Canim hem hazir gida, hem katki maddesi var, hem seker var, karbonhidrat var.ya eskiden bunlar corn flakes diye satılıyordu da
Eki Görüntüle 2296810
bunun üstündeki nesfit içi de meyveli yoğurt gibi bişey tam adlandıramıyorum
Canim insanlar cesit cesit , sen Ozlem olarak dogru bildigin sekilde yasamaya devam et.Bizim aramizda bisey yok biri daha evli bile degilde bitanesi öooo kiskanclikta cigir acmis bizim beyler bekarken bu dedigim elti enbuyuk abininki esim ve diger kaynim icin bunlar evlenirse kiskanirim ben eslerinden bile demisligi var ve hatta mutlu bir cift gordunmu kiskanirim diyen bi elti benlik bisey degil yani beni gordugu zamn kadinin gozu seyirmeye basliyor diger kaynimda evliydi bosandi o eltiminde cocugu olmuyordu goya ben onu cocugumla kiskandiriyormusum benim ne facem var ne instagramim bi watsaap duruma resim atiyorum diye onu kiskandirmaya koyuyormusum oyle soyluyormus esine ben size de atuyorum cocuklarimin resmini ne alakasi var yani ki ben 11 sene cocuk ozlemi cekmis insanim senin halinden anliyan tek insandim bu ailede kiymetimi bilemedi simdi bosandilar esiyle baska bi eltim oldu suanda simdilik sesi cikmiyor bakalim ama bunun kendi cocuklari var zaten
200 gr eksi gyet iyi bir eksi, hic hafife alma.bu arada sabah tartıldım hala 50.8 -50.90 çıkıyor
yani cidden 200 gram mı verdim ben koca hafta yaa
Harikasin canim, bugun nasilsin dha iyi misin?kaptancigim 3 mil leslie yaptim cezam icin
Allah sabırlar versin canımAşkolsun Gizocum hiç kasteder miyim onu, o ilanı daha okumamistim ben o zaman. Hani dün diyordun ya hastayım yataktan çıkamadım salona gitsem diye. O gelmişti aklıma
Umarım güzeldir ve gezmeye firsatimiz olur oraya gidince. Bugün biriyle tanıştım o da gidecek olan öğretmenlerden, aynı sitede oturuyormuşuz meğer. Beraber vize işine bakarız
Ahahhaha nasıl utandım geçen sene de bırakmaya çalışıyordum di micinecin Aa bak aklımdan çıktı kizacaktim kuzu sana.. Hâlâ mi sigara küserim bak. Geçen yaz bırakmaya uğraşmıyor muydun canım sen? İçme lütfen, kahvenin yanında bitterle başla çook daha iyi
Bittere raziyiz, yeter ki sigarayi birak :))Allah sabırlar versin canım
Salon işi tamam done
Ahahhaha nasıl utandım geçen sene de bırakmaya çalışıyordum di mi
Aşkım sigarayı bırak bittere başla diyorsun, tehlikenin farkında mısın? Noo
Canim dunku menun gozumden kacmis demekki not aldim hemen duzeltecegim.Yawrukush kaptan siteyi çözemediğim için daha alıntı yapıyorum ekleyi bulamıyorum ekliyorum hepsi geliyor çok karıştı etiket yaptım o yüzden dün menüyü ve sporu yazmıştım ama boşluk vardı Çarşamba’da acaba yanlış bi şey mi yaptım yine bir de sağlık sorunum olduğu için çok ağır sporlar yapamıyorum doktor tavsiyesi bilmiyorum muaf mı oluyor ama onu söylemek istedim.. bazen çok hareketli olunca gün içinde sen ekstra spor yapamıyorum kalp aritmisi ve Başka rahatsızlığım daha var kalple ilgili... bu arada benim ekran küçük yorumları kim kimin kaçıyor foruma nasıl daha adapte olabilirim tavsiyeniz var mu ? Kızlarrr bugün hem Pazar hem market alışverişi var bir haftalık Evi sağlıklı şeylerle doldurcam inşallah akşama foti de atarım uygun şeyler almış mıyım diye herkesin günü iyi geçiyordur umarım
Canim baslangic kilonu 68.7 olarak kaydediyorum, sorun yok.Az önceki mesajı o sayfada cevapladım kızlaaar ben bu işi ne zaman öğrencembu arada evde tartı olmadığı için eczanede tartıldım az önce kıyafetle filan 68.7 geldim ama iki aydır tartılmamıştım 68dim en son neredeyse 70 olmuşum artık bu gidişe bir dur demem lazım iki günlük diyrtim de olmasa 70 tim herhalde ... kızlar ya umarım toparlarım Canım sıkıldı... iki aydın tartılmadığım için bu hafta yine de + kilo görmüş sayılıyor muyum başlangıç gibi mi olacak @Yawrukush
Aaa ne guzel denk gelmis Deryacim, birbirinize arkadas olursunuz :)Aşkolsun Gizocum hiç kasteder miyim onu, o ilanı daha okumamistim ben o zaman. Hani dün diyordun ya hastayım yataktan çıkamadım salona gitsem diye. O gelmişti aklıma
Umarım güzeldir ve gezmeye firsatimiz olur oraya gidince. Bugün biriyle tanıştım o da gidecek olan öğretmenlerden, aynı sitede oturuyormuşuz meğer. Beraber vize işine bakarız
Tamamen aynı fikirdeyimBittere raziyiz, yeter ki sigarayi birak :))
Nasilsin canim, hasta olmussun, vucudun zayif dustu tabiSen yaparsın kuzum ama bünyeni zayıf düşürme
Ben dün full hastane acil derken bütün yatak döşek yatıyorum
Canim seni muaf tutuyorum egzersizden, yoksay sen cezalari, aksam guncellerim canisi..Kaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı
Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm
Halloldu mu isler canim, gidis tarihiniz belli mi?Kızlar selam, nasıl geçiyor gününüz bakalım?
Bugün yoğundum biraz, pasaport işleri için uğraştım. Geçmişi okudum alıntı da yaptım, akşama yazarım
Canim kisiri orucluyken cok kacirirsin muhtemelen, yarinda tarti gunu, bask bir yemek secsen cok guzel olur.8 Ağustos menüsü
Bugün sahur yaptım
Bir yumırta
Bir tost
Salatalık domates
Peynir
2 3 tane zeytin
Çay
Akşama ne yesm bilmiyorım
Canım kısır çekti ama diyete uygun olurmu ?
Malesef oyle yapamiyoruz canim, cuma gunduz tartiliyoruz.Kızlar şimdi tartıldım
Bide tam iftardan önce mi tartılsam
Yarına kadar 68 görsem keşkee
Benimkini bu akşamdan kabul etseniz olmaz mıııı
Nasilsin canim?Gunun nasil gecti?Insallah cabalarimiz onun icin
Ayse vardi elmasyuzuk, baska bildigim yok canim..
Evet belki birazdan buluşuruz, söz verdim cay içeriz haberleşiriz diye ama spora çıkma vaktim tam.Canim baslangic kilonu 68.7 olarak kaydediyorum, sorun yok.
Aaa ne guzel denk gelmis Deryacim, birbirinize arkadas olursunuz :)
Birde kafa dengiyse cokguzel olur, hatta sen onuda yuruyuse alistirirsin, beraber sitede yurursunuz :)Evet belki birazdan buluşuruz, söz verdim cay içeriz haberleşiriz diye ama spora çıkma vaktim tam.
İyi birine benziyordu, aslina bakarsan pek arkadaşım yok burda malesef (yani tanıdığım çok da, çok samimi değilim kimseyle) okuldakiler çok tatlı ama hemen hepsi benden büyük, bu sene bizim sabahçı grupla derse giricem gerçi. Onlar yaşıt ama onları da yeni yeni tanıyacağım. Buraya ilk geldiğim zaman çalıştığım okuldan bi arkadaşım var öyle hoş sohbet edebildiğim.Birde kafa dengiyse cokguzel olur, hatta sen onuda yuruyuse alistirirsin, beraber sitede yurursunuz :)
Nasilsin canim, hasta olmussun, vucudun zayif dustu tabi
Canim seni muaf tutuyorum egzersizden, yoksay sen cezalari, aksam guncellerim canisi..
Halloldu mu isler canim, gidis tarihiniz belli mi?
Ben uyandim kahvalti ediyorum, sonrada Arasin cimnastik dersi var :)
Canim kisiri orucluyken cok kacirirsin muhtemelen, yarinda tarti gunu, bask bir yemek secsen cok guzel olur.
Menunun devaminid yazmayi unutma canim.
Allah kabuk etsin..
Malesef oyle yapamiyoruz canim, cuma gunduz tartiliyoruz.
Nasilsin canim?Gunun nasil gecti?
Kozmogirl17 kuzum insallah cok keyifli, kacamaksiz:), guzel bir dis bugdayi partisi olur.
Iyi eglenceler..
Bende 2018 mayis ayinda, 10 yil yasadigim ,2.memleketim dedigim texastan , californiaya tasindim Deryacim.İyi birine benziyordu, aslina bakarsan pek arkadaşım yok burda malesef (yani tanıdığım çok da, çok samimi değilim kimseyle) okuldakiler çok tatlı ama hemen hepsi benden büyük, bu sene bizim sabahçı grupla derse giricem gerçi. Onlar yaşıt ama onları da yeni yeni tanıyacağım. Buraya ilk geldiğim zaman çalıştığım okuldan bi arkadaşım var öyle hoş sohbet edebildiğim.
Tabi bir de siz varsınız bazılarınız gerçekten çok özel kızlar benim için
Kısacası hiç fena olmaz şöyle içten bi arkadaş. Aslında utangacim ben
Evet canim sabah ac karnina, hatta mumkunse anadan uryan :)))Tamam canım yarın sabah aç karnına tartılıcaz dimi
Bence en düşünceli, en inisiyatifli, en tatlı, en bize kiyamayan kaptan sensin Özgecim...BILGILENDIRME...
*Kizlar ben carsamba gunu seabahar kaptana Elmasyuzuk ve Diyetteannenin durumu icin mesaj yazmistim.
*Ayse biliyorsunuz 3 hafta olacak yarin, bildirim yapmiyor, diyetteannede 2 haftadir bildirim yapmiyor.
*Diyetteanneye 26 temmuzda, kendisini izne ayiramadigimizi ve takima devam etmesi gerektigini yazmistim, cevap vermedi.Bu mesajlarimdan 3 gun sonra kadinlar kulubu sitesine girmis ama yine yazmadi, ne takima ne de bana..
*Seabahar kaptana Ayse'ye belki bir sey olmus olabilir epey sorumlu bir uyemiz, hatta kaptan yardimcimizdi demistim.Diskalifiye edilirse, diskalifiye edilen uye tekrar yarismaya katilamiyor.Ve bu iki uyeyi mecburen diskalifiye etmemiz gerekiyordu yarisma kurallari geregi...
*Seabahar kaptan sagolsun anlayis gosterdi ve Elmasyuzuku bu hafta izne ayir dedi.
*Diyetteanneyi ise benim insiyatifime birakti, dilersen haftaya diskalifiye et, dilersen bu hafta izne ayir diye. (Cunku artik izne ayrilabiliyor, 8 haftalik suresi doluyor.)
*Ben Diyetteanneyide bu hafta izne ayirmaya karar verdim.Bunun 2 sebebi var , aslinda diskalifiyeyi hakettigini dusunsemde , 1 hafta daha onu listede tutmam, takimimizin yuzdesini 1 hafta daha dusurmek anlamina geliyor ki buna hic gerek yok.Birde belki daha sonra tekrar yarismak ister , herkes 2. bir sansi hakedebilir...
*Bu sebeple yarin elmasyuzuk ve diyetteanneyi izne ayiriyorum.Hepinizi bu bilgiden haberdar etmek istedim.
D DiyetteanneElmasyuzuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?