Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya eskiden bunlar corn flakes diye satılıyordu da
Eki Görüntüle 2296810
bunun üstündeki nesfit içi de meyveli yoğurt gibi bişey tam adlandıramıyorum
Canim hem hazir gida, hem katki maddesi var, hem seker var, karbonhidrat var.
Bunu tuketecegine yogurdun icine , biraz meyve ekle mis gibi ye:)

Canim insanlar cesit cesit , sen Ozlem olarak dogru bildigin sekilde yasamaya devam et.
Insanlar ne dusunurse dusunsun.

bu arada sabah tartıldım hala 50.8 -50.90 çıkıyor
yani cidden 200 gram mı verdim ben koca hafta yaa
200 gr eksi gyet iyi bir eksi, hic hafife alma.
kilo vermek dunyanin en zor islerinden biri ve senin verecek kilonda az.
O sebeple hic uzme kendini...

kaptancigim 3 mil leslie yaptim cezam icin
Harikasin canim, bugun nasilsin dha iyi misin?

Allah sabırlar versin canım
Salon işi tamam done
Ahahhaha nasıl utandım geçen sene de bırakmaya çalışıyordum di mi
Aşkım sigarayı bırak bittere başla diyorsun, tehlikenin farkında mısın? Noo

Canim dunku menun gozumden kacmis demekki not aldim hemen duzeltecegim.
Sali gunude menunde spor gorememistim o sebeple soru isareti koymustum.
Saglik sorunun oldugu icin ben seni spordan muaf tutayim canim sen yapabildiginde sporunu yaz olur mu :)
madamesnow

Canim baslangic kilonu 68.7 olarak kaydediyorum, sorun yok.

Aaa ne guzel denk gelmis Deryacim, birbirinize arkadas olursunuz :)

Sen yaparsın kuzum ama bünyeni zayıf düşürme

Ben dün full hastane acil derken bütün yatak döşek yatıyorum
Nasilsin canim, hasta olmussun, vucudun zayif dustu tabi

Kaptanım çok hastayım şu an
Zıplayacak mecalim yok
Bugun yapmasam olur mu cezamı

Akşama iyi hissedersem yaparım yine de haber veririm
Canim seni muaf tutuyorum egzersizden, yoksay sen cezalari, aksam guncellerim canisi..

Kızlar selam, nasıl geçiyor gününüz bakalım?
Bugün yoğundum biraz, pasaport işleri için uğraştım. Geçmişi okudum alıntı da yaptım, akşama yazarım
Halloldu mu isler canim, gidis tarihiniz belli mi?
Ben uyandim kahvalti ediyorum, sonrada Arasin cimnastik dersi var :)

8 Ağustos menüsü

Bugün sahur yaptım
Bir yumırta
Bir tost
Salatalık domates
Peynir
2 3 tane zeytin
Çay

Akşama ne yesm bilmiyorım
Canım kısır çekti ama diyete uygun olurmu ?
Canim kisiri orucluyken cok kacirirsin muhtemelen, yarinda tarti gunu, bask bir yemek secsen cok guzel olur.
Menunun devaminid yazmayi unutma canim.
Allah kabuk etsin..

Kızlar şimdi tartıldım
Bide tam iftardan önce mi tartılsam
Yarına kadar 68 görsem keşkee

Benimkini bu akşamdan kabul etseniz olmaz mıııı
Malesef oyle yapamiyoruz canim, cuma gunduz tartiliyoruz.

Insallah cabalarimiz onun icin
Nasilsin canim?Gunun nasil gecti?

Birde kafa dengiyse cokguzel olur, hatta sen onuda yuruyuse alistirirsin, beraber sitede yurursunuz :)
İyi birine benziyordu, aslina bakarsan pek arkadaşım yok burda malesef (yani tanıdığım çok da, çok samimi değilim kimseyle) okuldakiler çok tatlı ama hemen hepsi benden büyük, bu sene bizim sabahçı grupla derse giricem gerçi. Onlar yaşıt ama onları da yeni yeni tanıyacağım. Buraya ilk geldiğim zaman çalıştığım okuldan bi arkadaşım var öyle hoş sohbet edebildiğim.
Tabi bir de siz varsınız bazılarınız gerçekten çok özel kızlar benim için
Kısacası hiç fena olmaz şöyle içten bi arkadaş. Aslında utangacim ben

Tamam canım yarın sabah aç karnına tartılıcaz dimi

...BILGILENDIRME...

*Kizlar ben carsamba gunu seabahar kaptana Elmasyuzuk ve Diyetteannenin durumu icin mesaj yazmistim.
*Ayse biliyorsunuz 3 hafta olacak yarin, bildirim yapmiyor, diyetteannede 2 haftadir bildirim yapmiyor.
*Diyetteanneye 26 temmuzda, kendisini izne ayiramadigimizi ve takima devam etmesi gerektigini yazmistim, cevap vermedi.Bu mesajlarimdan 3 gun sonra kadinlar kulubu sitesine girmis ama yine yazmadi, ne takima ne de bana..
*Seabahar kaptana Ayse'ye belki bir sey olmus olabilir epey sorumlu bir uyemiz, hatta kaptan yardimcimizdi demistim.Diskalifiye edilirse, diskalifiye edilen uye tekrar yarismaya katilamiyor.Ve bu iki uyeyi mecburen diskalifiye etmemiz gerekiyordu yarisma kurallari geregi...
*Seabahar kaptan sagolsun anlayis gosterdi ve Elmasyuzuku bu hafta izne ayir dedi.
*Diyetteanneyi ise benim insiyatifime birakti, dilersen haftaya diskalifiye et, dilersen bu hafta izne ayir diye. (Cunku artik izne ayrilabiliyor, 8 haftalik suresi doluyor.)
*Ben Diyetteanneyide bu hafta izne ayirmaya karar verdim.Bunun 2 sebebi var , aslinda diskalifiyeyi hakettigini dusunsemde , 1 hafta daha onu listede tutmam, takimimizin yuzdesini 1 hafta daha dusurmek anlamina geliyor ki buna hic gerek yok.Birde belki daha sonra tekrar yarismak ister , herkes 2. bir sansi hakedebilir...
*Bu sebeple yarin elmasyuzuk ve diyetteanneyi izne ayiriyorum.Hepinizi bu bilgiden haberdar etmek istedim.
D Diyetteanne Elmasyuzuk

Bende 2018 mayis ayinda, 10 yil yasadigim ,2.memleketim dedigim texastan , californiaya tasindim Deryacim.
Oyuzden seni o kadar iyi anliyorum ki..
Kafa dengi insanlar bulup arkadas olmak, yillar gectikce zorlasiyor.
Benim oturdugum sitede 2 hintli , 1 cinli samimi komsularim var , onlarinda cocuklari var cocuklar beraber oynuyorlar, birbirlerinin evlerine gidip geliyorlar vs ama bir mesafe var aramizda haliyle..
1 tanede esimin eski is yerinden arkadasinin esi var ki dunya iyisi onu cok seviyorum, gercekten melegin insanda vucut bulmus hali.Ama onunlada evlerimiz uzak sIk gorusemiyoruz.
1 tanede Akinin sinif arkadasinin annesi var, ismi Vanessa cok sIk duyacaksiniz o yuzden yazayim dedim.
15 aydir yakinlasabilidigim , arada dertlesebildigimiz tek insan.
Ikimizin de 2 oglu var ve hepsi yasitlar.
Umuyorum sende kafana gore arkadaslar edinirsin canim..

Tamam canım yarın sabah aç karnına tartılıcaz dimi
Evet canim sabah ac karnina, hatta mumkunse anadan uryan :)))

Bence en düşünceli, en inisiyatifli, en tatlı, en bize kiyamayan kaptan sensin Özgecim
Bence de iyi yapmışsın, dediğin gibi kimsenin ikinci şansına müdahale etmemiş oldun kaptişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…