Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar baayramla ilgili yeme planiniz ne tatlilar borekler nasil alicaz gardimizi tatli benim hassas noktam kirmizi cizgim hayir diyemedigim sirtimi donemedigim daha ne diyim anlayin siz onu
Canim ben bayram icin hicbir sey hazirlamadim.
Ne tatli ne ikramlik gurbette oldugumuz icin , hic musluman- Turk arkadasimiz da yok burada.
Bu sene ilk kez hic bir hazirlik yapmadim.
Sizlere tavsiyemde su , illa tatli yemeniz , ikram yemeniz gereken bir durumda olursaniz sadece birini tercih edin.
Mesela gun icinde normal ogunlerini yiyip, 2 dilim baklava ekle en fazla menuye.
Yoksa ipin ucu cok fena kaciyor kuzum.
2 dilim baklava 500 kalori civari , 500 kaloriyi yakman icin 1 saat tempolu yurumen gerek.

Cocuklar uyuyupda 1 saat sana kaliyorya o 1 saat paha bicilemez uykum olsa uyumak istemiyorum o derece
Benim buyugum hic uyumuyor, sadece ufaklik ama o bile yetiyor:)

evet hala mizmiz ama artik yemek yemeye basladi, ptesiye atlatmis olucak insallah
Cok sevindim canim toparliyor kuzucuk..

En azından şimdi havası dahagüzel bir yerdesin o zaman canım
et bana kilo aldıran birşey malesef
bugün sabah o tarif ettiğim ıspanaklı tostumu yedim. Öğle arabadaydik epey bi mürdüm erik ve biraz fındık yedim. Akşam da (aslında çok erken vakitte ) bir adana (hatta biraz da kiziminkinden) ama sadece köftesi közlenmiş biber ve soğan salatası. Aslında menüm bu kadar ama dediğim gibi çok etkiliyor beni eti fazla tüketince, inşallah yanilirim. Tartı da yok burada

evet hala mizmiz ama artik yemek yemeye basladi, ptesiye atlatmis olucak insallah
Ayy cok sevindim kuzum cocuklarin hasta olduguna yanmam huylarinin degistigine yanarim diye bi soz var ya. Cok dogru aman ya iyi olsun yesinde mızmiz varsin olsun

bilmem mi, kizartma olan favorim
biz de hamzakoydayiz yazlari, yani oyleydik, ben buradan cok gidemiyorum artik :)
Kepezdeyiz gerçi biz artık, hamzakoyun denizi daha ılık. Belki yazın gelirsin. Buluşuruz sen fırınlanmış yersin peynir helvasını, ben normal halini
Biz bu gidişle ciddi ciddi bulusabilirz ya orda ya burda . (Davet mektubum geldi edinburgh üni.den Eylül23ünde ordayım, iki hafta.)

Son düzenleme:
Ayyy ne guzel vakitler geciriyorsunuz ordan oraya ordan oraya hic bos vaktiniz yok surekli aktivite halindesiniz ve enerjinize bayiliyorum kaptisim evet canim topladim sayilir ama kendimi toplayamadim hala

Ayy cok sevindim kuzum cocuklarin hasta olduguna yanmam huylarinin degistigine yanarim diye bi soz var ya. Cok dogru aman ya iyi olsun yesinde mızmiz varsin olsun
gercekten, insallah huyu degismez, iyilesince eski haline doner cunku boyle cok zor
Evet çocuklarda naz niyaz fazla oluyor böyle durumlarda. Atlatinca kalmıyor ama.

Ayyy ne guzel vakitler geciriyorsunuz ordan oraya ordan oraya hic bos vaktiniz yok surekli aktivite halindesiniz ve enerjinize bayiliyorum kaptisim evet canim topladim sayilir ama kendimi toplayamadim hala
Sen haftasonu güzel bir dinlensen ne güzel olurdu ama bu kez de bayrama denk geldim canım

Evet canim California havasi, iklimi olarak sanirim dunya uzerinde en guzel yerlerden biri.
Vergiler o kadar yuksek ki herkes buraya havasi icin vergi veriyoruz diye espri yapar:)
Aaa ben kendim gini dusundum et bana kilo aldirmiyor ve sebzede.
Hatta doyacak miktarda yiyorum normalde.
Kac gun kalacaksiniz, aileleriniz mi orada yasiyor Deryacim?

Ne guzel haber ne kalmis ki 23une , yolcusun artik :)

Evet canim surekli bir mesguliyet buluyoruz yoksa cocuklarla evde durulmuyor:)
Oyle oluyor zaten misafirden sonra evi toplamasi kolayda, kendini toplamak zor:)

23 eylulde degil mi? umarim bulusabiliriz o zaman, ben Glasgow'dayim, bakalim bosluk bulabilirsem gelirim, veya siz buraya gezmeye gelirseniz mutlaka gorusuruz. trenle 50dk suruyor ve her 10dk'da tren var. Gezmeye vaktin olucak mi bilmiyorum ama ben sana ufak liste de yazabilirim nerelere gidin diye.
Vize basvurusuyla da takildigin yer olursa bana sorabilirsin, turist vizesi uzmani oldum, o kadar cok basvurdum ki, issiz kalirsam vize danismanligi yapacagim

Eylül yazmayı unutmuşum yani normalde uyuyor olurdum zihnim bulandı galiba çok yorgunum ama yattım uyuyamayip geri kalktım, biraz daha vergi versek adananin havası da düzelir mi ki
Eşimin ailesi burda canım. K.validelere geldim yani.

İyi geceler ortadoğu ve balkanların en çıtır takım arkadaşları, kankanız bugün nu çıkardığı için menüsünü yazamıyor

Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?

Ay bi ben uyuyomuşum

Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta ) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı

Evet feyzoşum detay ver bakiim @fmad
[/QUOTE]
Aşkım tamam vurma öldüm
Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor
Onun mekani mi varmis
Fistik gibisin canim, gercekten sen hala nasil kilo verebiliyorsun

Arkadaki amca sahane

Evet ben de gidip 200 mekik cekeyim bari
Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksiniz FitFiliz gördün mü alçak kankim?

Bugun nasil oldun canim, gecmis olsun.
evet benim kizim icin de bol su icsin ve paracetamol dediler. gerci sonunda antibiyotik verdiler ama 2 hafta hastalikla gezdi oncesinde

Aşkım tamam vurma öldüm

Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor

Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksiniz FitFiliz gördün mü alçak kankim?
Eki Görüntüle 2297770
[/QUOTE]
cok kucucuk canim o gobek, hergun 10-15dk gobek hareketi ile 6packs'e doner o hemen
sen bir de benimkini gor
neyse bu hafta artik insallah donecegim baska bir aksilik cikmazsa

Tam da aradığım insansın o zaman senemcim, bayram bitsin vizeyle ugrasicam.
Sanırım gezmeye de fırsat olur. Çok sevinirim eğer denk gelir de görüşürsek
Gezilecek yerler listesi çok makbule geçer gerçekten güzelim. (Burdan varsa ihtiyacın olan ya da özlediğin bir şey söyle olur mu, getiririm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…