Ahahahhaha afiyet olsun kuzumvaaay
ben yemedim daha zaten rakıdan sonra
Ne heyecanlı zamanlar canım tadını çıkartOoohhhh afiyet olsun
Yok canım yeni değil ama böyle adının konulma zamanı ilginçti
Biz 7. Sınıftan burç yana biraz konuşuyor biraz konuşmuyorduk
Sonra lisede de bu durum böyle devam etti 1 kere yüzyüze görüştük(evet daha önce hep uzaktandı aynı okulda olduğumuz halde(ortaokul) lise farklıydı)
Sonra o görüşmeden sonra konuşmayı kesmiştik
Ardından da 1 kere daha konuştuk 1 sene sonra
(Çok karışık)
Ben önceden daha ergen ve ona karşı kötü davranıyordum (aile yapılarımız falan farklı bakış açılarımız hemen hemen herşeyimiz)
Nasılsa evlenmiycez sevgili değiliz vs konuşmayı da sürekli kesen bendim görmediği halde seviyorumlar vs vs tabi ergenlik
Sonra lise farklı ama dersaneler aynıydı
Başta görmeden nasıl seviyorsun falan diyip konuşmuştum merak etmiştim ama buluşmak istememiştim
Sonra bir baktım ateş bende de bacayı sarmış
Ama okul küçük yaş vs biraz da mantıklı düşününce derken duramayıp konuşsak da kesiyorduk konuşmayı
En sonki konuşmadan sonra da beklemiş (normalde birisine kolay güveneceğimi evlenebileceğimi bile çok düşünmezdim evle evlilik bile dedirtmezdim)
Ardından bana mesaj attı üni sınav gecesi
Sınav öncesi yazıp kafamı karıştırmak istememiş
O gün de ben baya psikolojik olarak kötüydüm
Sınav kötü geçti (evet herkesin kötü geçmişti o yüzden tıp kazandım)
Sonra o mühendislik okuyordu(benden 1 sene önce girdi üniye) 2 sene sonra dişe geçti
Bu şekilde aynı sene mezun olmuş olacağız kalma vs gibi bir durum olmazsa
Feyzacim ben de öyle ilk başlarda bi anonim kalmak istiyordum (arada aile/akraba vs şeylerden de bahsediyorum diye) ama hemen herkes öyle samimi geliyor ki bana artık, özellikle bu takımda hissettim ilk kez böyle bir duyguyuFitFiliz çok bu konulara girmiyorum bir yerlerden tanıdık vs çıkar mı diye ama sizi seviyorum baya ve samimiyetinizi de sevdiğim için anlatasım geldi♥
FitFiliz afiyet olsun canim liste disindakiler bu seferlik yiyin bece gezme donusu toparlarsiniz ama ahhh o listediki arkadaslar biliyorsunuz tum takimlar ayni durumda bu durumu avantaja cevirmemiz lazim onlar yerken biz yememeliyiz ki 1.olalim dimi filizcim mantikli degilmi ayy filiz demek ne degisik geliyor yaa
Midem iyi canim bi toparlasam cok daha iyi olucam insallah sen nasilsin kuzumCanim adana ve hayat diyorsun bu haftalik canin ne istiyorsa ye, zaten listede degilsin, donuste kilo veririz beraber hic merak etme:)
Cok keyifli bayramlar.
Bekliyoruz canim :)
Sen tanidigim kadariyla dort dortluk birisin kuzum, Allah hayirlisini vrsin hakkinizda..
Gecer 2 gune o arti, dun yediklerinden muhtemelen canim..
Cok merak ediyorum bende peynir helvasini, varmissiniz sag salim canim gozunuzaydin:)
Deprem mi oldu kuzum ben kacirdim, eger oyleyse cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin...
Canim Allah sifa versin buyuklerimize ve tum hastalara..
Dualarina da amin diyorum..
Canim benim sagolasin, seninde:)
Oh afiyet olsun su gibisi var mi :)
Bayagi bayagi cocukluk askiymis ,Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Ama benden bir arkadas olarak nacizane tavisye, aileler cok farkliysa, inanclar, kulturler, degerler o zaman buyuk sIkIntilar oluyor.Biz bu durumu cok uzun yillar yasadik , suanda eski yasananlardan dolayi eskiden hic hayal bile edemeyecegim bir aile iliskisine sahibiz. (aile derken es ailesini kastediyorum.)
Cok iyi tart bic kuzum , sadece o insanla degil onun ailesiylede evleniyorsun...
Kpssde insallah istedigin sonuclari alirsin canim, bayramdada annenlerle hasret gidereceksin ne guzel:)
Canim baklava ve gozleme haric gayet iyi menuler :)
Keyifli bayramlar..
Raki balik mi :)))
Foto bekliyoruz canimcim..
Canim, nasilsin, miden nasil oldu :)
Yine de o kadar emek verdim gram gram gidiyor, kilo kilo gelsin istemiyorum Özgem, bugün ofsayt sayılır. Yarın mangal planları var. Umarım az hasarla atlatırımCanim adana ve hayat diyorsun bu haftalik canin ne istiyorsa ye, zaten listede degilsin, donuste kilo veririz beraber hic merak etme:)
Cok keyifli bayramlar.
Bekliyoruz canim :)
Sen tanidigim kadariyla dort dortluk birisin kuzum, Allah hayirlisini vrsin hakkinizda..
Gecer 2 gune o arti, dun yediklerinden muhtemelen canim..
Cok merak ediyorum bende peynir helvasini, varmissiniz sag salim canim gozunuzaydin:)
Deprem mi oldu kuzum ben kacirdim, eger oyleyse cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin...
Canim Allah sifa versin buyuklerimize ve tum hastalara..
Dualarina da amin diyorum..
Canim benim sagolasin, seninde:)
Oh afiyet olsun su gibisi var mi :)
Bayagi bayagi cocukluk askiymis ,Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Ama benden bir arkadas olarak nacizane tavisye, aileler cok farkliysa, inanclar, kulturler, degerler o zaman buyuk sIkIntilar oluyor.Biz bu durumu cok uzun yillar yasadik , suanda eski yasananlardan dolayi eskiden hic hayal bile edemeyecegim bir aile iliskisine sahibiz. (aile derken es ailesini kastediyorum.)
Cok iyi tart bic kuzum , sadece o insanla degil onun ailesiylede evleniyorsun...
Kpssde insallah istedigin sonuclari alirsin canim, bayramdada annenlerle hasret gidereceksin ne guzel:)
Canim baklava ve gozleme haric gayet iyi menuler :)
Keyifli bayramlar..
Raki balik mi :)))
Foto bekliyoruz canimcim..
Canim, nasilsin, miden nasil oldu :)
E ne guzel, erkekler bir de cok dikkat etmezler normaldebu arada bir şey söylemem lazım
beni 1 aydır görmeyen bir arkadaşım geldi şirkete hem de erkek
dedi ki sen ne kadar daralmışsın
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 Kozmogirl17 & @LaMademoiselle
2.Yawrukush Yawrukush & fayfeyfiy
3. @gogo2405 & @kartanesi3741
4. @enimenime &@cinecin
5.stitch stitch & Gonulmeyvesi
6. @Falanfilannnn &Mavi boncukkk
7.FitFiliz &@Patlicanmoru
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
Oysa guzel bir eksi vardi bu hafta bende, nasil unuttum tartilmayi, yalniz da biraktim senibenim icin zevkti yanliz hatirlatim tek basima gecen hafta 3.bu hafta 2.oldum haftaya 1.ligimden korkun
Hadiii yaa bak simdi cok uzuldum kesin birinciydik ozamn kuzum olsun canin sagolsun.tatli kizin nasil oldu daha iyi miOysa guzel bir eksi vardi bu hafta bende, nasil unuttum tartilmayi, yalniz da biraktim seni
Ama sen tek basina da supersin gercekten
Onun mekani mi varmisBugün şeyma subaşının mekanındaydım selamı var size kızlarilk defa kendi resmimi koycam ama siz paylaşıyorsunuz, başıma bir şey gelmez umarım Eki Görüntüle 2297412
Arkadaki amca sahaneVay anasini sayin seyirciler, Gizemcim dergi kapaklarindan firlamis gibisin kuzum..
Ya arkadas takimin hepsi mi tas olur
Bir daha bir daha baktim , gozlerim kamasti :))
Sen niye kilo veriyorsun ki kuzum, tas gibisin taaaaas
Dipnot: Fotografina arkadaki amcanin baktigi gibi baktigim dogrudur :))))
Evet ben de gidip 200 mekik cekeyim baricanım cidden o sporları boşa yapmıyormuşsun
muhteşem bir fizik
ben de hemen 200 squat falan yapıyorum hemen şimdi
Yine diyorum hakkinizda en hayirlisi, en guzeli olsun canim.Teşekkür ederim kuzum
Önceden özellikle çok çok farklıyfık
Ama ikimiz de değiştik :)
Ve şu an birbirimizi tamamlıyoruz
Önceden dini siyasi vs vs her şeyde çok zıttık
Şu an birçok şeye aynı bakıyoruz
Değişik fikirlere açığız
Aileleri önceden aşırı aşırı farklı görüyordum
Ama şu an o kadar değil:) babalarımız farklıama yetişme biçimleri ile alakalı biraz da
Bilemiyorum ama şu an aşırı farklı gelmiyor
Bir de uzun bir süre oldu hani kafamız yerinde değil ergenlik şu bu vs gibi şeyler daha geride kaldı daha mantıklı düşünüyorum
İnşallah sorun olmaz ama ailesini hiç birebir tanımıyorum sanırım tanışmadan da öğrenemeyeceğim o da aynı şekilde
İnşallah hakkımızda en hayırlı şeyler olur ♥
Kazanmistin bileginin hakkiyla, afiyet olsun :)Ben de dondurma ödülümü yedim dayanamayıp
Bende iyiym canim spordan geldik, ogle yemegimizi yedik, aksamda parka piknige gidelim dedik bir mani cikmazsa.Midem iyi canim bi toparlasam cok daha iyi olucam insallah sen nasilsin kuzum
O yapis yapis havada 10 yil yasadim (Texas :) )Kızlar burası çok sıcak çok çok çok sıcak ama aşırı sıcak.Klimada da duramıyorum sıcakta da Böyle yapış yapışım. Belki nem değildir, eriyorumdur
Canim kebaplari muhtesem yerlerdesin kebaplarin yanina salata aldin mi pilav yerine tamamdir.Yine de o kadar emek verdim gram gram gidiyor, kilo kilo gelsin istemiyorum Özgem, bugün ofsayt sayılır. Yarın mangal planları var. Umarım az hasarla atlatırım
Dondurma odulun olmus afiyet olsun canim :)10 agustos menum
Sabah
2 zeytin azcik peynir el ici kadar simit kayisi receli sekersiz cay domates salatalik
Ara
Yarim misir
Oglen
Mer imek corbasi 2 salatalik tursusu
Ara kucuk bir cubuk dondurma
Aksam
3 kofte biraz salata
Spor 2 saat avm de dolastim
Su 3 e yakin ictim daha da icerim
Arkadaki amca= ben :))Onun mekani mi varmis
Fistik gibisin canim, gercekten sen hala nasil kilo verebiliyorsun
Arkadaki amca sahane
Evet ben de gidip 200 mekik cekeyim bari
Cocuklar uyuyupda 1 saat sana kaliyorya o 1 saat paha bicilemez uykum olsa uyumak istemiyorum o dereceKahve hazirliyorum, esim Arasi uyuttu.
Bir kahve ve kitap keyfi yapalim ama hakettik bence zaliiiimmm bir spor sonrasi :)))
bilmem mi, kizartma olan favorimGeliboluluyumZafer'i bilirsin o zaman. Yazin yedim de tadı damaginda kaldı senemcim
oooh afiyet olsun, tortilla ile ekmek ayni kalori zaten, tortilla sandvic yemesi daha kolay, benim favorimstitch canım bu sabah tortilla ekmeğini iki yandan kesip daraltilip, içine geçenlerde rastlayip aldığım bebek ispanaklari doldurdum (ama baya çok, 15 yaprak vardır) sonra eriyen beyaz peynir koydum uzunlamasına sardım. (3e katlanmış gibi oldu) sonra da öyle yağsız tost yaptım, aldım yanima. Tuz gölünün ordan geçerken de yedim
Senin tariften ilham aldım.
Çok lezzetli oldu. Yazın denenecekler listesine fistiklar
evet hala mizmiz ama artik yemek yemeye basladi, ptesiye atlatmis olucak insallahHadiii yaa bak simdi cok uzuldum kesin birinciydik ozamn kuzum olsun canin sagolsun.tatli kizin nasil oldu daha iyi mi
bayram oncesi herkes tum gucuyle son bir asilmis demekkiKuzum gayet de güzel verdik nasıl 5. Olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?