Canim ben bayram icin hicbir sey hazirlamadim.Kizlar baayramla ilgili yeme planiniz ne tatlilar borekler nasil alicaz gardimizi tatli benim hassas noktam kirmizi cizgim hayir diyemedigim sirtimi donemedigim daha ne diyim anlayin siz onu
Benim buyugum hic uyumuyor, sadece ufaklik ama o bile yetiyor:)Cocuklar uyuyupda 1 saat sana kaliyorya o 1 saat paha bicilemez uykum olsa uyumak istemiyorum o derece
Cok sevindim canim toparliyor kuzucuk..evet hala mizmiz ama artik yemek yemeye basladi, ptesiye atlatmis olucak insallah
En azından şimdi havası dahagüzel bir yerdesin o zaman canımYine diyorum hakkinizda en hayirlisi, en guzeli olsun canim.
Oyle guzel zamanlarki suan yasadiginiz, tadini cikartin..
Kazanmistin bileginin hakkiyla, afiyet olsun :)
Bende iyiym canim spordan geldik, ogle yemegimizi yedik, aksamda parka piknige gidelim dedik bir mani cikmazsa.
Cocuklara pizza alcaz bize balik hazirlayacagim:)
Toparladin mi evi misafirlerden sonra Ozlemcim?
O yapis yapis havada 10 yil yasadim (Texas :) )
Cok iyi biliyorum, yani saclarim bile fon ceksem 5. dakikada bozuluyordu nemden :)
Canim kebaplari muhtesem yerlerdesin kebaplarin yanina salata aldin mi pilav yerine tamamdir.
Mangal zaten hic sIkInti degil , et yersin yanina salata :)
Bu arada benim kardesim gibi dedigim 3 arkadasim var Houstonda Deryacim.
Isimleri Derya, Filiz ve Betul senin isminde Filiz ve Deryaymis ne guzel bir tesaduf.
Hayat karsima hep cok sevecegim Filizler, Deryalar cikariyor, cok sansliyim :)
Ayy cok sevindim kuzum cocuklarin hasta olduguna yanmam huylarinin degistigine yanarim diye bi soz var ya. Cok dogru aman ya iyi olsun yesinde mızmiz varsin olsunevet hala mizmiz ama artik yemek yemeye basladi, ptesiye atlatmis olucak insallah
gercekten, insallah huyu degismez, iyilesince eski haline doner cunku boyle cok zorAyy cok sevindim kuzum cocuklarin hasta olduguna yanmam huylarinin degistigine yanarim diye bi soz var ya. Cok dogru aman ya iyi olsun yesinde mızmiz varsin olsun
Kepezdeyiz gerçi biz artık, hamzakoyun denizi daha ılık. Belki yazın gelirsin. Buluşuruz sen fırınlanmış yersin peynir helvasını, ben normal halinibilmem mi, kizartma olan favorim
biz de hamzakoydayiz yazlari, yani oyleydik, ben buradan cok gidemiyorum artik :)
Ayyy ne guzel vakitler geciriyorsunuz ordan oraya ordan oraya hic bos vaktiniz yok surekli aktivite halindesiniz ve enerjinize bayiliyorum kaptisim evet canim topladim sayilir ama kendimi toplayamadim halaYine diyorum hakkinizda en hayirlisi, en guzeli olsun canim.
Oyle guzel zamanlarki suan yasadiginiz, tadini cikartin..
Kazanmistin bileginin hakkiyla, afiyet olsun :)
Bende iyiym canim spordan geldik, ogle yemegimizi yedik, aksamda parka piknige gidelim dedik bir mani cikmazsa.
Cocuklara pizza alcaz bize balik hazirlayacagim:)
Toparladin mi evi misafirlerden sonra Ozlemcim?
O yapis yapis havada 10 yil yasadim (Texas :) )
Cok iyi biliyorum, yani saclarim bile fon ceksem 5. dakikada bozuluyordu nemden :)
Canim kebaplari muhtesem yerlerdesin kebaplarin yanina salata aldin mi pilav yerine tamamdir.
Mangal zaten hic sIkInti degil , et yersin yanina salata :)
Bu arada benim kardesim gibi dedigim 3 arkadasim var Houstonda Deryacim.
Isimleri Derya, Filiz ve Betul senin isminde Filiz ve Deryaymis ne guzel bir tesaduf.
Hayat karsima hep cok sevecegim Filizler, Deryalar cikariyor, cok sansliyim :)
Senin zaten sozun var, bayramda saclarini boyatip resmini paylasacaktin bizimleben de en kısa zamanda tatilden foto atıcam
Ilk 3 gun sonra doner canim fazla uzun surmez kolay degil tabi hastaligida uzun surdu yavrumun.gercekten, insallah huyu degismez, iyilesince eski haline doner cunku boyle cok zor
Ayy cok sevindim kuzum cocuklarin hasta olduguna yanmam huylarinin degistigine yanarim diye bi soz var ya. Cok dogru aman ya iyi olsun yesinde mızmiz varsin olsun
Evet çocuklarda naz niyaz fazla oluyor böyle durumlarda. Atlatinca kalmıyor ama.gercekten, insallah huyu degismez, iyilesince eski haline doner cunku boyle cok zor
Sen haftasonu güzel bir dinlensen ne güzel olurdu ama bu kez de bayrama denk geldim canımAyyy ne guzel vakitler geciriyorsunuz ordan oraya ordan oraya hic bos vaktiniz yok surekli aktivite halindesiniz ve enerjinize bayiliyorum kaptisim evet canim topladim sayilir ama kendimi toplayamadim hala
Evet canim California havasi, iklimi olarak sanirim dunya uzerinde en guzel yerlerden biri.En azından şimdi havası dahagüzel bir yerdesin o zaman canım
et bana kilo aldıran birşey malesef
bugün sabah o tarif ettiğim ıspanaklı tostumu yedim. Öğle arabadaydik epey bi mürdüm erik ve biraz fındık yedim. Akşam da (aslında çok erken vakitte ) bir adana (hatta biraz da kiziminkinden) ama sadece köftesi közlenmiş biber ve soğan salatası. Aslında menüm bu kadar ama dediğim gibi çok etkiliyor beni eti fazla tüketince, inşallah yanilirim. Tartı da yok burada
Ne guzel haber ne kalmis ki 23une , yolcusun artik :)Kepezdeyiz gerçi biz artık, hamzakoyun denizi daha ılık. Belki yazın gelirsin. Buluşuruz sen fırınlanmış yersin peynir helvasını, ben normal halini
Biz bu gidişle ciddi ciddi bulusabilirz ya orda ya burda. (Davet mektubum geldi edinburgh üni.den 23ünde ordayım, iki hafta.)
Evet canim surekli bir mesguliyet buluyoruz yoksa cocuklarla evde durulmuyor:)Ayyy ne guzel vakitler geciriyorsunuz ordan oraya ordan oraya hic bos vaktiniz yok surekli aktivite halindesiniz ve enerjinize bayiliyorum kaptisim evet canim topladim sayilir ama kendimi toplayamadim hala
23 eylulde degil mi? umarim bulusabiliriz o zaman, ben Glasgow'dayim, bakalim bosluk bulabilirsem gelirim, veya siz buraya gezmeye gelirseniz mutlaka gorusuruz. trenle 50dk suruyor ve her 10dk'da tren var. Gezmeye vaktin olucak mi bilmiyorum ama ben sana ufak liste de yazabilirim nerelere gidin diye.Kepezdeyiz gerçi biz artık, hamzakoyun denizi daha ılık. Belki yazın gelirsin. Buluşuruz sen fırınlanmış yersin peynir helvasını, ben normal halini
Biz bu gidişle ciddi ciddi bulusabilirz ya orda ya burda. (Davet mektubum geldi edinburgh üni.den 23ünde ordayım, iki hafta.)
Eylül yazmayı unutmuşumEvet canim California havasi, iklimi olarak sanirim dunya uzerinde en guzel yerlerden biri.
Vergiler o kadar yuksek ki herkes buraya havasi icin vergi veriyoruz diye espri yapar:)
Aaa ben kendim gini dusundum et bana kilo aldirmiyor ve sebzede.
Hatta doyacak miktarda yiyorum normalde.
Kac gun kalacaksiniz, aileleriniz mi orada yasiyor Deryacim?
Ne guzel haber ne kalmis ki 23une , yolcusun artik :)
Evet canim surekli bir mesguliyet buluyoruz yoksa cocuklarla evde durulmuyor:)
Oyle oluyor zaten misafirden sonra evi toplamasi kolayda, kendini toplamak zor:)
Amin canm ins cok sagolhayırlı bir evlat olur inşallah♥
Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydiBak hâlâ konuşuyo artiss
Tamam Gizemcim inandımya bir şey dicem ama ,bana biraz da sırt ve baldırın varmış gibi geldi canım benim, ama moralin bozulmasın diye söylememiştim
Oo kaptiş tam gazRınnn rRıınnn
Tabi ki, işte Şen sen olduğun için sevsin yeter
TLC de var ya ağır yaşamlar, ay onlarda yanıbaşında hayat arkadaşı olan destek olan insanlara bayılıyorum. Ne kadar asilceyanında olmak iyi günde kötü günde... Bizim ülkede erkekler bu beni de yer diye kaçıyodur kesin
Ben şöyle yapıyorum
Takip edilen konulara gidip ordan tıklıyorum gruba ve en son nerede kaldıysam ordan ileri doğru geliyorum
Alıntılara basıp sayfaları ilerletip sonra alıntıları ekleye tıklayıp hepsini ekle yapıp tek tek cevap verebilirsin kuzum
Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyorFitFiliz canım vardınız mı nerdesiniz?
cinecin kuzum arefe günün nasıl geçiyor :) iyileştin mi iyice
Yoksa dondurma kapmak için spor mu
tomrs
@Aomine Daiki
Grubumuzun annişleri nasıl gidiyor gebelik
Size komik bir şey anlatayım
Bir arkadaşımı otobüste hamile sanmışlar ve bir amca yer vermiş (bekar ve ben gibi göbekten kilo alan bir arkadaşım)
Anlattı güldük vs ben de dedim ben de göbekten alıyorum
Üstünden çok aman geçmedi
İki tane kız oturuyordu
Ben de göbek hizasından pliseli bir elbise giydim ordan bollaşıyor
Sonra iki tane kız bana yer vermeye kalktılar
Dedim inecek misiniz
Yok dedi
Hamile olduğumu ima etti YÖK dedim oturun
Bir daha böyle şeylere olabildiğince gülmiycem
Bu da böyle bir anımdır
@Wizardmom kuzum nasılsın hastalığın nasıl oldu
Arefe arefe kendini çok yorma temizlik vs ile
İnşallah daha iyisindir ♥ Bizi haberdar et kendinden
@Harpy canıııım nasılsın nasıl gidiyor bayram - arefe
Neler yaptınnnn
@Diyetteanne kuzucum gittin gelmez oldun:/ @Elmasyuzuk 1 sen 2
@Canfeb canım nasılsın nasıl gidiyor arefe
Bayramda dikkat et :)
@Kozmogirl17 kaptiş yardımcım♥ Dondurmada güçlü rakipnasılsın kuzum
Yoksa uyuyakaldın mı
@DenizinYosunKokusu kuzum nasılsın neler yapıyorsun bayrama hazır mıyııız :)
@Yawrukush canım eşim sürahime limon attım limonlu su içiyorum inşallah bu hafta da güzel zayıflarız ve dondurma alırız
Ben hastayım diye yiyemedim henüz dondurmamı henüzı
Ahhh ahhh
@DeryaOnDiet kuzuuuuum nasılsın napıyorsun özledim seni de nerelerdesin
@stitch canım kızın nasıl oldu sen de mi yolcusun yoksa ben yanlış mı gördüm hızlı geçmiş yaparken?
@sertugba canım nasılsın bayram geldi :) neler yaptın muhabbete çok gelemiyorsun ama biz özlüyoruz :)
@Konus dinliyorum canım ateşin düştü mü nasıl oldun
İnşallah iyileşirsin çabucak
Kötü olursan ek bir şeyler döküntü vs olursa ihmal etme bak mutlaka git doktora.. ah şu sağlık sistemleri....
@Gonulmeyvesi kuzucuuuum nasılsın nasıl gidiyor arefe :)
@gogo2405 canım bugün hastanede misin? Arkadaşım ebe ve bütün 24e dönüyor :/ arefe arefe çok yoğundur... inşallah kendine dinlenecek zaman bulursun
İnşallah tüm hastalarımıza şifa nasip etsin Allah
@enimenime oy oy eminem n’aptın nettin ufaklıklar nasıl teyzeleri ısırır onları (evettt İTİRAF: çocukları ısırarak sevmeye bayılıyorumçocuklara bayılıyorum ♥ )
@Mavi boncukkk mavişiiim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta dondurma isterseeeeen bayramda dikkat ediyoruuuz :) zaten maşallah güzel gidiyorsun :)
Nasıl geçiyor Arefe:)
@LaMademoiselle eski eşim nasılsın vardınız mı(yoldaydınız di mi) bizi haberdar et olur mu
@Patlicanmoru kuzum nasılsın iş yerin nasıl
Bak bugün arefe güzelce dua da et Rabbim kimseye dayanamayacağından fazla yük yüklemez. Ve yaşadığımız tüm sıkıntılar geçici bunlar geçip gidecek şu an üzüntülerimiz vs...
inşallah karşına iyi insanlar çıkar tüm ömrün boyunca ♥
@klbk33 kelebekiiiim n’aptın kuzum nasıl geçiyor arefe
Annenler nasıllar
Siz gittiniz diye nasıl mutlulardır♥
@Falanfilannnn doktorcum nasılsın ♥ Arefe nasıl geçiyor
Bak iddiayı unutma bayramda dikkat et
@kartanesi3741 kuzum nasılsın :) hem yeni evli hem de bayram sizin ziyaretler bol olur sanırım :) ziyaretlerde dikkat et tatlı sarma çok yeme olur mu :)
Çalışıyor muydun canım bir de evde misin
Evdeysen bile çalışıyorsundur zaten... kolay gelsin♥
Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksinizOnun mekani mi varmis
Fistik gibisin canim, gercekten sen hala nasil kilo verebiliyorsun
Arkadaki amca sahane
Evet ben de gidip 200 mekik cekeyim bari
Bugun nasil oldun canim, gecmis olsun.Kaç kez içtim ateş düşürücü.
Gidemem çünkü en az 4-5 saat acilde beklerim.
Ve hep aynı şeyler bol su iç ve parasetamol al.
Ne diyeceklerini bildiğim için gitmiyorum.
Bazen de bekliyoruz bekliyoruz sabaha karşı doktor hala gelmiyor çekiyor gidiyoruz.
Böyle lanet bir yer.
Aşkım tamam vurma öldümİyi geceler ortadoğu ve balkanların en çıtır takım arkadaşları, kankanız bugünnu çıkardığı için menüsünü yazamıyor
Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?
Ay bi ben uyuyomuşum
Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı
Evet feyzoşum detay ver bakiim @fmad
Tam da aradığım insansın o zaman senemcim,23 eylulde degil mi? umarim bulusabiliriz o zaman, ben Glasgow'dayim, bakalim bosluk bulabilirsem gelirim, veya siz buraya gezmeye gelirseniz mutlaka gorusuruz. trenle 50dk suruyor ve her 10dk'da tren var. Gezmeye vaktin olucak mi bilmiyorum ama ben sana ufak liste de yazabilirim nerelere gidin diye.
Vize basvurusuyla da takildigin yer olursa bana sorabilirsin, turist vizesi uzmani oldum, o kadar cok basvurdum ki, issiz kalirsam vize danismanligi yapacagim
Tamam canım, keyfiniz bol olsunKizlar ben kahve keyfine geciyorum, esiminde gonlunu alayim hep bilgisayar basindasin diyor.
Yine gelirim, uyursaniz simdiden tatli ruyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?