aahhhh ahhhhh biri diğerinden beter napıcam ben siziiiii...
bu hasta halimle kalktım 1 saat spor yaptım yarın derece alalım die siz gidip yemişsinizzüstelik tartı aksamı arın aksam yapsaydınız yaa bunlarıı diğer takımlar bu aksam neler yapıyordur
bak bak hypatıam kactı kaptanım en azından ben karayaglarımla yuzlesıp uutansamda sıkılsamda soyledımm. ama bız hem ben hem hypatıam yarın eksıde olacagız sen merak etme sekercımm
inşallah haftaya 64 olursun minnosum bak 1 nisanda 59 olman gerek yokna nisan sonu mezun olamazsın..
ama su var diyetteysen kurabiye tatlı beyaz ekmek yememelisin bunları bir arada hiç yememelisin aksam barbunya patates tatlı asla birlikten yenmemesi gerekn seyler ..
yaaa annemer diyete baslamadımı senin hani onları diyete uysunlar die konusucaktın
yarın sabah olsun sorcam onada 1,5 dan az verirse
ekside olabilirsin canım ama 200 gr daha düşmek varken neden az veresiniz ki..
tamam minnosum güveniyorum sana pazartesi 64 sün inş..
fatmagül bitti :)) cok merak ettim o cocuk abisinden değilmi şimdi kandırmısmı kadın herkesi
gunaydın meyvem yaa sebebını bılıyorsun o serum oldugunu nıye bukadar kendını kasıyorsun tatlım yaa pazartesıye 5 lı rakamdasın bak gor canım. buarada ben kılomu yazdım yanlıs hesap yapmadım ınsallah bı bakarmısın canımcımmgünaydın kızlar..
tebine tebine ağlamak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84:
dün o hasta halimle 1 saat spor yaptım yok yok yok yine göremedim o 5 i:95::95::95::95:
hep serumdan oldu tuzlu su vücudumda kaldı biliyordum aslında böyle olacağı serum fizyolujik bende hep ödem yapar ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlaaarr
günaydın kızlar..
tebine tebine ağlamak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84:
dün o hasta halimle 1 saat spor yaptım yok yok yok yine göremedim o 5 i:95::95::95::95:
hep serumdan oldu tuzlu su vücudumda kaldı biliyordum aslında böyle olacağı serum fizyolujik bende hep ödem yapar ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?