Ayyy kuzum bu mesaj üstüne ananemin yanına çıktım ateşini falan ölçtüm yemek yedirdik annemle
Hastayım diye çok çıkmak istemiyordum ama Dedem biraz terliyor falan dedi ateş ölçerleri de bitmiş pili sanırım çıktım baktım geldim
Normal çıkınca sıcaktan terlemiştir dedim bu havada biz bile terleyip kuruyoruz bir de sürekli yatıyor
Kıyamam yemeği bile çiğne anane yut anane diye diye yediriyoruz biliyor musunuz
Sağlık o kadar önemli ki
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesi
Mübarek arefe günü tüm hastalarımıza şifa versin
Aklımıza da sağlığımıza da mukayyet olsun
Hayırlı bir ömür yaşayıp yaşatıp cennetine koysun ♥
Kiz benim sansima ya valla simdi sende kilo almis donersin bu hafta da kazanamicazkızlar sahilde internet çekmiyor ve eşim de sağolsun çocuk gibi inanın bir mesajı okutmuyor sürekli bişeyler gösteriyor soruyor vs
diyete devam ediyorum ama akşama rakı balık var yaasabahtan beri bişey yemedim desem yeri
fotoğraf yollayacağım ben de
Ayyy inşallah kuzum umarım girersinfayfeyfiy ya hikayenizi okudum hayırlısı olsun inşallah yuvanızı kurarsınız güzellikle Yeni mezun oldum bu sene KPSS’ye çalışacağım bir yıl boyunca kızlar artık çalışma sonucumu sa seneye birlikte görürüz inşallah Eşimin de benim de memleketim değil İstanbul çok tanıdıklarımız yok memlekete de gidemedik bu bayram eşimin nöbeti var.. ALLAH razı olsun annemler gelcek tek kalmayın bayramda dediler Dolmaya bayılırım tatlı et bahane dolma şahane iki ay sıkı diyete uymam lazım dolmayı gözüm görmez umarım bir düğün var hedef yaptım kendime istediğim kıyafetin içine girmem lazım
Oy oy bayram gelmeden baklavalarrr8 ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1/2 h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle 1/4pors çorba, tavuk sote
Akşam, 1pors taze fasülye, 2d.ekmek, 1/2pors patlıcan salatası, 1/2domates
Su 3lt civarı
Spor 4500civarı adım
9ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1/2 h.yumurta, 1d tbekmeği, 1küp helva
Öğle 1/4pors çorba, kebap, yoğurt
Akşam, gözleme çay (dağ yoluns sapmışız. Yiyecek daha iyi bişey bulamadım
Su 1.5lt civarı (yolculuk halleri)
Spor 6000civarı adım (işe geliş gidiş yine iyi yürümüşüm
Yolda 200ia yaptım. (Duraklarda)
10 ağuustos (yine eltim acayip gzel şeyler önüme koyuyor.)
Sabah sahanda yumurta, 2d.ekmek, domates, salatalık
Ara 2baklava (fıstıklı antebin en iyi baklavavısından alınmıştı. Bunu reddemezdim
Öğle 1tb kıymalo yoğurtlu makarna
Ara kabuklu fıstık 1küçük kase
Akşam fırında tavuk, cacık, salata( planım bu şekilde.
Su 2.5 (3.5a çıkarırım)
Spor 4000civarı adım(arttırmaya çalışırım)
100dk✔
Aleyküm selamSelamlar canlarim nasilsiniz?
Gecmisi okudum ama alintilari yazamadim ,maaile kahvalti ediyoruz, sonrad spora gidecegiz.
Bizim hafta sonlari hep boyle oluyor biliyorsunuz.
Firsat buldukca gelecegim , opuyorum:)
Oyy dikkatli ol akşama kuzumkızlar sahilde internet çekmiyor ve eşim de sağolsun çocuk gibi inanın bir mesajı okutmuyor sürekli bişeyler gösteriyor soruyor vs
diyete devam ediyorum ama akşama rakı balık var yaasabahtan beri bişey yemedim desem yeri
İnşallah kuzum amiiiinFeyzamfayfeyfiy valla herzaman soyluyorum yine soylicem babannen ve deden okadar sanslilar ki senin gibi bir toruna sahip olduklari icin.evet 10 dakika kestirdim sonra uyutmadilar tabi cocuklari uyut kaldir yedir derken soktum ikisini birden yikadim simdi kayinvalidem aradi lahmacun yaptkrdim gelin berber yiyelim diyor 1 tane den bjsey olmaz sanjrim aksam yemegi niyetine.
Ooo siz baya cocukluk askisinin yani masallah size insallah musmutlu olursunuz.
canmFitFiliz canım vardınız mı nerdesiniz?
@cinecin kuzum arefe günün nasıl geçiyor :) iyileştin mi iyice
Yoksa dondurma kapmak için spor mu yapıyorsuun
tomrs
@Aomine Daiki
Grubumuzun annişleri nasıl gidiyor gebelik
Size komik bir şey anlatayım
Bir arkadaşımı otobüste hamile sanmışlar ve bir amca yer vermiş (bekar ve ben gibi göbekten kilo alan bir arkadaşım)
Anlattı güldük vs ben de dedim ben de göbekten alıyorum
Üstünden çok aman geçmedi
İki tane kız oturuyordu
Ben de göbek hizasından pliseli bir elbise giydim ordan bollaşıyor
Sonra iki tane kız bana yer vermeye kalktılar
Dedim inecek misiniz
Yok dedi
Hamile olduğumu ima etti YÖK dedim oturun
Bir daha böyle şeylere olabildiğince gülmiycem
Bu da böyle bir anımdır
@Wizardmom kuzum nasılsın hastalığın nasıl oldu
Arefe arefe kendini çok yorma temizlik vs ile
İnşallah daha iyisindir ♥ Bizi haberdar et kendinden
@Harpy canıııım nasılsın nasıl gidiyor bayram - arefe
Neler yaptınnnn
@Diyetteanne kuzucum gittin gelmez oldun:/ @Elmasyuzuk 1 sen 2
@Canfeb canım nasılsın nasıl gidiyor arefe
Bayramda dikkat et :)
@Kozmogirl17 kaptiş yardımcım♥ Dondurmada güçlü rakipnasılsın kuzum
Yoksa uyuyakaldın mı
@DenizinYosunKokusu kuzum nasılsın neler yapıyorsun bayrama hazır mıyııız :)
@Yawrukush canım eşim sürahime limon attım limonlu su içiyorum inşallah bu hafta da güzel zayıflarız ve dondurma alırız
Ben hastayım diye yiyemedim henüz dondurmamı henüzı
Ahhh ahhh
@DeryaOnDiet kuzuuuuum nasılsın napıyorsun özledim seni de nerelerdesin
@stitch canım kızın nasıl oldu sen de mi yolcusun yoksa ben yanlış mı gördüm hızlı geçmiş yaparken?
@sertugba canım nasılsın bayram geldi :) neler yaptın muhabbete çok gelemiyorsun ama biz özlüyoruz :)
@Konus dinliyorum canım ateşin düştü mü nasıl oldun
İnşallah iyileşirsin çabucak
Kötü olursan ek bir şeyler döküntü vs olursa ihmal etme bak mutlaka git doktora.. ah şu sağlık sistemleri....
@Gonulmeyvesi kuzucuuuum nasılsın nasıl gidiyor arefe :)
@gogo2405 canım bugün hastanede misin? Arkadaşım ebe ve bütün 24e dönüyor :/ arefe arefe çok yoğundur... inşallah kendine dinlenecek zaman bulursun
İnşallah tüm hastalarımıza şifa nasip etsin Allah
@enimenime oy oy eminem n’aptın nettin ufaklıklar nasıl teyzeleri ısırır onları (evettt İTİRAF: çocukları ısırarak sevmeye bayılıyorumçocuklara bayılıyorum ♥ )
@Mavi boncukkk mavişiiim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta dondurma isterseeeeen bayramda dikkat ediyoruuuz :) zaten maşallah güzel gidiyorsun :)
Nasıl geçiyor Arefe:)
Ankee eski eşim nasılsın vardınız mı(yoldaydınız di mi) bizi haberdar et olur mu
@Patlicanmoru kuzum nasılsın iş yerin nasıl
Bak bugün arefe güzelce dua da et Rabbim kimseye dayanamayacağından fazla yük yüklemez. Ve yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici bunlar geçip gidecek şu an üzüntülerimiz vs...
inşallah karşına iyi insanlar çıkar tüm ömrün boyunca ♥
@klbk33 kelebekiiiim n’aptın kuzum nasıl geçiyor arefe
Annenler nasıllar
Siz gittiniz diye nasıl mutlulardır♥
@Falanfilannnn doktorcum nasılsın ♥ Arefe nasıl geçiyor
Bak iddiayı unutma bayramda dikkat et
@kartanesi3741 kuzum nasılsın :) hem yeni evli hem de bayram sizin ziyaretler bol olur sanırım :) ziyaretlerde dikkat et tatlı sarma çok yeme olur mu :)
Çalışıyor muydun canım bir de evde misin
Evdeysen bile çalışıyorsundur zaten... kolay gelsin♥
Canim adana ve hayat diyorsun bu haftalik canin ne istiyorsa ye, zaten listede degilsin, donuste kilo veririz beraber hic merak etme:)Kızlar biz yoldayız şu an, istikamet de adana. Off ne yapicam ben bayramda her şey yemek üstüne orda. Üstelik hatay'a da gitmeyi planladık. Bayramı degerlendirelim dedik ama kilo almam inş.
Bekliyoruz canim :)Resimler atarım size ilk fırsatta :)
Sen tanidigim kadariyla dort dortluk birisin kuzum, Allah hayirlisini vrsin hakkinizda..
O bana layık da ben ona layık mıyım...
♥
Gecer 2 gune o arti, dun yediklerinden muhtemelen canim..Tamam kuzum su da 2,5 Harika
Ben de dün 2L daha su içtim
Bu sabah 57,8 tartıda çıktım ya
Çok üzgünüm nasıl 1 kg...
Cok merak ediyorum bende peynir helvasini, varmissiniz sag salim canim gozunuzaydin:)ben de çanakkalede yemiştienfes bir şey ama fenaaaa kalorili
biz de yola çıktık tatile, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum :)
Deprem mi oldu kuzum ben kacirdim, eger oyleyse cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin...Korkmuşlar
Depremde kapılar bile açılmıyor kilitleniyor diyorlar
Ve insan depremde bina altında kalıp ölmeden önce zaten korkudan kalp krizinden ölür dediler
Canim Allah sifa versin buyuklerimize ve tum hastalara..Ayyy kuzum bu mesaj üstüne ananemin yanına çıktım ateşini falan ölçtüm yemek yedirdik annemle
Hastayım diye çok çıkmak istemiyordum ama Dedem biraz terliyor falan dedi ateş ölçerleri de bitmiş pili sanırım çıktım baktım geldim
Normal çıkınca sıcaktan terlemiştir dedim bu havada biz bile terleyip kuruyoruz bir de sürekli yatıyor
Kıyamam yemeği bile çiğne anane yut anane diye diye yediriyoruz biliyor musunuz
Sağlık o kadar önemli ki
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesi
Mübarek arefe günü tüm hastalarımıza şifa versin
Aklımıza da sağlığımıza da mukayyet olsun
Hayırlı bir ömür yaşayıp yaşatıp cennetine koysun ♥
Canim benim sagolasin, seninde:)
Oh afiyet olsun su gibisi var mi :)FitFiliz canım vardınız mı nerdesiniz?
@cinecin kuzum arefe günün nasıl geçiyor :) iyileştin mi iyice
Yoksa dondurma kapmak için spor mu yapıyorsuun
tomrs
@Aomine Daiki
Grubumuzun annişleri nasıl gidiyor gebelik
Size komik bir şey anlatayım
Bir arkadaşımı otobüste hamile sanmışlar ve bir amca yer vermiş (bekar ve ben gibi göbekten kilo alan bir arkadaşım)
Anlattı güldük vs ben de dedim ben de göbekten alıyorum
Üstünden çok aman geçmedi
İki tane kız oturuyordu
Ben de göbek hizasından pliseli bir elbise giydim ordan bollaşıyor
Sonra iki tane kız bana yer vermeye kalktılar
Dedim inecek misiniz
Yok dedi
Hamile olduğumu ima etti YÖK dedim oturun
Bir daha böyle şeylere olabildiğince gülmiycem
Bu da böyle bir anımdır
@Wizardmom kuzum nasılsın hastalığın nasıl oldu
Arefe arefe kendini çok yorma temizlik vs ile
İnşallah daha iyisindir ♥ Bizi haberdar et kendinden
@Harpy canıııım nasılsın nasıl gidiyor bayram - arefe
Neler yaptınnnn
@Diyetteanne kuzucum gittin gelmez oldun:/ @Elmasyuzuk 1 sen 2
@Canfeb canım nasılsın nasıl gidiyor arefe
Bayramda dikkat et :)
@Kozmogirl17 kaptiş yardımcım♥ Dondurmada güçlü rakipnasılsın kuzum
Yoksa uyuyakaldın mı
@DenizinYosunKokusu kuzum nasılsın neler yapıyorsun bayrama hazır mıyııız :)
@Yawrukush canım eşim sürahime limon attım limonlu su içiyorum inşallah bu hafta da güzel zayıflarız ve dondurma alırız
Ben hastayım diye yiyemedim henüz dondurmamı henüzı
Ahhh ahhh
@DeryaOnDiet kuzuuuuum nasılsın napıyorsun özledim seni de nerelerdesin
@stitch canım kızın nasıl oldu sen de mi yolcusun yoksa ben yanlış mı gördüm hızlı geçmiş yaparken?
@sertugba canım nasılsın bayram geldi :) neler yaptın muhabbete çok gelemiyorsun ama biz özlüyoruz :)
@Konus dinliyorum canım ateşin düştü mü nasıl oldun
İnşallah iyileşirsin çabucak
Kötü olursan ek bir şeyler döküntü vs olursa ihmal etme bak mutlaka git doktora.. ah şu sağlık sistemleri....
@Gonulmeyvesi kuzucuuuum nasılsın nasıl gidiyor arefe :)
@gogo2405 canım bugün hastanede misin? Arkadaşım ebe ve bütün 24e dönüyor :/ arefe arefe çok yoğundur... inşallah kendine dinlenecek zaman bulursun
İnşallah tüm hastalarımıza şifa nasip etsin Allah
@enimenime oy oy eminem n’aptın nettin ufaklıklar nasıl teyzeleri ısırır onları (evettt İTİRAF: çocukları ısırarak sevmeye bayılıyorumçocuklara bayılıyorum ♥ )
@Mavi boncukkk mavişiiim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta dondurma isterseeeeen bayramda dikkat ediyoruuuz :) zaten maşallah güzel gidiyorsun :)
Nasıl geçiyor Arefe:)
Ankee eski eşim nasılsın vardınız mı(yoldaydınız di mi) bizi haberdar et olur mu
@Patlicanmoru kuzum nasılsın iş yerin nasıl
Bak bugün arefe güzelce dua da et Rabbim kimseye dayanamayacağından fazla yük yüklemez. Ve yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici bunlar geçip gidecek şu an üzüntülerimiz vs...
inşallah karşına iyi insanlar çıkar tüm ömrün boyunca ♥
@klbk33 kelebekiiiim n’aptın kuzum nasıl geçiyor arefe
Annenler nasıllar
Siz gittiniz diye nasıl mutlulardır♥
@Falanfilannnn doktorcum nasılsın ♥ Arefe nasıl geçiyor
Bak iddiayı unutma bayramda dikkat et
@kartanesi3741 kuzum nasılsın :) hem yeni evli hem de bayram sizin ziyaretler bol olur sanırım :) ziyaretlerde dikkat et tatlı sarma çok yeme olur mu :)
Çalışıyor muydun canım bir de evde misin
Evdeysen bile çalışıyorsundur zaten... kolay gelsin♥
Bayagi bayagi cocukluk askiymis ,Allah hakkinizda hayirlisini versin.Ooohhhh afiyet olsun
Yok canım yeni değil ama böyle adının konulma zamanı ilginçti
Biz 7. Sınıftan burç yana biraz konuşuyor biraz konuşmuyorduk
Sonra lisede de bu durum böyle devam etti 1 kere yüzyüze görüştük(evet daha önce hep uzaktandı aynı okulda olduğumuz halde(ortaokul) lise farklıydı)
Sonra o görüşmeden sonra konuşmayı kesmiştik
Ardından da 1 kere daha konuştuk 1 sene sonra
(Çok karışık)
Ben önceden daha ergen ve ona karşı kötü davranıyordum (aile yapılarımız falan farklı bakış açılarımız hemen hemen herşeyimiz)
Nasılsa evlenmiycez sevgili değiliz vs konuşmayı da sürekli kesen bendim görmediği halde seviyorumlar vs vs tabi ergenlik
Sonra lise farklı ama dersaneler aynıydı
Başta görmeden nasıl seviyorsun falan diyip konuşmuştum merak etmiştim ama buluşmak istememiştim
Sonra bir baktım ateş bende de bacayı sarmış
Ama okul küçük yaş vs biraz da mantıklı düşününce derken duramayıp konuşsak da kesiyorduk konuşmayı
En sonki konuşmadan sonra da beklemiş (normalde birisine kolay güveneceğimi evlenebileceğimi bile çok düşünmezdim evle evlilik bile dedirtmezdim)
Ardından bana mesaj attı üni sınav gecesi
Sınav öncesi yazıp kafamı karıştırmak istememiş
O gün de ben baya psikolojik olarak kötüydüm
Sınav kötü geçti (evet herkesin kötü geçmişti o yüzden tıp kazandım)
Sonra o mühendislik okuyordu(benden 1 sene önce girdi üniye) 2 sene sonra dişe geçti
Bu şekilde aynı sene mezun olmuş olacağız kalma vs gibi bir durum olmazsa
Kpssde insallah istedigin sonuclari alirsin canim, bayramdada annenlerle hasret gidereceksin ne guzel:)fayfeyfiy ya hikayenizi okudum hayırlısı olsun inşallah yuvanızı kurarsınız güzellikle Yeni mezun oldum bu sene KPSS’ye çalışacağım bir yıl boyunca kızlar artık çalışma sonucumu sa seneye birlikte görürüz inşallah Eşimin de benim de memleketim değil İstanbul çok tanıdıklarımız yok memlekete de gidemedik bu bayram eşimin nöbeti var.. ALLAH razı olsun annemler gelcek tek kalmayın bayramda dediler Dolmaya bayılırım tatlı et bahane dolma şahane iki ay sıkı diyete uymam lazım dolmayı gözüm görmez umarım bir düğün var hedef yaptım kendime istediğim kıyafetin içine girmem lazım
Canim baklava ve gozleme haric gayet iyi menuler :)8 ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1/2 h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle 1/4pors çorba, tavuk sote
Akşam, 1pors taze fasülye, 2d.ekmek, 1/2pors patlıcan salatası, 1/2domates
Su 3lt civarı
Spor 4500civarı adım
9ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1/2 h.yumurta, 1d tbekmeği, 1küp helva
Öğle 1/4pors çorba, kebap, yoğurt
Akşam, gözleme çay (dağ yoluns sapmışız. Yiyecek daha iyi bişey bulamadım
Su 1.5lt civarı (yolculuk halleri)
Spor 6000civarı adım (işe geliş gidiş yine iyi yürümüşüm
Yolda 200ia yaptım. (Duraklarda)
10 ağuustos (yine eltim acayip gzel şeyler önüme koyuyor.)
Sabah sahanda yumurta, 2d.ekmek, domates, salatalık
Ara 2baklava (fıstıklı antebin en iyi baklavavısından alınmıştı. Bunu reddemezdim
Öğle 1tb kıymalo yoğurtlu makarna
Ara kabuklu fıstık 1küçük kase
Akşam fırında tavuk, cacık, salata( planım bu şekilde.
Su 2.5 (3.5a çıkarırım)
Spor 4000civarı adım(arttırmaya çalışırım)
100dk✔
Raki balik mi :)))kızlar sahilde internet çekmiyor ve eşim de sağolsun çocuk gibi inanın bir mesajı okutmuyor sürekli bişeyler gösteriyor soruyor vs
Canim, nasilsin, miden nasil oldu :)Kaptisim gunaydin sanadaYawrukush
hayırlı bir evlat olur inşallahGuzel aniymis
canmcanm gebelik biraz sikintili ilerliyor iki hafta geriden gidiyor . hayirlisi diyorum. Rabbimin bir bildigi vardir
Teşekkür ederim kuzumCanim adana ve hayat diyorsun bu haftalik canin ne istiyorsa ye, zaten listede degilsin, donuste kilo veririz beraber hic merak etme:)
Cok keyifli bayramlar.
Bekliyoruz canim :)
Sen tanidigim kadariyla dort dortluk birisin kuzum, Allah hayirlisini vrsin hakkinizda..
Gecer 2 gune o arti, dun yediklerinden muhtemelen canim..
Cok merak ediyorum bende peynir helvasini, varmissiniz sag salim canim gozunuzaydin:)
Deprem mi oldu kuzum ben kacirdim, eger oyleyse cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin...
Canim Allah sifa versin buyuklerimize ve tum hastalara..
Dualarina da amin diyorum..
Canim benim sagolasin, seninde:)
Oh afiyet olsun su gibisi var mi :)
Bayagi bayagi cocukluk askiymis ,Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Ama benden bir arkadas olarak nacizane tavisye, aileler cok farkliysa, inanclar, kulturler, degerler o zaman buyuk sIkIntilar oluyor.Biz bu durumu cok uzun yillar yasadik , suanda eski yasananlardan dolayi eskiden hic hayal bile edemeyecegim bir aile iliskisine sahibiz. (aile derken es ailesini kastediyorum.)
Cok iyi tart bic kuzum , sadece o insanla degil onun ailesiylede evleniyorsun...
Kpssde insallah istedigin sonuclari alirsin canim, bayramdada annenlerle hasret gidereceksin ne guzel:)
Canim baklava ve gozleme haric gayet iyi menuler :)
Keyifli bayramlar..
Raki balik mi :)))
Foto bekliyoruz canimcim..
Canim, nasilsin, miden nasil oldu :)
Ben de dondurma ödülümü yedim dayanamayıpKizlar biz spor salonuna geciyoruz, donuste gorusuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?