Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamamdir canim, insallah gorusebiliriz
keske agustosta gelebilseydiniz, Edinburgh'ta cok unlu Fringe festivali var suanda ama agustos sonu bitiyor

Yaaa di mi gerçekten o kadar samimi bir ortam ki maşallah

Reçel ve dondurma hariç gayet güzel kuzum :)

Teşekkür ederiz

Yaaa di mi gerçekten o kadar samimi bir ortam ki maşallah ♥♥
FitFiliz canim ikinizde cok sekersiniz.şeffaf olmayi seviyorum gunun 24 saati beraberiz dediginiz gibide herkes gercekten cok samimi ve bu takım meselesi bence tamamen guven uzerine kurulu ee guven oluncada hersey guzel ilerliyor.

evet o gobek ve yanlar cok sinir bozucu, ben 36 bedenken bile vardi ve hic zayif gostermiyordum o yuzden, sevmiyordum kilomu... ahh aah simdi o kiloya inebilsem keske. 10 kilo var

Ya bulusup bide resim atarsaniz varya yıkılır buralar.

O kadar kendimi diyetten uzaklasmis hissediyorum ki sebebini anlamadim sanki okadar dikkat eden ben degildim bugun +geldim oyle uzuldumki insan nezor verip ne kolay aliyor su kilolari aslinda kendime diyorum ki bak yedin ozlem simdi duzenleyip menunu metobolizmani sasirtmanin tam zamani cok daha hizli kilo verceksin diyorum ama dinlemiyorum lutfen beni bi silkelermisiniz

Benim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
ayyy 10. yilinizda re-vow yapsaydiniz

Ben de tamamen aynı durumdayım; 2 ismim var, gizemi sadece babam der, kadinlar kulubune de senelerdir üyeyim, insan tedirgin oluyor kendiyle ilgili kişisel şeyleri paylaşınca, mesela asla aklıma gelmezdi foto falan koyacağım. Takımımız gerçekten maşallah çok güzel ya
evet o gobek ve yanlar cok sinir bozucu, ben 36 bedenken bile vardi ve hic zayif gostermiyordum o yuzden, sevmiyordum kilomu... ahh aah simdi o kiloya inebilsem keske. 10 kilo var
Sonunda beni anlayan biri gel sarılıcam
Ya bulusup bide resim atarsaniz varya yıkılır buralar.
Aynennn resim isteriz

Aşkım tamam vurma öldüm

Kuzu nolsun ya öğlen çılgınlar gibi yememin haricinde iyiydi, düzeldim, bizim aile herkes başka ülkede olduğu ve baya çekirdek bir aile olduğumuz için bayramlar pek farklı geçmiyor

Canım sağ ol ama valla baya vercek yerim var, dünkü imajımı yıkmak için göbeğimi ekliyorum, az önce sporda çektim, artık bana hak vericeksiniz FitFiliz gördün mü alçak kankim?
Eki Görüntüle 2297770
[/QUOTE]
Hm delilli ispatlı diyosun En azından ayva göbek dediklerinden
Hem Gizocum bütün zayıfların ortak problemi bence göbek. Acık etli butlu olsan göze batmaz
Boşver, şekil 1-A daki eriyene kadar takılırsın işte bizle
Diğer konuyu da sorma yaa, aslında saklamadım da hiç ama öyle gelisti, mahcup hissediyorum zaten

hahah senle de Berlinde sariliriz bir gun
halloldu mu oturum islemlerin?

Kuzum inşallah inecek ve gayet zayıf görüneceksin

Di mi ben de bayıldım bu yazki takima, maşallah diyip Türk tipi sigortamızı da yapalım
Zaten öyle bdv'ye yazan da bir tip değilim ama bak mesela şu an deplasmandayım ya bir iki atıp tutasim var öyle kvlde ile ilgili yapamıyorum anonimlik elden gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…