kızlar ben dersaneye kaçıyorum öğleden sonra görüşürüz
hepinize hayırlı cumalar olsun
ben varımmm haftaya cuma 58 olucam onada söz veriyorumm
kızlar ben yaklaşık 2 kg vermiştim daha da veririim sanıyordum ama dün gece piko ve bi paket light bisküvi yiyince hoooopppp kg. almışım.
ayy evet hemen kacmam lazımmminnosum cabuk tut elini hypatia sana yetişiyorr
kızlar ben yaklaşık 2 kg vermiştim daha da veririim sanıyordum ama dün gece piko ve bi paket light bisküvi yiyince hoooopppp kg. almışım.
ders olsun bu sana haftaya böyle yapmazsın..
minnosda aynısını yaptı dün aksam yemeseydi öyle bu güne yarım kilo vermiş olucaktı..
kuyabiyemm canım benimm sen kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum ve cok heycanlanıyorum mezun olucaksın artık cok az kaldıı .. annenden önce biz seni takımdan bas göz edip göndericez
kuyabiyemm canım benimm sen kilo verdikce ben cok mutlu oluyorum ve cok heycanlanıyorum mezun olucaksın artık cok az kaldıı .. annenden önce biz seni takımdan bas göz edip göndericez
ayy evet meyvem yaa bende ınan cok ama cok sevınıyorum yaa afferım benım kuyabıyemeınsallah mezun edıcegız cok yakın zamanda hadı bakalımm kuyabıyem sende pazartesıye 54.9 ol yarısalım haftasonu kacamak yok taamam mı sekerlerım
zevcanım sen beni düşünmeyi bırak da benle birlikte mezun olmak için çalışmalara başla artık
hadi hadi beraber alıcaz karnelerimizi burdan
çizelgemi değiştirdim, 3.2 kilom kaldı sadece
hala inanamıyorum yaa başladığımda tam 69.9 dum, 300 gr daha verince 15 kilo tamamlanıcak
zevcanım sen beni düşünmeyi bırak da benle birlikte mezun olmak için çalışmalara başla artık
hadi hadi beraber alıcaz karnelerimizi burdan
çizelgemi değiştirdim, 3.2 kilom kaldı sadece
hala inanamıyorum yaa başladığımda tam 69.9 dum, 300 gr daha verince 15 kilo tamamlanıcak
haftasonu kacamak yok full diyet full spor var bol bol su yeşil cayy
pazartesiye sevinerek baslayalımmm
evet evet kesınlıkle katılıyorum sekercım ay benım evdekı normal yesılcayım bıtmıs organık yesılcayımda aynı ölü balık gıbı kokuyor oyuzden ıcemıyorum kacgundur ıgrendım bu hafta hep ıhlamur ıctım annemın dıyetısyenı ıhlamur tok tutar ıhlamur ıc dedı ya hemen kaptırdım kendımı. ama dur bakalım yarın alıyım artık kendıme normal yesılcay alayım o nasıl bıtıcek evdekı kocaman kutu azar azar katarım artık bıter napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?