Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne heyecanlı zamanlar canım tadını çıkart
Umarım her şey çok yolunda gider ikiniz için de ve hiç birakmazsiniz birbirinizin elini
FitFiliz çok bu konulara girmiyorum bir yerlerden tanıdık vs çıkar mı diye ama sizi seviyorum baya ve samimiyetinizi de sevdiğim için anlatasım geldi♥
Feyzacim ben de öyle ilk başlarda bi anonim kalmak istiyordum (arada aile/akraba vs şeylerden de bahsediyorum diye) ama hemen herkes öyle samimi geliyor ki bana artık, özellikle bu takımda hissettim ilk kez böyle bir duyguyu
istediğini kullan güzelim. Ben aslinda takıma üye olurken iki adımı da yazdım ama tabi nick'i deryalı birşey seçince böyle oldu
Yoksa bana da derya tuhaf geliyor, sayenizde alışıyordum.

Midem iyi canim bi toparlasam cok daha iyi olucam insallah sen nasilsin kuzum

Yine de o kadar emek verdim gram gram gidiyor, kilo kilo gelsin istemiyorum Özgem, bugün ofsayt sayılır. Yarın mangal planları var. Umarım az hasarla atlatırım

bu arada bir şey söylemem lazım
beni 1 aydır görmeyen bir arkadaşım geldi şirkete hem de erkek
dedi ki sen ne kadar daralmışsın
E ne guzel, erkekler bir de cok dikkat etmezler normalde
Ben de soylemeden edemeyecegim profil fotonu cok begeniyorum ben

Gonulmeyvesi esim nasilsin? Kacamak yok degil mi haftasonu?

10 agustos menum
Sabah
2 zeytin azcik peynir el ici kadar simit kayisi receli sekersiz cay domates salatalik
Ara
Yarim misir
Oglen
Mer imek corbasi 2 salatalik tursusu
Ara kucuk bir cubuk dondurma
Aksam
3 kofte biraz salata
Spor 2 saat avm de dolastim
Su 3 e yakin ictim daha da icerim

Oysa guzel bir eksi vardi bu hafta bende, nasil unuttum tartilmayi, yalniz da biraktim seni
Ama sen tek basina da supersin gercekten
Hadiii yaa bak simdi cok uzuldum kesin birinciydik ozamn kuzum olsun canin sagolsun.tatli kizin nasil oldu daha iyi mi

Bugün şeyma subaşının mekanındaydım selamı var size kızlar ilk defa kendi resmimi koycam ama siz paylaşıyorsunuz, başıma bir şey gelmez umarım Eki Görüntüle 2297412
Onun mekani mi varmis
Fistik gibisin canim, gercekten sen hala nasil kilo verebiliyorsun
Arkadaki amca sahane
canım cidden o sporları boşa yapmıyormuşsun
muhteşem bir fizik
ben de hemen 200 squat falan yapıyorum hemen şimdi
Evet ben de gidip 200 mekik cekeyim bari

Yine diyorum hakkinizda en hayirlisi, en guzeli olsun canim.
Oyle guzel zamanlarki suan yasadiginiz, tadini cikartin..

Ben de dondurma ödülümü yedim dayanamayıp
Kazanmistin bileginin hakkiyla, afiyet olsun :)

Midem iyi canim bi toparlasam cok daha iyi olucam insallah sen nasilsin kuzum
Bende iyiym canim spordan geldik, ogle yemegimizi yedik, aksamda parka piknige gidelim dedik bir mani cikmazsa.
Cocuklara pizza alcaz bize balik hazirlayacagim:)
Toparladin mi evi misafirlerden sonra Ozlemcim?

Kızlar burası çok sıcak çok çok çok sıcak ama aşırı sıcak. Klimada da duramıyorum sıcakta da Böyle yapış yapışım. Belki nem değildir, eriyorumdur
O yapis yapis havada 10 yil yasadim (Texas :) )
Cok iyi biliyorum, yani saclarim bile fon ceksem 5. dakikada bozuluyordu nemden :)

Yine de o kadar emek verdim gram gram gidiyor, kilo kilo gelsin istemiyorum Özgem, bugün ofsayt sayılır. Yarın mangal planları var. Umarım az hasarla atlatırım
Canim kebaplari muhtesem yerlerdesin kebaplarin yanina salata aldin mi pilav yerine tamamdir.
Mangal zaten hic sIkInti degil , et yersin yanina salata :)
Bu arada benim kardesim gibi dedigim 3 arkadasim var Houstonda Deryacim.
Isimleri Derya, Filiz ve Betul senin isminde Filiz ve Deryaymis ne guzel bir tesaduf.
Hayat karsima hep cok sevecegim Filizler, Deryalar cikariyor, cok sansliyim :)

Dondurma odulun olmus afiyet olsun canim :)

Onun mekani mi varmis
Fistik gibisin canim, gercekten sen hala nasil kilo verebiliyorsun

Arkadaki amca sahane

Evet ben de gidip 200 mekik cekeyim bari
Arkadaki amca= ben :))

oooh afiyet olsun, tortilla ile ekmek ayni kalori zaten, tortilla sandvic yemesi daha kolay, benim favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…