Çok sağ ol canım, baya daha iyiyimTatlim insallah bugun daha iuyi bir gune uyanirsinnn
Güzel menü eşimCARSAMBA MENUM
SABAH
Yarim tost (1 tost ekmeginden)
1 kk peynir
1 yemek kasigi acuka
2 yesil zeytin
3 kucuk havuc, yarim salatalik.3 cilek
ARA
Zencefilli cay
2 kurutulmus mantar
1 hurma
OGLEN
Tavuklu salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Buyuk kase tavuklu corba
50 kalorilik pita ekmegi
Yemekten sonra 1/4 muz, 2 cilek
Yatana kadar bitki cayi.
SU:2 lt
SPOR: Yuruyus
Canım ben seni yeni görüyorum, sanıyorum yeni katıldın, öyleyse hoş geldinYawrukush kaptan siteyi çözemediğim için daha alıntı yapıyorum ekleyi bulamıyorum ekliyorum hepsi geliyor çok karıştı etiket yaptım o yüzden dün menüyü ve sporu yazmıştım ama boşluk vardı Çarşamba’da acaba yanlış bi şey mi yaptım yine bir de sağlık sorunum olduğu için çok ağır sporlar yapamıyorum doktor tavsiyesi bilmiyorum muaf mı oluyor ama onu söylemek istedim.. bazen çok hareketli olunca gün içinde sen ekstra spor yapamıyorum kalp aritmisi ve Başka rahatsızlığım daha var kalple ilgili... bu arada benim ekran küçük yorumları kim kimin kaçıyor foruma nasıl daha adapte olabilirim tavsiyeniz var mu ? Kızlarrr bugün hem Pazar hem market alışverişi var bir haftalık Evi sağlıklı şeylerle doldurcam inşallah akşama foti de atarım uygun şeyler almış mıyım diye herkesin günü iyi geçiyordur umarım
Aa feyzoş sen de mi hastalandınn, geçmiş olsunKaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı
Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm
Deryoş nereye gidiyorsunuz kız? Yanıma Berlin’e mi yoksa?Kızlar selam, nasıl geçiyor gününüz bakalım?
Bugün yoğundum biraz, pasaport işleri için uğraştım. Geçmişi okudum alıntı da yaptım, akşama yazarım
ilginç bir gün oldu kuzum....
ah o işler
neler neler eklendi bir bilseniz
ama ananemin işleri tamam aldık ameliyat gününü de nugün neredeyse 1 aylık işleri hallettik (ABARTAYIM)
tebrikler kuzuuum
sağol tatlım :) nasıldı günün
Edinburgh a İngilizce bir eğitim için kuzum. Sen nasılsın? Evin salonuna gidebildin miÇok sağ ol canım, baya daha iyiyim
Kız sen ne zaman uyuyorsun, sabah 6da gece 2de öğlen akşam hep onlinesın
Güzel menü eşim
Canım ben seni yeni görüyorum, sanıyorum yeni katıldın, öyleyse hoş geldin
Aa feyzoş sen de mi hastalandınn, geçmiş olsun
Deryoş nereye gidiyorsunuz kız? Yanıma Berlin’e mi yoksa?
Hello kızlar,
Çok şükür baya daha iyi uyandım, hatta kalktım salona gittim spor yaptım biraz
Şimdi oturdum ev ilanlarına bakıyorum, Berlin çok ilginç bir şehir olduğu için çok komik ilanlar çıkıyor, bir tane adamın ilanını ekliyorum mesela (ingilizce ama bilenler güler bence) ; Almanya’da nudistlik diye bir kavram var, bir gelenek gibi; çıplak geziyorlar evde, bildiğin anadan üryan eve mesela çocuğunun okuldan arkadaşı vs geldi umurlarında değil giyinmiyorlar, bu normal bir şey. Bu ilandaki adamda onu yazmış, “ben nudistim, evde çıplak gezerim, rahatsız olursanız size göre değil” diyor tutmak isteyen varsa Eki Görüntüle 2297016
Insallah cabalarimiz onun icin@DeryaOnDiet donus ne zaman canim, seni ozledim inan ki..
@Harpy aradigimiz harpye ulasilamiyor, bu hatun 10 agustosta donmeyecek miydi?
@DenizinYosunKokusu canim telefonun hala duzelmedi mi?
@Konus dinliyorum nasil oldun canim?
@sertugba diyete devam ediyor musun, ufakligin nasil?
@gogo2405 ablacim nobet nasildi, iyi dinlenmeler..
@enimenime daha iyi misin kuzum?
@klbk33 gunaydin canim erkencisin.
fayfeyfiy dinlenebildin mi?
@stitch nasil oldu evlat?
cinecin nasilsin tatli esim?
FitFiliz takimimizin maskotu gunun guzel gecsin..
Gonulmeyvesi , Mavi boncukkk guzel eksiler geliyor mu kizlar?
@LaMademoiselle enerjin cok olsun bugunde kuzum..
@Patlicanmoru modumuzu dusurmek yok, yarin kilolarin bir kismini daha yollayacagiz, kendine inan, guven...
@Falanfilannnn ,madamesnow diyetlerinize dikkat edin kizlar, yarin sabah tartilacagiz unutmayin:)
Bana ayrilan surenin de sonuna geldik, esimle biraz bitki cayi icip, kitabimi okuyup, muhtemelen okurken uyuyakalirim, hepinize mutlu gunler..
Ay bitanem neler yaşamışsın bir günde annen anneannen şimdi de deden, kız bunlar seni bilerek dr yaptı heraldeburaya özetleyim ben hastane işini
sabah gittik hepimiz aç.. sonra ananemin işi öğlenden soraya sarktı
ama giderken dedem iyi görünmüyordu ben de dedim ki nasılsa hastaneye gidiyoruz acile/gelince aile hekimine gösteririz
öğlene doğru fenalaştı
(ben kardeşim kuzenim dedem ananem 5 kişiydik)
ben de şu tekerlekli sandalyeleri süremiyorum güçsüz kalıyorum diye en az iki kişi oluyorduk(ananem yürüyemiyor)
sonra öğlen arasına kalınca dedem de kötüleşince dedim siz dedemi götürün acile ben de halledeyim buluşuruz
DUALAR İÇİN SAĞOLUN teeee tek tek randevu alıp gelmem gereken yerlere bile girip hallettim
hissettim resmen duaları hastanenin kasvetli havasını bilirsiniz
dedem bypass ameliyatı olmuş yaşlı biri
hastaneye gitmeden daha halsiz hissetmiş ve sendelemşti ben hep en kötüsünü düşünürüm dedim ki bugün de Feyza abartma dur sakin ol adam da yoruldu grip falandır yoksa ilk onu götürürdük..
ama ateşlendi kaç serum kaç ilaç
ateşten bilincini kaybetti bizi şehri hastaneyi flan karıştırdı
menenjit mi(beyin zarı enfeksiyonuI diye çok korktuk
nörolog ve enfeksiyon uzmanından görüş alındı
ama selülitmiş(fizik muayene o kadar önemli ki sadece bacağını açalım dedi doktor ve tanıyı koydu resmen... inşallah ilerde muayenesini tam yapan doktor olurum ((diğer muayenelerini de yaptı ama bacağını aç demek aklıma o an gram gelmedi...)) )
ananem de hasta oturamıyor bile arabada bile yattı
,dedem de ha çıktı de çıkacak derken 6.30 oldu saat
sonra diğerleri geldi biz de (ben kuzen kardeş ananem) hepimiz zaten kahvaltısız 4.30 a kadar durduk snra yedik herkes koşturdu ordan oraya hastane biraz dağınık ve büyük
ananeme zaten yemek yediremiyorlar ben zorla yedieriyorum ama dedemi de bırakamamıştım
her neyse biz aldık ananemi devrettik dedemi gelenlere
sonra Allah tan o da düzeldi doktor eve yolladı
2-3 gü yatış gerekebilir demişti bana en son ateşi düşmezse vs.. 39.7 yi görmüştü ateş düşürücü ve 2 serum sonrası
ve daha bir sürü ek şikayet
çok yorucuydu dedemin bir serumu ilacı yapılırken ayak ucunda tekerlekli sandalyede uyuyakalmışım hemşir serumu çıkartmış falan nasıl daldıysam.. dün de ütü vs çok geç uyumuştum 4 falandı
öyle yani kızlarcım soran dua eden herkese çok teşekkürler
dedem diyor hanımı kıskandım
kendine geldi o da
bugün doktor ananeme de dedeme de soruyor bu kim nerdeyiz vs neyin diye beni soryorlar hep annemin adını söylüyorlar
ananem karıştırıp diyor(alzheimer) ama dedem çok zihni iyi bir adamdır karıştırmaz hesasp kitap bile yapar hala maşallah onu da öyle görünce ...
ay çok uzun oldu
işin özü hallettik hastane işlerini ve ikisi de iyi :)
Evet tatlım süte karıştırdim zencefille kakaoayyyyyy reçel mi
cuma bekle beni
kakaolu zencefilli sütü sen mi yaptın :)
Aynen kuzum ama isin en guzel yani ne biliyormusun okadar yoruluyorsun gece ayagima aliyorum ya kalkiyor 2 yanagimdan 1 dudagimdan iyigeceler opucugu kondurdugu zamn benim butun yelkenler suya iniyor dunyanin en guzel ani iste o an
Eminecim kizlar da yazmış zaten, bence de söyle o kişiye. Zaten yakınmışsınız direkt şöyle bence neden üzüldüğünü, seni böyle kırmaya hakkı yok canım. Gönlünü alsın en azından..deryacim misafirim vardi. sabah hazirliklardan dolayi aksam da misafirlerimden dolayi ugrayamadim.
bilmiyorum ya biraz canim sıkkın. moralimin bozuk olmasi yemek yememi etkiliyo, yemekler kilomu, kilolar da tekrar moralimi
amaaaaaaan bosveeeer diyorum hayat zaten gecici hicbrseyi onemseme... ama oyle olmuyo iste. insanlara fazla deger veriyorum fazla ozveri de bulunuyorum. sonra da hayal kırıklığına ugruyorum ama yine onlar uzulmesin diye hicbirsey yokmus gibi yapiyorum.. pfff ne diyorum ben ya.. cok sukur hayattayim sağlıklıyım yavruslarim annem esim saglikli daha ne olsun dimi... keske dilimin dedigini kalbimde diyebilse. bosveeeeer
Sağol kaptişim, uyanirsin birazdan canım senin de günün çoook güzel geçsin..@DeryaOnDiet donus ne zaman canim, seni ozledim inan ki..
@Harpy aradigimiz harpye ulasilamiyor, bu hatun 10 agustosta donmeyecek miydi?
@DenizinYosunKokusu canim telefonun hala duzelmedi mi?
@Konus dinliyorum nasil oldun canim?
@sertugba diyete devam ediyor musun, ufakligin nasil?
@gogo2405 ablacim nobet nasildi, iyi dinlenmeler..
@enimenime daha iyi misin kuzum?
@klbk33 gunaydin canim erkencisin.
fayfeyfiy dinlenebildin mi?
@stitch nasil oldu evlat?
cinecin nasilsin tatli esim?
FitFiliz takimimizin maskotu gunun guzel gecsin..
Gonulmeyvesi , Mavi boncukkk guzel eksiler geliyor mu kizlar?
@LaMademoiselle enerjin cok olsun bugunde kuzum..
@Patlicanmoru modumuzu dusurmek yok, yarin kilolarin bir kismini daha yollayacagiz, kendine inan, guven...
@Falanfilannnn ,madamesnow diyetlerinize dikkat edin kizlar, yarin sabah tartilacagiz unutmayin:)
Bana ayrilan surenin de sonuna geldik, esimle biraz bitki cayi icip, kitabimi okuyup, muhtemelen okurken uyuyakalirim, hepinize mutlu gunler..
O kadar emek harcıyoruz bazen farketmeyebiliyoruz nerede hata yapıp kilo veremedigimizdeKuzum çok teşekkür ederimm... hiç te acımasız değil iz boyle yorumlar yaoin ki yanlışlarımı düzelteyim bende dibek artik icmicem evde olmam 7 oldugu icin boyle gece kaliyorum malesef onun icij hep salata ya da ac bitir vs falan yiyorum dün gerçekten acıktım ve köfte yiyim bari dedim ve ilk defa akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yedim. Ama bundan sonra daha dikkatli olucam 7 den snra bisey yememeye calısıcam coo sağol kuzummm
Özlemcim eltilerin zormuş gerçekten. Neyse umarım yeni eltin iyi niyetli bir insan çıkar. Geniş aile içinde oluyor bazen anlaşmazlıklar bence en kötüsü çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz bir durumBizim aramizda bisey yok biri daha evli bile degilde bitanesi öooo kiskanclikta cigir acmis bizim beyler bekarken bu dedigim elti enbuyuk abininki esim ve diger kaynim icin bunlar evlenirse kiskanirim ben eslerinden bile demisligi var ve hatta mutlu bir cift gordunmu kiskanirim diyen bi elti benlik bisey degil yani beni gordugu zamn kadinin gozu seyirmeye basliyor diger kaynimda evliydi bosandi o eltiminde cocugu olmuyordu goya ben onu cocugumla kiskandiriyormusum benim ne facem var ne instagramim bi watsaap duruma resim atiyorum diye onu kiskandirmaya koyuyormusum oyle soyluyormus esine ben size de atuyorum cocuklarimin resmini ne alakasi var yani ki ben 11 sene cocuk ozlemi cekmis insanim senin halinden anliyan tek insandim bu ailede kiymetimi bilemedi simdi bosandilar esiyle baska bi eltim oldu suanda simdilik sesi cikmiyor bakalim ama bunun kendi cocuklari var zaten
Aa edinburgh’a çok güzeldirEdinburgh a İngilizce bir eğitim için kuzum. Sen nasılsın? Evin salonuna gidebildin mi(çok hoşsun valla ya
TeşekkürlerÇok sağ ol canım, baya daha iyiyim
Güzel menü eşim
Malesef uyuyamiyorum kusumÇok sağ ol canım, baya daha iyiyim
Güzel menü eşim
Ya aynen bence de ama böyle karşıma çıkınca güldüm. Bir de instaya storye koydum ya, kıro gibi mi? Şimdi adamı bıraktım kendime yanıyorumSelam guzeller nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
cinecin cok guldum ya adamin mesajina Ama cok taktir ediyorum ben bu sekilde seffaf olan insanlari.
Ve inandiklari seylerin dogrultusunda baskisiz, mutlu bir sekilde yasamalarini destekleyen yakinlarinida taktir ediyorum.
Hepimiz boyle open minded insanlar oluruz umarim..
Benim uykum da çok düzensiz ya, çok kötü bir şeyMalesef uyuyamiyorum kusum
Aşkolsun Gizocum hiç kasteder miyim onuAa edinburgh’a çok güzeldir
Hangi evin salonu kız, çıplak adamın mı? Yok onda en fazla mutfağa girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?