Sugar snappeas tatli bisey sanirim kalorilimi nasil biswy canim genel olarak begendimenunuGunaydin kizlar,
benim menum
12 agustos
08:00 klasik kahvalti durumum (tortilla, peynir, zeytin, domates, maydanoz) ve sekersiz cay
10:00 sutlu kahve
12:45 bir tabak bamya yemegi, biraz yogurt
13:30 sutlu kahve
15:00 sekersiz cay
15:30 200gr sugar snap peas
16:30 sutlu kahve
19:30 bir tabak kabak yemegi, biraz tas kebabi (esimle paylastik), biraz tursu
22:00 yesil cay
su cok icemedim
spor da cabuk yoruldum nedense 30 mekik, 30 leg raise, 30 bisiklet mekik @cinecin o gobek gidecek
Evet canim bugun dune gore eksideyim ama cumaya gore eksim azaldi cumaya eksi gelicek umarim sen nasil oldun buarada daha iyimisin bugun donuyodun galibacanım cidden biraz can sıkıcı mevzular olmuş, eltini gerçekten anlayamadım ama sen canını sıkan durumları en azından söylemişsin kayınpederine zaten kayınvalidene de söylüyorumuşsun arada... ama değişmiyorlarsa yapabilecek teknşey görüşmeyi azaltmak olabilir. Ben de çok görüşemiyorum aramıyorum da çok fazla, bir beklentiye de girmiyorum böyle olunca inan sıkıntı yapmıyorsun.
ya şimdi konusuna baktım ben kitabın, ben de zamanında İYİ HİSSETMEK. kitabını almıştım büyün paikologlar öneriyor diye ama kendimi daha çok irdeler buldum, açıkçası bitiremedim belki bitirene kadar daha farklı hissetmeye başlardım ama bütün o geçmişteki sancıları hatırlayınca hiç de iyi hissedemedim açıkçası(
canım eşim güzel olmuş menün bence
hayir canim, bir cesit cig bezelye sugar snap peas :)Sugar snappeas tatli bisey sanirim kalorilimi nasil biswy canim genel olarak begendimenunu
super eksiBuda sali bildirimim olsun dunden sonra cumaya gore 300 gr artidayim.dune gore de 500 gr eksideyim insallah cumaya eksiye dusucemmm
Biz acilen burda kocaeli unniversitesine goturduk baktik ilgi yok alaka yok kucucuk cocugu nasil gozumuz kapali teslim edelim guvenmedigimiz insanlara bizde aldik marmarauniversitesine goturduk tedavisini orada yaptirdik kocaeli universitesi cocugun hayati tehlikesi varken tedaviyi reddettiler diye vermis mahkemeye halbuki biz oradan cikip 1 saat icinde yol mesafesi oda diger hastaneye girisimiz var.avukatta diyor ben boyle bisey gormedim deiye bu kanunlar sacma sapan isliyor korunmasi gereken cocuk diye korunmasi gereken okadar cok cocuk varken sonrasinda jandarma ifadeye cagiriyor adam olayi duyunca sok oldu.nasil yani diyor birde bu mahkeme falan 2 ay sonra bilgimiz oldu. Sasirdik bizde tabi zaten o an canimiz yanmis
evet canım dönüyoruzEvet canim bugun dune gore eksideyim ama cumaya gore eksim azaldi cumaya eksi gelicek umarim sen nasil oldun buarada daha iyimisin bugun donuyodun galiba
kaptanimin onceki sonraki halini gordum.Bence bizim gibi derken don bi gecmiste gelen resimlere bak kuzummm
hayirli olsun cnaim. Ben de diyordum uzun zamandir gelmiyor diye.Canim menun guzel insallah gidicek kilolar elmasyuzuk yok artik canim bayadir ugramiyor kaptan onu izne ayirdi ben yeni kaptan yardimciniz bond james bond degilim tabi özlem
himm anladim canimyok bölge olarak marmara da deniz karadeniz
kıyıköydeyiz
anladim canim, hem ailesiyle vakit gecirmis olur.Canim uzme bu kadar kendini, hepimiz bozduk bayramda diyeti, diger takimlarda bizim durumumuzdadir muhtemelen.
Sen yarin evine donuyorsun once iyiles, sonra diyet duzenine donersin.
Kitap oldukca okumasi zor bir kitap, bir cocuk psikiatrinin , cok ciddi travmalar yasamis cocuklarla ilgili yazilari, yasananlar ve tedavileri kapsiyor.
Ben de gozum dola dola, bogazim dugumlene dugumlene okuyorum.
Evde dunden harika yemeklerim vardi canim, bir sevkle surdum geldim, simdide bitirmek uzereyim yemeklerimi, kahvemin hayalini kurmaya basladim bile:))
Iyi ki dondun canim grubumuza, gidecek aldigin kilolar, yarin bende yuzeyim diyorum , reglim bitti :))
Ahh hemde ne hareketli bir cocuklar bir bilsen Deryacim.
Kucugumde cok inatcidir, oyle boyle degil :))
Oh ne guzel olacak sizin icin, tadiini cikarin.
Biz bu sene erken bilet alamadigimiz icin gidemedik.
Akinin okulu gec kapandi , Californiada gec kapaniyormus, ilk senemiz oldugu icin erken almayi akil edemedik biletleri.
Sadece cocuklar ve benim icin 5000-6000$ arasiydi fiyatlar , bende dedim kisin annem gelsin ben bu yaz gitmeyeyim.
Ama kayinpederim biraz rahatsiz esim kafasina takti o yuzden Eylulde o gidip bir ziyaret edecek..
Ah Ozlemcim yazdiklarini okurken yuregim agzima geldi, cok sukur hicbir sey olmamis.
Senin nasil hissettigini tahmin edebiliyorum..
Cok zor cocuklara hem evde hem disarida mukayyet olmak.
Annelerimizde genc degil benimki 65 yasinda olmak uzere.Yani onlarda hizli, atik degiller artik.
Sen onlarla daha kolay ilgilenebildigin yerlere git, o tehlikeli yolun oldugu yere gitme mesela.
Kayinvalideninde yaptigi hos degil, hem seni cagirmis, hem evde yok.
Ama insanlar tur tur, sen onun bu davranisini mesela konussan onunla degistirebilir misin?
Ya da ona uzuldugunu , bu davranisini dogru bulmadigini soylesen sence bir daha tekrarlamaz mi?
Ben artik insanlara boyle yaklasiyorum.
Bazi insanlara ne yaparsan yap erisemezsin, oyle insanlar icin uzulmeyi birak (eger oylelerse)
Ama yok duygularindan anlayacak insanlarsa o zaman guzel bir dille anlat ne hissettigini..
Ben son bir yildir eger insan iliskilerim kangren olmussa, kesip atiyorum ve cok mutluyum...
evet canim dun eve cok gec donunce ne yemek ne spor olmadiAksam yemegi yememissin canim ama menun guzel, sporunda keyifi br spor olmus:)
ayy kitabin adi bile cok uzucu. bilemedim okusam mi ben o cocuk iceren konulara cocugum oldugundan beri dayanamiyorum.Sen bu konuda daha deneyimlisin canim daha benimki ilk cocuk ama ben yatmadan 2-3 sayfa okuyorum, yolculuklarda arabayi ben kullanmiyorsam, iste ogle aralari veya randevu beklerken doktorda kuaforde falan. Eskisi gibi hizli bitmiyor tabii kitaplar ama yinede seviyorum okumayi
Dinlen canim usutme
Karadeniz de guzeldir gercekten, bir sene tur yapalim diyoruz biz de esimle
Spor salonunda nasil kitap okuyabiliyorsun Ozgecim yawf, tebrikler
Bu kitap da enerjini ceker gerci
Canim bir psikiyatristin travmali cocuklar hakkinda anilari ama cok ekstrem travmalar. Ama sadece anilar degil beynin nasil calistigi, psikolojinin neleri etkileyebildigi ve tedaviler hakkinda da bilgi var
Kopek gibi yetistilmis cocuk kitabin adi canim
Bayram kosusturmasi belki aklindan cikmistir canim kayinvalidenin. Normalde iyi geciniyorsunuz diye hatirliyorum yanlis mi?
Senin de bu birkac gundur moralin bozuk gibi, bir de esin ustune geliyor, yanlis anglais olabilirsin. Ayip etmis tabiki ama istemeden yapmis olabilir.
Cocuguna cok korktum yalniz, cok sevindim birsey olmamis olmasina. Insan ne kadar dikkat etse de bir firsatini bulup kaciyor sapsikler. Isirsaydin poposundan ceza olarak
Cok guzel olmus canim menun
tamam sen sec o zaman ama mutlaka bir ceza sporu yap
Bugun nasil gidiyor simdiye kadar?
aksam cok saglikli olmadi ama disarda oluncaHarikasın kuzum
aksam cok sagliksiz oldu canim ama kizim parktan eve donmek istemeyince ben de rahatsiz etmedim kizimiiyi bayranlar deryacimmm
evet hem takim da hem yarismada 1. idin. ben de oyle yapayim dedim ama olmadi. wc sorunu da var ondan mı ki??
daha cok dikkat edersen hemen gider canimm. sıkma canını
kizin iyi olsun da daha coook guzel bayramlar gecirirsiniz ins. bu sene de boyle olsun. bayram herkes bir araya gelince anlamli oluyo. en azindan arkadaslarinizla buluşup vakit geçirmişsiniz ne guzel.
biliyo musun bazen o kadar yorucu oluyo ki ben de diyorum bu sene bayram bizi es gecse
emzirirken aksam 7 den sonra birsy yemesek o bile yeter bize ama yapamıyoruz iste
guzel menu olmus busecim. afiyet olsun
insallah cnm iki hafta ust uste ayni kilolarda olmaktan sıkıldım. bu haftaniyi bir dusus5 olsun diyordum. pazartesi olmamis cumaya olur ins.
pazar menisu iyi olmamis canim ama pazartesi daha iyi. odul öğünu yapmis gibi düşün ve kalan 3 gun daha cok asıl. cumaya da guzel bir eksi gelir ins.
ogleden sonra cok birsey yememissin cnm. bence guzel olmus
Kuzum tam 2 öğün değildi bir de unutmuşumCanim 2 ogun yedigin icin menun kotu degil.
Cumaya kadar toparlayacaksin eminim.
Agustos su gibi gecti gercekten...
Yumurta cok guzel bir protein kaynagi cok iyi yapmissin canim:)
Canim Ozlem sporunu sabah yazmisti, ben not etmistim:)
Süpersin kuzumPAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
Sucuklu 2 yumurta
8 zeytin
Yarim domates,yarim salatalik, ceyrek avokado, taze nane
1 tatli kasigi acuka
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13TE
2 avuc ici miktarinda izgara tavuk gogsu
Yarim kase kabak yemegi+ 2 kasik yogurt
ARA 14.30DA
1 hurma
1 pirinc patlagi (35 kalori)
Filtre kahve
ARA
5 badem
AKSAM
1 porsiyon balik firinda (tilapia baligi , turkcesini bilmiyorum.)
Sogan, marul , maydanoz salatasi
Filtre kahve ve bitki cayi icerim yatana kadar. (sekersiz)
SU: 3 ltyi buldum muhtemelen (ogleden sonra 2 ltyi gecmistim evde.)
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda spor (cezamida yaptim), ogleden sonra oyun parkinda 3 saat kaldik ve hic oturmadan surekli yuruyus.
fayfeyfiy
İnşallah kuzumiyi bayranlar deryacimmm
evet hem takim da hem yarismada 1. idin. ben de oyle yapayim dedim ama olmadi. wc sorunu da var ondan mı ki??
daha cok dikkat edersen hemen gider canimm. sıkma canını
kizin iyi olsun da daha coook guzel bayramlar gecirirsiniz ins. bu sene de boyle olsun. bayram herkes bir araya gelince anlamli oluyo. en azindan arkadaslarinizla buluşup vakit geçirmişsiniz ne guzel.
biliyo musun bazen o kadar yorucu oluyo ki ben de diyorum bu sene bayram bizi es gecse
emzirirken aksam 7 den sonra birsy yemesek o bile yeter bize ama yapamıyoruz iste
guzel menu olmus busecim. afiyet olsun
insallah cnm iki hafta ust uste ayni kilolarda olmaktan sıkıldım. bu haftaniyi bir dusus5 olsun diyordum. pazartesi olmamis cumaya olur ins.
pazar menisu iyi olmamis canim ama pazartesi daha iyi. odul öğünu yapmis gibi düşün ve kalan 3 gun daha cok asıl. cumaya da guzel bir eksi gelir ins.
ogleden sonra cok birsey yememissin cnm. bence guzel olmus
Sağol kuzumCanim menun biraz karisik olmus, saatleriyle altalta yazarsan okumasi daha kolay olur
guzel menun ama patates puresi yerine firin patates veya haslanmis oneririm. pure icine tereyagi ekleniyor degil mi? bir de aksam yemeginde olmasa daha iyiymis, hem barbunya da karbonhidrat, corba da. aksam yemegi karbonhidrat agirlikli olmus boyle.
spor?
ayy saka gibi bir olay, cocugun durumundan anlamiyorlar mi canim nasil baktiginizi, ustunden basindan. aksilik kazalar herkesin basina geliyor, daha neler bunun uzerine size dava acmak.
canim bu menu cok az olmus, doydun mu ve hic sebze yok. patates salatasi nasildi mayonezli mi?
sabah guzel, oglen cok hafif bence, belki bir parca et ekleyebilirdin menune oglen.
aksam da salatanin icerigini bilmedigim icin birsey diyemiyorum, iyi de olabilir kotu de :)
iyi bayramlar canim, sevindim daha iyi hissettigine.
artik daha cok bekliyoruz seni buraya
sarma borek vs okuyordum ama sonra farkettim ki menu olmus. 2 ogunle bitirmen iyi olmus canim gunu
Harikasın kuzumGunaydin kizlar,
benim menum
12 agustos
08:00 klasik kahvalti durumum (tortilla, peynir, zeytin, domates, maydanoz) ve sekersiz cay
10:00 sutlu kahve
12:45 bir tabak bamya yemegi, biraz yogurt
13:30 sutlu kahve
15:00 sekersiz cay
15:30 200gr sugar snap peas
16:30 sutlu kahve
19:30 bir tabak kabak yemegi, biraz tas kebabi (esimle paylastik), biraz tursu
22:00 yesil cay
su cok icemedim
spor da cabuk yoruldum nedense 30 mekik, 30 leg raise, 30 bisiklet mekik @cinecin o gobek gidecek
Kuzum bazen çıkarıyorum diye itiyorlar geriyeevet canım dönüyoruz
dün akşam çook kötüydüm sonra birden uyku bastırdı güzel uyudum sonra sabah iyiyim şimdi şükür...
canım çok şaşırdım bu boğaza kaçma olayına inan anlayamadım, bizim de akrabamızın çocuğunun boğazına şişe kapağı kaçmış geçen saniyelik bir olay anaanesi de yani bizim teyzemiz de hemen elini sokup çıkarmış tabi bir ton olay, kan falan da gelmiş yavrucağzın ağzından, ambulanslar gelmiş. Sen ilk hastane demiş kş neden bize getirmediniz ambulansı beklemediniz. kadının çık tanyonu 18lere ben ne yaptım diye. sonra başka hastaneye götürüyorlar hava falan vermek için o hastanedeki doktor da tabi ki çıkarmanız iyi olmuş en doğrusunu yaptınız. o kadar üzülmüşler ki ama ilk doktor öyle diyince.
Herkesin başına gelebilir allah korusun cidden saniyelik durunlar bunlar ama insanların yakşaşımı çocuğun ebeveynlerinde günlerce süren tramvalara yol açabiliyor
az once sinir bozucu aksilikler cikti hem iste hem evde, ben farkettim emotional eater'imHarikasın kuzum
Spora ben de ara verdim ya iyileşemedim de tam ama başlıycam inşallah çok zor geliyor
Bugün de bize gelecekler bakalım yapabilecek miyim
Kuzum suyu artırsan harika olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?