- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Bende 2018 mayis ayinda, 10 yil yasadigim ,2.memleketim dedigim texastan , californiaya tasindim Deryacim.
Oyuzden seni o kadar iyi anliyorum ki..
Kafa dengi insanlar bulup arkadas olmak, yillar gectikce zorlasiyor.
Benim oturdugum sitede 2 hintli , 1 cinli samimi komsularim var , onlarinda cocuklari var cocuklar beraber oynuyorlar, birbirlerinin evlerine gidip geliyorlar vs ama bir mesafe var aramizda haliyle..
1 tanede esimin eski is yerinden arkadasinin esi var ki dunya iyisi onu cok seviyorum, gercekten melegin insanda vucut bulmus hali.Ama onunlada evlerimiz uzak sIk gorusemiyoruz.
1 tanede Akinin sinif arkadasinin annesi var, ismi Vanessa cok sIk duyacaksiniz o yuzden yazayim dedim.
15 aydir yakinlasabilidigim , arada dertlesebildigimiz tek insan.
Ikimizin de 2 oglu var ve hepsi yasitlar.
Umuyorum sende kafana gore arkadaslar edinirsin canim..
Evet canim sabah ac karnina, hatta mumkunse anadan uryan :)))
Canim benimBence en düşünceli, en inisiyatifli, en tatlı, en bize kiyamayan kaptan sensin Özgecim
Bence de iyi yapmışsın, dediğin gibi kimsenin ikinci şansına müdahale etmemiş oldun kaptişim
Bende persembe aksamlari cok heyecanlaniyorum :)Ayy çok heyecanlıyım yaa :)
Hayır sonuç az çok belli ama yinede işte
Birde bahcivan kiyafet giymis, cok yakismis masallahAy ben bu tatlı kuşu o emziğiyle beraber yerimm
maşallah Özlemcim. Allah nazardan korusun
Ama çook tatli di mi yaa
Canim benim
Bende persembe aksamlari cok heyecanlaniyorum :)
Guzel bir eksi gelir umarim yarin canim..
Uzun müddet hastaneler ve dünkü evet canım yarına randevu aldımaaa dünkü koşturmadan mı hastalandın canım benim yaaa
Darısı hepimizeBence de demek ki bayağı fark var oo maşallah darısı bana artık
İnşallahAhahahha çok teşekkürler umarım benim sonuçlar sizi destekler
Selam canımKızlar selam, nasıl geçiyor gününüz bakalım?
Bugün yoğundum biraz, pasaport işleri için uğraştım. Geçmişi okudum alıntı da yaptım, akşama yazarım
Bence hastaneden bulaştı canım ama üşüttüm de üstüne çünkü klima açıktı arabada hepfayfeyfiy feyzacim gecmis olsun.neyin var canim usuttunmu yoksa hastanelerden mi bulasti acaba.
Sağol kuzum eveeetÇok sağ ol canım, baya daha iyiyim
Kız sen ne zaman uyuyorsun, sabah 6da gece 2de öğlen akşam hep onlinesın
Güzel menü eşim
Canım ben seni yeni görüyorum, sanıyorum yeni katıldın, öyleyse hoş geldin
Aa feyzoş sen de mi hastalandınn, geçmiş olsun
Deryoş nereye gidiyorsunuz kız? Yanıma Berlin’e mi yoksa?
AhahahahHello kızlar,
Çok şükür baya daha iyi uyandım, hatta kalktım salona gittim spor yaptım biraz
Şimdi oturdum ev ilanlarına bakıyorum, Berlin çok ilginç bir şehir olduğu için çok komik ilanlar çıkıyor, bir tane adamın ilanını ekliyorum mesela (ingilizce ama bilenler güler bence) ; Almanya’da nudistlik diye bir kavram var, bir gelenek gibi; çıplak geziyorlar evde, bildiğin anadan üryan eve mesela çocuğunun okuldan arkadaşı vs geldi umurlarında değil giyinmiyorlar, bu normal bir şey. Bu ilandaki adamda onu yazmış, “ben nudistim, evde çıplak gezerim, rahatsız olursanız size göre değil” diyor tutmak isteyen varsa Eki Görüntüle 2297016
KuzumAy bitanem neler yaşamışsın bir günde annen anneannen şimdi de deden, kız bunlar seni bilerek dr yaptı heralde
Şaka bi yana geçmiş olsun kuzum. Allah her birine şifa versin Feyzacim
Evet tatlım süte karıştırdim zencefille kakao
Eminecim kizlar da yazmış zaten, bence de söyle o kişiye. Zaten yakınmışsınız direkt şöyle bence neden üzüldüğünü, seni böyle kırmaya hakkı yok canım. Gönlünü alsın en azından..
Sağol kaptişim, uyanirsin birazdan canım senin de günün çoook güzel geçsin..
O kadar emek harcıyoruz bazen farketmeyebiliyoruz nerede hata yapıp kilo veremedigimizde
O yüzden yazdım tatlım. Bir de ben şimdi tatildeyim ama çalışırken 7de hatta bazen daha geç geldim eve. Akşam yemeklerimi yanımda taşıyordum. 5-6 gibi yiyordum. Eve gidince de kesmediyse artık sıvı seyler çay filan tüketiyordum canım
Özlemcim eltilerin zormuş gerçekten. Neyse umarım yeni eltin iyi niyetli bir insan çıkar. Geniş aile içinde oluyor bazen anlaşmazlıklar bence en kötüsü çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum
Yine de boşver kuzum çekirdek ailende musmutlu ol yeter
Ceza yiğidin kamçısıdırNasilsin canim, hasta olmussun, vucudun zayif dustu tabi
Canim seni muaf tutuyorum egzersizden, yoksay sen cezalari, aksam guncellerim canisi..
Halloldu mu isler canim, gidis tarihiniz belli mi?
Ben uyandim kahvalti ediyorum, sonrada Arasin cimnastik dersi var :)
Canim kisiri orucluyken cok kacirirsin muhtemelen, yarinda tarti gunu, bask bir yemek secsen cok guzel olur.
Menunun devaminid yazmayi unutma canim.
Allah kabuk etsin..
Malesef oyle yapamiyoruz canim, cuma gunduz tartiliyoruz.
Nasilsin canim?Gunun nasil gecti?
Bittere raziyiz, yeter ki sigarayi birak :))
Duman avcılar klübü kurcam size
Kuzu etrafında da o kadar hastaniz var ki, hepsiyle ilgilendin canım benim. Hasta yorgun dusmen normal. Çok geçmiş olsun dinlenebildigin kadar dinlen güzelimSelam canım
Ben de hastayım
Sağol kuzumKuzu etrafında da o kadar hastaniz var ki, hepsiyle ilgilendin canım benim. Hasta yorgun dusmen normal. Çok geçmiş olsun dinlenebildigin kadar dinlen güzelim
Bir iki kişi daha çıkarsa tek başına dırdırımızı çekmekten kurtulursun GizemcimDuman avcılar klübü kurcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?