Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvecim listenizi simdiye kadar kontrol ettim, hepsi tamam..

hypatia'cim tebrik ediyorum seni

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5//78.1/-0.6/%-0.77)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/76.1/0.8/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

tşk ederim kızlar alntı yapamadım yine biyandan bebeemi sallıyom:)

kilo veren herkesi tebrik ediyorummm..diğer grıuplar nasıl acep:)

**4. TAKIM 195. ETAP**

meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5//78.1/-0.6/%-0.77)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/76.1/0.8/%1.04)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)

:82::82::82::82:

karemelim canım benim hoşgeldin tatlımmm
al yeşil cayınıda gec söyle karsımıza minnosla alalım ifadeni bir güzelll :82:

hoşbulduk meyvem.amann korkmaya başlasım şimdi.ifade mi vericem şimdi

pişmanım zaten.ama ne hikmetse hala yiyorum.kendimden nefret ettım bu sabah.sabah tartıda o kiloyu görünce kahvaltı yıyesım gelmedi hala açım

meyvem cidden yok.sulu yemek arıyoruz.ama hep fasfood.en yakın arkadasımda rejim yapıyor.yiyecek bısey bulamadık inan dün.
dün ve bugün izinliyim.işe gitmedim.kursa yoğunlaşıyım dedım 2 gün ama aralarda yemek sorun oldu hep
iş yerındede öğlen hep ızgara yıyoruz.hergün et yemekten tiksindim ama buna bi çare bulmam şart cidden

siz mezun olursanız ben ne yaparım.size yetişmem lazım acil.sınıfta kalmak istemiyorum

karemelim süt yoğurt meyve kuruyemiş falan götür yanında baride gün içinde öyle beslen hiç alternatif yoksa bu sekilde beslenmek hergün öyle beslenmekden ii dir canım seni burda bırakmak istemiyoruz bak mezunlar topiğinde olman lazım senindee
zaten gelmezsen biz seni getiricez minnosumla

offf off ne sopalıksın sen sımdı senın oralarda hep fastfood vardır her oyle dukkanda canım ton balıklı tavuklu salatalar oluyor hıcte benı kandıramazsın pızzacıda bıle var artık o salatalar ıstesen onları yıyebılırsın olmadı fast food yıycegını kofte tavuk ye corba ıc dıkkat et valla bende meyvede mezun olucagız senı burda terk edıp gıderız bakk ona gore yanlız ynalız kalırsın ay pardon karaygalarınla kalırsın ohh olsun sana sımdı uzul de yemezsın belkı bıkac gun buarada bıdaha evden kahvaltı yapmadan cıktıgını duyarsam senı keserımm hıcbıse yapmasan sut ıc . meyve ye tamam mı hee bırde su ara ogun muhabbetıne geldım sen hıc odandan wcye gıtmıyormusun gıderken cekmecenden bır tane kuru ıncır al hem ye hem wcye gıt gel allahh allahh bu kız benı delırtıcekkk

ayy suraya bak meyvem cosmusuz bugun

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

minnoş prenses,meyvenull+,karamel_guzel+,betusssssss,nidah,hypatia,narin_nazenin,katrem,

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim

şu bağırsak çalıştırıcı yoğrurtlar varya activa gibi onlardan mı götürsem acaba iş yerine.daha önce mandalina götürdüm.bi gün sonra bi girdim odaya mandalina yemyeşil olmuş kokmuş.utandım meyve götürmedim :) elma götüreyım en ıyısı o bozulmaz nasılsa
yaza kadar mezun olmam şart benimde yazın 1 haftalık tatilim var ondada antalya gidicem.zayıflamazsam nasıl gıdıcem.şişko şişko gezmek istemıyorum havuzun basında

amannn minnoş terk etme beni.bende mezun oluccam.öncelikle kendime hedef belirleyım .bundan sonra akşamları sadece corba ve yoğurt yesem.haftasonuda spor yapsam zayıflarım heralde değilmi minnoş
wc ye giderkende incir götürecem yanımda söz
bu arada ben cok acıktım karnım gurulduyor.bugün allahtan iiznliyim evdeyım.iş yerınde olsam öğlen yemeklere saldırırdım.gidip hafif bir kahvaltı yapayım en ıyısı

günaydın nisacım..
netinde sorun var zannettim merakda ettim acaba migrenimi tuttu yine die :44:

yok canım migrenim başlar gibi oldu Allahtan yanımda ilaç vardı kurardım. ondan değil de 2gündür iş dışında bir hayır işiyle de ugraştım , eve eşimden sonra geldim. bilgisayara işten de giremyorum ya, kendimi eve zor atıyodum zaten ondan canım kusura bakmayın, inan 1 dakkam bile olmadı kendime ayıracak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…