Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlim insallah bugun daha iuyi bir gune uyanirsinnn
Çok sağ ol canım, baya daha iyiyim
Kız sen ne zaman uyuyorsun, sabah 6da gece 2de öğlen akşam hep onlinesın
Güzel menü eşim
Canım ben seni yeni görüyorum, sanıyorum yeni katıldın, öyleyse hoş geldin
Kaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı

Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm
Aa feyzoş sen de mi hastalandınn, geçmiş olsun
Kızlar selam, nasıl geçiyor gününüz bakalım?
Bugün yoğundum biraz, pasaport işleri için uğraştım. Geçmişi okudum alıntı da yaptım, akşama yazarım
Deryoş nereye gidiyorsunuz kız? Yanıma Berlin’e mi yoksa?

Hello kızlar,
Çok şükür baya daha iyi uyandım, hatta kalktım salona gittim spor yaptım biraz
Şimdi oturdum ev ilanlarına bakıyorum, Berlin çok ilginç bir şehir olduğu için çok komik ilanlar çıkıyor, bir tane adamın ilanını ekliyorum mesela (ingilizce ama bilenler güler bence ) ; Almanya’da nudistlik diye bir kavram var, bir gelenek gibi; çıplak geziyorlar evde, bildiğin anadan üryan eve mesela çocuğunun okuldan arkadaşı vs geldi umurlarında değil giyinmiyorlar, bu normal bir şey. Bu ilandaki adamda onu yazmış, “ben nudistim, evde çıplak gezerim, rahatsız olursanız size göre değil” diyor tutmak isteyen varsa

İyidi akşam baya erken yedim ve çok acıkmadım :)

Edinburgh a İngilizce bir eğitim için kuzum. Sen nasılsın? Evin salonuna gidebildin mi (çok hoşsun valla ya

Insallah cabalarimiz onun icin

Ay bitanem neler yaşamışsın bir günde annen anneannen şimdi de deden, kız bunlar seni bilerek dr yaptı heralde
Şaka bi yana geçmiş olsun kuzum. Allah her birine şifa versin Feyzacim
ayyyyyy reçel mi
cuma bekle beni

kakaolu zencefilli sütü sen mi yaptın :)
Evet tatlım süte karıştırdim zencefille kakao
Aynen kuzum ama isin en guzel yani ne biliyormusun okadar yoruluyorsun gece ayagima aliyorum ya kalkiyor 2 yanagimdan 1 dudagimdan iyigeceler opucugu kondurdugu zamn benim butun yelkenler suya iniyor dunyanin en guzel ani iste o an

Eminecim kizlar da yazmış zaten, bence de söyle o kişiye. Zaten yakınmışsınız direkt şöyle bence neden üzüldüğünü, seni böyle kırmaya hakkı yok canım. Gönlünü alsın en azından..
Sağol kaptişim, uyanirsin birazdan canım senin de günün çoook güzel geçsin..
O kadar emek harcıyoruz bazen farketmeyebiliyoruz nerede hata yapıp kilo veremedigimizde
O yüzden yazdım tatlım. Bir de ben şimdi tatildeyim ama çalışırken 7de hatta bazen daha geç geldim eve. Akşam yemeklerimi yanımda taşıyordum. 5-6 gibi yiyordum. Eve gidince de kesmediyse artık sıvı seyler çay filan tüketiyordum canım
Özlemcim eltilerin zormuş gerçekten. Neyse umarım yeni eltin iyi niyetli bir insan çıkar. Geniş aile içinde oluyor bazen anlaşmazlıklar bence en kötüsü çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum
Yine de boşver kuzum çekirdek ailende musmutlu ol yeter

Selam guzeller nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
cinecin cok guldum ya adamin mesajina Ama cok taktir ediyorum ben bu sekilde seffaf olan insanlari.
Ve inandiklari seylerin dogrultusunda baskisiz, mutlu bir sekilde yasamalarini destekleyen yakinlarinida taktir ediyorum.
Hepimiz boyle open minded insanlar oluruz umarim..

Teşekkürler

Az önceki mesajı o sayfada cevapladım kızlaaar ben bu işi ne zaman öğrencem bu arada evde tartı olmadığı için eczanede tartıldım az önce kıyafetle filan 68.7 geldim ama iki aydır tartılmamıştım 68dim en son neredeyse 70 olmuşum artık bu gidişe bir dur demem lazım iki günlük diyrtim de olmasa 70 tim herhalde ... kızlar ya umarım toparlarım Canım sıkıldı... iki aydın tartılmadığım için bu hafta yine de + kilo görmüş sayılıyor muyum başlangıç gibi mi olacak @Yawrukush

Malesef uyuyamiyorum kusum

Ya aynen bence de ama böyle karşıma çıkınca güldüm. Bir de instaya storye koydum ya, kıro gibi mi? Şimdi adamı bıraktım kendime yanıyorum
Malesef uyuyamiyorum kusum
Benim uykum da çok düzensiz ya, çok kötü bir şey

Aa edinburgh’a çok güzeldir
Hangi evin salonu kız, çıplak adamın mı? Yok onda en fazla mutfağa girebilirim
Aşkolsun Gizocum hiç kasteder miyim onu , o ilanı daha okumamistim ben o zaman. Hani dün diyordun ya hastayım yataktan çıkamadım salona gitsem diye. O gelmişti aklıma
Umarım güzeldir ve gezmeye firsatimiz olur oraya gidince. Bugün biriyle tanıştım o da gidecek olan öğretmenlerden, aynı sitede oturuyormuşuz meğer. Beraber vize işine bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…