Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sugar snappeas tatli bisey sanirim kalorilimi nasil biswy canim genel olarak begendimenunu

Evet canim bugun dune gore eksideyim ama cumaya gore eksim azaldi cumaya eksi gelicek umarim sen nasil oldun buarada daha iyimisin bugun donuyodun galiba

super eksi
birkac gunun kosusturma stresi odem yapmis demekki, cumaya gelsin eksiler
insallah hastaneler, jandarmalar ihtiyaci olan cocuklara da bu kadar onem veriyorlardir.

Evet canim bugun dune gore eksideyim ama cumaya gore eksim azaldi cumaya eksi gelicek umarim sen nasil oldun buarada daha iyimisin bugun donuyodun galiba
evet canım dönüyoruz
dün akşam çook kötüydüm sonra birden uyku bastırdı güzel uyudum sonra sabah iyiyim şimdi şükür...
canım çok şaşırdım bu boğaza kaçma olayına inan anlayamadım, bizim de akrabamızın çocuğunun boğazına şişe kapağı kaçmış geçen saniyelik bir olay anaanesi de yani bizim teyzemiz de hemen elini sokup çıkarmış tabi bir ton olay, kan falan da gelmiş yavrucağzın ağzından, ambulanslar gelmiş. Sen ilk hastane demiş kş neden bize getirmediniz ambulansı beklemediniz. kadının çık tanyonu 18lere ben ne yaptım diye. sonra başka hastaneye götürüyorlar hava falan vermek için o hastanedeki doktor da tabi ki çıkarmanız iyi olmuş en doğrusunu yaptınız. o kadar üzülmüşler ki ama ilk doktor öyle diyince.

Herkesin başına gelebilir allah korusun cidden saniyelik durunlar bunlar ama insanların yakşaşımı çocuğun ebeveynlerinde günlerce süren tramvalara yol açabiliyor

Canim menun guzel insallah gidicek kilolar elmasyuzuk yok artik canim bayadir ugramiyor kaptan onu izne ayirdi ben yeni kaptan yardimciniz bond james bond degilim tabi özlem
hayirli olsun cnaim. Ben de diyordum uzun zamandir gelmiyor diye.
Tamam bundan sonra seni etiketlerim canim

anladim canim, hem ailesiyle vakit gecirmis olur.
biz de onceden almadan simdi de bakip duruyorum biletlere fiyati bir dusse alacagim hemen gerci dusmese de alacagim ya, ama duserse mutlu olacagim diyeyim
ayy annen mi gelecek ne guzel, sana da iyi olur.
benim bugun reglimin ik8inci gunu ama ben regliyken de yuzuyorum, sen sevmiyor musun canim regliyken yuzmeyi?
gerci performansim dusuyor o kesin.

ayy kitabin adi bile cok uzucu. bilemedim okusam mi ben o cocuk iceren konulara cocugum oldugundan beri dayanamiyorum.

aksam cok sagliksiz oldu canim ama kizim parktan eve donmek istemeyince ben de rahatsiz etmedim kizimi

Canim 2 ogun yedigin icin menun kotu degil.
Cumaya kadar toparlayacaksin eminim.
Agustos su gibi gecti gercekten...

Yumurta cok guzel bir protein kaynagi cok iyi yapmissin canim:)

Canim Ozlem sporunu sabah yazmisti, ben not etmistim:)
Kuzum tam 2 öğün değildi bir de unutmuşum
2-3 dilim domates salatalık
Çok küçük peynir de vardı
Bayram gezmesi olduğu için aralıklı yedim

Süpersin kuzum

İnşallah kuzum

Sağol kuzum
Saat yazamadım aslında 2 öğün gibi değild
2 saat aralıklı yedim gibiydi bunları paylaştırarak
5 sarma bir ara
2 yk kavurma bir ada
5-6 sarma diğer ara gibi maalesef
Bayram gezmesi...

Harikasın kuzum
Spora ben de ara verdim ya iyileşemedim de tam ama başlıycam inşallah çok zor geliyor

Bugün de bize gelecekler bakalım yapabilecek miyim

Kuzum suyu artırsan harika olacak

Kuzum bazen çıkarıyorum diye itiyorlar geriye
Ya da keskin olurdaıkarıyorum derken yararlanabiliyor
Muhtemelen o yüzden demiştir

Cerrah hocamın oğlu da para yutmuştu
Çocuklar.... her an dikkat istiyorlar

Harikasın kuzum
Spora ben de ara verdim ya iyileşemedim de tam ama başlıycam inşallah çok zor geliyor

Bugün de bize gelecekler bakalım yapabilecek miyim

Kuzum suyu artırsan harika olacak
az once sinir bozucu aksilikler cikti hem iste hem evde, ben farkettim emotional eater'im
hemen canim kalorili birseyler istedi, karnim acikmaya basladi ama hizlica halletmem gerekiyordu, yemege vakit ayiramadim neyseki, ustune de senin mesajini gordum, 1 buyuk bardak su ictim hatirlayip. ve kriz gecti, simdi normal acliktayim, oglen vaktini bekliyorum yemegimi yemek icin
tesekkurler feyzacim, tesekkurler grubum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…