**4. TAKIM 195. ETAP**
meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5//78.1/-0.6/%-0.77)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)
:82::82::82::82:
karemelim canım benim hoşgeldin tatlımmm
al yeşil cayınıda gec söyle karsımıza minnosla alalım ifadeni bir güzelll :82:
sen zaten kımseler yokken hazır su pastayıda götureyım deyıp yemıssındır haın domdombak sekercım valla yazıktır gunahtır okadar verdıgın emeklere yazık tatlım yaa okadar ugrastın sporlar yaptın azcık yedınn dıkkat ettın sımdı saldın nerdeyse 3 haftadır kendınde degılsın takıp edıyorum senı sonradan cok pısman olucaksın ya sen 65ı bıle gormustun tatlım ama neolur onlar vucudune yerlesmeden hemen gerı gonder karamelım bak uzuluceksın ısede basladın etekler ceketler guzel olmıycak ama sen gel yaz buraya bız cevaplarız yanında oluruz cok destekcıdır benım canım takımcıgımm ınan cok ıyı gelıcek sanada tatlım
karemelim bu bahane değil tatlımmm
dısarıdada cok güzel diyet yemekleri var.. olmadı sulu yemek yapan yerlerde yee..
ben sana toparlan artık yaz geliyo incelmen lazım demedim mii
bak mart sonu ben nisan sonu minnosum mezun oluyoruz sen sınıftamı kalcaksın sekercimm söz sanada karne hazırlıcam bak bundan
Eki Görüntüle 147019
meyvecim listenizi simdiye kadar kontrol ettim, hepsi tamam..
hypatia'cim tebrik ediyorum seni
tşk ederim kızlar alntı yapamadım yine biyandan bebeemi sallıyom:)
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm..diğer grıuplar nasıl acep:)
hoşbulduk meyvem.amann korkmaya başlasım şimdi.ifade mi vericem şimdi
pişmanım zaten.ama ne hikmetse hala yiyorum.kendimden nefret ettım bu sabah.sabah tartıda o kiloyu görünce kahvaltı yıyesım gelmedi hala açım
meyvem cidden yok.sulu yemek arıyoruz.ama hep fasfood.en yakın arkadasımda rejim yapıyor.yiyecek bısey bulamadık inan dün.
dün ve bugün izinliyim.işe gitmedim.kursa yoğunlaşıyım dedım 2 gün ama aralarda yemek sorun oldu hep
iş yerındede öğlen hep ızgara yıyoruz.hergün et yemekten tiksindim ama buna bi çare bulmam şart cidden
siz mezun olursanız ben ne yaparım.size yetişmem lazım acil.sınıfta kalmak istemiyorum
geldim minnoşum.sağolsun.sende meyvem de takıma gelmişsin beni çağırmak için :)
yeşil çayımı içeyim bari.
evet ya hep dışarıdayım minnoş. ne yiyeceğimi bilemiyorum.hep fasfoot.
yedim yedim 1 kılo aldım gecen hafta zorla verdiğim kıloyu hemde
hoşbulduk meyvem.amann korkmaya başlasım şimdi.ifade mi vericem şimdi
pişmanım zaten.ama ne hikmetse hala yiyorum.kendimden nefret ettım bu sabah.sabah tartıda o kiloyu görünce kahvaltı yıyesım gelmedi hala açım
meyvem cidden yok.sulu yemek arıyoruz.ama hep fasfood.en yakın arkadasımda rejim yapıyor.yiyecek bısey bulamadık inan dün.
dün ve bugün izinliyim.işe gitmedim.kursa yoğunlaşıyım dedım 2 gün ama aralarda yemek sorun oldu hep
iş yerındede öğlen hep ızgara yıyoruz.hergün et yemekten tiksindim ama buna bi çare bulmam şart cidden
siz mezun olursanız ben ne yaparım.size yetişmem lazım acil.sınıfta kalmak istemiyorum
günaydın kızlar geldim ben, özür dilerim 2 gündür yoktum ve haber veremedim.kilomu hesaplıyım
**4. TAKIM 195. ETAP**
meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5//78.1/-0.6/%-0.77)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/63.2/1/1.560)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/76.1/0.8/%1.04)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/)
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
karemelim süt yoğurt meyve kuruyemiş falan götür yanında baride gün içinde öyle beslen hiç alternatif yoksa bu sekilde beslenmek hergün öyle beslenmekden ii dir canım seni burda bırakmak istemiyoruz bak mezunlar topiğinde olman lazım senindee
zaten gelmezsen biz seni getiricez minnosumla
offf off ne sopalıksın sen sımdı senın oralarda hep fastfood vardır her oyle dukkanda canım ton balıklı tavuklu salatalar oluyor hıcte benı kandıramazsın pızzacıda bıle var artık o salatalar ıstesen onları yıyebılırsın olmadı fast food yıycegını kofte tavuk ye corba ıc dıkkat et valla bende meyvede mezun olucagız senı burda terk edıp gıderız bakk ona gore yanlız ynalız kalırsın ay pardon karaygalarınla kalırsın ohh olsun sana sımdı uzul de yemezsın belkı bıkac gunbuarada bıdaha evden kahvaltı yapmadan cıktıgını duyarsam senı keserımm hıcbıse yapmasan sut ıc . meyve ye tamam mı hee bırde su ara ogun muhabbetıne geldım sen hıc odandan wcye gıtmıyormusun gıderken cekmecenden bır tane kuru ıncır al hem ye hem wcye gıt gel allahh allahh bu kız benı delırtıcekkk
günaydın nisacım..
netinde sorun var zannettim merakda ettim acaba migrenimi tuttu yine die :44:
1 kılomu verdınnnafferımm benım pembısımee bıde hedıye öpucukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?