tatlım bence 2 tane fındık bıle olsa ara ogun yap sonra ınsan cok acıkıyor busefer de hızlı hızlı yıyorbu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 küçük domates
ara bol su cay ve yeşil cay
öğlen etli bürüksel lahanası yoğurt
ara bol su cay ve yeşil cay
aksam etli brüksel lahanası yoğurt salata
ara su
spor 1 saat
arkadaşlar bugün öğle yemek listesine baktım yemekhanede kıymalı ıspanak. makarna ve yoğurt var ben ıspanağı dışarda yemiyorum iyi yıkamıyorlar diye makarnada yemiyorum gi yüksek diye geriye sadece yoğurt kalıyor sizce ne yapayım
günaydın kızlar...
of 67 olamadım ya 68.4'üm...
ama şubat bitmeden olcam 67 hatta mart ayına 67 olarak gircem işte o kadar az kaldı zaten...
günaydın kızlar..
tebine tebine ağlamak istiyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84:
dün o hasta halimle 1 saat spor yaptım yok yok yok yine göremedim o 5 i:95::95::95::95:
hep serumdan oldu tuzlu su vücudumda kaldı biliyordum aslında böyle olacağı serum fizyolujik bende hep ödem yapar ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlaaarr
gunaydın meyvem yaa sebebını bılıyorsun o serum oldugunu nıye bukadar kendını kasıyorsun tatlım yaa pazartesıye 5 lı rakamdasın bak gor canım. buarada ben kılomu yazdım yanlıs hesap yapmadım ınsallah bı bakarmısın canımcımm
gunaydın tatlımm ben sadece 300 gr verebıldım ee aksamkı kacamaktan sonra boyle oldu tabı ama koydum kafaya pazartesıye 64 teyım ben
günaydın canım olsun öyle yada böyle vereceğiz bu kiloları sıkm canını dün ben o kadar kötüydümkü tartıldığımda resmen çıldırdım ama bu sabah tartıldım eksideyim inan bu işten bişi anlamadım insanın kilosu 1 günde bu kadar değişirmi bu sabah 69.500 çıktım tekrar moralim yerine geldi gerçi 100 gram çok az ama dün 70 lari gördüğüm için bu sabah 69.500 beni çok mutlu etti ayrıca dün takım benim yüzümden zorda kalmasın diye çıkmayı bile düşünmüştüm ama mezun olana kadar ayrılmayacağım burdan haberiniz olsun. ben sizleri çok sevdim sizlerin sayesinde zayıflayacağım buna inanıyorum tatlım
gunaydın annacım bence 67ye bısey kalmamıs bak bende 64u goremedım ama kendı kendıme soz verdım pazartesıye 64 lu bısey gorucem hhıcte kacamak yapmıycam kaptanımada soz verdım pazartesıye 64u gorucem dıye sende gel benımle ıstersen yarısalım 3 gun sudakkadan ıtıbaren hıc kacamak yapmayalım bol bol spor yapalım pazartesıye gonderelım bu pıs karayagları
haklısın canım az kaldı 67'e... tamam bende öyle yapcam hai yarışalım o zaman tatlım ben varım valla
canım benim niye bozalım ki moralimizi dimi haftaya ben 67 sen 64'sün inş
günaydın kızlaaarr
tabiki mezun olana kadar burdasın bir yere bırakırmıyız seni hiçgünaydın canım olsun öyle yada böyle vereceğiz bu kiloları sıkm canını dün ben o kadar kötüydümkü tartıldığımda resmen çıldırdım ama bu sabah tartıldım eksideyim inan bu işten bişi anlamadım insanın kilosu 1 günde bu kadar değişirmi bu sabah 69.500 çıktım tekrar moralim yerine geldi gerçi 100 gram çok az ama dün 70 lari gördüğüm için bu sabah 69.500 beni çok mutlu etti ayrıca dün takım benim yüzümden zorda kalmasın diye çıkmayı bile düşünmüştüm ama mezun olana kadar ayrılmayacağım burdan haberiniz olsun. ben sizleri çok sevdim sizlerin sayesinde zayıflayacağım buna inanıyorum tatlım
dısarı cıkabilirsen ızgara yee derim minnosun dediği gibi ama cıkamazsan az ıspanak az makarna yersin zorlada olsa..arkadaşlar bugün öğle yemek listesine baktım yemekhanede kıymalı ıspanak. makarna ve yoğurt var ben ıspanağı dışarda yemiyorum iyi yıkamıyorlar diye makarnada yemiyorum gi yüksek diye geriye sadece yoğurt kalıyor sizce ne yapayım
günaydın kızlar...
of 67 olamadım ya 68.4'üm...
ama şubat bitmeden olcam 67 hatta mart ayına 67 olarak gircem işte o kadar az kaldı zaten...
tatlım bence 2 tane fındık bıle olsa ara ogun yap sonra ınsan cok acıkıyor busefer de hızlı hızlı yıyor
bence ıspanak ye dısarda ıyı yıkamıyorlarda sankı dıger dısarda yedıklerımız cokmu tezmı karcıcegım sadece yogurt yesen aksama kadar dayanamazsın dısarı cıkma ımkanın varsa ızgara bıseyler ye ozaman
tamam ozaman pazartesıye kadar yarıs yapalım annacım sen 67 ben 64 meyvemde 59 olucak varmısınız kızlar ne dersınız hem haftasonunu dıkkatlı bır sekılde atlatmıs oluruz .
buarada hypatıamm cok cok cokk sevındım yaa afferım sana 1.4 kılo gıtmıs helal olsun sana canım benımm:81::81:
tamam ozaman pazartesıye kadar yarıs yapalım annacım sen 67 ben 64 meyvemde 59 olucak varmısınız kızlar ne dersınız hem haftasonunu dıkkatlı bır sekılde atlatmıs oluruz .
buarada hypatıamm cok cok cokk sevındım yaa afferım sana 1.4 kılo gıtmıs helal olsun sana canım benımm:81::81:
tabiki mezun olana kadar burdasın bir yere bırakırmıyız seni hiç
dısarı cıkabilirsen ızgara yee derim minnosun dediği gibi ama cıkamazsan az ıspanak az makarna yersin zorlada olsa..
bende bende subat bitmeden atıcam üstümden o yapıskan 6 yı
minnosum yemek vakitlerimin arasında 4 saat var canım ondan ara yapma gibi bi durumum olmuyor..
acıkmıyorum yani .. ara yaparsam aksam yemeğim cok gece kalıyor ..
meyvem lıstede anna marıanın verdıgı kılo yazılmamıs tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?