Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet haklısın canım yesılcayın cok buyuk etkısı oluyorda ıste bı ıcemedım kacgundur normalde sabah 1 tane ogleden sonra 1 tane ıcerım ama tekrar baslıyayım barım sekercım belkım pazartesıye kadar etkı eder

eder minnosum eder mitlaka sen dememişmiydin bir sene boyunca hiç bir sey yapmadan sadece yeşil cay içerek 4 kilo veriliyormus die...
metabolizmayı hızlandırıyor die düşünüyorum ben içilmesi sart yani.
bende gidip sıcak su alayımm .

hakketen bende burdakı yesılcayımdan ıceyım barım ıyı hatırlattın sekercım

günaydın kızlar

900gr vermişim

68.7/67.8/0.9/%1.31

umarım doğru yapmışımdır meyvecim Emir (oğlum)ekrana vurup duruyo kaçıyorum şimdilik öptüm herkesi inş dereceye gireriz...:)

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

günaydın kızlar

900gr vermişim

68.7/67.8/0.9/%1.31

umarım doğru yapmışımdır meyvecim Emir (oğlum)ekrana vurup duruyo kaçıyorum şimdilik öptüm herkesi inş dereceye gireriz...:)

canımmm günaydınnnn

cok güzel vermişsin bu hafat birazcıkda spor ekle tatlım kurtulucaz bu kilolardann

bu günkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 küçük domates

ara bol su cay ve yeşil cay

öğlen etli bürüksel lahanası yoğurt

ara bol su cay ve yeşil cay

aksam etli brüksel lahanası yoğurt salata

ara su

spor 1 saat

minnosumdan baska benim menüme neden yorum yapan yok bakimm yoksa

canım benim öğlen ve akşam aynı olmuş akşam keşke çorbada ilave etseydin sulu yemek olurdu ama öğleden sonraki arana meyve koy derim ben.

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5/)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

arkadaşlar bende varım pazartesi gününe kadar 500 gr vermeye zaten biz hafta sonu salıyoruz kendimizi böyle olursa fazla kaçamak yapamayız daha iyi olur pazartesine kadar yarım kilo cumaya kadar bir yarım kilo daha. ohhhhh gitsin kara yağlar. ben pazartesi 68 i görmek istiyorum.
menümüde yazyım herkes burdayken
sabah
2 bardak şekersiz çay. ceviz kadar tulum peynir.1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim ekmek
ara
çay. yeşil çay. bol limonlu ihlamur.bol su.
öğle
çeyrek tabak ıspanak (yiyebilirsem tabi). 1 kase yoğurt. 1 dilim ekmek
ara
1 portakal. bol su. yeşil çay. ıhlamur ve soda (aralıklı olarak içeceğim)
akşam
1 kase çorba. yağsız yeşil salata
ara
bol su ve yürüyüş en az yarım saat

karciceğim cok güzel kapatıyorsun haftayı inş acılısıda cok güzel yapıcaksın canım hafta sonu evde durma at kendini sokaklara vitrin falan bak ev işlerinide kosturmaca yaptınmı bence gitmemesi için hiç bir sebep yok dısarda ne yicem diede aklına takılmasın gecen aksamki gibi lahmacun yiyebilrsin yada ızgara tavklu salata bu tür bişi ile pazartesi süper acılıs yapmanı bekliyorumm

bebeğim sayenizde öğreniyoruz sağlıklı ve doğru beslenmeyi hatırlarsanız ilk geldiğimde yazdığım menüler gözlerinizi yerinden fırlatıyordu:))))) azla doymayı, doyduktan sonra yememeyi inanın burda sizlerden öğrendim. sizler,i seviyorum.

hakkaten ilk basladığında cok fazla yiyordun pilavlar makarnalar

tek kendim için yemek yapmak o kadar zor geliyorki anlatamam bide soğukta mutfakta oyalanmak bitiriyor beni ondan kolay kolay geciştiriyorum

anlıyorum seni tatlım yinede gerçekten çok azimlisin takdir ediyorum ben şu an bulunluğum yere atandığımda 1 ay evi getiremedim eşimin tayini çıkmadığı için misafirhanede idare ettim ve 3 kilo aldım dengesiz ve ekmek arası beslendiğimden yani sen bu konuda çok iyisin yalnızda olsan abur cubur yemiyorsun. keşke yakın olsaydık ben sana hiç yemek yaptırmazdım her akşam bize gelirdin yemeğini yerdin.

ayyy canım benimmm saollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…