Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aahhhh ahhhhh biri diğerinden beter napıcam ben siziiiii...

bu hasta halimle kalktım 1 saat spor yaptım yarın derece alalım die siz gidip yemişsinizz üstelik tartı aksamı arın aksam yapsaydınız yaa bunlarıı diğer takımlar bu aksam neler yapıyordur

valla helal olsun sana kaptanım o hasta halınle spor yaptın ya valla utandıım sımdı meyvem kendımden çok çok özur dılerım tatlımm. soz verıyorum sana bu haftasonu hıc kacamak yok haftaya söz verıyorum 64u gorucem meyvemm hem belkım yarında gorurum hala umudum varr benım meyvemm

bak bak hypatıam kactı kaptanım en azından ben karayaglarımla yuzlesıp uutansamda sıkılsamda soyledımm. ama bız hem ben hem hypatıam yarın eksıde olacagız sen merak etme sekercımm

inşallah haftaya 64 olursun minnosum bak 1 nisanda 59 olman gerek yokna nisan sonu mezun olamazsın..
ama su var diyetteysen kurabiye tatlı beyaz ekmek yememelisin bunları bir arada hiç yememelisin aksam barbunya patates tatlı asla birlikten yenmemesi gerekn seyler ..

yaaa annemer diyete baslamadımı senin hani onları diyete uysunlar die konusucaktın

bak bak hypatıam kactı kaptanım en azından ben karayaglarımla yuzlesıp uutansamda sıkılsamda soyledımm. ama bız hem ben hem hypatıam yarın eksıde olacagız sen merak etme sekercımm

yarın sabah olsun sorcam onada 1,5 dan az verirse
ekside olabilirsin canım ama 200 gr daha düşmek varken neden az veresiniz ki..

konustum babamda uydu annemde ama annem pazı kavurmus bıde pırasa yapmıs ben onların ıkısınıde yememkı oyuzden doymadım pohacada vardı masada doymazsam ona saldırıcam dıye korktum kendımden normalde hıc beyaz ekmek yemıyorum ama iş yerıne kahvaltısız gıdınce orda mecbur yedım hooff meyvem bılıyorum su dakkadan sonra herhafta 1 kılo vermem gerekıyor ama ıste huzursuzluk olunca duzenı bozuluyor ınsanın bak yarın aksam mısafırım var cumartesıde dayımlar trabzondan gelıcek sana soz verıyorum hıc kacamaksız pazartesı gunu 64 u gorucem kaptanım

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(69.6/)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

tebine tebine ağlamak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84:

dün o hasta halimle 1 saat spor yaptım yok yok yok yine göremedim o 5 i:95::95::95::95:

hep serumdan oldu tuzlu su vücudumda kaldı biliyordum aslında böyle olacağı serum fizyolujik bende hep ödem yapar ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(69.6/)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.45)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

[/B

bu günkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 küçük domates

ara bol su cay ve yeşil cay

öğlen etli bürüksel lahanası yoğurt

ara bol su cay ve yeşil cay

aksam etli brüksel lahanası yoğurt salata

ara su

spor 1 saat

gunaydın meyvem yaa sebebını bılıyorsun o serum oldugunu nıye bukadar kendını kasıyorsun tatlım yaa pazartesıye 5 lı rakamdasın bak gor canım. buarada ben kılomu yazdım yanlıs hesap yapmadım ınsallah bı bakarmısın canımcımm
günaydın kızlaaarr

gunaydın tatlımm ben sadece 300 gr verebıldım ee aksamkı kacamaktan sonra boyle oldu tabı ama koydum kafaya pazartesıye 64 teyım ben

günaydın canım olsun öyle yada böyle vereceğiz bu kiloları sıkm canını dün ben o kadar kötüydümkü tartıldığımda resmen çıldırdım ama bu sabah tartıldım eksideyim inan bu işten bişi anlamadım insanın kilosu 1 günde bu kadar değişirmi bu sabah 69.500 çıktım tekrar moralim yerine geldi gerçi 100 gram çok az ama dün 70 lari gördüğüm için bu sabah 69.500 beni çok mutlu etti ayrıca dün takım benim yüzümden zorda kalmasın diye çıkmayı bile düşünmüştüm ama mezun olana kadar ayrılmayacağım burdan haberiniz olsun. ben sizleri çok sevdim sizlerin sayesinde zayıflayacağım buna inanıyorum tatlım

**4. TAKIM 195. ETAP**

Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…