tamamdir canim, insallah gorusebilirizTam da aradığım insansın o zaman senemcim,bayram bitsin vizeyle ugrasicam.
Sanırım gezmeye de fırsat olur. Çok sevinirim eğer denk gelir de görüşürsek
Gezilecek yerler listesi çok makbule geçer gerçekten güzelim. (Burdan varsa ihtiyacın olan ya da özlediğin bir şey söyle olur mu, getiririm)
Yaaa di mi gerçekten o kadar samimi bir ortam ki maşallahNe heyecanlı zamanlar canım tadını çıkart
Umarım her şey çok yolunda gider ikiniz için de ve hiç birakmazsiniz birbirinizin elini
Feyzacim ben de öyle ilk başlarda bi anonim kalmak istiyordum (arada aile/akraba vs şeylerden de bahsediyorum diye) ama hemen herkes öyle samimi geliyor ki bana artık, özellikle bu takımda hissettim ilk kez böyle bir duyguyu
istediğini kullan güzelim. Ben aslinda takıma üye olurken iki adımı da yazdım ama tabi nick'i deryalı birşey seçince böyle oldu
Yoksa bana da derya tuhaf geliyor, sayenizde alışıyordum.
Evet canim cok kotu oldu bunu hic hesaplamamistim aslinda.Sen haftasonu güzel bir dinlensen ne güzel olurdu ama bu kez de bayrama denk geldim canım
Ahahahhaha inşallah eriyorsundur kuzumKızlar burası çok sıcak çok çok çok sıcak ama aşırı sıcak.Klimada da duramıyorum sıcakta da Böyle yapış yapışım. Belki nem değildir, eriyorumdur
Reçel ve dondurma hariç gayet güzel kuzum :)10 agustos menum
Sabah
2 zeytin azcik peynir el ici kadar simit kayisi receli sekersiz cay domates salatalik
Ara
Yarim misir
Oglen
Mer imek corbasi 2 salatalik tursusu
Ara kucuk bir cubuk dondurma
Aksam
3 kofte biraz salata
Spor 2 saat avm de dolastim
Su 3 e yakin ictim daha da icerim
Teşekkür ederizYine diyorum hakkinizda en hayirlisi, en guzeli olsun canim.
Oyle guzel zamanlarki suan yasadiginiz, tadini cikartin..
Kazanmistin bileginin hakkiyla, afiyet olsun :)
Bende iyiym canim spordan geldik, ogle yemegimizi yedik, aksamda parka piknige gidelim dedik bir mani cikmazsa.
Cocuklara pizza alcaz bize balik hazirlayacagim:)
Toparladin mi evi misafirlerden sonra Ozlemcim?
O yapis yapis havada 10 yil yasadim (Texas :) )
Cok iyi biliyorum, yani saclarim bile fon ceksem 5. dakikada bozuluyordu nemden :)
Canim kebaplari muhtesem yerlerdesin kebaplarin yanina salata aldin mi pilav yerine tamamdir.
Mangal zaten hic sIkInti degil , et yersin yanina salata :)
Bu arada benim kardesim gibi dedigim 3 arkadasim var Houstonda Deryacim.
Isimleri Derya, Filiz ve Betul senin isminde Filiz ve Deryaymis ne guzel bir tesaduf.
Hayat karsima hep cok sevecegim Filizler, Deryalar cikariyor, cok sansliyim :)
Yaaa di mi gerçekten o kadar samimi bir ortam ki maşallah ♥♥
evet o gobek ve yanlar cok sinir bozucu, ben 36 bedenken bile vardi ve hic zayif gostermiyordum o yuzden, sevmiyordum kilomu... ahh aah simdi o kiloya inebilsem keske. 10 kilo varAy çok sağ olun kızlar, bana aşırı moral oldu, çok tatlısınız, o sizin hepinizin kalbinizin güzelliği ❤
Aynen arkamdaki adam direk beni kesmiş ya
Kiloma gelince; aşırı vermem gereken yok çok şükür ama bir 4-5 kilo daha az olunca daha iyi hissediyorum, böyle göbeğim ve yanlarım var biraz
Ya bulusup bide resim atarsaniz varya yıkılır buralar.23 eylulde degil mi? umarim bulusabiliriz o zaman, ben Glasgow'dayim, bakalim bosluk bulabilirsem gelirim, veya siz buraya gezmeye gelirseniz mutlaka gorusuruz. trenle 50dk suruyor ve her 10dk'da tren var. Gezmeye vaktin olucak mi bilmiyorum ama ben sana ufak liste de yazabilirim nerelere gidin diye.
Vize basvurusuyla da takildigin yer olursa bana sorabilirsin, turist vizesi uzmani oldum, o kadar cok basvurdum ki, issiz kalirsam vize danismanligi yapacagim
O kadar kendimi diyetten uzaklasmis hissediyorum ki sebebini anlamadim sanki okadar dikkat eden ben degildim bugun +geldim oyle uzuldumki insan nezor verip ne kolay aliyor su kilolari aslinda kendime diyorum ki bak yedin ozlem simdi duzenleyip menunu metobolizmani sasirtmanin tam zamani cok daha hizli kilo verceksin diyorum ama dinlemiyorum lutfen beni bi silkelermisinizEvet canim California havasi, iklimi olarak sanirim dunya uzerinde en guzel yerlerden biri.
Vergiler o kadar yuksek ki herkes buraya havasi icin vergi veriyoruz diye espri yapar:)
Aaa ben kendim gini dusundum et bana kilo aldirmiyor ve sebzede.
Hatta doyacak miktarda yiyorum normalde.
Kac gun kalacaksiniz, aileleriniz mi orada yasiyor Deryacim?
Ne guzel haber ne kalmis ki 23une , yolcusun artik :)
Evet canim surekli bir mesguliyet buluyoruz yoksa cocuklarla evde durulmuyor:)
Oyle oluyor zaten misafirden sonra evi toplamasi kolayda, kendini toplamak zor:)
ayyy 10. yilinizda re-vow yapsaydinizBenim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
Ben de tamamen aynı durumdayım; 2 ismim var, gizemi sadece babam der, kadinlar kulubune de senelerdir üyeyim, insan tedirgin oluyor kendiyle ilgili kişisel şeyleri paylaşınca, mesela asla aklıma gelmezdi foto falan koyacağım. Takımımız gerçekten maşallah çok güzel yaNe heyecanlı zamanlar canım tadını çıkart ☺
Umarım her şey çok yolunda gider ikiniz için de ve hiç birakmazsiniz birbirinizin elini
Feyzacim ben de öyle ilk başlarda bi anonim kalmak istiyordum (arada aile/akraba vs şeylerden de bahsediyorum diye) ama hemen herkes öyle samimi geliyor ki bana artık, özellikle bu takımda hissettim ilk kez böyle bir duyguyu
istediğini kullan güzelim. Ben aslinda takıma üye olurken iki adımı da yazdım ama tabi nick'i deryalı birşey seçince böyle oldu
Yoksa bana da derya tuhaf geliyor, sayenizde alışıyordum.
Sonunda beni anlayan biri gel sarılıcamevet o gobek ve yanlar cok sinir bozucu, ben 36 bedenken bile vardi ve hic zayif gostermiyordum o yuzden, sevmiyordum kilomu... ahh aah simdi o kiloya inebilsem keske. 10 kilo var
Aynennn resim isterizYa bulusup bide resim atarsaniz varya yıkılır buralar.
Aşkım tamam vurma öldümİyi geceler ortadoğu ve balkanların en çıtır takım arkadaşları, kankanız bugünnu çıkardığı için menüsünü yazamıyor
Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?
Ay bi ben uyuyomuşum
Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı
Evet feyzoşum detay ver bakiimfayfeyfiy
hahah senle de Berlinde sariliriz bir gunBen de tamamen aynı durumdayım; 2 ismim var, gizemi sadece babam der, kadinlar kulubune de senelerdir üyeyim, insan tedirgin oluyor kendiyle ilgili kişisel şeyleri paylaşınca, mesela asla aklıma gelmezdi foto falan koyacağım. Takımımız gerçekten maşallah çok güzel ya ❤
Sonunda beni anlayan biri gel sarılıcam
Aynennn resim isteriz
Kuzum inşallah inecek ve gayet zayıf görüneceksinevet o gobek ve yanlar cok sinir bozucu, ben 36 bedenken bile vardi ve hic zayif gostermiyordum o yuzden, sevmiyordum kilomu... ahh aah simdi o kiloya inebilsem keske. 10 kilo var
ay insallah, agzindan bal damliyor FeyzacimKuzum inşallah inecek ve gayet zayıf görüneceksin
O bal seni görenlerin ağzından damlaray insallah, agzindan bal damliyor Feyzacim
Di mi ben de bayıldım bu yazki takima, maşallah diyip Türk tipi sigortamızı da yapalımBen de tamamen aynı durumdayım; 2 ismim var, gizemi sadece babam der, kadinlar kulubune de senelerdir üyeyim, insan tedirgin oluyor kendiyle ilgili kişisel şeyleri paylaşınca, mesela asla aklıma gelmezdi foto falan koyacağım. Takımımız gerçekten maşallah çok güzel ya ❤
Sonunda beni anlayan biri gel sarılıcam
Aynennn resim isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?