Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8 ağustos
Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1/2 h.yumurta, 1d tbekmeği
Öğle 1/4pors çorba, tavuk sote
Akşam, 1pors taze fasülye, 2d.ekmek, 1/2pors patlıcan salatası, 1/2domates
Su 3lt civarı
Spor 4500civarı adım

9ağustos

Sabah 1/2domates, 1/3salatalık, peynir(1kk), 6zeytin, 1/2 h.yumurta, 1d tbekmeği, 1küp helva
Öğle 1/4pors çorba, kebap, yoğurt
Akşam, gözleme çay (dağ yoluns sapmışız. Yiyecek daha iyi bişey bulamadım
Su 1.5lt civarı (yolculuk halleri)
Spor 6000civarı adım (işe geliş gidiş yine iyi yürümüşüm
Yolda 200ia yaptım. (Duraklarda)

10 ağuustos (yine eltim acayip gzel şeyler önüme koyuyor.)
Sabah sahanda yumurta, 2d.ekmek, domates, salatalık
Ara 2baklava (fıstıklı antebin en iyi baklavavısından alınmıştı. Bunu reddemezdim
Öğle 1tb kıymalo yoğurtlu makarna
Ara kabuklu fıstık 1küçük kase
Akşam fırında tavuk, cacık, salata( planım bu şekilde.
Su 2.5 (3.5a çıkarırım)
Spor 4000civarı adım(arttırmaya çalışırım)
100dk✔

amin canım çok doğru söylüyorsun inan ki

Kiz benim sansima ya valla simdi sende kilo almis donersin bu hafta da kazanamicaz iyi eglenceler kuzum bizim yerimizede yap raki balik resim bekliyoruz

Feyzam fayfeyfiy valla herzaman soyluyorum yine soylicem babannen ve deden okadar sanslilar ki senin gibi bir toruna sahip olduklari icin.evet 10 dakika kestirdim sonra uyutmadilar tabi cocuklari uyut kaldir yedir derken soktum ikisini birden yikadim simdi kayinvalidem aradi lahmacun yaptkrdim gelin berber yiyelim diyor 1 tane den bjsey olmaz sanjrim aksam yemegi niyetine.
Ooo siz baya cocukluk askisinin yani masallah size insallah musmutlu olursunuz.

FitFiliz afiyet olsun canim liste disindakiler bu seferlik yiyin bece gezme donusu toparlarsiniz ama ahhh o listediki arkadaslar biliyorsunuz tum takimlar ayni durumda bu durumu avantaja cevirmemiz lazim onlar yerken biz yememeliyiz ki 1.olalim dimi filizcim mantikli degilmi ayy filiz demek ne degisik geliyor yaa

Selamlar canlarim nasilsiniz?
Gecmisi okudum ama alintilari yazamadim ,maaile kahvalti ediyoruz, sonrad spora gidecegiz.
Bizim hafta sonlari hep boyle oluyor biliyorsunuz.
Firsat buldukca gelecegim , opuyorum:)

Ayyy inşallah kuzum umarım girersin
Amiiiin inşallah hayırlısıyla

Oy oy bayram gelmeden baklavalarrr

Oyy dikkatli ol akşama kuzum

İnşallah kuzum amiiiin
1 taneden bence de bir şey olmaz

Guzel aniymis
canm canm gebelik biraz sikintili ilerliyor iki hafta geriden gidiyor . hayirlisi diyorum. Rabbimin bir bildigi vardir

Kızlar biz yoldayız şu an, istikamet de adana. Off ne yapicam ben bayramda her şey yemek üstüne orda. Üstelik hatay'a da gitmeyi planladık. Bayramı degerlendirelim dedik ama kilo almam inş.
Canim adana ve hayat diyorsun bu haftalik canin ne istiyorsa ye, zaten listede degilsin, donuste kilo veririz beraber hic merak etme:)
Cok keyifli bayramlar.

Resimler atarım size ilk fırsatta :)
Bekliyoruz canim :)

O bana layık da ben ona layık mıyım...
Sen tanidigim kadariyla dort dortluk birisin kuzum, Allah hayirlisini vrsin hakkinizda..

Tamam kuzum su da 2,5 Harika

Ben de dün 2L daha su içtim

Bu sabah 57,8 tartıda çıktım ya
Çok üzgünüm nasıl 1 kg...
Gecer 2 gune o arti, dun yediklerinden muhtemelen canim..

ben de çanakkalede yemiştienfes bir şey ama fenaaaa kalorili
biz de yola çıktık tatile, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum :)
Cok merak ediyorum bende peynir helvasini, varmissiniz sag salim canim gozunuzaydin:)

Korkmuşlar
Depremde kapılar bile açılmıyor kilitleniyor diyorlar
Ve insan depremde bina altında kalıp ölmeden önce zaten korkudan kalp krizinden ölür dediler
Deprem mi oldu kuzum ben kacirdim, eger oyleyse cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin...

Canim Allah sifa versin buyuklerimize ve tum hastalara..
Dualarina da amin diyorum..

Yawrukush canım eşim nasılsın ♥
Günün aydınlık ve fit olsun inşallah
Canim benim sagolasin, seninde:)

Oh afiyet olsun su gibisi var mi :)

Bayagi bayagi cocukluk askiymis ,Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Ama benden bir arkadas olarak nacizane tavisye, aileler cok farkliysa, inanclar, kulturler, degerler o zaman buyuk sIkIntilar oluyor.Biz bu durumu cok uzun yillar yasadik , suanda eski yasananlardan dolayi eskiden hic hayal bile edemeyecegim bir aile iliskisine sahibiz. (aile derken es ailesini kastediyorum.)
Cok iyi tart bic kuzum , sadece o insanla degil onun ailesiylede evleniyorsun...

Kpssde insallah istedigin sonuclari alirsin canim, bayramdada annenlerle hasret gidereceksin ne guzel:)

Canim baklava ve gozleme haric gayet iyi menuler :)
Keyifli bayramlar..

Raki balik mi :)))
Foto bekliyoruz canimcim..

Kaptisim gunaydin sanada Yawrukush
Canim, nasilsin, miden nasil oldu :)

Teşekkür ederim kuzum
Önceden özellikle çok çok farklıyfık
Ama ikimiz de değiştik :)
Ve şu an birbirimizi tamamlıyoruz
Önceden dini siyasi vs vs her şeyde çok zıttık
Şu an birçok şeye aynı bakıyoruz
Değişik fikirlere açığız

Aileleri önceden aşırı aşırı farklı görüyordum
Ama şu an o kadar değil:) babalarımız farklı ama yetişme biçimleri ile alakalı biraz da

Bilemiyorum ama şu an aşırı farklı gelmiyor
Bir de uzun bir süre oldu hani kafamız yerinde değil ergenlik şu bu vs gibi şeyler daha geride kaldı daha mantıklı düşünüyorum

İnşallah sorun olmaz ama ailesini hiç birebir tanımıyorum sanırım tanışmadan da öğrenemeyeceğim o da aynı şekilde
İnşallah hakkımızda en hayırlı şeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…