
yani cidden 200 gram mı verdim ben koca hafta yaa
Kaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı
Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm
Tamamdır anladım teşekkür ederim saatli ve alt alta yazcam umarım zamanla hızlanırım neyse ki yürüyüş ve küçük pilates hareketleri sıkıntı olmuyor çok şükür onlarla devamcanım şimdi menü yazarken saat ve ne yediğini yazarsan daha anlaşılır olur hem çok geç yenmiş mi o gözükür vs.
08.00 omlet
15.00 tavuk sote
17.00 salata
vs gibi
sen benim gördüğüm kadarıyla spordan muafsın ve evet telefon ekranıyla çok zor oluyor ben de zorlanıyorum tlfndan bakıncayürüyüş sağlığını etkilemiyorsa yürüyüş yap bol bol, zaten kaptanımız gelince sana daha detaylı bilgi de verir.
Şimdilik istersen menülerini yaz adapte olmak için sonra cevap vermek istediğin üyenin mesajının ekranın sağ altlarında cevapla ya basıp o mesaja cevap yazabilirsin. Telefonda tek tek herkesin mesajını alıntılayıp cevap vermen zor olabilir ilk etapta
Bence de demek ki bayağı fark var oo maşallah darısı bana artıkAhahahahhahaha
Babanne bile yüzün küçülmüş diyorsa bence baya gark edilir kuzum ♥♥
Ahahahha çok teşekkürler umarım benim sonuçlar sizi desteklerayyyy harikasın♥
Kilo vermeye çok kararlı bir kız gördüm
Ben alıntı işini 15 ayda anca öğrenmiştimtek tek cevap yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?