Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben yaklaşık 2 kg vermiştim daha da veririim sanıyordum ama dün gece piko ve bi paket light bisküvi yiyince hoooopppp kg. almışım.

kızlar ben yaklaşık 2 kg vermiştim daha da veririim sanıyordum ama dün gece piko ve bi paket light bisküvi yiyince hoooopppp kg. almışım.

ders olsun bu sana haftaya böyle yapmazsın..

minnosda aynısını yaptı dün aksam yemeseydi öyle bu güne yarım kilo vermiş olucaktı..

minnosum cabuk tut elini hypatia sana yetişiyorr
ayy evet hemen kacmam lazımm

ayy hypatıam super kılo vermıssın valla tebrık ederımm sakınn uzulme o aksamkı kacamaklardan oldu benımkıde aynı oldu bılıyorum ama gel sende yarısalım pazartesıye kadar ne dersın sekercım
pazartesıyee 500 gr karayag yarısı baslasınn

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

ben geldim güzellerim, hem de 55.2 kiloyla

sözüm olsun size ve kendime pazartesi günü 54.9 olucam ve tamı tamına 15. kilomu tamamlıycam bu ay

kilo veren herkesi kocaman

özellikle de hypatiamı
dünkü kaçamak için de üzülme, nasılsa yarına gider ama bugün kendine ödül verme

zevcanım, haftaya seni artık 6ları terk etmiş olarak görmek istiyoruz zaten büyük ihtimal serumdan dolayı bu hafta böle oldu ama sağlığın herşeyden önemli
sen iyi ol yeter ki

kuyabiyemm canım benimm sen kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum ve cok heycanlanıyorum mezun olucaksın artık cok az kaldıı .. annenden önce biz seni takımdan bas göz edip göndericez

kuyabiyemm canım benimm sen kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum ve cok heycanlanıyorum mezun olucaksın artık cok az kaldıı .. annenden önce biz seni takımdan bas göz edip göndericez

zevcanım sen beni düşünmeyi bırak da benle birlikte mezun olmak için çalışmalara başla artık

hadi hadi beraber alıcaz karnelerimizi burdan

çizelgemi değiştirdim, 3.2 kilom kaldı sadece

hala inanamıyorum yaa başladığımda tam 69.9 dum, 300 gr daha verince 15 kilo tamamlanıcak

ayy evet meyvem yaa bende ınan cok ama cok sevınıyorum yaa afferım benım kuyabıyeme ınsallah mezun edıcegız cok yakın zamanda hadı bakalımm kuyabıyem sende pazartesıye 54.9 ol yarısalım haftasonu kacamak yok taamam mı sekerlerım

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

nidahla katrem söyle 1 er bucuk verselerde rahatlasa takım hypatiam sırtlanmıs durumda suanda takımın en büyük yükünü ..

haftasonu kacamak yok full diyet full spor var bol bol su yeşil cayy
pazartesiye sevinerek baslayalımmm

ayy ne guzel yaa be senı boyle gordukce dahada bır azımlenıyorum kendıme guvenıyorum yapabılırım tabıkıde dıyebılıyorum cunku bende senınle aynı kılolardan hatta dahada yukarılardan geldıgım ıcın ımkansız gıbı gorunuyor ama senı gordukce olur ya neden olmasın dıyebılıyorum kendıme

cok basarılı ilerledin canım
15 kilo büyük basarıı

merak etme tatlım ben kesin senle mezun olucam o fikir aklımın en önemli kösesinde sürekli göncell

haftasonu kacamak yok full diyet full spor var bol bol su yeşil cayy
pazartesiye sevinerek baslayalımmm

evet evet kesınlıkle katılıyorum sekercım ay benım evdekı normal yesılcayım bıtmıs organık yesılcayımda aynı ölü balık gıbı kokuyor oyuzden ıcemıyorum kacgundur ıgrendım bu hafta hep ıhlamur ıctım annemın dıyetısyenı ıhlamur tok tutar ıhlamur ıc dedı ya hemen kaptırdım kendımı. ama dur bakalım yarın alıyım artık kendıme normal yesılcay alayım o nasıl bıtıcek evdekı kocaman kutu azar azar katarım artık bıter napıyım

Son düzenleme:

minnosum ben yeşil cay içmediğim zamanlarda versem bile cok az veriyorum sekerim dünde hiç yeşil cay içemedim sabahki deterjanlıydı öğleden sonrada hastalandım ..
sanırım ödemimi atamamamın sebebi de o oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…