Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptancigim 3 mil leslie yaptim cezam icin

Yawrukush kaptan siteyi çözemediğim için daha alıntı yapıyorum ekleyi bulamıyorum ekliyorum hepsi geliyor çok karıştı etiket yaptım o yüzdendün menüyü ve sporu yazmıştım ama boşluk vardı Çarşamba’da acaba yanlış bi şey mi yaptım yinebir de sağlık sorunum olduğu için çok ağır sporlar yapamıyorum doktor tavsiyesi bilmiyorum muaf mı oluyor ama onu söylemek istedim.. bazen çok hareketli olunca gün içinde sen ekstra spor yapamıyorum kalp aritmisi ve Başka rahatsızlığım daha var kalple ilgili... bu arada benim ekran küçük yorumları kim kimin kaçıyor foruma nasıl daha adapte olabilirim tavsiyeniz var mu ? Kızlarrr bugün hem Pazar hem market alışverişi var bir haftalık Evi sağlıklı şeylerle doldurcam inşallah akşama foti de atarım uygun şeyler almış mıyım diye herkesin günü iyi geçiyordur umarım

canım şimdi menü yazarken saat ve ne yediğini yazarsan daha anlaşılır olur hem çok geç yenmiş mi o gözükür vs.
08.00 omlet
15.00 tavuk sote
17.00 salata
vs gibi
sen benim gördüğüm kadarıyla spordan muafsın ve evet telefon ekranıyla çok zor oluyor ben de zorlanıyorum tlfndan bakınca yürüyüş sağlığını etkilemiyorsa yürüyüş yap bol bol, zaten kaptanımız gelince sana daha detaylı bilgi de verir.

Şimdilik istersen menülerini yaz adapte olmak için sonra cevap vermek istediğin üyenin mesajının ekranın sağ altlarında cevapla ya basıp o mesaja cevap yazabilirsin. Telefonda tek tek herkesin mesajını alıntılayıp cevap vermen zor olabilir ilk etapta

3 4 gundur 2 ogune dusurmeye calisiyorum guzel kilo gidiyor bu hafta umutluyum bugun son gun bugun ac gezmem gerek canim zaten vakitte bulamiyabilirim
Sen yaparsın kuzum ama bünyeni zayıf düşürme

Ben dün full hastane acil derken bütün yatak döşek yatıyorum

ayyyy harikasın
Kilo vermeye çok kararlı bir kız gördüm

Ben alıntı işini 15 ayda anca öğrenmiştim tek tek cevap yazıyorum

Ahahahahhahaha
Babanne bile yüzün küçülmüş diyorsa bence baya gark edilir kuzum

Süpersin kaptan

Kaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı

Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm

Yatmaktayım kalktım kahvaltı yaptım yemek pişirdim ve yatağıma döndüm....

bu arada sabah tartıldım hala 50.8 -50.90 çıkıyor
yani cidden 200 gram mı verdim ben koca hafta yaa
Kuzum bugün yeşil çay iç
Akşam hafif geçir
Wc de çıkarsan iner az daha

Ama bak zaten az kilosun 200 gr kötü de değil
Ve bu kilolarda uzun süre kaldıysan zaten zor gider

Tamamdır anladım teşekkür ederim saatli ve alt alta yazcam umarım zamanla hızlanırım neyse ki yürüyüş ve küçük pilates hareketleri sıkıntı olmuyor çok şükür onlarla devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…